Brrrr, nu har det riktigt blivit höst. Till och med tiden har kommit med tjock jacka, snart även mössa och vantar.
Faktiskt har jag inget emot hösten och vintern. Visst det är ju kallt och lätt att bli förkyld. Men jag gillar den mörka tiden, jag trivs bäst då. Mörkret gör mig lung.

Jag har egentligen inte så mycket att berätta i detta inlägget, tänkte bara uppdatera något så blev ett väldigt kort inlägg. 🍁🍂

Puss så länge 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu när jag har kommit till rätta efter den härliga veckan i Turkiet tänkte jag uppdatera.
Som inläggets namn stämmer verkligen, jag saknar redan Turkiet. 😔
JA, jag skulle kunnat stanna några dagar till i den värmen. Jag bara njöt hela veckan från början till slut. Mycket god mat, jag åt ärligt talat världens godaste 🍕.


Nu tillbaka hemma i kalla Sverige igen har jag lyckats blivit förkyld. Näsan rinner jag hostar som en galning och jag har jätte ont i mitt öra. Usch, tyvärr så är det den tiden nu. 🙁

Nedanför ser ni lite bilder från Turkiet. 🌴🌞

/ILYSM. PUSS

Likes

Comments

Nu är det kväll och denna dagen har varit fantastisk trots huvudvärken. Här är så magiskt fin natur och ja jag bara älskar det. 🌴
Solens strålar är varm mot min bleka hud som jag hoppas på blir brun under veckan vi är här.
Imorgon börjar semestern på riktigt, då ska vi både bada och sola. Kan inte bli bättre ju. 😍


Vi hörs en annan solig dag. 🌞

Puss och kram 💋🌴

Likes

Comments

I natt åker vi till Kastrup för att hoppa på flyget mot Turkiet där vi ska spendera i en veckas tid. Gud vad jag har längtat efter detta, komma bort från den hemska kylan här i Sverige och den tråkiga vardagen. Att bara få koppla av i en solstol och känna solens heta värme mot den bleka huden och få den en gnista brun istället. ✈️🌴🌞
Bara tanken av att få känna lite varm sand mellan tårna och de kraftiga vågorna mot kroppen, bara drömma sig bort.


Självklart kommer jag försöka uppdatera här i bloggen någon dag med lite härliga sommar bilder på den vackra naturen i Side. 🌴

Vill tacka för mig denna gången och så skriver jag en annan dag.
Puss och kram. 💋✈️

Likes

Comments

Här sitter jag ensam i skolbänken och försöker att arbeta medans jag känner illamående krypandes i mig.
Skolan är något jag verkligen inte tycker om, många kanske tycker om skolan men jag gör verkligen inte det, utan skolan är mer som en plåga. Speciellt som jag som inte har en ända vän att prata med här. Att sitta ensam är inget roligt, finns säker några där ute som vet exakt hur jag känner mig.
Ni som sitter och läser just nu tänker säkert, men gå fram och prata med någon så svårt kan det väll inte vara? Men jo det är svårt, speciellt om man är blyg och väldigt osäker på sig själv.

Nu vill jag inte skriva mer tråkigheter, vill inte få er läsare på dåligt humör <3
Kom gärna med tips på vad jag kan skriva och berätta om här i bloggen behöver mera tips, så länge säger jag:
Puss på er.

Likes

Comments

Hej alla fina människor!

01-10-2017, idag skapade jag min blogg tjoho.


Välkommen till första inlägget som jag inte riktigt vet vad som ska handla om, men jag får se vad jag kommer på att skriva.


Idag är det ju söndag och snart är denna härliga helg slut vilket är tråkigt. En mysig helg har det verkligen varit kan jag säga. I fredags började det med att jag red på en utav dom bästa hästarna i mitt liv vilket var underbart, igår kom min bästa kompis och skulle hålla mig sällskap på mamma och pappas 50-års fest bland 86 personer som var där. Väldigt många kan man ju säga då vi va sammanlagt 90 personer.  

Idag har jag och min kompis bara tagit det lugnt då vi somnade vid klockan tre inatt. Vi fotade lite och spelade dator spel tillsammans, sen när vi skulle lämna henne så övningskörde jag och det gick väldigt bra hamnade fel växel någon gång men det kan hända den bästa också. 

Nu ikväll åkte jag, mamma och pappa till min favorit restaurang som ligger i Ystad,  en hamburgare restaurang. Hamburgarna är så goda att dom riktigt smälter i munnen när man äter, det är lika synd varje gång man blir mätt och inte orkar äta upp.  

Nä nu ska jag inte uppehålla er mer idag, ni får ha det så bra så hörs vi säkert imorgon.

Puss på er, LYSM.

Likes

Comments