Min helg i bilder. Igår var vi i Falköping ochva på osterian och fikade och hittade lite julpynt och sedan åkte vi vidare till en gårdsbutik som heter Hem till mig, super mysig verkligen. Har även myst med Måns som alltid haha. Nu sitter jag och gör klart en uppgift som ska vara inlämnad ikväll efter det väntar en skön lång dusch och städa lite på mitt rum. En riktig mys söndag. Hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Dagens frisyr: Utsläppt naturligt.

Dagens humör: Glad men trött då jag har ont i magen och är fortfarande förkyld vilket gjort att jag inte sovit så gott pga hosta.

Dagens klädval: Svarta jeans, Odd molly blus och sneakers, inget så jättespännande.

Dagens att göra: Pluggat körkortsteori och haft körlektion.

Dagens längtan: Körkortet, vad annars just nu när det är så nära haha?

Dagens vill ha: Isabel Marant wedge sneakers i svart, så så snygga!!

Dagens bästa: Mys framför serien OC med Connor och en skål popcorn.

Bild från i somras, magisk solnedgång. Märks verkligen att jag behöver ta mer bilder haha.

Likes

Comments

Hej på er, idag är jag ledig vilket är såå skönt! Jag har bara två danslektioner på torsdagar och dom har flyttat dom tills på måndag nästa vecka denna veckan. Så nu sitter jag hemma hos Connor och pluggar körkorts teori för att klockan 13.30 åka mot Skövde för att ha min förmodligen sista körlektion!! Att det närmar sig körkortet så mycket nu gör mig så nervös haha, men jag tror och hoppas det kommer gå jättebra.
Annars när jag kommer hit igen efter körlektionen så ska jag fortsätta plugga teori och vanligt skolplugg ifall jag känner att teorin går bra. Annars ska jag bara mysa med Connor när han kommer hem sen. Nu ska jag fortsätta plugga och göra lite lunch!

Tre bilder från Italien i April.

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@haannalundgren