Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, vilken skön dag! Jobbade 12-16 och åkte sedan hem och åt mat, tog en powernap och sedan gick vi och handlade. Tränade och nu sitter vi i soffan och ska kolla outlander och äta gott. Imorgon ska jag jobba 11-20 så det blir en lååång dag!

Likes

Comments

Älskar att använda djupeffekt på mobilen, blir så fina bilder!

Idag har vart en så mysig dag, jag och mina syskon åkte hem till pappa och låg och solade och åt gott fika för att sedan åka förbi Max och sedan hämta upp mamma efter hennes jobb för att äta vid utkiksplatsen i Skövde. Så himla mysig dag, vi gick även en runda på stan och hittade en så somrig hatt så den var bara tvungen att följa med hem. Perfekt i sommar verkligen!
Köpt även den grå tröjan jag har på mig, super mysig tröja att ha såhär på kvällskvisten. Tre lediga dagar som har vart så mysiga, blir jobb fredag-söndag och jag är så taggad på att jobba igen!

Likes

Comments

Hejsan, Idag jobbar jag kväll så 17-02, är så skönt att ha hela förmiddagen framför sig men föredrar ändå att jobba vanliga tider, blir så jobbigt när dygnet blir så konstigt.
Har vart sjuk i några dagar nu men mår äntligen bättre så är taggad på jobb! Har legat ute i solen idag och försökt få lite färg vilket är nästan omöjligt här haha och åt precis supergod lunch. Nu ska jag mest bara ta det lugnt innan jag börjar jobba.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw

Instagram@haannalundgren