Header

En bild från igår!

Hej!
Lördag idag vilket betyder att jag ska jobba. Har ätit en god frukost idag och hunnit gå en runda med Anton.
Ska göra en kopp te och titta på ett avsnitt the Crown, innan det är dags att ta bussen upp till stan.

Hoppas ni får en underbar lördag!

PUSS

Likes

Comments

Hej!

Ska snart börja fixa mig och ta bussen upp till stan för att träffa upp Josse på en lunch!

Men först vill jag tipsa om en favorit kanal på youtube, som är Pia och Kane. Man kan drömma sig bort till värmen och alla fina platser de besöker. Sen känns de som väldigt fina människor också, vilket gör själva kanalen varm och personlig. Tips!!

PUSS

Likes

Comments


Är hemma efter jobb nu, ska snart käka middag och sen lägga mig i ett bad! Har även hunnit göra rawfoods chokladbollar. Vilket ska bli gott tills ikväll. Imorgon är jag ledig, men jobbar hela helgen. Så imorgon tänkte jag kanske träna och sen blir det en lunch uppe i stan på Annas jobb med Josefin.

Här är lite inspo på hur man kan inreda i hemmet. Längtar så tills jag har en egen lägenhet. Älskar också att färgerna går lite i det gröna och blåa tonen och även i det ljus rosa. <3

PUSS

Likes

Comments


Fy vad trött jag är nu efter detta bodypump passet! Trodde inte att det skulle vara så jobbigt, som det var. Kommer inte kunna lyfta någonting på jobb imorgon haha. Men kul var det! Har käkat och tagit en lång dusch, så ska ta något snacks och fortsätta att kolla på The Crown, som jag och Anton har börjat att se. Tips, finns på netflix!!

PUSS

Likes

Comments

Hej!

Igår träffade jag som sagt Aurela på en fika, det blev på Pronto som ligger på lilla torg här i Malmö. Dem har världens godaste cheesecake, så jag tog en sådan med kaffe till.

Idag ska jag inte göra så mycket på dagen, har städat lite hemma bara och tagit det lugnt. Ikväll ska jag på bodypump, istället för att bara gymma. Så det ska bli kul, får ladda upp med mycket mat idag så jag har mycket energi tills dess.

PUSS

Likes

Comments