Header

Hej!

Äntligen en ledig dag, vilket är så skönt efter denna långa helgen. Har hunnit med ett pass på gymmet imorse vilket var så skönt, efter en veckas vilande pga ryggen. Ska snart käka lite lunch med, tror jag behöver lite mat i mig, för har ganska ont i huvudet nu. Så hoppas att det är magen som kallar på mat. Imorgon ska mamma och jag hitta på något roligt, det är ju sportlov här i Malmö nu, så vi får se vad vi hittar på för något kul.

PUSS

Likes

Comments

I lördags blev det en promenad med Anton och Anna. Till lunch käkade vi nudlar, sen var det dags för mig att åka till jobb.

Söndagen käkade vi godaste frukosten och tog det bara lugnt hela förmiddagen.

Tittade även på bästa Zara, som jag skrev om i lördags. En slapp helg och en massa jobb.

Godmorgon!

Ska snart bege mig till jobb igen och jobba de sista timmarna innan jag tar ledigt i två dagar. Är inte alls pepp att jobba detta långa passet idag, men som tur är känns det alltid lite lättare när man kommer till jobb. nu lite mat i magen innan jag ska fixa mig och sen gå.

PUSS

Likes

Comments

Började fredagen med att käka indiskt, där Anna jobbar.

Sen gick vi runt en stund i stan, innan det var dags för bio.

Om man är på bio, är popcorn ett måste.

Hur fina är inte dessa två? Lovisa blev lite sen så hon kom inte förens bion började, stackarn!

Och filmen var ju hur bra som helst, jag grät nog två gånger och blev tårögd kanske tre gånger. Så himla mycket känslor som man måste ta in. Vi alla tjejer tyckte filmen var bra, så för er som inte har sett den borde göra det! Och nu längtar jag tills trean. Tur att den kommer om ett år.


Idag händer inte alls mycket, ska jobba i eftermiddag och innan dess bara ta det lugnt. Ville ut och gå en sväng, men här i Malmö regnar det hur mycket som helst, så får stanna inne idag.

Hörs senare!

PUSS

Likes

Comments

Hej!

Har suttit och kollat på Skavlan nu i eftermiddag med Anton. Ett bra avsnitt och här är den bästa kvarten med Zara Larsson. Ni kan ju kolla på hela avsnittet på SVT Play som vi gjorde.

Nu ska jag snart ta bussen till jobb, ska ändå bli kul att jobba idag även om det är lördag.

Sen missar jag ju melodifestivalen idag, men ska försöka klämma in min rast vid åtta så kan jag se en timme ungefär hehe. Sen får jag kolla resten när jag kommer hem. :)

PUSS

Likes

Comments

Gårdagens outfit, diggade denna riktigt mycket.

Byxor:H&M Tunika:Bik Bok Strumpbyxor:Gina Tricot

Likes

Comments