Header

Hur mysigt ser inte detta ut då? Längtar så mycket till jul och allt som har med vintern att göra. Det börjar bli lite tråkigt med allt regn och grått som ligger över Sverige nu! Vill ha snö och massa ljusslingor som är över hela stan. Sen längtar jag extra mycket efter lussekatter, mums!! Men jag får vänta en månad till iallafall.

Nu ska jag snart sova, hörs imorgon! Hoppas ni har haft en underbar söndag.

PUSS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej!

Söndag idag. vilket är skönt men samtidigt lite ångest. Men det ska bli skönt med en ny vecka och nya utmaningar. 

Det var säsongs premiär av Så mycket bättre igår, jag kunde inte kolla på programmet igår när det gick. Tittade istället i lugn och ro på datan innan idag. Fy, vilket premiär avsnitt! Tyckte alla tolkningar var bra, men Jill Johnson och Danny var bäst. Började gråta till Jills tolkning och till Dannys började jag nästan dansa haha, bra konstrast. Så tror att denna säsongen kommer bli riktigt bra. 

Likes

Comments

Sitter hos min frisör just nu och väntar på att färgningen ska bli klar! Är så exalterad på hur det kommer att bli!
Hörs senare <3

Likes

Comments

​En god middag från i veckan, älskar lax och denna såsen till med gurka och yoghurt..mmm..<3

Hej, som ni redan vet är jag på jobbet nu. Har tittat på klockan hela dagen typ eftersom att jag ska ut efter detta. Men snart om några timmar är jag fri, fy vad skönt det ska bli. 

Imorgon ska jag till frisören vilket ska bli skönt, för mitt hår är inte det bästa just nu. Hur jag ska klippa och färga det, blir en överraskning. Hörs mera imorgon!

Puss

Likes

Comments

Godmorgon!

Äntligen fredag och jag har ett långt jobbpass som väntar på mig idag. :( Men jag har ändå fredagsfeeling idag eftersom att jag är ledig i helgen och ska ut och festa med ett gäng efter jobb.

Nu ska jag sminka mig och ta på mig det sista innan jag måste springa till bussen, hörs senare!

Hoppas alla får en underbar fredag!

PUSSBilder tagna ifrån Pinterest 

Likes

Comments