Header
View tracker

Idag valde jag denna fina låten av Sarah Dawn Finer. Blir alltid gråtfärdig när jag lyssnar på den, låten har en sån fin text. Hon släppte även denna låten i sitt julalbum. Men man kan lyssna på denna vilken årstid som helst tycker jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!
Ska snart dra iväg för att käka frukost, är ganska trött idag. Känner i fötter och benen att vi har gått väldigt mycket här, jämfört med vad man gör hemma.

Detta käkade vi till frukost igår, detta stället blev vi tipsade om. Kan säga att det var de godaste beigelsen jag har ätit. Vi köpte vars en med saltat oxkött, den var supergod men skulle inte ta den igen till frukost, isåfall lunch eller något annat tillfälle. Sen beställde vi en med nutella, fy vad god den var & sist en med jordnötssmör, som var den sämsta, inte god alls. Så tips är att dra dit och käka om ni är i London!

Nä, nu måste jag gå upp och fixa mig innan vi ska dra till breakfast club!

Ha en bra Lördag, PUSS

Likes

Comments

View tracker

Hej!

Har precis kommit tillbaka till hotellet, efter en hel dag ute till fots. Är helt slut!
Vi har varit mycket i stan idag, gått runt och tittat på julskyltningarna osv. Ätit har vi också gjort, men separat inlägg på det kommer senare i veckan. Nu ska vi vara hör ett tag och sedan in till stan igen för att käka lite middag.

Här är lite bilder från vart vi var igår, då gick vi mest runt i London och kollade på sevärdheterna, parkerna och så var vi inne på Victoria Secret. :)

PUSS

Likes

Comments

Idag kommer jag lyssna på denna klassikern, när vi är på hotellet och gör vid oss. En av mina favorit låt nu till julen<3 

Likes

Comments

Hej!
Nu är vi framme, eller ja har varit här i några timmar nu. Men har inte haft tid att blogga förens nu! Resan gick hur bra som helst, vilket var skönt.
När vi kom till hotellet imorse, var vi så hungriga så vi bestämde oss för att åka tunnelbanan till the breakfast club. Herregud vilken kö där var, som det är där alltid nästan. Så vi stod i kön en stund men inget hände och vi var ju super hungriga, så vi gick till ett annat ställe en bit ifrån. Men det var inte någon höjdare, allt var okej men det blev okej eftersom vi var så hungriga. Men, men fick avnjuta en helt gudomlig middag istället ikväll. Restaurangen var helt ekologiskt, vilket jag älskar! Om ni vill se en sneak peak på middagen så gå in på min instagram, så får ni se där.

Nu ska jag ta en dusch, sen sova! Är så trött och behöver all sömn som finna just nu.
Hörs imorgon!
PUSS

Likes

Comments