Lo0oong time no see (heh...). I lördags landade vi i alla fall i LA, och vilka dagar vi har haft. Det är så så fint överallt och jag är så glad att vi är här. I LA har vi turistat loss och gjort saker hela dagarna. Igår roadtripade vi från LA till Daniel i Santa Barbara och ikväll fick vi se den finaste av solnedgångar från piren här. Det var så vackert. 

Likes

Comments

Ojoj länge sen det hände nåt här..
Idag var vi lediga, men träffade ändå Michelle och pluggade vid 8 imorse..Tenta om mindre än två veckor, vilket känns alldeles för nära.
Minns inte ens vad jag gjort sen sist jag skrev nåt, pluggar för det mesta på dagarna och försöker umgås och slappna av på kvällarna. I torsdag var jag, Sara och Charlotte i alla fall på studentafton och lyssnade på Shirin Ebadi, första kvinnliga domaren i Iran och pristagare av nobels fredspris. Var så intressant!
I fredags var jag och Michelle med Nina på en examensfest, och efter det gick vi hem och myste framför film. I lördags var jag med Kajsa på deras förfest, men gick hem när de gick vidare ut. Skönt med en lugn helg med tanke på att jag ville försöka få lite plugg gjort.

Imorgon börjar vi tidigt igen så nu ska jag kolla ett avsnitt greys och sen sova. Godnatt!

Likes

Comments

Usch den här helgen hemma gick alldeles för fort. Skulle verkligen behöva ett par dagar till här. Igår hade jag och Elin myskväll här hemma. Idag har jag hunnit med en fika med Emelie på stan, sen har släkten varit här och firat mamma, så kul att få träffa alla dom också. Nu sitter jag och skypear med Daniel, och snart kommer Sanna hit för myskväll. Blir en perfekt sista kväll hemma!

Likes

Comments

Kom precis hem från en supermysig kväll på tres tapas, firade fina Emelie som fyllde år i veckan. Har aldrig ätit där förut med var verkligen gott. De andra gick vidare ut sen, men då gick jag hem istället. Tänkte gå upp skapligt imorgon och försöka få lite gjort. Godnatt!

Likes

Comments

Fredag! Och jag är äntligen hemma. Idag har jag bara suttit hemma och pluggat på förmiddagen, sen ätit lunch med pappa, Henke och Maria och nu sitter jag hos frisören och får håret klippt, mitt hår var verkligen superslitet så det var på tiden!

Likes

Comments

Har inga bilder från helgen förutom på pizzan i fredags, så får bli två andra bilder på ställen där jag vanligtvis spenderar mycket tid. UB, till vänster, är verkligen så fint. Vi satt på en bänk och bara tittade på det igår haha.

Helgen flög förbi som vanligt. I lördags gick jag och Kajsa ut, mötte upp Sara och Charlotte då också, så blev en rolig kväll! Annars har jag bara försökt plugga och tvättat och städat och sånt vettigt i helgen.

Igår var jag, Mimmi och Julia hemma i Julias nya fina lägenhet och åt middag. Så himla fint och mysigt var det verkligen, blir så avundsjuk och längtar tills jag själv kan få något att inreda och pyssla med. Mimmi och jag sov i alla fall hos mig sen och idag har vi haft en pluggdag. Har försökt förstå oss på associationsrätt, vilket dock bara känns som det blir krångligare ju mer av det man läser..

Nu ska jag lyssna på podcast och sova, godnatt!

Likes

Comments

Bild från tacokväll i måndags, och den andra från när vi kollade ph i tisdags..
Idag har jag en föreläsning på eftermiddagen, hade tänkt försöka få lite plugg gjort innan det också. Gillar inte eftermiddagsföreläsningar, skönare att börja tidigt så man kommer igång och inte slappar bort hela förmiddagen. 
​Annars har jag inga planer idag förutom middag med några tjejer från klassen, blir mysigt.

Likes

Comments

Idag hade vi två föreläsningar, känns så ovant när vi alltid annars bara har max en om dagen. Märks verkligen skillnad, är skapligt seg i huvudet nu efteråt. Nu kom jag i alla fall precis hem, ska läsa det sista inför imorgon, äta mellis och sen försöka napa lite. Ikväll blir det tacokväll hos Sara, suktat efter tacos hela veckan så kommer bli så gott. 

Likes

Comments

Haft en lugn helg med filmkväll både i fredags och igår. Imorse gick jag Michelle och Nina på brunch, hur mysigt och gott som helst. Gjorde hemmagjord pizza till middag idag också med Kajsa och Annie, sjukt gott och bra att bara sitta och snacka bort hela kvällen.
Nu ligger jag i sängen och skypear med Emma, men ska strax ta och sova. Godnattis

Likes

Comments