Ett brustet hjärta är ett hjärta som någon har haft i sin hand och sen släppt det rakt ner på den mark där gruset täcker asfalten, där man som barn ramlade och fick ett skrubbsår. Hjärtat går i två bitar och blir täckt av grus. Man känner sig så trasig och varje andetag gör ont. Det finns ingen än en själv som känner smärtan och det är bara du själv som kan laga det. Du ligger i sängen med en blöt kudde och försöker tänka på vad du gjorde för fel. Du blir arg på dig själv att du inte är bättre än så och ger hela skulden på dig själv.

Jag är en sån person som oftas inte gråter, jag tänker mer dem där tankarna som gör att man gråter inombords. Dem tankarna om hur onödig och otillräcklig man är. Hon som sitter där i klassrummet och nyper sig själv i armen när tankarna kommer och ler när någon frågar hur man mår. Vill oftas inte prata om hur jag själv mår med rädslan av att den personen ska lämna för jag tar för mycket energi och tid. 

Alla får någon gång sitt hjärta krossat, jag fick mitt i somras och min bästavän fick sitt krossat precis. Jag tänker fortfarande dem där tankarna om vad jag gjorde för fel, varför han valde att släppa det istället för att behålla det. Men i slut ändan kommer det bli bra, det behövs tid bara och tid finns, någonstans. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hanna Lund Johansson, 15 år och går sista terminen i grundskolan. Har sökt vård och omsorg på gymnasiet med tanken om att bli brandman. Spelar fotboll på all sin lediga tid och tänker väldigt mycket. Gillar godis och att dansa till bra musik med vänner.

Hoppas ni kommit för att stanna. Pussar


Likes

Comments