Ophelia svävade genom Irland igår. Hela landet förberedde sig på det värsta vilket man nog ska göra en dag som denna. Men Dublin klarade sig fint igenom och jag och Luna hade myspys inne hela dagen.

Tycker det kan vara mysigt med sånt där ibland. Sånt som ingen kan kontrollera och är så mycket större än en eller flera människor. Alla som tror att Trump styr världen 😂

En fin dag i Dublin idag, ska ut och känna på den friska luften. Romain är i Paris och kommer hem ikväll så det ska bli skönt.

Ha en fin dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Grått oxmch trist här i Dublin denna onsdag, får ändå försöka ta sig ut så att man samlar på sig lite extra energi från omgivningen.

Iallafall, jag vill tipsa om ett podd avsnitt med Sanna Dahlström och Maja Nilsson (livet på läktaren) avsnittet heter - i den stora sorgens famn. Psykisk ohälsa ligger mig väldigt nära just för egna erfarenheter och är ett så viktigt ämne att prata om så att detta inte fortsätter vara tabu. Tjejerna tar verkligen upp mycket av deras egna bakgrunder och hur dom ser på psykisk ohälsa på ett öppet fantastiskt sätt. Avsnittet tog hårt på mig och jag hoppas att fler delar med sig för det är så viktigt att höra att man inte är ensam. Många känner ju någon som har det jobbigt i ens närhet eller en själv. Det är vanligt i dagens samhälle men även ett ämne som man har svårt att förstå sig på.

Lyssna på inlägget ni kommer inte bli besvikna!

Likes

Comments

Vi åkte allihopa till Sverige för att fira min far som blev hela 50 pinnar. Den här resan har tagit alla pris på kategorin stökig. Det började med att vi tog fel på dagen vi skulle flyga och fick panik på morgonen då jag fick ett sms om in checkning. Det va den snabbaste packningen jag någonsin gjort men vi hann 😂 sedan i slutet på resan så skulle jag träffa min vän Sara i Stockholm och natten innan tåget skulle avgå så såg jag att jag bokat fel dag på biljetten. Bokade ny biljett och visst var man i Stockholm i tid 😥 Allt ordnade sig verkligen men jag vet inte riktigt vad som händer här, detta har aldrig hänt mig och blir så less. Men på gott och ont hade jag och Lunis den mysigaste tågresan med den blå tåget, live musik och trevligt folk.

Pappas fest blev väldigt lyckat, tack vare min mor skulle jag nog vilja säga 🍾

Rom åkte hem och jag vart ensam med Lunis veckan ut ❤

på tåget, helt klart världens bästa unge!

vi fick tyvärr skit väder men hade mycket fina timmar tillsammans. Här åt vi Indiskt 😍

Nu är man på Irland igen efter att ha flugit med lillan själv. Det gick bra, folk runtomkring är så hjälpsamma tack gode.. men man lär sig något hela tiden. Tog med mig massa till henne som inte alls behövdes så det tar vi bort nästa gång.

Som sagt, resa med barn går alldeles utmärkt om man planerar och har lite extra tålamod 😅

Kram!

Likes

Comments

Här har man gått och blivit sjuk, tror dock det är lite självförvållat. Vet ju att immunförsvaret blir sämre av att inte sova och det är inte på grund utav Lunis jag inte sovit utan för att jag börjat se en ny serie Power. Haha alltså så är det helt enkelt mitt egna fel, gör ju inte om ett igen om man säger så. Sjukt bra serie dock 🤣

iallafall fredag vilket är fantastiskt för R kommer vara hemma med oss igen. Ska ta oss ut i eftermiddag på lite middag hemma hos en kompis. Luna har varit lite gnällig det senaste och tror att hon börjat få ont i munnen. Hon typ trycker in näven i käften med så fort hon får tillfälle. Här ska vi få tänder 👍☠

Lilla 💜 hon är ju söt ändå även när hon gnäller och har sig 😘

Likes

Comments

Kul att man inte gör samma min på varelse bild 😉 här är vi i Frankrike - Jag och mitt hjärta bärandes i min famn.

Likes

Comments

Efter att vi varit borta i en månad så är det lite att stå i här hemma. Alla som känner mig vet att jag hatar och städa, inte min grej. Men det är dock väldigt skönt efteråt, vi har iallafall städat järnet och jag har hunnit klart men Lunas första resealbum.

Det tar ju sin lilla tid det där och det blev en del sidor men det är ganska skoj. Jag skulle kunna spendera timmar och fixa bilder osv men jag är rätt otålig därmed vill ha klart albumet gärna samma dag. Nu är det i princip klart, även jag hade velat lägga till bilder tagna med mobilen och andras kameror så får det bli i ett annat album. Vi kommer att beställa via en app som heter tinybeans. Vi laddade ner appen när Luna föddes och den fungerar så att man kan ladda upp en bild i en kalender vy varje dag för att se barnets utveckling. Samt att man kan bjuda in andra som kan se, i vårt fall så är det kanon eftersom Vi har så många i familjen som inte kan fysiskt se henne när dom vill. Det är så kul att se typ från 23e Maj när hon föddes och hur hon utvecklats utseendemässigt varje dag. Ett litet tips till er, kolla in appen!

Luna börjar bli sig själv, vi va ute på promenad igår och helt plötsligt får hon sig ett skrattanfall. Man såg riktigt på henne att hon ville skratta så det spelade ingen roll vad vi gjorde för allt var super kul. Så himla mysigt att höra hennes lilla skratt, smittar verkligen av sig. 😍

Sjukt hur intensivt någon kan stirra en direkt in i ögonen. Det är verkligen den finaste känslan, jag gör allt för denna lilla skapelse. Så länge jag finns så är hon aldrig ensam 🦋

Likes

Comments

Imorse runt 10 tiden så åkte vi in till läkaren för vaccinationer. Jag var helt okej ändå tills vi blev inkallade, beslutade mig för att hålla henne. 3 sprutor och ett oralt vaccin skulle in i denna lilla kropp, jag började inte gråta men det var typ nära. Hon skrek tills ansiktet var som en tomat och det gjorde så ont. Efteråt ville jag typ ge henne en glass men det går ju inte än ;)
Hon har varit väldigt trött sedan dess, och klängig. Även jag vet att det måste vara jobbigt att hon inte förstår vad som precis hänt och varför hon är varmare än normalt så har hon varit lite mysig ^^

En vän till oss kom förbi och spenderade lite tid, vi åt gott och kollade massa film.  Pratade mycket GOT, sjukt hur mycket man kan längta efter en serie. Vi fick även hem vår nya bärsele som vi beställt inför vår nästa resa till Sverige och den verkar vara kanon.

Nu får man sova lite, hoppas Lunis känner sig som sig själv när hon vaknar.. lilla livet!

Likes

Comments

Nu är det dags för sängen men jag måste ändå säga att vi alla tog en tupplur på en timma idag under dagen !? Vi måste ju såklart förhålla oss till Luna och hennes behov men under semestern så känns det som att hon växt otroligt mycket och att vi lärt känna varann ännu mer. Vi försöker alltså ligga steget före istället för att komma i ett läge där hon blir vrål hungrig och vi inte är förberedda. Jag tror dock att Luna är lik sina föräldrar, både jag och R är väldigt lugna i personligheten. Vi skriker inte vi är bara inte såna och Luna känns väldigt lik oss i det. Haha - hon är lugn än så länge!

Imorgon dock, då ska vi till läkaren för att göra det första steget av vaccinationer. Jag och R har kommit överens om att vi gör detta för att vi inte har tillräckligt med kunskap som är riktat mot att inte göra det. Det är ju lite utav en debatt, jag har alltid varit emot läkemedel osv osv men jag är också väldigt glad att det finns. Kanske inte samma sak men jag gillar alltså inte att stoppa saker i kroppen som inte är naturligt kan man säga. Det gör väldigt ont i mig att se henne ledsen även jag vet att sprutor inte gör så ont så är det så jobbigt att inte kunna förklara för henne. Jag hoppas att det kommer gå bra och jag vet att hon redan är otroligt modig så jag tvekar inte alls på henne, kanske jag tvekar på mig själv!?

En helt annan punkt är att jag varit på gymmet idag, så härligt verkligen. Speciellt efter 1 månads semester, skönt att svettas lite.

Natti natt 🐵

Likes

Comments

So we are back home!

Semestern har nått sitt slut och det har varit fantastiskt härligt. Speciellt med Lunas första resa samt att vi fått så mycket tid tillsammans allihop. Idag har varit en sån tvätt/städ dag, en månad sätter sina spår 😂 men resa med en liten människa på 2.5-3 månader har gått exemplariskt. Hon har varit helt fantastisk på alla flyg, tåg och bussar. Vi har flängt runt en del med vilket kan ha varit lite stressigt för henne men hon har tagit det med en klackspark. Jag vet att hon haft minst lika kul som vi 😁

Irland från ovan, så vackert - det är något med havsfärgen här den ser lite ut som karibiska havet 😉😥

Likes

Comments

alltså jag vet att jag är så dålig på att uppdatera men vi avrundar snart denna semestern/pappaledigheten och vill ta vara på varenda milli sekund. På onsdag åker vi till Dublin igen. Tills dess så blir det lite så här 🙂

En dag på havet 💙 västkusten är fantastiskt vackert!

Kram

Likes

Comments