Förra helgen hände massa saker!
På fredagen var det nattinnebandy på skolan och min klass vann!! Det som är så speciellt med nattinnebandyn är att man klär ut sig OCH spelar innebandy. Min klass var utklädda till "the purge" och skräckfilmsfantasten som jag är sa jag till alla att vi var utklädda till "the grudge". Jag lämnade in mobilen i kiosken under hela kvällen sååå jag har inga bilder på vår fina utklädnad.
På lördagen hade jag spelning på ett julbord, vilket betydde: gratis julbord :P Mina två bästa kompisar Sanna och Robin hängde med till spelningen och innan jag skulle sjunga hade vi en liten "photoshoot".
På söndagen var hela släkten på julbord i Edane, som ligger i närheten av mormors gamla föräldrahem. Jag tog INGA bilder från julbordet heller, det är skandal!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Imorgon är det ÄNTLIGEN matteprov!! Wish me luck Vi skulle egentligen haft matteprovet i onsdags men det blev framskjutet till imorgon. Det ska bli så skönt att få det avklarat. Ett stressmoment mindre, thank you (shoutout till alla som fattar, Benjamin & Filippa Bark<3)
Jag, Emma, Matilda och Jonna har suttit och pluggat hela eftermiddagen/kvällen, ätit massor av mat och tittat ett avsnitt av SKAM.

Likes

Comments

Idag har varit en hektisk dag! Jag visste att jag skulle till tandläkaren i Trollhättan idag för en sista koll efter jag tog ut tandställningen. Jag hade planerat att åka tåg ner till tandläkaren men det skulle bli så himla mycket väntan. Tåget skulle komma två timmar innan min tandläkartid och skulle gå hem en timme efter. Istället frågade jag om Robin vill köra mig dit för lite $, vilket han inte tackade nej till. Tandläkarbesöket gick bra och tog inte mer än 10 minuter. Efter alla gånger jag har varit som tandläkaren under de senaste åren känner jag inget obehag alls över att gå till tandläkaren. (Det är väl tur att jag inte gör det eftersom jag har varit hos tandläkaren minst två gånger per månad)

När vi kom hem åt vi middag meeen det dröjde inte länge förrän pappa ringde och frågade om vi kunde hämta honom i Säffle för att han cykel hade gått i sönder. (Ja, både mamma och pappa cyklar två mil fram och tillbaka från jobbet varje dag) Sååå vi satte oss i bilen igen och hämtade pappa som satt väntades inne på Sibylla och åt en hamburgare med en relfexväst på sig.

Likes

Comments

Man brukar säga ​"Sunday Funday", men jag känner inte riktigt att det stämmer varje söndag. Idag har jag nästan BARA pluggat, wow vilken Funday. Jag har ett matteprov på onsdag som jag har pluggat till i snart tre veckor, snacka om motivation :P
Seeeen har jag en ergonomiuppgift som ska lämnas in på fredag och en engelska bok som ska läsas ut. Jag har skjutit upp läsandet hela tiden och prioriterat andra uppgifter, men vad gör det när jag har valt en bok som finns som film ;);)

Likes

Comments

Ikväll stod jag för maten. Jag gjorde ett påhittat recept på en quinoapizza, sååå gott!
Hela dagen har jag känt mig väldigt trött och seg, ni vet på sånt humör som man bara skrattar och fnissar åt ALLT. Så en quinoapizza och idolmys med la familia satt helt perfekt!

Likes

Comments

Hej! Jag har gått fram och tillbaka mellan MASSA olika bloggportaler, meeeen nu har jag bestämt mig för att stanna på Nouw, ett tag iallafall ;);)

Nu ligger jag i sängen och pluggar samhällskunskap samtidigt som jag äter granatäpple, det gör plugget liiite roligare.

Likes

Comments

Nouw Magazine