Hanna Longum

Hej!

Igår log jag i sängen exakt hela dagen, haha! Var ganska slut efter fredagen. Och idag hade jag så mycket energi att jag var tvungen att gå ut på en powerwalk nu på förmiddagen. Men idag ska jag nog också bara ligga i sängen! På söndagar gillar jag att städa mitt rum och typ tvätta sminkborstarna och ta hand om mig själv typ.
P&k

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ni vet den känslan när allt känns så jävla meningslöst? Jag känner den känslan väldigt ofta. Som att det inte spelar någon roll om jag ens går till skolan, för att jag endå ligger efter så mycket, som att det jag gjort i skolan nu inte har någon betydelse för att alla andra ska ta studenten nästa sommar men inte jag, för jag har precis blivit klar med grundskolan.
Jag är väldigt impulsiv, och jag kan bestämma mig att jag inte kan, ska eller vill gå till skolan en dag, fast för alla andra så är det hur lätt som helst, men för mig är det inte det. Jag kan vakna och känna ”vad gör det för skillnad om jag går till skolan, jag ligger ju endå efter så mycket” istället för att tänka att jag är duktig som har tagit tag i det. Jag har så svårt att förklara hur jag tänker och känner för jag vet knappt själv. Jag vill så mycket och samtidigt ingenting. Ibland skiter jag i allt, om något inte går eller är så som jag vill att det ska vara så bryter jag ihop.
Jag hatar att hata min kropp, men jag kan inte rå för det. Jag tycker alla kroppar är så vackra och unika, alla förutom min, och jag hatar att känna så. Även där är är jag väldigt mycket ”allt eller inget” om jag har bestämt mig för att äta en viss mängd mat och jag äter en sak jag inte hade tänt att äta så tänker jag att allt endå är förstört och äter allt istället. Jag är sån i allt jag gör, jag vill bara hitta ett sätt som gör att jag inte tänker så i allt jag gör. Men det är svårt. Ibland kan allt kännas som att det inte spelar någon roll, som att det inte spelar någon som helst roll om jag ligger kvar i sängen i flera dagar, men jag vet att det spelar roll. Jag vet att allt spelar någon roll, och det gör mig ännu mer stressad och ångest fylld. Men jag försöker. T ex just nu så är jag i skolan även fast jag tycker att det är jobbigt, men jag klarade det. Så en klapp på axeln till Mig.
Men dom flesta dagarna klarar jag det inte, och det känns som att så fort jag har gjort klart något t ex det jag hade kvar i skolan, så är det något annat som ska göras, det är alltid något, alltid något som måste göras, alltid någon press. Om det inte är skolan så är det vänner familj och ens vardags liv, och jag vet att dom första känner så, men vissa mer än andra och jag är en utav dom. Men jag ska försöka, försöka att försöka! Det är det enda som faktiskt spelar någon roll.

Likes

Comments

Hej!

Jag vaknade vid 10 idag och har verkligen bara legat i sängen sen dess. Om en stund ska jag börja fixa mig, för senare ska jag träffa Paulina för att sätta oss på en mysig bar, och sen ska vi ut. Vi har gjort det till en tradition typ, haha!
Men fram tills dess ska jag kolla på en serie som jag började kolla på förut idag, och sen ska jag sminka mig.
P&K

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

inatt så sov jossi hos mig och det var super mysigt! vi hade blackhead remover mask på oss, och den funkar så bra på min hy, men tyvärr så fick jossi en allergisk reaktion, så hennes ansikte blev super rött och svullnade upp, det såg super allvarligt ut, men som tur var så va det borta när vi vakna, stackarn. Idag Har jag och jossi bara varit och kollat i en affär för jossi skulle köpa en tröja, och sen har vi bara myst hos henne. Jag kom hem för en stund sen, och har nu myst ner mig i min säng och ligger och kollar på youtube och äter chips, mums! Imorgon så ska jag hem till Paulina och äta middag och sen ska vi ut med några vänner så det ska bli superduper kul!


Likes

Comments

Vad gör du helst en fredag kväll?

Jag spenderar helst en fredag kväll genom att dricka vin med en bästa vän.

Vad är din främsta egenskap?

Hmm.. jag vet inte riktigt, kanske att jag bryr mig mig otroligt mycket om folk som står mig nära.

Vad gör dig glad?

Att vara nära folk som får mig att må bra, och som alltid vet vad dom ska göra för att få mig att glömma av min psykiska ohälsa för en sekund.

Något du ser fram emot?

Julen. Det är ju en sån mysig högtid.

Något som får dig att må dåligt?

Min psykiska ohälsa, utan tvekan.

Vart vill du bo när du blir stor?

London eller göteborg.

Nämn två dåliga vanor du har?

Jag är väldigt osäker, och de är väl en dålig vana på sitt sätt, sen så brukar jag äta mat i min säng, och jag spiller ganska ofta, haha!Likes

Comments

Godmorgon!

Igår så hade jag en sån trevlig eftermiddag, jag mötte upp Paulina och och tog några glas, och sen satt vi där ett bra tag och bara prata om allt. Idag så ska jag inte göra något speciellt förutom att jag ska på stan med mamma och köpa smink och nya jeans osv. Nu ska jag göra lite frukost, och fixa mig, även fast jag hade kunnat gå runt i min pjamas hela dagen, haha!
P&K

Likes

Comments

Hej!

idag vakande jag och Paulina utan någon väckarklocka, och har legat och chillat i soffan fram tills nu och kollat på fjällbacka morden, så bra! snart ska vi åka till pappa för det är dags att byta vecka. Idag ska vi nog bara chilla hela dagen tror jag. så skönt!

P&K

Likes

Comments

Hej!

nu kom jag och Paulina hem för en stund sedan, efter att ha gått på stan och sen solat. och nu ska vi äta middag, och efter det gå till sega gubben och köpa godis, gott! Sen funderar vi faktiskt på att spela in en youtube video, dock vet vi inte vad för slags video vi ska göra med det får vi helt enkelt se!

P&K

Likes

Comments