Hanna Longum

Hej!

idag har jag fixat på mitt rum och målat naglarna och allt sånt där, känns så fräscht. Om två dagar åker jag till paris med mamma för att hälsa på min tvillingbror som bor där i och med att han går tvåan på ssp ( svenska skolan i paris ) så det ska bi super kul i och med att vi inte har träffat honom sen jullovet typ, så det ska bli super kul. vi ska vara där i tre dagar tror jag, över helgen alltså. Igår var jag på ett möte angående skolan, och jag har goda nyheter, jag ska börja skolan igen på tisdag! Jag är så stolt över mig själv, det känns bra att de var helt mitt beslut. Annars har de alltid varit mina föräldrar som har försökt att få mig att börja plugga igen, men nu var det jag som bestämde det helt själv och mina föräldrar blev så glada och stolta. Men nu ska jag laga lite lunch tror jag.

P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

KIWI & INGEFÄRA JUICE

Hej!

idag började morgonen med att jag och Paulina gick ut och powerwalkade och det var så skänt. Nu har vi precis ätit frukost och jag gjorde en juice som var super god! Senare idag ska jag träffa några vänner och vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men nu ska jag ta ett bad.

P&K

Likes

Comments

RANDOM FRÅGOR 

Jag hade gjort vad som helst för…? - att få må bra

Vill ha i min garderob…? - En super fin svart hoodie från ACNE

Humör…? - trött och lite nere

Senaste köpet…? - Chips och pepsimax hahah

Dagens cravings..? - pepsimax

Vad gör jag om en timme…? - om en timme kommer jag nog fortfarande ligga i min säng.

Något kul planerat i veckan…? - Vet bara att jag ska vara med min andra halva Paulina.

Dagens tanke…? - har tänkt mycket på att börja skolan igen.

När grät du senast och varför? - idag tyvärr.

När kan du vara dig själv till 100 %? - hela tiden skulle jag väl säga.

Tre saker du avskyr? - Falska människor, folk som är ytliga och att inte känna sig bra nog.

Hur tror du att andra uppfattar dig? - Jag tror att andra uppfattar mig som kanska framåt, omtänksam och snäll.

Något du funderar mycket över? - skolan.

Jag kände att jag inte hade bloggat på så länge så hittade några frågor som jag tänkte svara på, tänkte att det kunde vara lite intressant.

P&K

Likes

Comments

Hej!
nu är det sportlov, känns så skönt, för då är mina vänner lediga och vi kan göra massa roliga saker varje dag. Imorgon ska vi ut och äta för att fira min fina vän Louise, så det ska bli super mysigt. än så länge på det här lovet så har jag inte gjort något speciellt, bara varit med vänner och festat osv. Idag var jag med Julia och Jossie som vanligt, men valde att åka hem istället för att gå på fest för jag är så trött och kände för en myskväll hemma. Nu ska jag kolla på någon film och äta något gott.

P&K

Likes

Comments

Vaknade nyss, och kollade ut genom fönstret och möttes av hur mycket snö som helst, lite mysigt ändå, även fast man vill ha sommar nu haha. Idag ska jag nog bara vara hemma, tänkte klippa håret kort idag också, så får be mamma boka en tid hos min frisör, för det brukar inte bli så bra när jag bli impulsiv och klipper mig själv haha. Jag får se hur jag gör. Nu ska jag laga lite frukost.

P&K

Likes

Comments

Hej!

igår glömde jag helt av att blogga, kom på det först på kvällen. Jag och mamma var i allafall och åt på burgersson, i och med att vi bor så nära, och båda var sugna på det, så det var super mysigt. Jag var även på stan med mamma häromdan och då köpte jag lite kläder och en super god parfym på zara. Idag var jag på stan med Julia och förutom det har jag inte gjort så mycket, nu ligger jag i sängen och dricker kola och äter chilinötter, så gott.

P&K

Likes

Comments

Jag är så trött på att förklara gång på gång, dock förstår jag har att folk undrar. Jag är 17 och ska egentligen gå tvåan på gymnasiet, men tyvärr gör jag inte det. Jag tänker ofta på hur det hade kunnat vara ifall jag inte hade mått som jag mår, hur mycket stoltare mina föräldrar hade kunnat bli och hur mycket roligare människa jag hade varit. Att inte veta hur länge jag kommer må så här skrämmer mig, för helt ärligt vet jag inte hur länge jag orkar ha det så här. Vissa dagar kan vara helt okej, och med helt okej menar jag att jag kanske har mindre tvångstankar än vanligt. eller att jag inte får tre panikattacker på en dag. Dom flesta dagarna är dock inte "helt okej". Jag vill kunna gå gymnasiet, jag vill kunna kolla mig i spegeln utan att hata det jag ser, jag vill kunna gå på fester eller umgås med kompisar utan att få panikångest. Jag vill även kunna göra saker som inte är planerade, jag vill kunna gå på en fest eller liknande utan att behöva peppa mig själv i timmar innan, utan att behöva fundera över om mina tvångstankar tillåter det, utan att få ångest. Jag är så trött på att få höra hur skönt det måste vara för mig som slipper gymnasiet, Jag har inte valt att inte gå gymnasiet, jag har inte valt att må så här. Varför blir jag nervärderad och kritiserad för något jag inte kan rå för? Jag vill så gärna kunna gå på gymnasiet, men jag kan inte. Varje dag vaknar jag med ångest och vill egentligen inte lämna sängen, att göra "vanliga" saker som att gå till skolan eller gå till tandläkaren är för mig en stor grej,, har jag mer än en "uppgift" om dagen så blir jag så stressad och så slutar det oftast med att jag struntar i allt. Jag är så trött på denna ångesten. Jag är trött på att inte ha någon lust till något. När ska jag ta mig ur denna depressionen och hur? Jag förväntar mig alltid att folk ska bry sig så som jag bryr mig om dom, men det funkar kanske inte så.

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade jag upp med en jobbig känsla i kroppen, jag känner mig trött, ledsen och ensam. ibland kan jag känna mig så ensam, även fast jag har så mycket fina människor runt omkring mig, Men jag känner mig helt ensam ändå, förstår ni hur jag menar? äsch, nu har jag precis gjort lite frukost och myser med Bella. Igår var jag ute och tog några glas med Paulina och sen träffade vi på en vän och hennes kompisar, och det var super trevligt. Men dom skulle vidare och jag bestämde mig för att åka hem, så jag var hemma ganska tidigt. Idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen, Så som man oftast gör på söndagar haha.

P&K

Likes

Comments

Nya inlägg