View tracker

Hej!
Igår var jag med leia och Julia på förmiddagen och då gick vi på stan och jag köpte en jätte söt blus från Gina, den var orange och öppen i ryggen, och kostade bara 199kr, så det var ett riktigt bra köp. Idag har leia och jag varit på stan och sen kom vi hem till mig och åt middag, efter middagen så föreslog mamma att jag och leia skulle gå på bio så det gjorde vi, vi såg the purge. Den var väldigt bra tyckte både jag och leia. Nu ligger vi hemma i min säng och äter chips och kollar på youtube som vanligt och ska försöka sova, tror dock att det kommer bli svårt för som vanligt brukar jag och leia ta en liten nap på eftermiddagen men då blir det så svårt att sova på kvällen. Imorgon ska leia jobba tidigt så när hon går till jobbet ska jag ut och powerwalka och sen kanske göra något med mamsen.
P&K

Likes

Comments

Min kropp är det dyrbaraste jag har, men ändå så hatar jag den. ändå så är det den som får mig att känna mig sämre än många andra. Kroppar kommer i alla storlekar och former, när ska man få samhället att inse att det inte finns något ideal, att alla är olika. Jag är trött, trött på att behöva skämmas så fort jag provar kläder, jag är trött på att undermedvetet nedvärdera min kropp. Jag vill inte behöva få ångest så fort jag äter en kaka, men tyvärr så får jag det. mina matvanor kan ändras väldigt fort. antingen så får jag ångest och då hetsäter jag, eller så försöker jag att inte äta alls. så ska det inte behöva vara. när jag ställer mig på vågen och ser siffran så är det som att numret som visas bekräftar mina tankar om att jag är tjock. jag vill kunna kolla mig själv i spegeln och säga fy fan vad jag är snygg. Men nej, det kan jag i nuläget inte göra. Sommaren för många betyder, bad, sol, och lycka. Medans för andra betyder det ångest, ångest och ångest. Att behöva täcka sin kropp en varm sommardag utav rädsla att någon ska kolla på en och tänka "den personen är för tjock för att ha på sig en så kort tröja." eller "varför har den personen på sig shorts när den inte har smala ben." Alla människor ser olika ut, när ska folk förstå det? när ska kroppshetsen sluta? Människor som diskriminerar folk utifrån deras utseende är osäkra. Hur du än ser ut, tjock, smal, bred, lång, eller kort så är du DU, och det räcker. Du behöver inte se ut som samhället vill att du ska se ut för att kallas fin. Vi ser alla olika ut och det är dags att folk ska börja inse det och sluta med att bara se vissa kroppstyper som fina. Behövde skriva av mig lite och jag hoppas att vissa håller med mig om detta, för själv tycker jag inte att det är okej att bodyshama.

Likes

Comments

Hej
Nu är jag tillbaka, hade ett väldigt långt uppehåll men är som sagt nu tillbaka.
Jag har precis varit på Mallis, vilket var super mysigt. Jag var där med min pappa och bror, vi var i en stad ca 10 min ifrån Palma. Vi var där i en vecka, och det räckte gott och väl för mig i och med att jag ogillar att vara hemifrån, eller det blir ångestladdat för mig.
Jag kom i allafall hem för en vecka sedan. Igår kom även min bästa vän hem, och hon kom hem till mig efter hon hade landat med blommor och choklad, det var det gulligaste någonsin. Sen sov hon hos mig tills idag, vi var med några andra kompisar som har varit borta i tre veckor så det var jätte kul att träffa dom. Vi skulle vara hos en kompis, men jag valde att åka hem för jag har magkatarr och då är det skönast att bara ligga ner och kolla på film typ.
Nu ska jag i allafall sova, så god natt!
P&K

Likes

Comments

skor vagabond - 800kr
bikini h&m - 49kr
ballerina h&m - 99kr

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag bara varit hemma, och tagit det lungt, för jag har blivit lite förkyld. Så jag spelade in en youtubevideo som ligger uppe på min kanal nu. så kolla gärna in den. Nu ska jag kolla på film. i måndags var jag ju på dagiset som jag har börjat jobba på, och det var kul, dock så har jag bara varit där i måndags, i och med att jag blev förkyld, men jag ska dit på måndag. 

P&K

Likes

Comments

​jag skulle knppast kalla mig för en te människa. När jag var liten så gillade jag te, men nu är det bara chai som jag gillar, och mitt favorit chai te är från pukka. Det är så gott och jag tycker det är så mysigt att dricka goda varma drycker nu när det fortfarande är kallt ute. Föresten jag har spelat in tre videos som jag ska lägga upp på min youtubekanal dom ska bara redigeras. och ska även göra några tidsinställda på bloggen. 

P&K

Likes

Comments

Denna bloggpausen var en av dom längsta jag haft, och mycket har hänt under tiden jag har varit borta från bloggen. Jag har precis tillfrisknat från öroninflammation, fy vad ont det gör, hade glömt av det. Men nu är det ju i allafall 2016 och det känns spännande. Det nya året spenderades med mina närmsta vänner, och kvällen började med middag hos Anna och sen drog vi vidare. Det var kul, men hade kunnat vara roligare om jag mådde bättre, för jag gick faktiskt hem redan vid 2 pga att min förkylning blev värre under kvällen, så till slut kom jag hem och då somnade jag direkt. Imorgon ska jag till skolan. Jag skulle igentligen till skolan idag med det sket sig i och med att jag har varit vaken hela natten för att jag inte kunde sova, men då somnade jag på morgonen istället så vi får hoppas på att det går bättre imorgon.

P&K

Likes

Comments