Hanna Longum

Jag undrar hur många gånger jag har tagit pauser från bloggen? Nu ska jag börja blogga igen i alla fall! Det har hänt mycket i mitt liv sen senast jag bloggade, nummer ett, Jag har fyllt 18(!!!) så kul fyllde den 27de juli, så bara det är en jätte rolig sak. nummer två är att jag har fått mitt första jobb, som jag tyvärr ska sluta på, för att jag vill gärna fokusera på att börja skolan igen när sommarlovet är slut. Sen har jag gjort massa roliga saker nu i sommar. Men nu ska jag börja blogga igen och det ska bli jätte kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

idag har jag inte bara haft mensvärk utan också haft sån ångest, en sån ångest när jag inte vet riktigt vart jag ska ta vägen. Den ångesten när alla dåliga tankar kommer ikapp än. Usch jag hatar den känslan, den finns dock där hela tiden men ibland så blir det för mycket. Jag klarade i alla fall av att gå till skolan idag vilket känns bra, jag var till och med där i en och en halv timme, det kanske låter som ingenting för andra, men för mig är det stort. Jag hoppas att jag klara av skolan imorgon också. Nu ligger jag i sängen och äter chokladbollar och försöker komma på en bra film, det känns som jag har sätt alla filmer haha. Men jag ska nog sova snart, och ja klockan är inte ens halvnio men jag går på sömntabletter och då somnar jag oftast ganska tidigt.

P&K

Likes

Comments

Jag tror inte att vi förstår hur mycket vi påverkas av människorna runt omkring oss, att allt vi hör lämnar ett avtryck inom oss.

MAT, mat är något som det pratas väldigt om, eller snarare matvanor, eller dom matvanorna som inte ska finnas. Vi ger varandra komplimanger när någon gått ner i vikt, men om man har gått upp i vikt så får man en liten peak. Vi nedvärderar folk utan att ens tänka på det, vi dömer folk utan att ens tänka på det. Att prata om vikt och utseende kan vara väldigt triggande för vissa, det är väldigt triggande för mig. Vi är så desperata efter att passa in, varför? Varför vill vi passa in i ett så trångsynt och kränkande samhälle? varför är det något vi strävar efter. Vi tävlar i smyg med alla runt omkring oss, om vem som är smalast, vem som är finast, vem som är mest populär, som om att det faktiskt spelar någon roll. Jag tänker i alfafall inte låta samhällets ideal påverka mig och min kropp, för jag har något som ingen någonsin kan ta ifrån mig, MIN KROPP, och jag tänker inte låta samhällets normer ta den ifrån mig. Det är dags att vi slutar döma och börja stötta varandra.

Jag ser fel på varenda kroppsdel varje gång jag kollar mig själv i spegeln och jag vill inte det, jag vill älska min kropp, och inte bara älska den när jag ser att jag gått ner 5 kg. Vi måste börja behandla våra kroppar som dom borde behandlas, och nu pratar jag inte om att äta ”bra” eller ”eat clean” NEJ! för det är just sånna kommentarer som upprätthåller strukturer som förstör människor.

Jag pratar om att vi måste börja ge våra kroppar kärlek. Alla pratar om att alla kroppar är vackra men sen kan dom kalla sig själva ”tjocka” på ett nedvärderande sätt, vart är logiken? Jag är så trött på att bråka med mig själv, att jag varje dag bråkar med mig själv om hur många kalorier jag tillåter mig själv att äta. Kroppshets finns exakt överallt vart vi i en är, i skolan, på jobbet, på internet, när vi går på stan och kollar i affärer, överallt! Det är inte konstigt att vi påverkas. Men jag har bestämt mig för att göra allt jag kan för att älska min kropp.

Likes

Comments

Hej!

nu var de ett tag sen jag bloggade, men jag vill gärna komma igång nu. Jag var ju i paris nu för två veckor sen ungefär, och de var super kul att få träffa Max i och med att vi inte hade sätts sen han var hemma på jullovet. Dock så tyckte jag att det var jätte jobbigt, jag är ju mycket för rutiner så därför stannade jag på hotellrummet ganska mycket. Men det var jätte mysigt endå. Nu har jag precis varit ute på en powerwalk, och ska nu lägga mig i sängen och kolla på film.

P&K

Likes

Comments

Hej!

idag har jag fixat på mitt rum och målat naglarna och allt sånt där, känns så fräscht. Om två dagar åker jag till paris med mamma för att hälsa på min tvillingbror som bor där i och med att han går tvåan på ssp ( svenska skolan i paris ) så det ska bi super kul i och med att vi inte har träffat honom sen jullovet typ, så det ska bli super kul. vi ska vara där i tre dagar tror jag, över helgen alltså. Igår var jag på ett möte angående skolan, och jag har goda nyheter, jag ska börja skolan igen på tisdag! Jag är så stolt över mig själv, det känns bra att de var helt mitt beslut. Annars har de alltid varit mina föräldrar som har försökt att få mig att börja plugga igen, men nu var det jag som bestämde det helt själv och mina föräldrar blev så glada och stolta. Men nu ska jag laga lite lunch tror jag.

P&K

Likes

Comments

KIWI & INGEFÄRA JUICE

Hej!

idag började morgonen med att jag och Paulina gick ut och powerwalkade och det var så skänt. Nu har vi precis ätit frukost och jag gjorde en juice som var super god! Senare idag ska jag träffa några vänner och vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, men nu ska jag ta ett bad.

P&K

Likes

Comments

RANDOM FRÅGOR 

Jag hade gjort vad som helst för…? - att få må bra

Vill ha i min garderob…? - En super fin svart hoodie från ACNE

Humör…? - trött och lite nere

Senaste köpet…? - Chips och pepsimax hahah

Dagens cravings..? - pepsimax

Vad gör jag om en timme…? - om en timme kommer jag nog fortfarande ligga i min säng.

Något kul planerat i veckan…? - Vet bara att jag ska vara med min andra halva Paulina.

Dagens tanke…? - har tänkt mycket på att börja skolan igen.

När grät du senast och varför? - idag tyvärr.

När kan du vara dig själv till 100 %? - hela tiden skulle jag väl säga.

Tre saker du avskyr? - Falska människor, folk som är ytliga och att inte känna sig bra nog.

Hur tror du att andra uppfattar dig? - Jag tror att andra uppfattar mig som kanska framåt, omtänksam och snäll.

Något du funderar mycket över? - skolan.

Jag kände att jag inte hade bloggat på så länge så hittade några frågor som jag tänkte svara på, tänkte att det kunde vara lite intressant.

P&K

Likes

Comments

Hej!
nu är det sportlov, känns så skönt, för då är mina vänner lediga och vi kan göra massa roliga saker varje dag. Imorgon ska vi ut och äta för att fira min fina vän Louise, så det ska bli super mysigt. än så länge på det här lovet så har jag inte gjort något speciellt, bara varit med vänner och festat osv. Idag var jag med Julia och Jossie som vanligt, men valde att åka hem istället för att gå på fest för jag är så trött och kände för en myskväll hemma. Nu ska jag kolla på någon film och äta något gott.

P&K

Likes

Comments

Vaknade nyss, och kollade ut genom fönstret och möttes av hur mycket snö som helst, lite mysigt ändå, även fast man vill ha sommar nu haha. Idag ska jag nog bara vara hemma, tänkte klippa håret kort idag också, så får be mamma boka en tid hos min frisör, för det brukar inte bli så bra när jag bli impulsiv och klipper mig själv haha. Jag får se hur jag gör. Nu ska jag laga lite frukost.

P&K

Likes

Comments

Nya inlägg