Hanna Longum

Hej!
nu är det sportlov, känns så skönt, för då är mina vänner lediga och vi kan göra massa roliga saker varje dag. Imorgon ska vi ut och äta för att fira min fina vän Louise, så det ska bli super mysigt. än så länge på det här lovet så har jag inte gjort något speciellt, bara varit med vänner och festat osv. Idag var jag med Julia och Jossie som vanligt, men valde att åka hem istället för att gå på fest för jag är så trött och kände för en myskväll hemma. Nu ska jag kolla på någon film och äta något gott.

P&K

Likes

Comments

Vaknade nyss, och kollade ut genom fönstret och möttes av hur mycket snö som helst, lite mysigt ändå, även fast man vill ha sommar nu haha. Idag ska jag nog bara vara hemma, tänkte klippa håret kort idag också, så får be mamma boka en tid hos min frisör, för det brukar inte bli så bra när jag bli impulsiv och klipper mig själv haha. Jag får se hur jag gör. Nu ska jag laga lite frukost.

P&K

Likes

Comments

Hej!

igår glömde jag helt av att blogga, kom på det först på kvällen. Jag och mamma var i allafall och åt på burgersson, i och med att vi bor så nära, och båda var sugna på det, så det var super mysigt. Jag var även på stan med mamma häromdan och då köpte jag lite kläder och en super god parfym på zara. Idag var jag på stan med Julia och förutom det har jag inte gjort så mycket, nu ligger jag i sängen och dricker kola och äter chilinötter, så gott.

P&K

Likes

Comments

Jag är så trött på att förklara gång på gång, dock förstår jag har att folk undrar. Jag är 17 och ska egentligen gå tvåan på gymnasiet, men tyvärr gör jag inte det. Jag tänker ofta på hur det hade kunnat vara ifall jag inte hade mått som jag mår, hur mycket stoltare mina föräldrar hade kunnat bli och hur mycket roligare människa jag hade varit. Att inte veta hur länge jag kommer må så här skrämmer mig, för helt ärligt vet jag inte hur länge jag orkar ha det så här. Vissa dagar kan vara helt okej, och med helt okej menar jag att jag kanske har mindre tvångstankar än vanligt. eller att jag inte får tre panikattacker på en dag. Dom flesta dagarna är dock inte "helt okej". Jag vill kunna gå gymnasiet, jag vill kunna kolla mig i spegeln utan att hata det jag ser, jag vill kunna gå på fester eller umgås med kompisar utan att få panikångest. Jag vill även kunna göra saker som inte är planerade, jag vill kunna gå på en fest eller liknande utan att behöva peppa mig själv i timmar innan, utan att behöva fundera över om mina tvångstankar tillåter det, utan att få ångest. Jag är så trött på att få höra hur skönt det måste vara för mig som slipper gymnasiet, Jag har inte valt att inte gå gymnasiet, jag har inte valt att må så här. Varför blir jag nervärderad och kritiserad för något jag inte kan rå för? Jag vill så gärna kunna gå på gymnasiet, men jag kan inte. Varje dag vaknar jag med ångest och vill egentligen inte lämna sängen, att göra "vanliga" saker som att gå till skolan eller gå till tandläkaren är för mig en stor grej,, har jag mer än en "uppgift" om dagen så blir jag så stressad och så slutar det oftast med att jag struntar i allt. Jag är så trött på denna ångesten. Jag är trött på att inte ha någon lust till något. När ska jag ta mig ur denna depressionen och hur? Jag förväntar mig alltid att folk ska bry sig så som jag bryr mig om dom, men det funkar kanske inte så.

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade jag upp med en jobbig känsla i kroppen, jag känner mig trött, ledsen och ensam. ibland kan jag känna mig så ensam, även fast jag har så mycket fina människor runt omkring mig, Men jag känner mig helt ensam ändå, förstår ni hur jag menar? äsch, nu har jag precis gjort lite frukost och myser med Bella. Igår var jag ute och tog några glas med Paulina och sen träffade vi på en vän och hennes kompisar, och det var super trevligt. Men dom skulle vidare och jag bestämde mig för att åka hem, så jag var hemma ganska tidigt. Idag ska jag bara ligga i sängen hela dagen, Så som man oftast gör på söndagar haha.

P&K

Likes

Comments

Hej och godmorgon!

idag är det äntligen fredag, vilket känns skönt, även fast jag inte går i skolan så blir det ju ändå annorlunda när det är helg för då är ju mina vänner lediga osv. Jag vet inte inte vad jag ska göra i helgen, idag ska jag träffa några vänner och vad vi ska göra vet jag inte, kanske ta ett glas vin eller något sånt mys. Nu har jag precis ätit frukost, det blev toast med avokado på, så gott , sen ska jag gå ut med min lilla vovvsing Bella, och sen sminka mig och måla naglarna.

P&K

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen, och det ska bli super kul, jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Det har hänt väldigt mycket sen sist jag bloggade. Jag har som jag tidigare skrivit varit sjukskriven till och från i typ fyra år nu, det blev ju lite annorlunda efter nian i och med att man inte har någon skolplikt då, men jag började ju på någon som heter skyddsnätet på schillerska för att komma ikapp med det jag hade kvar från grundskolan, men det gick inte så bra i och med att jag inte tyckte att det var så strukturerat där. så då blev jag sjukskriven ännu en gång, men sen började jag igen, och så höll det på så ett tag, att jag började och slutade. Nu har jag varit sjukskriven i några månader, och det ser inte ut som att jag kommer komma tillbaka till skolan på ett tag, Men mitt välmående går ju först, just nu fokuserar jag mest på att må bra. Jag kommer skriva ganska mycket om psykisk ohälsa i och med att mitt liv består utav det. Jag kommer även dela med mig av min vardag. Nu väntar jag på att min systerdotter och bästa vän ska komma hit så ska vi ha de mysigt och laga middag osv, Jag har nyss tränat så ska nog bara kolla lite youtube nu medans jag väntar på Paulina.

P&K

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag med leia och Julia på förmiddagen och då gick vi på stan och jag köpte en jätte söt blus från Gina, den var orange och öppen i ryggen, och kostade bara 199kr, så det var ett riktigt bra köp. Idag har leia och jag varit på stan och sen kom vi hem till mig och åt middag, efter middagen så föreslog mamma att jag och leia skulle gå på bio så det gjorde vi, vi såg the purge. Den var väldigt bra tyckte både jag och leia. Nu ligger vi hemma i min säng och äter chips och kollar på youtube som vanligt och ska försöka sova, tror dock att det kommer bli svårt för som vanligt brukar jag och leia ta en liten nap på eftermiddagen men då blir det så svårt att sova på kvällen. Imorgon ska leia jobba tidigt så när hon går till jobbet ska jag ut och powerwalka och sen kanske göra något med mamsen.
P&K

Likes

Comments

Nya inlägg