Personligt

Vaknade jämte favoritpersonen idag ändå var det något i magen som gnagde. Jag har alldeles för många gånger vaknat med den känslan. Känslan av att något sakta men säkert äter upp mig inifrån. Jag har inte känt det på länge nu vilket gjorde det extra mycket svårhanterligt, mitt liv har känts så bra ganska länge nu och tänkte att jag kanske äntligen slipper detta. Och allt på grund av en person och det fina vädret, min fina och stöttande pojkvän som finns för mig, som älskar mig och som framför allt visar mig allt det positiva i varje liten del av dagen. Han gör mig lycklig. Det är också han som gjort att jag varit (och är) så extremt lycklig. Han och min familj är det finaste jag har. Så , Joel, tack!<3

I alla fall, när jag vaknade så insåg jag att hela dagen skulle vara dålig. Men sedan tänkte jag för mig själv att "nae, ångesten ska inte för förstöra en enda dag till för mig" så nu har jag bestämt mig för att istället bara leta efter positiva saker idag, sådant som gör mig glad. Min tillvaro har redan blivit lite bättre.

Så vad händer denna veckan?

Jo, en massa plugg, vilket man kan undra lite över. Man tänker ju att allt borde vara färdigt vid detta laget men icke. vi har en massa plugg kvar. Det är bara att göra det. 9 dagar kvar i skolan för min del, så det känns riktigt härligt.
Imorgon fyller min fina lillasyster 17 år. Det ska firas med buller och bång!
Och i slutet på veckan ska jag hjälpa Joel att FLYTT!! Det ska bli så kul att få hjälpa honom med det.

Nu SKA jag bli bättre på att blogga.

Until later

/H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja vad säger man.. senaste inlägget var typ 14/10 förra året så än en gång har jag misslyckats med mitt bloggande. Och anledningen till att jag bestämde mig för att blogga nu är att det är hockey på tvn och jag är inte världens sportfantast direkt.

Avsaknaden av söndagsångest idag är så skönt. Är alltså ledig i 8 dagar. Hur skönt är inte det. Dessutom verkar det som att jag behöver det, räknade just nu 2 gånger på händerna, första gången veckodagarna och sedan 1-8, hjärnan la av för långe sedan nu. Dessutom blir jag skrattad åt av en teknist, palla.

Livets liv är ju nu med det fina vädret. Vi var vid en strand vid Vättern innan, vattnet var det minusgrader i men på stenarna var det härligt. Längtar extremt hårt efter sommarn nu. Sola, dricka drinkar i solen och sena kvällar med dem jag gillar mest. 2 månader kvar, det fixar jag förhoppningsvis.

Har typ 150 olika studenter att gå på också (läs 4 stycken). Det ska bli kul men önskar att jag stod på Figys trappor och hoppade av glädje också. Men om 1 år är det min tur också , det blir livets liv. Studenten med de finaste vänner jag har.

Har inte så mycket mer att uppdatera er på, vi får se när vi hörs igen. Kanske Augusti.

Until later

/H

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Sitter i skolan vid 08.06 even though att jag egentligen börjar 10.30. Sånglektioner förstör sovmorgonen. Det är tur att det är kul att sjunga annars hade jag aldrig pallat. Vi har två lektioner på fredagar och det är idrott och en lektion på 2h och 40 min och just nu förbereder vi oss inför en utbytesresa vi snart ska göra. Vi drar till Estland om några veckor.

Det känns som att helgen kommer att bli lugn. Jag ska plugga, plugga och städa. Det ska bli härligt att bara vara hemma.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så om ni som läser har något som ni skulle vilja att jag skriver om så skriv i kommentarerna.

Ha en bra fredag!​/H

Likes

Comments

Allmänt

Måndag igen. Det går alldeles för fort just nu. Klagar dock inte för att det blir ju obviously lov snabbare om tiden går fort. Men det känns konstigt att vi nu är i typ mitten av oktober. Vi har hur mycket plugg som helst just nu. Det är inlämningar som ska in längre fram i för sig men det är mycket förarbete på det. Så jag drunknar i det men det är ganska roliga uppgifter så jag överlever. 
Har dock varit sjuk i en vecka nu. Min hals gö så ont att det är jobbigt att gäspa.. Men det går väl förhoppningsvis över snart. 
Nu har hösten kommit på riktigt också. För typ två veckor sedan hade vi finare väder än vad vi hade större delen av sommaren i år. 25 grader i september var inget man klagade på. 
Fyllt 18 har jag äntligen gjort med. Det var helt sjukt att äntligen få göra det. Det känns så bra. Med det kommer det där körkortet som jag har bävrat inför. Men det gick jättebra och jag har haft det i handen i ca 2.5 vecka nu. Det är helt underbart. 
Det mindre roliga var att samma dag som jag fick mitt körkort fick jag och min familj reda på att vi var tvugna att avliva vår hund. Det är det jobbigaste jag har varit med om. Det var ändå på något sätt så fint och fridfullt när han försvann. Det gick fort och det enda man märkte var hur hans snarkningar ändrades till djupa andetag som sedan försvann. Det hör jag fortfarande. Hur han tystnar. Och det är jobbigt. 
2016 tar priset som jobbigast men bäst år hittils. Varit kantat av förluster av familjemedlemmar samtidigt som jag har haft så roligt. 
Men Sigge mår bättre där han är nu. 
Ska försöka uppdatera här åtminstonne några gånger i veckan. 
Ha en bra måndag!
/H
<3
2004.07.08-2016.09.23 

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll igen... Kan ju bli smått irriterad på mig själv, men aja...
Sommaren har varit den bästa hittills i mitt liv tror jag. Jag har hittat på mycket med kompisar, dock har jag inte spenderat så mycket tid med mina föräldrar men det kanske är normalt när man snart är 18. Idag är det exakt 1 månad kvar till min stora dag! Jag är så sjukt taggad för att bli 18! Ta körkort och göra roadtrips ihop med mitt bilcrue!
Nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån Danmark där vårt plan ifrån Kroatien landade tidigare idag. En väldigt härlig vecka med 50 grader i solen varje dag i 8 dagar får avsluta mitt sommarlov och det gör det med bravur. Jag trivs med värmen men idag kände jag mig mer än redo för att komma hem. Det är jobbigt att vara ifrån min goa vovve så länge.. Är dessutom taggad för att skolan börjar imon!
Hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag har! Jag hoppas att alla är taggade för hösten och alla nya möjligheter som följer! Det är jag och jag ska ta vara på allt som händer!
Ha det bra till nästa gång!
Bye!
/H

Likes

Comments

Personligt

Idag fyller världens bästa pappa år! Han är min manliga hjälte och förebild. Jag tackar min lyckliga stjärna att just du blev min pappa!
Jag älskar dig! <3
 
 

Likes

Comments