Ja vad säger man.. senaste inlägget var typ 14/10 förra året så än en gång har jag misslyckats med mitt bloggande. Och anledningen till att jag bestämde mig för att blogga nu är att det är hockey på tvn och jag är inte världens sportfantast direkt.

Avsaknaden av söndagsångest idag är så skönt. Är alltså ledig i 8 dagar. Hur skönt är inte det. Dessutom verkar det som att jag behöver det, räknade just nu 2 gånger på händerna, första gången veckodagarna och sedan 1-8, hjärnan la av för långe sedan nu. Dessutom blir jag skrattad åt av en teknist, palla.

Livets liv är ju nu med det fina vädret. Vi var vid en strand vid Vättern innan, vattnet var det minusgrader i men på stenarna var det härligt. Längtar extremt hårt efter sommarn nu. Sola, dricka drinkar i solen och sena kvällar med dem jag gillar mest. 2 månader kvar, det fixar jag förhoppningsvis.

Har typ 150 olika studenter att gå på också (läs 4 stycken). Det ska bli kul men önskar att jag stod på Figys trappor och hoppade av glädje också. Men om 1 år är det min tur också , det blir livets liv. Studenten med de finaste vänner jag har.

Har inte så mycket mer att uppdatera er på, vi får se när vi hörs igen. Kanske Augusti.

Until later

/H

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Sitter i skolan vid 08.06 even though att jag egentligen börjar 10.30. Sånglektioner förstör sovmorgonen. Det är tur att det är kul att sjunga annars hade jag aldrig pallat. Vi har två lektioner på fredagar och det är idrott och en lektion på 2h och 40 min och just nu förbereder vi oss inför en utbytesresa vi snart ska göra. Vi drar till Estland om några veckor.

Det känns som att helgen kommer att bli lugn. Jag ska plugga, plugga och städa. Det ska bli härligt att bara vara hemma.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så om ni som läser har något som ni skulle vilja att jag skriver om så skriv i kommentarerna.

Ha en bra fredag!​/H

Likes

Comments

Allmänt

Måndag igen. Det går alldeles för fort just nu. Klagar dock inte för att det blir ju obviously lov snabbare om tiden går fort. Men det känns konstigt att vi nu är i typ mitten av oktober. Vi har hur mycket plugg som helst just nu. Det är inlämningar som ska in längre fram i för sig men det är mycket förarbete på det. Så jag drunknar i det men det är ganska roliga uppgifter så jag överlever. 
Har dock varit sjuk i en vecka nu. Min hals gö så ont att det är jobbigt att gäspa.. Men det går väl förhoppningsvis över snart. 
Nu har hösten kommit på riktigt också. För typ två veckor sedan hade vi finare väder än vad vi hade större delen av sommaren i år. 25 grader i september var inget man klagade på. 
Fyllt 18 har jag äntligen gjort med. Det var helt sjukt att äntligen få göra det. Det känns så bra. Med det kommer det där körkortet som jag har bävrat inför. Men det gick jättebra och jag har haft det i handen i ca 2.5 vecka nu. Det är helt underbart. 
Det mindre roliga var att samma dag som jag fick mitt körkort fick jag och min familj reda på att vi var tvugna att avliva vår hund. Det är det jobbigaste jag har varit med om. Det var ändå på något sätt så fint och fridfullt när han försvann. Det gick fort och det enda man märkte var hur hans snarkningar ändrades till djupa andetag som sedan försvann. Det hör jag fortfarande. Hur han tystnar. Och det är jobbigt. 
2016 tar priset som jobbigast men bäst år hittils. Varit kantat av förluster av familjemedlemmar samtidigt som jag har haft så roligt. 
Men Sigge mår bättre där han är nu. 
Ska försöka uppdatera här åtminstonne några gånger i veckan. 
Ha en bra måndag!
/H
<3
2004.07.08-2016.09.23 

Likes

Comments

Allmänt

Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll igen... Kan ju bli smått irriterad på mig själv, men aja...
Sommaren har varit den bästa hittills i mitt liv tror jag. Jag har hittat på mycket med kompisar, dock har jag inte spenderat så mycket tid med mina föräldrar men det kanske är normalt när man snart är 18. Idag är det exakt 1 månad kvar till min stora dag! Jag är så sjukt taggad för att bli 18! Ta körkort och göra roadtrips ihop med mitt bilcrue!
Nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån Danmark där vårt plan ifrån Kroatien landade tidigare idag. En väldigt härlig vecka med 50 grader i solen varje dag i 8 dagar får avsluta mitt sommarlov och det gör det med bravur. Jag trivs med värmen men idag kände jag mig mer än redo för att komma hem. Det är jobbigt att vara ifrån min goa vovve så länge.. Är dessutom taggad för att skolan börjar imon!
Hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag har! Jag hoppas att alla är taggade för hösten och alla nya möjligheter som följer! Det är jag och jag ska ta vara på allt som händer!
Ha det bra till nästa gång!
Bye!
/H

Likes

Comments

Personligt

Idag fyller världens bästa pappa år! Han är min manliga hjälte och förebild. Jag tackar min lyckliga stjärna att just du blev min pappa!
Jag älskar dig! <3
 
 

Likes

Comments

Personligt

Idag har jag haft en såndär dag där jag skulle vilja ligga kvar i sängen. Jag har tänkt på min gammelmormor hela dagen idag. Har hållit humöret uppe för hon hade inte velat att jag skulle vara ledsen. Men hon är den första familjemedlemmen jag kommer ihåg som dött. Hon var liksom så fin och bra på alla sätt. När man kom hem till mormor och gammelmormor stod hon nästan alltid vi spisen eller satt i sin speciella stol med virknålar i händerna. Hon var alltid så glad. Jag kommer så väl ihåg hur glad hon blev när man steg innanför dörren och ropade hej. Hon tittade fram ifrån köket och hälsade glatt. Hon gick bort den 12 januari i år. Man tror att man ska kunna hantera det men det visar sig ganska snabbt att det kan man inte alls. Jag försökte vara stark för min lillasyster. Men främst för min mamma som precis hade förlorat sin älskade mormor. Men jag klarade inte det länge. Att förlora någon gör så oerhört ont. Det går inte att beskriva. Jag trodde att jag vid detta laget skulle ha gått vidare och förstått att hon har det bättre nu. Det sista har jag gjort. Det förstod jag redan från början. Men det första. Gått vidare. Det har jag nog inte gjort. Jag får fortfarande det slaget i ansiktet som jag fick på begravningen av att hon inte kommer att komma tillbaka. Att jag aldrig mer kommer att få träffa henne. Att hon är glad där hon är nu. Det gör nog mest ont. När jag helt plötsligt får den känslan av att hon faktiskt inte finns mer.
När jag gick in i kyrkan den där fredagen i början av februari och såg kistan. Det var den första gången jag faktiskt förstod att hon var borta. Just i det ögonblicket kunde jag inte gråta. Det var som att jag inte tillät mig själv till det. Allt kom på samma gång mitt i istället. När prästen berättade om henne och beskrev henne precis som jag mindes henne. Då brast det. Och när vi skulle lägga våra blommor till henne. Jag hade även skrivit ett brev till henne. När jag gick ifrån kistan ville jag bara vända mig om o gå tillbaka. Ville liksom inte lämna henne.
Det enda som är en tröst i det hela är att hon äntligen är med sina föräldrar och hennes käresta igen. Det har hon velat enda sedan hon blev sjuk. Kommer inte gå in på sjukdomen något nämnvärt. Men det känns bra att hon äntligen är där hon har velat vara de senaste åren. Min gammelmormor var den bästa gammelmormorn man kunde önska sig. 
Gammelmormor blev 89 år. Hon skulle fyllt 90 den 9/4 i år. Hon levde ett långt och lyckligt liv.
Vi ses någon gång någonstans och då vill jag att du står där och väntar på mig.
Jag saknar dig och tänker på dig! 
Jag älskar dig!
1926.04.09 - 2016.01.12
/H

Likes

Comments