Zara shirt and skirt // Stan Smith shoes // Idel Of Sweden shell HERE // Hermés bracelet

Glöm inte att ni får 20% rabatt på Ideal Of Sweden om ni uppger "SOMMAR20" i kassan. In och fynda! Perfekt att passa på nu när årstiden ändras om man vill matcha sitt skal med vädret och stickade tröjor. PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gymnasiet, helt klart de tre bästa åren i mångas liv, däribland mitt. Som bekant tog jag studenten i Juni efter mina tre år på ProCivitas här i Malmö, utan tvekan det bästa gymnasiet som existerar. Jag vet några som börjar där nu och några som början någon annanstans så tänkte därför köra en recap på hur min första tid såg ut och vad jag tyckte. Enjoy!

First of all: HUR KUNDE MITT HÅR VARA SÅHÄR LÅNGT? Galet

När jag började kände jag ett fåtal i samma årskurs. Är dock väldigt social och öppen för att träffa nya människor så det tog inte lång tid innan jag hade bekantat mig med halva skolan. En hjälp på traven var vårt teambuildingcamp i Kolboda som skolan ordnade. Vi bodde i små stugor, lekte lekar och tvingades i princip att lära känna varandra. En kväll var det finmiddag följt att fiesta där man lärde känna många från de andra klasserna också. Ett tips är verkligen att vara social och prata med allt och alla i början av gymnasiet (i början av allt nytt egentligen). Det låter klyschigt men det fungerar.

Ganska direkt efter vi varit i Kolboda hade vi något som kallas Recentiorsfesten. Ett event där ettor från alla ProCivitas skolor i hela Sverige möts på AF borgen i Lund, äter fin middag, håller tal och blir underhållna med musik från äldre elever, detta följt av partaj. Här kunde man också ta chansen att socialisera sig över "kanterna" både vad gällde klasserna på skolan och de andra skolorna. Det var för övrigt en väldigt trevlig och rolig kväll.

GRAND STAND. På våren (varje år) hålls ett event som heter Grand stand. Det är en rugbyturnering mellan Malmös tre största skolor samt läktarkamp. Jag älskar Grand stand och tycker att om man har chansen så ska man absolut gå eller vara med och spela. Detta är ett ganska självklart ställe att gaddra ihop sig med alla på skolan för att heja fram sitt lag. Jag gissar på att liknande event finns på andra skolor också, så ta chansen och var med!

Till sist, ännu en klyscha, säg JA till allt, gör allt, var delaktig i så mycket du kan, gå med i utskott, gå på fester, häng med nya människor, gör det där du kanske inte borde, ta chanser och lev till fullo. De tre åren på gymnasiet har vari de tre, än så länge, bästa åren i mitt liv och jag kunde inte gjort dem bättre. Är så glad för de tre åren, för de vänner jag fann, för allt jag fick uppleva och för att jag fick göra det på en fantastisk skola.

Hoppas ni som börjar gymnasiet eller ni som redan går fick några bra råd :) PUSS på er

Likes

Comments

INSTAGRAM @ HANNALITEN

Hej finisar, jag kom hem från jobb för en timme sen och har sedan dess fixat med bloggen och tittat på min nya favoritserie, The good wife. TIPS, se den! Jag älskar att titta på serier och har gjort det sedan flera år tillbaka, har en massa favoriter och denna är bland de bästa. Annars har jag endast tränat och chillat idag. Söndag och måndag kommer se likadana ut, träna, soffhäng och jobb, enformigt men sånt är livet ibland. Hoppas ni har en underbar kväll, vi hörs imorgon! PUSS

Likes

Comments

Blus från Åhlens / Kjol från Pull and Bear / Slip ons från GAP / Clutch från Malene Birger

Likes

Comments

Godkväll fina, jag landade i soffan för ungefär en timme sedan efter hemkomst från jobb. Jag jobbar hela helgen vilket är lite tråkigt men bra för plånboken! Annars är planen att bara ta det lugnt och träna. Har för övrigt kommit igång med träningen vilket känns så skönt, tycker till och med att det är kul att springa vilket jag ska göra imorgon med Nellie, så det ska bli roligt.

Nu ska jag nanna, hörs imorgon! PUSS

Likes

Comments

Instagram@hannaliten