​God kväll och glad 3:e advent, nästa söndag så är det julafton och jag även min födelsedag. Ett julaftonsmirakel det var jag det, stackars släkt och stackar storebror som fick sitta på julafton utan mamma och pappa, för där just denna stund var jag på väg, 14:06 kom jag så julmat och kalle ankas jul missades nog.
Denna jul firas hemma hos min kusin och hennes kille med storebror, mamma, morfar, andra kusinen och hennes kille, inte det största men massor med olika matvanor, jag vegan, hon vi firar hos och henne kille äter LCHF, inge socker, inge kalorier, inge vanligt mjöl och massa annat, morfar som ska ha allt det en gammal vill ha på jul, Jansons frestelse, sil, gravad lax och allt annat. Så det blir ju nästan att alla får ta med sitt egna, och sen så blir det tårta på det också, för födelsedagen min ska minsann firas.
Den 25 åker jag ner till stockholm och den 26 tar jag flyget till Libanon, mer om det sen!

Likes

Comments

​Så vem är jag då?
Jag är en tjej ifrån Borlänge, Dalarna. 17 år och med ett stort hjärta för djuren. Går i 2:an på Vård och omsorgs programmet som är ett yrkesprogram till undersköterska. Jag har jämt velat jobba inom vården och efter gymnasiet så är mina tankar iallafall på väg till helst läkarutbildningen och om jag inte kommer så långt så blir det sjuksköterska.
Jag håller på med hästar, just nu så letar jag efter en ny pingla att rida då han på bilden ovan tyvärr fortsatte sitt liv i en annan värld i mars, har letat och letat efter en ny häst efter honom men ingen som passar.
På fritiden så brukar jag då hålla på med hästar, gymma och kolla på serier, plus massa annat andra 17 åringar gör.
Jag jobbar på McDonalds, allt för de extra pengarna och jobbar även väldigt mycket där så har inte så jätte mycket fritid med skola och jobb varje helg. Att jag är vegan kanske kan vara kul för er att höra, eller? Vet ej, har varit det i 1,5 år nu med tillfällen jag ätit mjölk och ägg men har sen 3 månader tillbaka inte ätit något animalisk, inte heller använt eller köpt.

Varför börjar just jag blogga?
Har egentligen ingen speciell anledning till varför jag börjar, har haft bloggar tidigare som jag varit sjukt inaktiv på och startat nya hela tiden, hade även en Youtube kanal i 10 års åldern som inte kom nån vart, hade kanske 50 följare och med en webcam kvalité från min dator spelade jag in videos där om vad jag köpt och hur jag sminkar mig. Så jag känner nu att jag verkligen vill ta tag i det här då jag tycker det verkar så sjukt kul att ha en blogg som det går bra för och vill se om jag lyckas. Kan säga redan nu att jag nu i början i iallafall inte kommer publicera så mycket, kanske ett par dar i veckan, då jag har ett inte så jätte intressant liv som går att göra ett eller fler inlägg per dag av. Men jag ska skriva så ofta och mycket jag kan om allt möjligt.

Likes

Comments

Instagram@hhannaliss