Dagarna går i ett och vi njuter verkligen över att vara här. Vi har vår egna lägenhet vilket är skönt för barnen. För de mesta har Olivia sovit nere vid poolen men idag fick båda barnen sova inne medan jag solar på terassen och Niklas spelar golf. Tyvärr har väder varit mulet och även regnigt vissa stunder, men egentligen perfekt för barnen så dem inte blir för överhettade.

Vi har varit inne i stan och käkat middag tillsammans med gammelfarmor och gammelfarfar som bor här. Så gott med riktigt thaimat. Att äta mat ute med dryck kostar nada, man äter för 200kr för hela familjen.

I söndags på farsdag blev vi bjudna på trerätters middag hos GF&GF. Niklas fick förstås extra mycket kärlek under hela dagen ❤️

Vi har det toppen iallafall och längtar inte hem🙈😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilderna kommer i lite stökig ordning men fyller sin funktion 😅. Vi är framme i Thailand, resan gick fint förutom en timmes försening. Barnen sov hälften av tiden och jag och Niklas sov nån timme. Varmt och härligt är det, dock har dagen varit mulen men vi badar ändå. Sen har jag och Niklas tagit varsin massage 😍 hallelulja!! Vi fick väcka barnen 10 imorse så vi får lite ordning på omställningen.

Likes

Comments

Man har ju varit med förr. Barnmat inlindat i blöjor, baby på vift i vida världen. Dock inte lika mycket barnmat denna resa, Olivia äter mer som en vuxen😅. Imorgon åker vi, ska bli helt fantastiskt faktiskt. Vi skålar med bubbel och Julia får vara uppe och hålla oss sällskap. Semestern ska kännas för alla.

Likes

Comments

Kusinerna kryper iväg tillsammans in i Mollys rum och ”leker”. Dem är aldrig längre än två meter ifrån varandra. Så fina våra yngsta❤️

Likes

Comments

Fantastiska människa, vad jag älskar dig! Så mycket tankar och idéer samtidigt som gränser testas och kärlek söks. Jag ser dig, hör dig och finns med kärlek och bekräftelse. Mamma älskar dig!

Likes

Comments

Efter förskolan går vi ofta till parken och leker. Det blir ännu roligare nu när Olivia uppskattar parken mer. Motorik utvecklas och naturen uppskattas, sen att ha med en frukt gör upplevelsen ännu mysigare.

Likes

Comments

Vi har haft en lugn söndag med däckbyte och packning för resan. Vi avslutade dagen med söndagsmiddag hemma hos barnens farmor och farfar. Farmor och farfar har kämpat med en lekstuga till alla barnbarn, den är helt fantastisk. Så himla duktiga!

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna på middag hos Ante. Så trevligt! Eftersom ingen var smart nog och förstå i tid att bolaget var stängt så fick vi skrapa barskåpen, därav boxen på bordet 😅

Likes

Comments

Nämen jag ger det en chans, igen...
Denna vecka har jag och barnen haft höstlov och det har varit den mysigaste och roligaste veckan på länge. Vi har träffat många vänner och gjort roligare aktiviteter. På torsdag drar vi från kylan till värmen.. Chang ska få träffa Thailand för första gången.❤️

Familjegympa med kusinerna

Likes

Comments