Vi tog det väldigt lugnt igår, söndag. Julia har varit trött och sovit dåligt så vi höll oss hemma. På förmiddagen så gick vi till Julias förskola så hon fick visa stora gården. Så mallig! Vi åt lite pannkakslunch i solen och tog en promenad runt Kallhäll. Jag somnade efter 21 och Olivia vakna första gången vid 01, 🙏👏💪

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags drog jag och mannen till Niklas och Alex. Niklas fyllde 29 och han bjöd på grymma burgare och dryck. Det var så trevligt att vi fick tvinga oss själva därifrån. Tack för en superrolig kväll! ❤️ längtar till nästa.

Likes

Comments

Julia och farmor åkte till badhuset idag och jag och Olivia åkte till Nattis på Lidingö. En supermysig dag med god lunch och fika. Snart kommer lilleman och vi längtar så❤️

Likes

Comments

Igår fyllde min första kärlek 6 år. Tiden går så fort och det känns som det var igår hon va den lilla bebisen. När Maja kom var jag singel och pluggade. Jag träffade Niklas när Maja var ca 8 månader. Jag hade all tid i världen och träffade henne varje dag. Att få möjligheten att knyta såna band till sina syskonbarn är fantastiskt. Moster älskar dig väldigt mycket!❤️

Vi firade Majas födelsedag med middag och tårta. Tack fina familjen för en mysig kväll!

Likes

Comments

Jag är ju rätt kass på att blogga ändå. Men men, påsken bjöd ju på en del godsaker så denna vecka blev det mer träning. Bootcamp x2, piloxing och bodypump. Där emellan promenader. Man känner ju att man får kämpa betydligt hårdare efter andra graviditeten, trots att jag tränade hårt innan jag blev gravid och under hela graviditeten. BA kämpa på!

Denna vecka blev ju Lillan 4 månader så vi har börjat med smakportioner, morot och broccoli var ju toppen. Igår fick hon smaka gröt, det var väl okej men skulle väl egentligen va godare med puré på men vill vänta lite med det va. Olivia är en riktig glad bebis som älskar när folk pratar till henne. Hon gillar att leka med sina saker och skrattar högt om någon är tokig. Hon rullar inte runt eller liknande utan ligger stadigt på golvet med bena upp i luften och på sidan. Hon greppar och för till munnen. Dreglar som en tok, och är dyngsur om kläderna efter 5 min. Fina älskling! Du är verkligen helt fantastisk!

Likes

Comments

Niklas är inge vidare förtjust i påskmat så vi åt påskmiddag i restaurangen på klubben. Vi fick äta väldigt sent så Julia vilade sent på eftermiddagen med mormor och morfar, såg så skönt ut. Olivia sov gott i vagnen under hela besöket. Gäller att passa på så länge det funkar. Man har ju en mellanperiod sen. När vi var i Thailand när Julia var strax över ett så kunde hon sova i vagnen när man var ute och åt men sen blir det allt svårare.

Nu är vi påväg hemåt, denna gång åker vi under dagen. Det verkar ju ha kommit snö lite varstans så vi vågar inte åka på kvällen pga halka.

Sho!

Likes

Comments

När de andra spelade golf så stannade vi inne för pyssel och mys. Julia fick prinsess kläder av Mats Lotta och Albin. Så mallig! Hon vill leva i dessa❤️

Likes

Comments

Vi har hunnit med lite golf på Öland, Niklas lirade två rundor och jag en. Jag körde matchspel mot pappa som tyvärr fick avbrytas pga oväder. Det måste vara tävling, att lalla runt håller inte. Spelet blir oftast bara dåligt då.

Hoppas alla haft en fin påsk! Det har verkligen vi😍

Likes

Comments

Igår besökte vi Loranga här på ekerum. Det var invigning och Barbro Lindgren var där. Stället liknade Junibacken och var superfint. Julia kunde knappt slita sig. Men kallt var det, som ute. Niklas hann med en golfrunda och mormor jag och barnen tog en långpromenad.

Likes

Comments