Förra veckan spelade jag och Emmeli golftävling. Grymt väder och fin bana. Vi lyckades komma på en andra plats av 44 lag. Så grymt!

Emmeli du var outstanding❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Julia har varit hemma idag efter en natt av många vakna timmar och rethosta. Pigg i övrigt men vaknar hon till på natten så har hon så svårt att somna om även om hon kommer in till oss. Jag vaknar upp av att hon leker att Niklas är en bil som hon kör "runt" med. Går tillslut med henne till hennes rum så att Niklas ska få sova. Hon somnar om tillslut tills det var dags att gå och hämta Olivia som hade gjort i brallan på morgonkvisten.. Japp Mamalife deluxe! Haha. Man älskar det men man får "nattskräck" i perioder.

Men vi har haft en fin dag tillsammans och lekt massor❤️

Likes

Comments

Tänkt att lillasyster blivit 6 månader redan. Känns som det var igår som hon kom till oss. Hon är en helt fantastisk person som är glad och mysig. Hon älskar att kramas i famnen samtidigt som hon älskar att leka själv. Men det bästa är när Julia är i närheten, då lyser hon upp och blir alldeles sprallig. Hon har sovit i sitt rum sedan en månad tillbaka och det har funkat bra. Hon är inte jätteförtjust i mat eller välling utan är väldigt liten i maten. Vi testar oss fram och det blir bättre och bättre.

Fina älskade Olivia, vi älskar dig!

Likes

Comments

Philip och Julia är så fina ihop och leker så bra. Man blir varm i hjärtat. Julia har lite svårt att simma framåt med puffarna, då hon är mer fokuserad på att hålla huvudet över ytan. Då hjälper Philip till genom att hålla handen❤️

Likes

Comments

Vilka dagar det bjuds på. Så härligt. Jag har varit ensam hela helgen då Niklas varit iväg med jobbet sen svensexa. Barnen har somnat vid 19 och jag har rullar tummarna i soffan. Nyttigt kanske men så trist.😂

Likes

Comments

Idag gick vi på skattjakt efter alla mynt som försvinner i slutet av månaden. Vi skramlade ihop 200kr och åkte till leksaksaffären. Julia ville ha bubblor, helst rosa😂 det blev till och med pengar över. Haha bra jobbat!

Likes

Comments

Intervallträning fick starta denna lördag med familjen. När den ena sprang gick den andre med vagnen, så bytes vi av hela strandpromenaden. Tempot minskade dock när Julia ville springa 😂 ett stopp i lekparken, ett på donken så Julia fick lunch, Hemköp sen krauta för lunch. Mysigt med en liten utflykt på morgonkvisten.

Likes

Comments

Igår körde jag ett riktigt helvetes pass på gymmet. Svetten var inte nådig. Så sjukt skönt. På ca 3 månader har jag minskat 30 cm runt hela kroppen. Jag är stolt över mig själv, inte för att jag uppnått de resultatet utan snarare att jag har tagit mig upp tidigt på morgonen eller gått till gymmet sent på kvällen och tränat trots att det är tufft att bli tvåbarnsförälder. Men det ger mig mer ork till barnen, min man och allt vad livet kan erbjuda.

Likes

Comments

Olivia har börjar bli allt mer rörlig och har nu börjat backa bakåt. Hon älskar att sitta och har lärt sig väldigt fort, idag satt hon och skratta åt en leksak hon lekte med. Detta märks även på sömnen som blivit allt mer orolig. Hon börjar förstå när man lämnar rummet och ropar mer efter oss. Imorgon ska vi träffa läkaren för att få en bedömning på hur platt hennes huvud egentligen är. Hon är en fantastisk liten varelse som vi är helt förälskade i. Tack för att du så gärna ville komma till oss. Jag är överlycklig och så tacksam!

Likes

Comments

Här om dagen fick jag träffa Bianca. En underbar liten tjej som är fantastiskt fin! Ska bli spännande att följa henne genom livet. Filippa har blivit storasyster och verkade va väldigt stolt. Grattis fina familjen till er lillasyster ❤️

Likes

Comments