Under förmiddagen gick vi till den omtalade gågatan Nguyen Hue. Vi strosade upp och ner för den och fick vara med om genrepet till någon form av dansföreställning. Vi tittade även på ett stort lägenhetshus fullt av caféer och restauranger. Varje balkong tillhör ett visst café! (Se bilden nedan)

Därefter var det dags för Amanda att checka ut och ta flygbussen mot flygplatsen- slutdestination Melbourne. Precis som vanligt blev jag lite känslosam när vi sa hejdå, men har börjat vänja mig vid det.

Vi har verkligen haft tre händelserika veckor här i Sydostasien och innan dess fyra månader i Australien. Så det kommer verkligen bli konstigt att inte se varandra på en månad. Dock konstaterade vi båda att det troligtvis är bra att vi är ifrån varandra ett tag, för då kommer vi att kunna umgås hemma i Lund igen utan att vara alldeles trötta på varandra!

Eftermiddagen tillbringade jag på ett cafe. Kände att jag inte kunde lämna Vietnam utan att ha provat cafet Phuc Long-en kedja som har caféer överallt! Där satt jag och väntade ut regnet!

Nu är det dags för middag och sedan ska jag slappa!

(Fick även tillbaka min tvätt, vilket känns skönt!)

Det blir en favorit i repris!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments