Hellooo!!

Idag har jag varit produktiv. Har städat mitt rum, min garderob plus stora delar av huset, har gjort en packlista och börjat packa inför Sardinien, och nu sitter jag och planerar för framtida blogginlägg här haha. När jag ändå är inne på saker som rör bloggen, HUR tar man bort mellanrummet när man gör ny rad?? Stör mig såsåså mycket på det, haha.

Igår cyklade jag till Jävre, förresten. För er som inte vet så ligger det ca 2,5 mil från mig, så det blev en rejäl cykeltur. Men det var härligt och roligt! Är nöjd idag, men igår när det var skitvarmt och mina ben höll på att dö, ångrade jag mig lite att jag inte tog moppen..

Vad har jag annars gjort i veckan då? Har träffat några tjejer från klassen och sett Titanic! Maja hade aldrig sett den förut, så vi kände att det var något vi behövde ta tag i. Åh älskar den filmen för mycket för mitt eget bästa, skulle kunna se den varje vecka och aldrig bli less typ..

Har även varit i Luleå och handlat lite kläder inför resan! LÄngtar tills jag får min lön, då jäklar ska jag köpa nya höstkläder! Blir helt kär varje gång jag går in på gina, för dom har fått in så mycket snyggt, gaahh!!!

Haha, detta inlägget blev inte riktigt som jag tänkt, men det får vara! En liten resumé om vad gjort på sista tiden, kan kanske vara intressant haha. Hoppas ni har det bra iallafall, och att ni njuter av de sista veckorna som är kvar av lovet!

Likes

Comments

Vet inte hur många bloggar jag haft innan denna, och börjar varje gång med ett inlägg om mig själv, en liten presentation typ. Nu är det såhär att jag har skrivit en fantastiskt bra presentation om mig själv i menyn, så om någon av er mot förmodan inte känner mig, så hoppas jag att ni kikar in där istället för att hoppas på att det kommer ännu ett till presentationsinlägg, för det gör det inte. Tyvärr.

Välkomna till min blogg, hörni!


Likes

Comments