View tracker

Vardag

Helgen i Stockholm har varit underbart. Jag älskar verkligen att umgås med Joel och Louise. Det kvittar om vi gör ingenting eller en massa så har lika roligt. Både jag och Louise kände att vi behövde detta avbrottet från jobbet för att hinna julmysa lite.

Den 1:e december kom vi upp till Stockholm vid lunch tid. Joel bjöd på lunch i sin lägenhet och sedan begav och jag och Louise oss till Barkarby för att shoppa. Det lyckades vi med och på vägen hem kröp ångesten fram om hur vi skulle transportera hem allt detta. På kvällen handlade vi tacos och bara mös vilket var precis vad jag behövde.

Den 2:e december jobbade Joel hela dagen så jag och Louise åkte till stan själva för att julmysa. Att vi har fått se Stockholm under nästan alla årstiderna detta året är fantastiskt och måste säga att deras julpynt gjorde oss inte besvikna. Vi stannade tillsammans med barnen utanför NKs skyltfönster och bara njöt. Därefter mötte vi upp Joel och förberedde oss för kvällen som bestod av utgång. Vi hade så roligt hemma att vi knappt ville åka iväg men när vi väl åkte hade vi lika roligt ute och oj vad vi dansade.

Den 3:e december spenderades på Skansen med Joel. Vi nördade ner oss med pensionerna och barnfamiljerna och gick på julmarknad. Joel kan även väldigt mycket om hur det har förr i tiden så det var som att gå en privat guidad visning hela tiden i sin egen takt vilket inte är mer än vad jag skulle kunna begära. Det var extremt mysigt men tyvärr hann vi inte med hela Skansen då vi var klädda för att gå på museum inomhus. Så tillslut behov vi oss mycket nöjda och belåtna hem för att möta upp Louise och gå ut och äta. Alla var tröttare än vad vi hade förväntat oss så tanken om utgång försvann snabbt utan vi åkte bara hem för att kolla på parlamentet.

Den 4:e december var det julmarknad på Gamla Stan som gällde. Tyvärr och även uppenbart så var vi inte de enda som tänk denna tanke så det var fullt med folk. Detta resulterade till att vi begav oss ganska snabbt så för att strosa runt lite och tillslut sätta oss och fika. Sedan var det bara att bege sig hem till Joel för att försöka stänga den överfulla väskan. Lyckligtvis lyckades båda jag och Louise så nu sitter vi på tåget hem. Känns extremt konstigt att det gått så snabbt för man hinner inte med. Det är som att jag inte vill somna för då vet jag att jag kommer missa en massa tid.

Likes

Comments

View tracker

Vardag, What I love

Dessa låtarna går på repeat denna kväll som består utav att packa och plugga. Speciellt den första låten som precis i början påminner mig och mamma så extremt mycket om pappa. Jag kommer aldrig glömma första gången jag hörde den. Ögon tårades av någon oförklarlig anledning men antog att det endast var för att jag är en känslig person och han som sjunger är otroligt begåvad. Sedan visade jag den för mamma och då förstod jag. Vid första ordet öppnades mammas ögon precis som att hon hörde något hon inte hört på flera år. Det var helt otroligt hur känslosamt det ögonblicket var när jag och mamma tittade på varandra med tårar i ögonen och båda tänkte på samma sak. Pappa. Jag kan inte låta bli att tänka på mamma och pappas historia som en film i huvudet med den låten som bakgrundsmusik. De var så perfekta. De är så perfekta. Min mamma och pappa. Tanken av dem är mitt ideal av en kärlekshistoria.

Likes

Comments

Vardag

I lördags var vi hos Paulina och hade drinkkväll. Alla gjorde vars en drink eller snacks så sammanlagt blev det 5 drinkar vilket var väldig roligt och mysigt. Någonting jag gärna vill göra igen. Jag gjorde en helt vanlig sangria eftersom jag inte planerat att handla något till drinkkvällen och fick komma på något spontant. Den blev dock väldigt lyckad och hjälpte till när alla drinkar var slut eftersom jag råkat göra ett helt bål. Det fanns drinkar med lime, blåbär, passion och mycket annat. Detta är någonting som jag ska göra fler gånger och jag ska även köpa en polaroidkamera efter att vi tagit en massa bilder med Saras och de blev mer än underbara.
Idag har jag jobbar, imorgon ska jag jobba och på onsdag ska jag jobba fram tills torsdag då jag äntligen ska åka till Stockholm med Louise och "julmysa" med Joel. Längtar.

Likes

Comments

Vardag

I lördagskväll efter jobbet fick jag äntligen träffa Jasmine innan hon beger sig till Costa Rica. Kvällen bestod av skatt och dans precis som vanligt och det gjorde väldigt ont i hjärtat när jag kramade Jasmine för kanske sista gången på de närmaste året. Även fast min tanke är att komma och hälsa på henne så kan man inte vara säker på när detta kommer bli av, livet kommer kanske mellan. Direkt när jag stängde dörren efter dem så tårades ögonen.

Söndagen spenderades med Sara och Ida med en söndagsbrunch precis så man vill att en söndag ska se ut. Även fast jag var tvungen att bege mig till jobbet så var energin på topp efter att jag fått träffa dessa tjejerna. De har en tendens att alltid få mig glad.

Idag ligger jag i sängen med en förskräcklig förkylning som ger mig andnöd och ont i halsen. Inte så roligt när allt jag egentligen behöver gör är att jobba och träna men det fick jag lägga på hyllan idag och vila står på schemat. Jag ska försöka uträtta några ärenden och göra de saker man gärna undvika att göra när man jobbar så som att exempelvis städa.

Likes

Comments

Vardag

Idag var även en ledig dag för min del vilket gjorde att jag hann med mycket annat. Jag hörde av mig till Alexandra och efter träningen tog vi en fika i stan. Orden bara flyger ut ur munnen är man är med henne och diskussionerna flyter på vilket gör henne till en favoritperson att prata med. Därefter fick jag även träffa min Sara vilket bara bestod av en massa mys vilket är underbart med henne. Vi planerade även resan som jag tänkt göra nästa år och jag börjar faktiskt komma någon vart. Spänningen stiger.

Likes

Comments

Vardag

13:onde November och jag sitter på ett tåg tillbaka till min familj. Det känns precis som att pendla. Pendla mellan personer. Det känns också konstigt att åka hit och dit utan att veta var man ska stanna. Dessa dagarna har iallafall varit mer än behövliga och längtar tills nästa gång jag ska få åka upp. Samtidigt vill jag krama om min mormor & morfar, skratta med min syster och mysa med min mamma. Men så fort jag kommer ner till familjen så saknar jag Stockholm och Joel. Massa blandade känslor men vill inte påstå att det är hemskt, bara uppdelat, jag är lycklig över att jag har möjlighet kan träffa alla. Nu ska jag tillbaka till livet som det var innan - planera framtiden, städa rummet, jobba och träna.

Likes

Comments

Vardag

Igår kväll kom jag äntligen upp till Stockholm och möttes av ett stort vinterland. Snö överallt och jag är glad över att jag valde att ta min stora vinterjacka och kängor med mig. Tåget var inte försenat men kom ändå inte hem till Joel förrän vid halv 1 på natten och däckade i sängen. Jag får fortfarande inte riktigt grepp över att jag är här uppe igen och faktiskt äntligen får träffa honom men har verkligen längtat. Det här med distansförhållande tog en del på krafterna.

Joel gick tidigt till skolan idag medan jag tog sovmorgon vilket jag verkligen behövde. Nu sitter vi i skolan och försöker vara effektivt med studierna. Ikväll ska vi antagligen bara ta det lugnt om inte planerna förändras men jag tror det kan vara ganska behövligt. Planerna för veckan är lite otydliga men vi får alltså ta det lite som det kommer vilket kommer bara behövligt för mig som annars har en ganska planerad vardag.

Likes

Comments

Vardag

Dagarna går i ett och består utav jobb och träning. Jag och Sara har flera gånger under dessa träningstillfällena avslutat med biotittande vilket har blivit höjdpunkten på dagen. Man försöker umgås så mycket som möjligt nu när hon snart ska iväg för jag vet helt ärligt talat inte hur jag ska klara mig utan henne så länge som hon ska vara borta. Vissa människor känner man bara att man behöver och hon är en sådan människa för mig. Veckan som kommer består av jobb som vanligt men jag är faktiskt taggad för jag vet det underbara som väntar i slutet av veckan och början av nästa vecka så lite förväntansfull måste jag ju påstå att jag är.

Veckans mål är att träna (som vanligt), äta lite hälsosammare än förra veckan för sånt här får man ta i småsteg och ta en massa bilder för det är något jag insett att jag blivit otroligt dålig på vilket gör mig extremt ledsen. Så nu gäller det, dags att fota så jag inte glömmer bort en endaste sak jag gör.

Likes

Comments