Vardag

Det är just nu lite kaos i huvudet. Jag sover inte bra och har inte gjort det på vad det nu känns som evigheter. Jag jobbar hela tiden vilket jag verkligen tycker om men tär på dig när du inte hänger med psykiskt. Jag vill så mycket men känner att verken tiden eller pengarna finns där och jag kan inte få det att gå ihop. Men mitt fokus är just nu på att komma igång med att träna och att spara ihop massa pengar så någonting kan hända i mitt liv. Jag ska lära mig sätta upp mål. Mål som kan nås. 

Likes

Comments

Vardag

​Förra veckan var jag och hälsade på Joel i Stockholm vilket var helt underbart. Jag, Louise och Moa åkte upp tillsammans och fick då också möjligheten att träffa Joel. Sedan på torsdagen fick vi se Justin Bieber sjunga på hans konsert i Tele2 Arena. Därefter stannade jag kvar och bodde hos Joel i några dagar. Då fick jag möjlighet att träffa hans fina vänner som han fått där och se lite hur han lever sitt nya liv i huvudstaden. Med blandade känslor lämnade jag honom och Stockholm på måndagen och hela denna veckan har bestått utav jobb, jobb och jobb vilket är underbart då jag behöver hålla min tankar i styr genom att ha fullt upp. Jag har även börjat kolla på resa upp igen men även resa iväg från Sverige. Just nu är det väl bara en sådan "tjäna pengar" tid så allting kan börja därefter. 

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag ledig från jobbet och fick äntligen tid att träffa Paulina. Vi tog en lunch på Hummerhuset där jag fick testa deras underbara hummersoppa. Jag rekommenderar verkligen den och ville beställa in en ny direkt när jag var klar med den jag åt. Och jag rekommenderar verkligen att de som känner Paulina att träffa henne för oj vad hon är bra. Kvällen tillbringades med Ebba och Victor med film och mys vilket var välbehövligt.

Likes

Comments

Vardag

Denna helgen spenderades i Stockholm med dessa två fantastiska människorna. Mer uppdatering med bilder osv kommer om någon dag där jag kan finna tid. Dagarna framöver är bokade med jobb och ärenden. Jag behöver hålla mig sysselsatt så jag ska slippa tänka alldeles för mycket för mitt egna bästa.

Likes

Comments

Vardag

​Denna dagen var otroligt rolig. Dagen började med att familjen åkte till en stuga för att bara ta det lugnt och ta vara på solen. Jag och mamma solade ungefär hela dagen och lyssnade på p3 Dokumentär. Under dagen bestämdes det spontant att jag, Joel, Amanda och Felix skulle åka ring med efter Amandas båt och detta var mer än underbart. Jag förstår inte hur vi inte kan ha gjort detta tydligare och jag gör det gärna när som helst igen. Alla fick åka tills de åkte av ringen på olika roliga vis och många tillfällen låg jag dubbel i skratt. Efter åkturen bjöd Amandas familj på en god grillad middag och den natten somnade en väldigt trött jag väldigt lyckligt. 

Likes

Comments

Vardag

Denna dagen åt vi på Garaget i Höganäs, en resturang som serverar hamburgare och du sitter i princip i ett garaget som är snyggt inrett. Mormor och morfar kunde hänga med vilket gjorde allting mycket mysigare för middagar med dem brukar innebära att mormor stått hela dagen och lagat maten. Detta var en perfekt ledig dag för mig där man fick ta det lugnt, mysa och sedan göra sig fin för att bege sig ut och äta. Det är kvällar som man minns. 

Likes

Comments

Vardag

Jag och Joel fick i onsdags fira att han kommit in på en utbildning i Stockholm samtidigt som vi firade vårt datum. Jag fick för mig att jag skulle överraska Joel vilket misslyckades men tillslut fick jag laga lite mat till honom medan han gjorde två hemmagjorda Mojitos vilket var underbart gott. Sedan såg vi på Tarzan och den blev en favorit för mig. Kvällen skulle inte kunna bli bättre och jag var så lycklig.

På fredag åkte jag, Joel och Louise ner till Båstad för äta och dricka gott. Solen kom inte fram så mycket tyvärr men jag hade väldigt roligt. Jag behöver lämna Ängelholm och göra lite olika saker som piggar upp livet för att det inte ska bli jobba, äta, sova osv. Därefter begav vi oss till en fest som blev sjukt lyckad och det var väldigt skönt att inte ha något planerat dagen efter. Jag var ledig ifrån jobbet hela helgen och utnyttjade det verkligen vilket gjorde mig så lycklig. Det är så jag vill ha det, med personer jag älskar.

På lördagskvällen fick jag bära klackar för första gången på väldigt länge. Vi satt på Torstens, åt gott och drack gott och försökte ta igen vad vi missat i varandras liv. Meningen var att vi skulle fortsätta vara ute men Pokémon Go tog över och det slutade med att vi vandrade runt med högklackat i stan för att leta efter Pokémon. Sara och Ida hämtade sedan upp mig för en kväll/natt med parlamentet och skratt.

Söndagskvällen tillbringade vi ute i Skummeslöv i en stuga precis vid havet. Tyvärr sken inte solen och det blåste en hel del så det blev inget bad, men vi spelade kort och åt riktigt god mat. Det är detta livet handlar om, sådana kvällar och utflykter med personer man inte kan på något sätt ogilla och bara vill krama så man bara blir jobbig. Och spela kort är någonting underskattat.

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Mitt namn är Hanna Lindgren och är 19 år gammal. Jag har precis tagit studenten och nu under denna tid ska jag försöka komma fram till vad jag faktiskt vill göra med mitt liv. Bloggen ska hjälpa mig tänka men det huvudsakliga syftet är egentligen att jag ska börja ta mer bilder så jag kan minnas allting jag gör. Detta är någonting jag blivit väldigt dålig på så denna blogg ska hjälpa mig med detta. Jag hoppas att ni som läser kan finna någon glädje i detta. 

Likes

Comments