12 december

Hej på er!

I helgen har jag och min familj haft kvalitetstid. Vi har bowlat, strosat på stan och ätit trerätters, vilket var riktigt mysigt.
Hoppas ni hade en bra tredje advent igår (söndag). Jag spenderade dagen med att baka julkola, pynta hemmet och julgranen. I söndags handlade vi också och efter det tog jag upp min mobil i bilen och såg att hela min skärm var förstörd. Det konstiga var att inget hade rört mobilen. Har ni hört talas om något sådant?
Det är även första gången jag har fått sprickor på min mobil. Det sorliga är att it ain't my fault, så det lär bli segt att betala för en ny skärm.

Trots en julig omgivning har jag fortfarande inte julkänslan, kan det bero på stress eller bara att jag håller på att växa upp? Bara jag?

Keep u updated/xoxo<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 74 Readers

Likes

Comments

Hej på er och hej december, ÄNTLIGEN.

Jag älskar julen, men den kan vara mycket stressig också. Innan vi går på jullov kommer det var saker att göra hela tiden, vilket är tufft men då går tiden fortare i för sig.Men vad har jag gjort i slutet av November då?

I Lördags var våra gamla grannar på middag hos oss, vilket var trevligt och mysigt. Till huvudrätt blev det gryta med brunsås,lingon och quorn. Till efterrätt blev det hallon pannacotta. Det var sååå smarrigt.

I måndags var jag på middag också fast med tjejerna ifrån min nya klass. Det var lyckat och jag är super glad över att jag trivs i min klass.

Igår (onsdag) hade jag och klassen simtest och jag kan säga att det var det ända passet för den dagen haha. Vi fick simma totalt 10 längder, varav 8 med kläder. Det var jätte tungt, men annars gick det kanonesh.

Hur har eran första dag på december varit?

Keep u updated/xoxo<3

Likes

Comments

Nu har det gått några veckor sedan sist, och jag tänker uppdatera er om mitt liv. Det händer inte så mycket saker förutom i skolväg, därför har jag ingen inspiration till att skriva blogginlägg. Att samla ihop små saker som har hänt under en längre tid passar då bättre.

Något särskilt som vi har hållt på med i skolan är att vi har fått starta en egen butik i företagsekonomin, vilket var najs.
I skolan har vi också haft godisregn och vi har fått testa på 360 glassögon.
Vi har även haft en klassfest som var väldigt lyckad.

Idag, söndag har jag äntligen börjat övningsköra, och det rullade på bra. Det var riktigt roligt!
Imorgon är första dagen på höstlovet, och ja jag tänker fortsätta att kalla det för det. Liksom "läslovet" komigen? Hösterminen är jobbig som den är. Det här lovet är verkligen välbehövligt. Jag har dock plugg att göra i alla fall, seeegt.
Vad ska ni göra på lovet?
Ha det bäst!

Keep u updated/xoxo<3

Likes

Comments