Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpt en mina första år bok för ett tag sedan. Det som är roligt med denna boken är att man även skriver lite om hur "mamma & pappa" träffades och lite om graviditeten.
Ska se till att fylla i den ordentligt sen för det är väldigt roligt att kunna läsa om hur allt var senare.

Likes

Comments

här är vaggan vi har köpt. Så fin! 💗

Likes

Comments

jag är så glad att jag får dela alla dagar tillsammans med dig Simon.
allt som vi nu har framför oss är så spännande kan inte förstå att du och jag ska bli föräldrar, det är bara så coolt! Du kommer att bli väldens bästa pappa ❤

Likes

Comments

är så roligt med nya saker. köpte denna skärbrädan för någon vecka sedan och gjorde om vårat kakel i köket från blått till vitt. blev så nöjd. tänk vad lite detaljer kan göra.

Likes

Comments

Vi har tingat en vagn till lillen som vi ska hämta strax innan BF på babyhuset. Det fick bli en Emmaljunga NXT90. Verkligen en fin och smidig vagn. Ser framemot långa promenader i vår.


Likes

Comments

Idag går jag in i v.22 i graviditeten och jag mår bättre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Känner inte av något alls. I början av min graviditet så kunde jag känna mig väldigt trött och ibland lite illamående men nu känner jag ingenting.
Något som jag börjar känna väldigt ofta nu är att det rör sig i magen och jag känner små, små sparkar och det är så himla coolt. Nu känner man verkligen att det finns något där.


Likes

Comments

Har varit ledig hela dagen idag. Tog en kaffe på stan tillsammans med Ellinor och köpte lite nytt till garderoben. Det är ju så himla svårt med kläder just nu. Har inte köpt så mycket nytt ännu och magen har börjat växa en del så alla mina linnen är på gränsen för korta.. Har ju i stort sätt inte haft mage alls innan denna veckan. Nu tycker jag faktiskt att det börjar synas lite att jag är gravid och folk kanske inte längre tror att jag bara har ätit mycket de senaste månaderna. Imorgon går jag in i vecka 22 och vi längtar redan till februari. Vill bara att tiden ska gå nu.

Kände också idag när jag kom hem att det kan vara skönt att börja blogga igen. Startade därför om denna bloggen på nytt.


Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har mina nya skor äntligen kommit ! Har letat efter dessa skor så länge men de har aldrig funnits i min storlek, har varit slut överallt på alla hemsidor. Hittade dem tillslut på Zalando och idag kom dom! yeaay!

Likes

Comments