Några fina outfits som jag slängde ihop! Längtar så mycket tills det är sådär lagom varmt så man kan skippa jackan och endast gå med pälsväst eller tunn poncho.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagens mys och kortspel på mattan <3

Dagens outfit. En favoritblus, kostymbyxor, slip ons och crossbody-bag. Mer komplicerat än så blev det inte på denna korta skoldag!

Likes

Comments

Jag idag och Moa när vi hade mattelektion ute. Denna måndag har inte varit speciellt utmärkande, förutom det underbara vädret!!! Slutade 16.30, åkte efter det på jobbmöte och sedan hem för god middag! Har pluggat italienska och möblerat om rummet hehe roligaste. Blev inte så mycket skillnad men bytte plats på klädställningen och sminkbordet. Nöjd eeee jag iaf

Likes

Comments

Igår hade jag som sagt match, säsongens sista till och med. Och fan vilket bra avslut på säsongen det blev!!! Vi vände ett fem måls underläge i slutet och vann sedan med ett mål. Så sjukt najjjjs. Vi har inte tagit det så seriöst den här säsongen eftersom vi endast spelar för det är kul och tränar en gång i veckan, MEN jag visste att vi kunde om vi ville!

Efter det var planen att åka till Emma på fest för att fira hennes 18-års dag men jag var alldeles för trött för det alltså, hade nog ramlat ihop på plats om jag hade gått. Istället blev det en lugn kväll hos Albin med god mat, bad och chips & dipp framför Wallander. Mycket välbehövligt. Och idag har jag varit hemma och fixat, pluggat och umgåtts med familjen!

och så en bild på finaste emmis❤❤❤hoppas din kväll ägde!!! saknarejjjjj<3

Likes

Comments

Igår hade jag först en kort skoldag som innefattade två prov, vilket gick bra. Har nog aldrig pluggat så mycket till ett prov som det här matteprovet så det var superskönt! Sedan åkte jag hem och fixade mig innan jag begav mig mot Hanna. Hennes 18-års dag skulle nämligen firas, först med tjejmiddag och senare fest. Kvällen blev lyckad och det tror jag Hanna också tyckte!

Jag och Albin vaknade för ett tag sen och har gjort i ordning lite pestopasta till lunch som vi äter framför ett solsidan avsnitt. & snart ska jag åka iväg och spela match! WiHoo är taggad

Likes

Comments

Onsdag: Var hemma från skolan då jag inte mådde så bra. Spenderade nästintill hela dagen med matteboken men fick en paus på någon timme när Albin kom förbi och vi kramades lite extra sådär på månadsdagen!

Torsdag: Var i skolan, åkte sedan ner snabbt på stan för att fixa lite saker. Stressade mig sedan hem för att hinna plugga innan jag åkte på träning. Ligger nu välförtjänt i sängen och mår med tanke på att de är fredag imorgon! I helgen vankas det två födelsedagsfester för två fina vänner, även match och säkert något annat mysigt.

jag idag!!!

Likes

Comments

Världens finaste människa.

Likes

Comments