HEJ!

Är tillbaka hemma i Kiel efter en vecka i Sverige. Besöket har innehållit det mesta: bästishäng, middagar, vin, shopping, hälsat på nära och kära, etc etc. Det har varit hur mysigt och skönt som helst. Från shoppingturen fick jag med mig denna hem som jag tänkte visa, HUR FIN? Åh, längtar så tills jag får strosa i den i New York i sommar. Kommer bli så fint att få visa Lukas den staden.

xx, Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: NYTT

Likes

Comments

Jag har lite svårt att välja vilket som har blivit mitt favoritrum i lägenheten, det står mellan vardagsrummet och sovrummet men jag tror ändå att mitt slutgiltiga val landar på sovrummet. Vi har lyckats få den där lilla hotellkänslan och jag ÄLSKAR det! Det är så lyxigt att kunna dra upp gardinerna och få morgonljuset i ansiktet.

Däremot känner jag inte mig riktigt klar med det men i det stora hela är det mesta på plats och jag tror inte vi kunde varit mer nöjda.
Så, här är en liten titt in i det!

xx, Hanna

Likes

Comments

Denna veckan är en sådan vecka, som man inte vill ha för många av på en säsong. Grabbarna är borta i 6 dagar, därefter kör vi direkt till Sverige och Lukas åker iväg med landslaget dagen efter och blir sedan borta i ytterligare 6 dagar. Jag ska ju vara lyckligt lottad som har turen att vara i Sverige med familj och vänner men för Lukas del innebär det mest resande och spelande. Snart sommar däremot och då finns det äntligen tid att umgås tillsammans med våra familjer och vänner, det ska bli så himla roligt och mysigt!

När Lukas är iväg såhär så har jag däremot turen att få umgås med en annan svensk och hennes två barn. Det har varit så himla skönt och faktiskt lite lyxigt att få ha en svensk att umgås med, speciellt när man är så mycket ensam. Det är lite svårt att beskriva men det blir som om vi är en liten familj när våra män är borta haha.. Så nu ska jag strax packa ihop mina grejer och sedan ta bilen ut till dem för middag och tv-tittande.

Önskar er en jättefin kväll!
xx, Hanna

Bilden till vänster visar ungefär hur höstens känslor var när Lukas var iväg så mycket..

Likes

Comments

God kväll!

Imorgon åker Lukas iväg i sex dagar så vi passar på att lyxa till det med fish taco ikväll. Om ni inte har testat det någon gång, GÖR DET! Det är definitivt vår favvorätt för tillfället. TIPS: pankofriterad torsk, mango/tomat/rödlökssallad samt sås på turkisk yoghurt, lime, sambal oelek och vitlök.

xx, Hanna

fish tacos.

Bilderna är från förra veckans besök då min syster och hennes sambo var här.

  • Filed under: MAT

Likes

Comments

Hanna heter jag, 23 år gammal och bosatt i tyska Kiel tillsammans med min sambo. Anledningen till att vi är bosatta här är helt enkelt för att han spelar handboll. Jag då? För tillfället gör jag inte alldeles för mycket men siktar in mig på att börja studera inredning på distans till hösten. Skulle kunna ta pris i årets soffliggare efter ett par månader här och kanske även i antalet ätna hamburgare!

Här får ni helt enkelt följa mig och mitt intresse för inredning, mode och mat men även personliga bitar av mitt liv.

xx, Hanna

Likes

Comments