7519471481

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1941107443

Likes

Comments

Vill bara visa min väska jag köpte på Urban Outfitters när jag och Julia var i New Orleans.

Likes

Comments

​När man strosar runt på Manhattans gator kan man få syn på små söta hundvalpar (!!!) 

Likes

Comments

Har glömt att visa dessa bilder från när jag, Kate, hennes kompis Allie och Allies Au Pair innan jullovet åkte till The Rock Club. Vi hade en timma med en instruktör som hjälpte oss. Har bara klättrat på på klätterväggen i Väröbackas gamla gympasal förut, men det här var lite skillnad från det. Haha, kommer ihåg hur vi klättrade upp och sedan hoppade ner. Samma sak från den stora vägg-stegen bredvid. Här hade jag antagligen gått sönder om jag hoppade ner, så jag struntade i det :)))) bra va?

Likes

Comments

Söndagen fortsatte sedan med att jag hoppade på tåget in till city med Emmeli. Jag och Emmelie hann med en runda inne på & Other Stories på 5th avenue (favoritaffären!) och subway till Greenwich Village där vi köpte svenskt lösgodis på Sockerbit. Emmeli berättade att varje gång hon är i Sverige köper hon godis, för att det är billigare och så mycket godare än det danska. Länge leve svenskt lösgodis! Vi gick sedan in i en second hand butik. Hade tyvärr inte tillräckligt med tid där inne för att kolla igenom allt dem hade, men jag hittade ett läckert skärp från Dolce and gabbana, $29! Sedan var det dags för oss att skiljas åt för en stund. Kl 15 träffade jag Frida, Tamara och Lizeth + Lizeths kompis för en födelsedagsmiddag för frida som fyllt 21! Det blev mexikanskt, eftersom Frida själv är från Mexiko. Vi hade en expert vid bordet, så det var bara att fråga om man var osäker på menyn 👌 Men det kanske inte alltid är det bästa att ta med en en mexikanare till en mexikansk resturang i ett annat land, då dem vet exakt hur det ska vara och se ut på tallriken. Som när man ser att en restaurang här erbjuder svenska pannkakor, vilket serveras med lingon (?!). När vi sedan skiljdes åt, mätta och gláa, mötte jag upp Emmeli igen vid Grand Central. Vi slog oss ner på nedervåningen och hon åt en kycklingburgare från ShakeShack jag och drack ders goda salted karamell shake! När vi kom till Pelham igen hade det kommit en hel del snö. Det har än så länge varit en okej vinter här. Inte svinkallt och inte en massa snö, som det var förra året. Här i USA så räcker det med 20 cm snö för att det blir en så kallad Snow day, vilket betyder att alla elever får stanna hemma från skolan. Jag själv har aldrig haft en "snow day" och jag bor i Sverige, mesar. 

Likes

Comments

​Söndag morgon gick jag och Michelle till Ihop för att starta dagen med en rejäl frukost. Stuffed French Toast och varm choklad med grädde. Vi gick där ifrån en aning illamående, men nöjda 😜

Likes

Comments

Torsdag: Jag och Emmeli åkte till ett fik vi aldrig varit på innan - Stan'z (får mig att tänka på dansband). Får 5/5 toasters. Ett litet minus är typsnittet på menyn. Som att läsa utländska, som Birger hade sagt.

Idag, fredag: Bio igen. Den här gången blev det Concussion med Will Smith. Väldigt bra! Bilden är från en pizzeria i New Rochelle som vi gick förbi på vägen till bion.

En bild på mitt nattduksbord. En stor is-vaniljlatte (I'm in America). Två böcker, The song machine (som jag fick av värdpappan, eftersom det står mycket om Sverige i den) och P.S. I still love you (som jag lånar av den äldsta tjejen). Två bilder på mig i ramar jag köpt på Ikea i Brooklyn. Flodhästen fick jag också av värdpappan, han hade med sig tre stycken hem från Sydamerika. En till mig, Jane och Kate.

Likes

Comments

​Den här helgen har varit lugn och skön och pengarsparande, vilket betyder att jag inte åkte in till New York City. Fredag kväll blev jag hämtad av Emmeli, en trevlig dansk tjej som jag träffade förra veckan. Vi åkte till New Rochelle och tittade på den nya filmen Sisters. Den får en stark 9/10! Lördag kväll jobbade jag, så jag valde att sova länge och bara slöa. Den äldsta tjejen skjutsade jag på kvällen för att hon själv skulle vara barnvakt. Väldigt vanligt här att tjejer som går i highshool jobbar som babysitters. Söndag blev ytterligare en slappedag. Blev upphämtad även denna gången av Emmeli och vi åkte till Greenwich som ligger i Connecticut för lunch, vilket ni ser att det blev amerikanska pannkakor och bacon. 

Likes

Comments

Instagram@hanna_liljegren