Godmorgon! Hade en superbra dag igår. På morgonen firade Marcus mig och på kvällen kom släkten och familjevänner till mig. Vi drack och åt lite tilltugg och gick sen ut och åt på resturang. Vi var ca 25 st hos mig och jag fick massa fina presenter. Tack för alla gratulationer blir så glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har nog världens finaste kille som går upp tidigt och fixar en super frukost med massa gott och 3 tårtor! Och inte nog med det fick jag också en super present, vad kan man mer begära!? Morgonen har startat på det bästa möjliga sätt.

Likes

Comments

Sitter just nu på jobbet och äter lunch. Och försöker planera veckan som är fullproppad med saker.

Onsdag: Jobb och fixa lite hemma inför helgen.

Torsdag: Jag fyller år!!! Så ska förbereda lite på dagen inför kvällen. På kvällen kommer släkt och nära familjevänner hem till mig på en drink och tilltugg, sen ska i ut och äta på resturang.

Fredag: Jobb och våran nya städare kommer och gör fint till på lördag. Och sen ska jag gå på Stockholm Open med killen och kolla på tennis.

Lördag: har fest för mina vänner, börjar med lite drinkar och tapas och sen ut och äta och fest!

Söndag: sova, soffläge, äta!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag vart hos Miranda och färgat mitt hår idag, blev super nöjd! Så nu är utväxten borta och jag är redo för födelsedagsfest i veckan! Och Bambi fick en rosa svans..

Likes

Comments

I lördags hade vi överraskningsfest för Elias. Åt på Escalier och slutade på V. I lördags var det dagsfest med maskerad, Jag har kommit fel. Marcus var häst och jag ryttare, det var inte lätt att övertala honom men det gick och vi fick andra pris för bästa utklädnad! 😉

Likes

Comments

Idag har jag haft möte med min kollega på Forever och lite telefonmöten. Det gick väldigt bra och ska börja rekrytera lite folk, om du är intresserad hör av dig. Sen har jag valt kläder till en maskerad jag och Marcus ska gå på och nu är jag påväg till mitt andra jobb.

Likes

Comments

Tisdag: Jobba med Forever Living och plugga körkortsteori. Ätit lunch med killen och varit ute på en PW.

Onsdag: Jobba på Ica och ha myskväll med killen innan han åker iväg på jobbresa.

Torsdag: Ledig så ska åka och göra mina naglar, fixa lägenheten och äta middag med familjen.

Fredag: Jobba på Ica och har faktiskt inga planer på kvällen än..

Lördag: Utbildning med Forever på dagen och Cocktail party på kvällen.

Söndag: Shoppingdag med killen ska kolla vinterjackor och sånt. (Inte alltid lätt att få med honom på sånt haha).

Jag köpte förra vintern en fin Para Jumper long bear. Men den blev stulen så måste hitta en annan nu.. Kanske blir något liknande eller något helt annat, tar gärna emot tips på fina varma jackor!

Likes

Comments