Nu är det dags för mig att färga håret och få bort min ljusa utväxt. Jag är väldigt märkbrun just nu med ska ljusa ner det lite med färg och slingor. Här nedan ser ni hårfärgen jag har nu. Löshår by: Hairtastic

Och något liknande vill jag ha det är tanken, kanske blir lite ljusare till sommarn.

Likes

Comments

Fått hem den här fina klockan från Mockberg. Fin, elegant och passar utmärkt till jobb eller fest. Jag har redan en sådan i rosé med ljusgrått läderband. Rekommenderar verkligen denna klocka, prisvärd och snygg! Här hittar du klockan.


Likes

Comments

Jag gillar att kolla på svenska kriminalare/drama och här är några jag rekommenderar!

Gåsmamman är en svensk dramaserie som började sändas på C More Series i slutet av 2015. Huvudrollen spelas av Alexandra Rapaport. Den 18 februari 2016 hade serien premiär i Kanal 5 där den slog kanalens tittarrekord för egenproducerat drama. Inspelningen av säsong två inleddes under försommaren 2016. Säsong 2 av Gåsmamman hade premiär på C more den 24 november 2016. Inspelningen av säsong 3 påbörjas i mitten av februari och har planerad premiär hösten 2017.

Springfloden är en svensk dramaserie. En ung polishögskolestudent får som studieuppgift att undersöka ett ouppklarat och bestialiskt mord från 1990 – det så kallade "strandfallet"; en okänd gravid kvinna grävdes ned på en sandstrand på Nordkoster, och drunknade i en springflod. Olivias engagemang i strandfallet sammanför henne med Tom Stilton (Kjell Bergqvist), som under 1990-talet ledde utredningen, men sedan dess har genomlidit ett psykiskt sammanbrott och numera lever som hemlös.

Johan Falk-filmerna är en samling filmer om en fiktiv svensk polis. Totalt har tjugo filmer om Johan Falk producerats mellan åren 1999 och 2015. Från och med den fjärde filmen är handlingen förlagd till GSI - Gruppen för Särskilda Insatser i Göteborg. Dessa har utkommit i tre omgångar, 6 filmer i första och andra säsongen samt 5 filmer i tredje säsongen. De första två säsongerna (12 filmer) är baserade på den verkliga infiltratören.

Bron är en svensk-danska storserien där vi får följa Saga Norén, länskrim Malmö har blivit en enorm tittarsuccé. Nyligen blev det klart att serien får nu en fjärde säsong och du kan se alla de tre första säsongerna i SVT Play.

Likes

Comments

I torsdags kväll gick jag en visning för Hårkontroll. Vi blev stylade och sminkade från 12-17. Det var ett roligt event med mycket energi och kläderna var sååå fina, gjorda av Peter Englund och hans team. Det var ErwikCommunication och hans team som fixade hela eventet, grymt jobbat! Här är lite bilder från visningen, kommer mer senare.

Spraytan by: Skincarebylinnea

Likes

Comments

I tisdags så bjöd killen mig på hotell, middag och fick även ett fint blom bud som han hade skickat. Jag köpte 3 av hans favorit viner och ett av vinerna finns det bara ett visst antal i hela Sverige. Bjöd killen på oliver, jordgubbar och champagne innan vi gick ner till resturangen. Hade en helt otrolig kväll och är nykär på nytt haha! Ska lägga upp bilderna på maten och hotellrummet senare. puss!

Likes

Comments

Måndag: Jobba. Åka och pröva kläder till en modevisning jag ska gå. Hem och städa/plocka undan inför styling och fotografen.

Tisdag: Jobba. Bo på hotell och äta middag med killen.

Onsdag: Hotellfrukost och jobba. Åka och testa kläderna inför modevisningen om allt passar och göra spraytan.

Torsdag: Jobba halvdag. Åka och bli stylad och sen gå visning för hårkontroll på kvällen.

Fredag: Åka till Linköping till svärföräldrarna och hälsa på.

Lördag: Åka och provrida en häst som står i Jönköping.

Söndag: Inga planer än så länge, skönt haha!

Likes

Comments

idag är det alla hjärtans dag! Jag hoppas att alla sprider lite kärlek till sina nära och kära, alla behöver lite uppskattning. Jag kan tyvärr inte skriva än vad jag ska ge Marcus i present för då avslöjar jag presenten. Men jag vet att han har bjudit mig på hotell och middag på Haymarket By Scandic som ligger i gamla Pubhuset. Det är så fint och ska bli så mysigt att bo där och äta god hotellfrukost imorgon. Jag är också glad att jag jobbar 3 minuters gångavstånd ifrån hotellet, så har tagit lite sovmorgon så vi kan äta ihop. Önskar alla en glad alla hjärtans dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Bingo Rimer, Nathalie Larsson och Jag.

Nathalie och Bosse #sushirullen

Hello! Igår kväll var jag och Nathalie på ett ''kärleksevent'' som höll till i Bingos studio. Det var trevligt och mycket härliga människor som var där. Det bjöds på sushi från sushirullen som var riktigt god, något jag själv skulle kunna bjuda på någon gång. Sen var Clear eyes där och berättade lite om deras produkter och fick även med mig fina produkter i min goodibag där ifrån. Kastanj Stockholm var också där och visade sina fina smycken. Självklart var det en selfie-skola med Bingo och Restylane bjöd på fina produkter. En lyckad och trevlig kväll med god mat och dryck i samarbete med ErwikCommunication.

Likes

Comments