View tracker
View tracker

Igår sa jag upp mig från mitt jobb på Ica. Har tänk på att jag vill göra något annat ett tag och sen hittade jag ett jobb som jag tror passar mig som handen i handsken. Allt gick så snabbt, fick ett samtal om att komma på intervju, gick på intervju och samma dag fick jag samtalet att jobbet var mitt om jag ville. Sen skrev jag ett elektoniskt kontrakt och jag kommer börja jobba på nya jobbet i januari. Det är en receptionist tjänst där man är flera som jobbar i receptionen och det sitter ungefär 300 personer i huset. Ni finner mig på regeringsgatan så om någon jobbar i närheten så hoppas jag på trevliga luncher framöver. Puss

Likes

Comments

View tracker

I söndags var jag och hela familjen på Ulfsunda slott och åt brunch. Det var väldigt fin och god brunch, rekommenderar verkligen den. Kommer bli ett återbesök där kan jag lova. Sen snöade det stora fina vita snöflingor i fönstret så stämning var på topp, en bra första advent.

Likes

Comments


Det är lätt att glömma bort att fossingarna också vill ha en inpackning då och då. Smörj in de generöst med Aloe Propolis Creme, trä på ett par sockar och låt de sitta kvar under natten. När dagen gryr torkar du av eventuella rester av krämen med en handduk.

Likes

Comments

Likes

Comments

https://mitti.se/sport/pionjarerna-comeback-senare/?omrade=sundbyberg

Det här kommer bli årets roligaste match, missa inte det!

Likes

Comments

Om jag längtar efter sommaren.. JAAAA! Ush gillar inte regn och kyla, vill ha sommar och semester och göra roliga saker! Här är en film när vi är påväg någonstans i Sverige och har en solig svinbra semester! #kärlek

Likes

Comments

Jah killen och familjen var på Public i Sundbyberg för ett tag sen och rekommenderar den här grillbrickan!

Likes

Comments

Nu har jag ärligen bestämt mig för en vinterjacka. Började med att köpa hem den gröna jackan för att det inte fanns svart i min storlek. Men jag trivdes inte med färger så lämnade tillbaka den och beställde en svart på nätet ist. Så nu väntar jag på att den ska komma..

Likes

Comments