Header
View tracker

Gårdagens tacos var minst lika god, om inte ännu godare, idag.

Ralph älskar att sitta på en stol vid balkongräcket och titta på fåglar.

Passade på att äta lunch ute på balkongen när det var uppehåll och tur var väl det för nu öser regnet ner igen. en det gör inte så mycket, jag slutade jobbet redan vid 11.30 och har inga fler måsten idag så för min del kan det regna hur mycket som helst.

Sitter just nu och tittar på hotell i Motala, det är folkracefestival nästa vecka och jag lyckades byta bort mina jobbpass så jag är ledig torsdag-söndag och vi tänkte ta oss ner för att titta. 2013 var K och jag ner och då delade vi hotell ihop med en miljon insekter och andra snuskkryp och det vägrar jag göra i år, så jag hoppas verkligen vi hittar ett hotell till skapligt pris!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Herregud vilket konstigt väder vi har haft idag. Det var strålande sol imorse när vi åkte ut till mamma och pappa för att sola och bada. Väl där blev det molnigt och kvavt så bikinin åkte inte ens på. Istället åkte vi hoverboard (som jag för övrigt är bäst på), bakade paj och fiskade.

Sedan när vi kom hem så klarade vi oss precis undan världens åskskur, jag har nog aldrig sett så mycket vatten på en och samma gång tror jag. Och nu skiner solen igen och det ser faktiskt ut att bli en fin kväll trots allt.

Ska hoppa in i duschen nu och sen försöka lura med mig K på bio, jag vill se antingen The Purge 3, Conjuring 2 eller Legenden om Tarzan!

Likes

Comments

View tracker

I onsdags så var jag på bio tillsammans med Johanna och hennes syster, vi såg "Livet efter dig" och vad ska här säga?

Jag avskyr allt vars enda syfte är att få mig att gråta och visa känslor. Jag har ett "resting bitch face" utan dess like och att visa mig svag bland andra människor är riktigt jobbigt. Men det gjorde liksom ingenting att jag grät så mascaran rann och näsan blev röd för filmen var så sorgligt vacker. 

Sen att jag började skratta åt mig själv mitt i gråtfesten kanske inte var den vackraste synen, tur att vi satt längst fram och hann smita ut först av alla när filmen var slut. 

Så ja, det sammanfattade vad jag ville ha sagt. Filmen var bra, rikligt bra faktiskt. Jag kanske till och med läser boken. 

Nu: dusch och sedan kvällsjobb! 

Likes

Comments

Jag har gjort det igen. Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska spara ut mitt hår, vara snäll mot det och så vidare? Förra veckan klippte jag av mig håret IGEN. Dock behövdes det och klippningen är grymt snygg, men vafan, jag skulle ju vara långhårig och se sådär bohemiskt vacker ut över sommaren hade jag tänkt.

Nästa vecka har vi hårvård i skolan och jag tänker faktiskt sätta i löshår då. Jag som varit en så stark motståndare mot just löshår efter att ha sett så många skräckexempel får nu svälja orden och hjälpa mig själv lite på vägen mot långt hår igen. Visst är det en himla tur att man kan ändra sig?

50 centimeter långt hår har jag beställt men jag tror inte att jag tänker ha det fullt så långt. Vi får se i mitten av nästa vecka helt enkelt, ska berätta mer då!

Likes

Comments

​I helgen fick två små kaktusar flytta hem till oss. Dock ser det lite tomt ut att bara ha en ensam kaktus på skrivbordet och en ensam på tv-bänken, så jag tänker skaffa några flera så det blir en hel familj. 

Jag har ju lyckats döda alla mina växter, till och med orkidéerna som ska vara odödliga. Håll tummarna för att mina kaktusar överlever.

Kaktusarna och den vita krukan är från IKEA och zinkkrukan har jag fått av min mormor. 

Likes

Comments

Jag måste få gnälla lite för usch vilken hemsk dag det har varit idag. 

Det hela började med att vi skulle klippa klart våra herr och damdockor som vi började med förra veckan. Och jag fick hjälp av en lärare förut som sa att jag skulle klippa på ett sätt och min andra lärare sa idag att jag skulle klippa på ett annat sätt. Så det tog onödigt mycket tid och jag hann varken med att äta frukost eller lunch vilket gjorde mig ännu surare och mer ofokuserad. Jag lyckades även klippa mig i både pek- och långfingret och det blöder fortfarande.

Sedan som om det inte vore nog så funkade inte mitt kort på ica när jag skulle handla och när jag väl kom därifrån så gick larmet för att kassörskan inte scannat en vara och jag kände ungefär "skjut mig".

Men nu mina kära, så ska jag rycka upp mig, äta en banan och gå ner och köra ett pass bodypump. Så hoppas vi att den här dagen för med sig något bra i alla fall.

Likes

Comments

Min ena lilla bebis, han kan verkligen inte sitta still. Jag tror att jag tog minst 100 bilder på honom och han rör sig på precis alla. Den här blev dock rätt charmig.

För min del har det varit en bloggfri månad. Det har behövts för jag har haft miljoner saker i huvudet, mestadels skolrelaterart men lite annat också. Förhoppningsvis ska jag vara på banan igen nu, hela livet blir så mycket enklare när det är sommartid och allt blir ljust.

Nu ska jag packa ihop väskan och åka mot skolan. Ha en fin tisdag!

Likes

Comments