Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som rubriken sa "dålig på att uppdatera" och ja det stämmer nog in ganska bra på mig..
Förlåt men har verkligen mina privata orsaker över att jag inte uppdaterat så mycket! Haft fullt upp på Lovet och har hänt en del saker i skolan, men du är jag på banan igen (hoppas jag).
Denna vecka så är det ganska lugnt i skolan, prov nästa vecka dock, men det är nians sista matte prov o hur skönt är inte det??
På söndag då är det antagning i Kungsbacka för NIU antagningarna ganska nervös om jag får säga det själv så ni får önska nog lycka till...
Men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp till skolan imorgon bitti!
Kram
Likes

Comments

Idag har det inte hänt ​så jätte mycket faktiskt, gått i skolan och har haft prov sen hem och äta och dra iväg på träning. Träningen gick helt okej faktiskt, även fast min häst inte är helt igång. Så lite skavanker resulterade det till men annars gick det helt okej. Imorgon blir det en hel vanlig skoldag sen blir det hem och rida o sen ner med manda till gymmet för att få lite träningsverk i ben och rumpa, längtar faktiskt inte alls. 


Kvällen i en Bild.

Likes

Comments

​Sitter just nu och pluggar biologi om kroppens matspjälkning, har prov på detta imorgon och kommer få ett fett stort F då jag knapp kan någonting, känns super bra. Denna vecka ha det inte hänt så mycket speciellt mycket, tävlade i söndag och vann första klassen men fick ett pet i andra klassen annars hade jag vunnit den med, fruktansvärt retligt. Snart är det ju sportlov och hur mycket längtar man inte till det, jo en ganska fruktansvärt mycket. händer väl inte så jätte mycket på lovet, min familj åker till kiruna så jag får se vad som hittas på. 


Likes

Comments

Detta är då mitt första inlägg på denna blogg. Har bara redigerat designen på bloggen lite lätt ska göra om den senare i veckan. Hoppas ni kan leva med det ändå! 

Men iallafall, jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att gå in på en nystartad blogg o läsa en presentation som är 100 sidor lång, därför tänkte jag göra på ett annorlunda sätt, att börja med en frågestund. Vad vill ni veta om mig? 

Alla frågor kan skickas till min mail, har ni ingen mail kan ni kommentera frågorna. min mail är hannaaajonssonnn@icloud.com 

Likes

Comments