Vi får inte glömma bort att vi måste vara perfekta hela tiden! Låtsas som att vi aldrig gör fel, bara visa städade, stiliga bilder på instagram och att vi älskar våran tillvaro precis hela tiden.
OBS: ironisk.

Måndag! Björnen är frisk och jag har förhoppningsvis klarat mig! Säger förhoppningsvis för jag vågar inte andas ut förrän imorgon då det gått fyra dygn sedan han tillfrisknat hehe.

Igår fikade jag på stan med min fina Emma,sen kom en annan efterlängtad vän hem till mig och hälsade på! Överraskning då hon bor i Stockholm egentligen och bara var hemma på en snabb visit. Väldigt trevligt och min mun gick i ett. Tjattret vet inga gränser då jag inte träffat vänner på ettag hehe.

I veckan blir det jobb,träning och lite mer jobb. Vanlig vecka med andra ord. Men jag ska försöka planera in något roligt i typ mitten av veckan så man har något att se fram emot!

Trevlig måndag gott folk!

Likes

Comments

Hej. Det är fredag. Björnen har magsjuka och jag är livrädd för att bli smittad. Har sanerat hela nedervåningen. Det luktar badhus/ rengöringsmedel i varenda vrå och jag har bannlyst honom från alla rum utom de på övervåningen. Han verkar tack och liv redan må lite bättre så jag hoppas det inte är något långvarigt!

Den senaste tiden har jag vacklat riktigt ordentligt i min egna självbild. Jag upptäcker mer och mer att jag gått och blivit en riktigt oskön typ. Jag lägger alldeles för mycket vikt och tid till att oroa mig för hur jag framställs inför andra,istället för att känna mig bra och fin inombords för mig själv och de jag tycker om mest.

Det är liksom inte ok, mitt vanliga jag skulle inte tycka det i alla fall. Mitt vanliga jag skulle räcka finger åt människor som inte fattar att jag inte spelar spel,eller går med på att det spelas spel med mig. Mitt riktiga jag skulle aldrig acceptera att någon jag tycker om och är lojal mot inte är detsamma mot mig.

Jag fattar att man vacklar ibland,att man inte alltid kan vara super nöjd eller stark i sig själv. Men jag hatar verkligen mig själv när jag inte tycker om mig själv. Jag vill aldrig inte tycka om mig själv. Och, varenda gång jag inte tycker om mig själv får jag ett sånt jädrans jobbigt uppvaknande när jag inser att det bara är jag själv som låtit det glida mig ur händerna.

Ska genast skärpa mig.
Jag skulle här vilja berätta om lite nytt som händer på jobbet,och även i privatlivet. Men jag orkar typ inte? Alltså inte "jag mår så dåligt över mig själv och därför orkar jag inte". Jag är inte deppig,jag är arg och trött på mig själv. Och livet är för kort för det.

Trots ett riktigt tragiskt inlägg (standard nu för tiden), önskar jag er en riktigt trevlig helg! Jag ska försöka ha det i alla fall. Om inte jag också ramlar dit på magsjuka...ååååhhiiiihhhh....hoppas inte!

Likes

Comments

I brist på att ett bättre sätt att förklara det på så känner jag mig oinspirerad.
Har ingen passion för för något jag gör på senaste tiden och det är ju inte så roligt.

Björnen tror att jag måste hitta en hobby. Jag tror mer att jag måste hitta ett förhållningssätt till vardagen där jag kan utmanas och inspireras även i de små tingen.

Igår försökte jag råda bot på oinspirationen genom att beställa inte bara ett,eller två,utan TRE par sneakers.
Eller ett par löparskor. Köper typ ett per år och nu är det dags igen. De andra två är vardagssneakers. Använder mest det. Förutom nu när det är kallt och snö ute så lever jag i mina kavat kängor. Har ett par svarta och ett par bruna och det är allt jag behöver!

Helgen har varit lugn. En bra blandning mellan socialt umgänge,träning och vila. Vi var på bio och såg The great wall igår afton. Den kan jag rekommendera,den var spännande och bra och fint gjord. Inte kanske för er som inte tycker om sci-fi och övernaturliga monster. Men definitivt för er som uppskattar bra action,en snygg Matt Damon och kinesisk kultur.
Fattar om blandningen gör er konfunderade men det funkade hehe.

Nu ska jag försöka komma igång med min vecka här. Jag kan som sagt inte riktigt känna mig så inspirerad och därför känns den kommande veckan något...tråkig. Men, det ska nog ta sig, brukar ju det. Det blir ju som bekant inte roligare än vad man gör det!

Likes

Comments

Jag har haft två super härliga och underbart fina tjejer här ikväll på tjejmys och allmänt häng. Det var länge sedan vi sågs, och vi hade massor att prata om. De där två är helt fantastiska. De är roliga, de är härliga och jag är så glad att jag funnit dem och att de är en del av mitt liv.

I vuxen ålder är det inte helt lätt att hitta nya vänner. Det är faktiskt väldigt knepigt. Och jag vet inte riktigt varför egentligen. På många sätt vet man ju redan vem man är, förhoppningsvis, så man vet ju vad man söker i en vän, och vad man vill ha ut av en vänskap. Så det borde på så vis vara enklare.

Jag har i alla fall haft turen att få in dessa två damer i mitt liv, "sent" skulle ju vara att överdriva och då också påstå att jag är gammal. Men, de har kommit in i mitt liv de senaste åren kanske jag kan säga i alla fall. Och kanske just för att jag vet vem jag är, och de vet vem de är, och vi vet att vi har roligt tillsammans, så funkar det bara!

Jag har i alla fall lovat mig själv att vårda mina vänskapsrelationer på ett bättre sätt än vad jag gjort på... ja, egentligen under hela mitt liv. Och jag har lovat mig själv att omge mig med människor som gör mig glad och som jag känner att jag kan göra glada tillbaka! Det är viktigt att omge sig med människor som lyfter en, men som man också känner att man vill lyfta och hylla och stötta tillbaka själv också!

Det är också viktigt att komma ihåg att alla relationer kräver omsorg och tid. Sen finns inte alltid tiden där. Livet kommer ju emellan, vardagen. Men om rätt intentioner finns och en stadig vänskapsgrund så spelar det ingen roll om tiden är knapp och man inte hinner ses så ofta. För då finns ändå en trygghet i relationen och när man träffas känns det som att det inte förlutit någon tid alls.

Är vänskapen djup och trygg nog kommer den att bestå genom tid och rum. Som med Marielle. Hennes vänskap kommer jag att bära med mig alltid. När jag någon gång i framtiden kan tänka på henne utan gråt i bröstet och sorg så kommer jag bara att känna värmen och glädjen i att ha fått ha en vän som hon. 

Nu är det helg, och jag har inga planer för helgen mer än att jag ska träna och vila. Livet och vardagen är lite surrig och virvlig just nu. Ja, virvlig, som en liten, pytteliten virvelvind. Uppfriskande men samtidigt omtumlande hehe. Jag är lättat över att helgen är här. Lite andrum, och tid för återhämtning.

Hoppas ni har det bra var ni än befinner er.
Trevlig helg önskar jag er!

Likes

Comments

Det bästa med att vara vuxen är ändå att man inser att man kan ändra sig här i livet.
Något man bestämt och kört stenhårt på kan man ändra på, det är inte konstigt eller dåligt att vackla.

Det viktigare är, tänker i alla fall jag, att man under tiden man gör något, gör det helhjärtat och försöker känna övertygelsen just där och då. Även om man om ett par månader kanske kommer se det från en helt annan sida.

Jag tror, på fullaste allvar, att vi är skapta till att ifrågasätta, ångra oss, ändra oss och bättra oss.
Sen kanske vi inte alltid gör rätt val, ibland kanske vi tar beslut fastän vi vet att de är dåliga, eller fel. Men någonting i situationen gör att man ändå väljer det, för att det känns bra eller för att man tror och hoppas att man inte har något att förlora.

Men ni ska veta, det tar emot att erkänna det. Alltså att jag ändrar mig, eller att jag ångrar mig. Det tar alltid emot. För man vill ju alltid tro att man gör rätt saker och väljer rätt vägar i livet. Men jag har på senare tid insett att det är de där krokiga vägarna och återvändsgränderna som lär en mest. Inte de raka vägarna som leder precis dit man vet att de ska leda. För även om det är de raka vägarna som är de enklaste att välja, så är de absolut inte alltid de vägarna som leder dit man vill att man ska leda.

Det är fredag, och jag ska ha en lugn och skön helg. Med gott att äta, och vila. Tjejerna ska vara med så klart. Pyjamasen kommer vara den otufiten jag kör på rakt igenom.
Och jag ska vara själv. Själv som är det absolut bästa jag vet, själv som inte är att förväxla med ensam. Det är en helt annan sak, och ett helt annat inlägg.

Trevlig helg mina fina fina läsare och vänner.
Jag hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej. Ja hej... det är lördag och det är skönt med helg,få sova tills jag vaknar,äta frukost i lugn och ro, inte ha några planer. Fast det har jag,men bara planer som jag själv bestämt att jag vill göra hehe.

Tidigare i veckan när jag satt och tittade på lilleman som åt middag,själv,med med sked och en beslutsamhet som jag endast känner igen från hans mamma när hon satt ett mål, så slogs jag av hur fruktansvärt mycket jag älskar honom. Jag säger det ju ofta,till er,till han,till i princip alla som jag nämner honom för. Vilket är alla.

Men min kärlek till honom är något som jag aldrig upplevt! Jag vill aldrig att något ont ska hända honom. Jag vill aldrig att han ska behöva gå igenom hjärtesorg, sjukdom,besvikelser eller nederlag. De är ju alla en del av livet och jag vet att det också får människor att växa och utvecklas. Men bara tanken på att han någon gång i livet skulle bli ledsen, att de där pigga ögonen och hans helt fantastiskt underbara glada humör inte alltid skulle få vara just det de är idag,då blev jag så himla ledsen!

Och ja, må hända är jag hormonell och lite skör rent generellt, men jag kan knappt med tanken på att inte alltid få se honom glad och lycklig.

Jag vet inte vad det är med just han. Men jag kanske bäst kan förklara det som att jag inte vetat att mitt hjärta saknat en bit,och när han kom så fylldes den biten upp och nu känns det helt. Och att jag är livrädd att den där biten ska tas bort igen,även om jag inte visste att något var fel innan?
Ok,det kanske var den absolut sämsta förklaringen någonsin,men ändå känns det exakt så.

Nu ska jag mixa en smoothie, gå ut med tjejerna,fara på gymmet och i eftermiddag förhoppningsvis få kramas lite med mannen på bilden, mannen som gjort mitt fladdrande lilla hjärta helt. Tänk om han visste att han ensam bär ansvaret för att hålla sin moster på rätt sida om knäppheten hehe. Dramatisk är man denna lördag också. Fast äsch,det vet ni ju att jag alltid är!

Likes

Comments

Det är torsdag och jag kan i vanlig ordning inte riktigt hantera hur fort veckorna går! Eller att jag suger riktigt mycket på att blogga.

Har inte gjort jätte mycket sen vi hördes sist. Personalfesten blev bra, jag har fina arbetskompisar så det var inte så oväntat.
Syrran har flyttat ut ur vårt hus OCH sitt hus till en jätte fin lägenhet som jag är dunder avis på!
Och ja, livet fortskrider.

Snart helg igen och det är dags för lite återhämtning i form av sömn, ledig tid med tjejerna och förhoppningsvis träning! Det var det,inte så spännande men ni vet ju vad jag gör på dagarna any way hehe.

Likes

Comments

Var snälla mot varandra ❤️

Likes

Comments

Äntligen fredag och jag har aldrig varit så taggad på helg som jag är just nu! Ledig, ingen förkylning, och lite personalfest imorgonkväll! Ja ni hör ju!

Så taggad att jag körde på röda läppar på jobbet idag,kan också ha berott på att en kompis insisterade på fancy friday hehe. Fancy är ju som bi vet inte riktigt min grej annars!

Men i afton tar jag det så lugnt jag bara kan med tjejerna,i pyjamasbyxor och en skål med godis. Har städat huset och gjort matlådor till Björnen. Han jobbar hela helgen så ja skämmer bort han med matlådor. Eftersom jag själv inte äter så mycket vanlig mat så lagar jag heller inte så mycket, men faller andan på så kan jag göra det!

Nu ska jag återgå till filmen jag ser på, ville mest bara kika in och önska er en trevlig helg ❤️

Likes

Comments

Jag igår på en toalett på jobbet.
Idag är jag också på jobbet, men i afton ska jag träffa en efterlängtad vän. Björnen ser också fram emot det, ser fram emot att jag ska sluta tjata om det hehe!

Har varit så t.r.ö.t.t de senaste dagarna och vet ej vad det beror på! Misstänker att det är ekorrhjulet och vardagen. Känner mig oinspirerad,men faktiskt inte frustrerad. Behöver bara bryta ekorrhjulet och göra något som jag inte brukar göra varje dag!

Får fnula på vad, och när hehe. Förslag?

Likes

Comments