View tracker

Någonting magiskt med fredagar,även om jag ska jobba övertid imorgon och ska upp tidigt,det finns inget härligare än fredag kvällar!

Vi befinner oss just nu hemma hos svärisarna mina. Vi har bjudits på middag,och svägerskan var hit med sina tre (!) barn tidigare. Den minsta heter Holly och ni ser henne på bilderna ovan. Söt-Holly med busigaste leendet och goaste kinderna!

Det blir en lugn kväll, ska som sagt upp och jobba imorgon, och resten av helgen lär också bli lugn. Har ni tips för två trettio åringar som i psyket är mer som åttioåringar att göra en lördagkväll så dela gärna med er,hehe, behöver en plan för aktivitet imorgon afton. Men som sagt,tänk på att vi inte är alltför fartiga,och att jag jobbat två sexdagars veckor på raken,så,lagom fartigt hehe!

Annars,simma lugnt och ha en fin kväll,trots att Trumph nu mer är USA:s president och världen är skakig och ofattbar,men, ni vet- gör det bästa av vad ni har ❤️

Likes

Comments

Hon som alltid vill stå på soffkanten och kika ut genom fönstret!

Kan inte förstå att det redan är torsdag! Jag och tjejerna var ute och sprang i morse också även om det var lite halkigt. Det resulterade i att vi bitvis fick springa uppe i snödrivorna men det gör ju inget!

Efter jobbet ska jag på gymmet,så det här blir en riktig tränings dag, men i morgon vilar jag så det är lika bra att köra hårt idag!

Annars har jag inga speciella planer för dagen,förutom jobb naturligtvis. Igår kväll tvättade vi så jag har en rolig vika tvätt stund framför mig när jag kommer hem...

Hehe märker att det här med att blogga varje dag gör att en inte har så mycket spännande och innehållsrikt att skriva om hehe,kanske borde återgå till ett inlägg i veckan,då kanske man hinner skrapa ihop till lite mer innehåll!

Nå väl,jag önskar er en trevlig dag! ❤️

Likes

Comments

Grekland,som på bilderna,eller Spanien,eller Thailand! Eller bara var som helst (utom Turkiet då kanske) där det är varmt och soligt.

Jag vill så gärna boka en resa till i slutet av maj eller början av juni. Men det är några saker som måste falla på plats innan vi kan bestämma oss.

Till dess får jag fortsätta googla,drömma och längta ☀️

Likes

Comments

Styrketräningen igår gick fantastiskt bra! Försökte köra försiktigt med tanke på att jag fortfarande är lite snorig,men det gick så bra så jag vågade köra på lite hårdare,och i morse kändes det toppen så jag kunde springa med tjejerna!

Och knät håller också! Är SÅ lycklig över det! Faktiskt den bästa presenten på länge,ja det och klockan jag fick av Björnen hehe. Men om en ska vara insiktsfull och vuxen så är ju hälsan och kroppen det absolut viktigaste för välmåendet. Hoppas på att till sommaren kunna springa mina långa turer igen,men när jag kommer tillbaka dit ska jag lyssna på kroppen och vara försiktig!

Idag kör jag lite övertid på jobbet,utbildning på jobbet,och i afton har jag serie maraton med mannen i mitt liv och det är nog allt en mäktar med hehe. Hoppas ni får en fin dag mina vänner,halvvägs till helg nu!

Likes

Comments

Vill säga "lets do this" och "ingen dag är tråkigare än vad man gör den till". Men jag sväljer klyschorna och accepterar att tisdagar fasiken är tråkiga och onödiga dagar!

Men med det sagt så finns det inga som helst hinder för att denna dag inte ska bli rätt ok ändå! Ska på gymmet efter jobbet, jag känner mig bättre i min förkylning, och det snöade lätta härliga flingor på väg till jobbet!

Och på tala om jobbet,jag borde jobba nu hehe. Men ville bara visa er vad jag var up to igår! Känner att jag måste (borde,måste måste jag inte) ta mer bilder på vad jag gör. Eller i alla fall i syfte att visa på bloggen,för det har stått lite still här nu kan jag tycka!

Älskar att se små snaps och vardagsbilder från andras liv så jag tänker försöka visa er lite mer sånt från mitt liv,om det nu kan vara intressant för er att se. Hehe.

Igår var jag och Björnen en sväng hos Super-Sammi,alltid lika angenämt. Barn skratt,särskilt Sammis skratt kan vars det mest fantastiska i hela världen! Det tillsammans med spontana kramar och bus... ja ni hör ju!

Nu ska jag sätta igång och jobba, ha en fin tisdag mina vänner!

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag tränade ordentligt och jobbade ordentligt. Men med ledighet,sjukdom och annat som kommit emellan har jag haft noll energi. Men idag började jag dagen med ett allround pass nere i källaren,med tjejerna som sällskap naturligtvis ❤️

Så skönt att få röra på sig igen efter man varit i princip stillasittande och sängliggandes den senaste veckan! Igår gick jag en promenad med tjejerna och det kändes bra,så jag vågade mig på lättare styrketräning idag. Hoppas kunna köra ett tyngre pass till helgen men det gäller att börja lätt och försiktigt!

Har faktiskt längtat till träning och vardag. Att vara ledig så här mycket och sjuk på det är inte min grej! Så jag ser fram emot vardagen nu och få jobba mer och träna mer när jag är helt frisk!

Ha nu en bra start på veckan,hoppas den kommande veckan kommer bli harmonisk och balanserad (för det är väl alltid det vi strävar efter hehe).

Likes

Comments

Efter övertidsjobb,fika och tjitt tjattrande med en kär vän samt strosing på stan intar jag säng läge med gott att äta och dricka.

På nedervåningen har Björnen herr-fest och jag passar på att ta det lugnt. Älskar lugna hemma kvällar. Visserligen känner jag mig en aning rastlös efter två dagar hemma, men jag hade inte orkat med fest för allt i världen så det här passar mig utmärkt.

Imorgon hoppas jag kunna träna,eller i alla fall gå en längre promenad. Har köpt lite nya träningskläder som förstås kom hem lagom i tid till att jag blev sjuk! Suck,men jag får tillfälle att använda dem snart,det är jag säker på!

Hoppas ni har en fin lördagkväll vänner!
❤️

Likes

Comments

Har haft alldeles för mycket tid att bara ligga och tänka och ha ångest över saker idag när jag varit hemma och sjuk från jobbet. Nästan så jag tänker trotsa sjukdom och fara på jobbet för där tänker jag bara på bidrag,svenska lagar och beviljanden/avslag. Men jag inser också att det är dumheter, jag ska vara hemma och vila och inte smitta någon annan. Men frestande är det hehe.

Jag insåg att jag i och med årsskiften är inne på mitt trettionde år. Och nu ska jag vara helt ärligt med er. Jag trodde att jag när jag fyller 30 år skulle ha barn, helst två. Nu har jag inget. Vad det beror på är så klart en kombination av flera saker. Saker som inte går att påverka såväl saker som går att påverka. Och sakerna jag inte kan påverka kan till och med jag förstå att det inte är lönt att sparka sig själv för,vad gäller de andra sakerna...ja,ni fattar.

När jag var 20 år (isch) hade man en sån naiv tanke och inställning till det mesta i livet,som sig bör! Ålder medför en massa bra saker också förstås,som att man känner sig själv bättre,är mer självsäker och har ett helt annan förhållningssätt till både sig själv och andra. Med det sagt så är det förvisso inte så varje dag eller för alla,men för mig,de flesta dagar.

Men barn hade man väl alltid tänkt och trott inte skulle vara några problem när man väl tagit sig dit i tanken. Och som med så mycket annat skjuter man fram och bort tankar som att det INTE skulle gå eller att det skulle vara svårt att få det att gå.

Och det här med 30 års strecket ska väl i herrans namn inte vara en issue tänker ni,tänker jag,tänker Sveriges medelålder för att få sitt första barn. Ändå är det en osynlig,känslig liten gräns just där. Men en har ju ett jädrigt rikt liv ändå, det vet jag,känner jag och är otroligt tacksam för!

Och som vanligt med mina långa inlägg så vet jag inte riktigt var jag vill nu när jag kommit till slutet av det. Kanske bara lufta min lilla 30 års kris,kanske bara gnälla lite över att det inte alltid är så lätt som man tror, och förklara för er att det måste få vara så ibland. Det där sista kom jag till insikt om just nu när jag skrev det.

Likes

Comments

For hem tidigare från jobbet,sjuk och eländig. Kommer hem och möts av detta!

Spelar ingen roll att det kan verka skrytigt eller framstå som bortskämt. Jag är oändligt glad och otroligt tacksam för min sambo som köpt klockan jag suktat efter i månader.

Han ville att jag skulle få en fin present så här mitt i veckan. Hans förklaring? Att livet är kort och att jag förtjänar fina saker. Haha, ok jag kanske är lite bortskämd då,men bortskämd eller ej,jag vet vad jag får och jag uppskattar det alltid!

❤️

Likes

Comments

Just sett första avsnittet av denna nya serie med Tom Hardy. Den verkar vara heeeelt fantastisk! Längtar till nästa vecka då det kommer ett nytt avsnitt.
Plus att jag har världens största crush on Tom Hardy!

Jag är typ sjuk, förkyld,bihåleinflammation och jävligt ont i halsen. Tack för det livet. Men men, bara å forcera så kommer jag nog snart vara frisk snart.

Inte så mycket innehåll idag heller,men ni fick i alla fall tips på bra serie!

Likes

Comments