Hej bara så var vi nere på tvåsiffrigt och det känns helt bisarrt! Kommer ihåg när jag startade appen och den sa något på 200 dagar, då tänkte jag att bebis aldrig skulle komma ut hehe. Nu måste jag försöka ta tag i de saker som saknas på listan, både praktiska och emotionella saker. Lättare sagt än gjort då jag är expert på att inte göra saker som jag borde...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vecka 26 och det är så märkligt att tiden går  så mycket fortare nu än fram till vecka 20. Känns som vi nyss gick in i vecka 20! Men jag antar att om tiden går fortare så är han snart här!

Har investerat i ett par gravid mjukisbyxor och en gravidtröja. Försöker att klara mig så gott det går med de kläder jag redan har men jag missbedömer hela tiden hur min kropp förändras. Det är ju inte bara det att man blir större, allting blir för kort och jag har fått enorma boobs, samtidigt som rumpan och benen blivit smalare. Upplever jag i alla fall.

Har med andra ord en helt annan kroppsform än vad jag brukar, jag är ju annars platt upptill och kurvig nedtill. Nu börjar det nästan vara tvärtom haha! Men det lär ju gå tillbaka. Oavsett så är det svårt med kläder, det jag passar i känner jag mig jätte fin i. Men det är svårare och svårare att hitta saker att passa i!

Hittade i alla fall ett par mjukisbyxor och en helt fantastiskt mjuk och härlig tröja! Den kommer jag kunna ha ettag till då det som sagt är en gravidtröja och den är längre. Hittade även en oversized stickad tröja i hallonröd färg på Bikbok, inte gravid tröja men eftersom den var både lång och oversized kommer jag kunna ha den också ett bra tag, och efter bebis är här kan jag ha den som vanlig tröja. Blir nog bra!

Likes

Comments

När jag är ledig och Björnen ska jobba tidigt brukar jag låta han släppa upp tjejerna till mig så vi får vakna tillsammans. Det finns inget mysigare än att ligga och lyssna på deras snusande andetag. Känna hur de luktar morgon och få en hundnos mot kinden som en försiktig strykning. Mina fina tjejer! Och min fina lilla kille inne i magen också förstås!

Tjejerna känner nog inte att jag är gravid. Vår första hund Wilma älskade bebismagar och bebisar, jag inbillar mig att hon förstod att det var något särskilt med dem för hon var alltid så försiktig runt bebisar och bebismagar. Men då var hon lite speciell också Wilma. Mer en känslohund medan tjejerna är mer praktiska arbetshundar. De är ganska okomplicerade i sitt sätt att vara vilket man inte kan säga att Wilma var direkt hehe.

Myser ner mig en stund till intill mina två varma mjuka hundbästisar innan det är dags att stiga upp!

Likes

Comments

Han har ärvt sin mammas och mosters mängd av olika uttryck, och det är såå roligt! Särskilt när han uttrycker irritation hehe. Det är i största allmänhet väldigt roligt att han nu mer är en riktig person med åsikter, personlighet, humor och omtanke. Allt i världens ljuvligaste lilla förpackning!

Likes

Comments

Åh så härligt med helg! Jag har faktiskt haft en riktigt bra dag idag! Eller, vecka faktiskt, dumt att klaga. Det har gått bra på jobbet, jag har känt mig betydligt piggare den här veckan än förra veckan, och jag har kunnat både träna och promenera. Mår alltid bra när jag kan röra mig och känna att fysiken hänger med.

Dock fick jag lite känningar i ena höften, eller ljumsken kanske jag ska säga, efter dagens promenad. Jag och Lycka var ut och gick en långis runt älven i det fina vädret! I soluppgången tog vi oss ut, första gången på länge fick Lycka följa med eftersom hon läkt och haft problem med tassen. Men det gick bra och hon var riktigt ivrig och glad över att få följa med. Lilla gumman!

Tobbe jagade med Satu, eller, han hade med sig henne men vågade inte släppa henne då han var rädd att hon fortfarande är i löpen, och eftersom han skulle jobba nu i eftermiddag var han rädd att inte hinna få igen henne innan han var tvungen att fara.

Efter promenaden for jag förbi syrran en sväng, hon bjöd på en andra frukost, Sam höll låda och jag fick mig en välbehövlig dos av den lilla ungen! Har även hunnit storhandla inför veckan, och lite annat smått och gått. Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen tror jag, se om jag kan vila bort den här konstiga smärtan i ljumsken/höften, och njuta av att vara ledig. Kanske tar mig an ett litet litet projekt som består av att städa upp kontoret på övervåningen. Fick köpa en dataskärm billigt av min vän Emmas pojkvän Anders, kommer bli mycket enklare att jobba hemifrån med en större skärm plus laptopen! Så nu återstår att städa upp på kontoret, göra plats för skärmen på skrivbordet och ställa i ordning så kan jag kanske jobba någon dag hemifrån till veckan.

Men först, en magnum mandel glass i soffan framför 7 år i Tibet, Brad Pitts glansdagar, enligt mig då. Rimlig aktivitet en lördag eftermiddag tycker jag!

Likes

Comments

Bästa på hela dagen är att krypa ner i sängen och stryka på magen, prata med bebis och få uppmuntrande buffar tillbaka. Lilla lilla skroten min, vad jag längtar efter dig!

Likes

Comments

​Ni må tycka ​att det låter en gnutta dramatiskt kanske, men ibland känns livet helt perfekt. Typ när man får veta att Lord of the Rings blir en tv serie!!!!!

Det var syrran som uppmärksammade mig på det. På sista tiden har jag ju mest fokuserat på en växande mage, bebissaker, barnvagnar osv. Så detta har gått mig förbi. Tur man har en uppmärksam syster! Har nog aldrig sett filmer och läst böcker fler gånger än vad jag sett och läst dessa!
Jag kommer ihåg när jag såg första filmen, tror jag var runt 12 år? Sen köpte jag böckerna, och läste alla på kanske en vecka eller två.

Och resten är historia som man brukar säga hehe. Jag har nog sett varje film säkert 50 gånger styck. Jag tycker att film och bok nummer 2 är bäst. Så den har jag sett flest gånger. Hobbit filmerna har jag inte sett lika många gånger, mest för att de inte är lika bra. Faktiskt. Serien ska utspela sig tiden före den första filmen. Spännande! Kan inte vänta! Det går typ inte att bli mer nöjd med livet än vad jag är just nu. Eller jo, om det skulle visa sig att de hinner svänga ihop första säsongen i lagom tid till att jag ska vara mamma ledig och kan se serier utan att behöva jobba, duscha, äta och sova! Men det är nog för mycket att hoppas på. ​

Likes

Comments

Bra häng igår. Även om Sam mest ville sitta hos moffe. Han är väl förlåten, moffes famn är rätt mysig. ❤. Ps. Har jag inte den sötaste skrotisen till systerson?!

Likes

Comments

Han ställer alltid upp, har alltid bra råd och tips, inte ofta lika bra skämt men han drar dem ändå, och jag och syrran är väldigt lyckligt lottade att han valde att bli pappa till just oss!

För det gjorde han ju, valde, oss. Det är ju det som är det sjuka med adoption, att istället för att låta slumpen avgöra så kan föräldrar som adopterar välja barn. Visserligen är det inte tvär enkelt att FÅ adoptera, men ändå! Han valde oss och på många sätt valde han att ge oss de liv vi har idag.

Fina, käraste pappa.

Likes

Comments

Idag fick jag feeling och började adventspynta, enligt syrran finns det inget som heter adventspynta utan det jag gjorde var att julpynta och det var fel hehe. Enligt henne alltså. Oavsett så är det mysigt och jag börjar hellre tidigt och får njuta av det längre.

Svärmor var här på middag och hon fick också feeling när hon såg mitt pynt, så snart är vi nog två som redan fått upp adventsljusstakar hehe.

Inser att alla bilder jag lägger ut de närmsta månaderna kommer vara mörka. För det är ju typ ljust ca 2 timmar per dag nu mer. Suck. Nå väl det vänder ju någon gång, och av någon a ledning påverkar jag inte lika mycket av mörkret i år som jag brukar göra! Märkligt men skönt. Nu ska vi se film och ta det lugnt, min nya favoritsyssla, ta det lugnt alltså hehe.

Likes

Comments