View tracker

Andra advent, jag har varit dålig på att ha ljusen tända, men Björnen är livrädd då jag ska ha tända ljus. Kan inte klandra honom för det i och för sig. Inte för att jag någonsin glömt något ljus på, eller varit nära att bränna ner något. Men, om ni känner mig och min disträa, något förvirrade sida, så är oro på sin plats ändå.

Men idag är jag ledig, och jag äter frukost i lugn och ro framför datorn, och då kan jag ha ljusen tända när de står framför mig och jag har koll på dem hela tiden. Tjejerna ligger vid mina fötter och snusar. Älskar stunder som dessa.

Jag har letat och letat efter ord den senaste tiden. Jag brukar aldrig, understryker, ALDRIG ha svårt att hitta ord, orden, annars. Men det har hänt så mycket på senaste tiden, det går i en rasande fart och jag måste koncentrera mig på att hålla i mig så gott det går. Så orden har hamnat någonstans där jag inte riktigt hittar dem. Sen har jag också gjort en del reflektion och kommit fram till att ibland mår man faktiskt värre av att dela med sig. Det är också något som förändrats den senaste tiden. Jag har alltid mått bättre av att få prata, dela med mig och visa andra hur jag mår och känner mig. Men det har varit för övermäktigt och jag har liksom behövt gå in i work mode, bara jobba, vara mitt "jobb-jag" på jobbet, och när jag kommer hem stänga dörren om mig och rå om mina tjejer, min sambo och mig själv.

Det kommer en tid nu framöver vara tufft. Hela det här året har varit tufft, men som en fin vän sa till mig här om dagen, det är de tuffa tiderna som gör att vi uppskattar när vi har det bra. Och vi lär oss alltid något av svårigheterna och vi stärks av dem. Jag vet att hon har rätt, och jag ska försöka tänka på det så ofta jag kan. Vara snäll mot mig själv, mot de runt om kring mig. Inte ställa för höga krav, på någon, allra minst mig själv. Det viktigaste här i livet är att vi får vara friska, glada och ha kärlek, i vilken form den än må komma.

Det kommer en tid nu där jag måste orka och kunna finnas till hands för andra. Jag kan inte längre gömma mig under mitt egna dåliga mående, för, och jag vet att det inte är rätt att säga så här heller, men det sitter ju "bara" mitt egna huvud. Och det kommer att sitta kvar där, och mitt mående kommer att finnas kvar där att ta itu med senare också. Nu måste jag, vi, fokusera på annat för att få livet att gå ihop. Och det är som det är. Men tillsammans klarar vi allt, eller hur? Vi klarar allt och lite till, och vi ska klara vad som än kommer också.

Jag hoppas att ni jul myser, köper julklappar, dricker glögg, äter pepparkakor och lussebullar och njuter av årets härligaste tid! En stor kram till er alla. Var rädda om er och varandra ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Snart första advent,fasiken bara en vecka bort! Ser fram emot det men detta år har jag inte hunnit med eller orkar med så mycket pynt. Kommer nog inte bli så mycket i år alls faktiskt. Men så får de vara ibland.

Den här bilden fick jag av Björnen häromdagen,på Wilma,tycker den är så himla fin!

Dagarna rullar på som sagt. Vi är beordrade övertid den här månaden,och ganska mycket så jag spenderar mest tid på jobbet, hemmet lider men jag sa det till en kompis att det får det faktiskt göra! Jag orkar inte,och när jag ändå spenderar så lite tid hemma så behöver jag ju inte se eländet heller hehe.

Jag kan fortfarande inte äta normalt,och om jag ska vara ärlig så har jag börjat tappa hoppet om att någonsin kunna det. Men då får jag hitta mina knep och sätt att komma runt det så jag ändå kan leva ett hyfsat normalt liv. Men det är trist att inte kunna gå ut och äta,avnjuta en härlig köttbit eller ta mig en fika med arbetskompisarna. Mat och äta är ju så socialt! Men som sagt, man hittar sina sätt och jag antar att det hade kunnat vara mycket värre!

Jag har inte så mycket planer de kommande veckorna utan jag försöker ta det lite som det kommer,och det känns skönt. Ser fram emot juliga tider och lång ledighet! Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin helg ❤️

Likes

Comments

Nya gardiner. Som är köpta på Rustas jul avdelning,men de är så fantastiskt fina så jag tänker ha dem som året runt gardiner! Eller i alla fall till de är dags att sätta upp sommar gardinerna.

En kan ju tro att de inte skulle bäst ihop med allt det blåa å vita hemma hos mig,men tvärtom faktiskt! Så nu ska jag fortsätta julpyntandet,men först om en vecka eller två. Adventsljusstakarna kunde jag som ni ser inte hålla mig från att ställa fram. Mysigt med mer belysning i mörkret!

Likes

Comments

Sorry för frånvaro och tystnad här inne. Men,livet ni vet. Det pågår, och jag har svårt att hitta orden. Det finns många av dem i vanlig ordning,men det är svårt att få ut dem.

Jag har i alla fall många fina roliga härliga och fantastiska människor omkring mig. Och det är ju oftast allt som krävs. Men livet ni vet, det skall levas.

Likes

Comments

Blus från Lindex.
Jeans från Bikbok.
Klocka från Ur och Penn.
Glasögon från Specsavers.

Likes

Comments

Börjar veckan med första snön som föll i morse, flytt på jobbet och passionsfrukts smoothie till lunch. Blir nog en bra vecka detta!

Likes

Comments

Fina vyer på cykelturen hem från gymmet i morse. Jag har börjat köra rehab för knät.

Nu tro ni säkert att jag vet vad som är fel på knät och hur det ska fixas,men nej, hehe. Jag har fått tips av min käre sambo samt en kompis som opererat sitt knä. Visserligen inte för samma sak som mig,mest troligt jag har inte riktigt samma symptom. Men knän är kluriga alltså! Känns som att om man får problem med knän så är det svårt att få till det. Man riskerar liksom alltid att få problem igen,och mest troligt får man problem igen.

Men nå väl,jag testar köra lite rehab,fortsätter vila från löpningen och försöker träna styrke, vettigt.

Annars är den här helgen snart över. Har shoppat lite saker hit hem idag. Lite julpynt hihihoho, håller mig dock från att ta fram det, men tro mig det tar emot hehe. Har städat hela huset och försökt vila, men fick ont i magen som attan så nu ligger jag under en filt i soffan och tycker lite synd om mig själv. Stannar här till imorgon tror jag hehe.

Hoppas ni haft en fin helg!
Nu peppar vi inför en ny vecka.

Likes

Comments