Jag är expert på att bara låta dagarna gå och gå utan att reflektera över dem särskilt mycket eller uppskatta dem. Jag är också expert på att vara arg på mig själv för att jag inte hittar något meningsfullt med dagarna och att de swischar förbi utan att jag gör något eller känner något meningsfullt med dem.

På sista tiden försöker jag ta olika krafttag , både för min egen och för min omgivnings skull. Men mest för min egen, om jag ska vara ärlig och det bör man ju vara. Det är ju inte meningen att man ska gå omkring och känna meningslöshet inför ... livet?

Men, oavsett vissa dagar då jag känner total meningslöshet så har jag ju familjen. Min fina, håriga familj som även om de inte alltid förstår mig, djuptgående som ytligt, alltid får mig att känna mig mer levande och i nuet.

Se bara här vilken härlig promenad de drog ut mig på häromveckan! Vi gick längst älven, med solen i ögonen och ljumma vindar runt oss. Det var ännu inte shorts väder men vad gör det? Grönskan börjar slå ut mer och mer, och tjejerna älskar det öppna vattnet och de stackars ankor, änder och andra fåglar de kan jaga vid älsvkanten. Och skåda denna stiliga karl jag får spendera livet med. Det är världsklass!

Idag ska jag verkligen leva livet. Denna helg är jag lång ledig. Jag ska träna, hälsa på svärmor, och ikväll blir det drink fest med ett gäng tjejer som jag ser fram emot att träffa. Det är också världsklass, och så långt ifrån meningslöshet som man bara kan komma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sommarväder idag och jag har fått lite färg på kroppen min. Emma,Malin och Sammis kom förbi och höll mig sällskap. Skulle typ inte kunna tänka mig bättre sällskap en varm och solig dag.

Har försökt njuta av dagen och ta det lugnt, vädret ska bli lite sämre till veckan och jag försöker ställa in hjärnan på jobb nån vecka till innan semester och ledighet.

Har en enorm inte stress just nu och försöker verkligen vila och göra saker som jag VILL görs och inte måste görs när jag är ledig. Men hjärnan är en konstig sak, den skapar liksom måsten där de inte finns.

Nå väl,håll ut för snaaart är de semester.

Likes

Comments

Snön borta igen tack och lov,och igår bjöd Skell på kanonväder! Jag,tjejerna och Björnen var ute på en lång ljuvlig promenad i kvällssolen och livet var på topp!

Idag är det jobb hela dagen och i afton blir det bus och mys med tjejerna. Har bestämt att ha en "hemma vecka" denna vecka under vardagskvällarna. Har varit hemma alldeles för lite på sista tiden!

Likes

Comments

Detta vaknade jag upp till i morse. Nå, det var redan snötäckt när jag gick och la mig, men jag hade förhoppningen att vakna till regn och bar mark istället för fortsatt toksnöande och en decimeter snö på bron. 

Frustrerande är bara förnamnet, jag har kämpat och kämpat med sneakers, vårjacka och uppvikta byxben, för jag har ändå tänkt att det "ska" ju vara vår, så man får klä sig därefter. Men idag ger jag upp, vad annat kan man göra?! Det har snöat mer i maj än vad det snöade i december. Jag är typ säker på det!

Nå väl, det får vara som det är, vad annat kan man som sagt göra! Igår kväll hade vi en trevlig stund med vänner i alla fall, det värmer en nu om ingenting annat! Tina och Magnus bjöd på grillade hamburgare med helt otroliga tillbehör. Det ska tilläggas, att när man kommer dit på middag finns det alltid hur mycket mat som helst, hur mycket tillbehör som helst. Tina trollar fram det ena efter det andra, och hon är en riktig fena på att pricka rätt på vad man är sugen på just där och då! En riktig mat-mamma är vad hon är, och det är riktigt fint! Sen såg vi delar av EU vision finalen tillsammans, men vädret blev så dåligt och snön började lägga sig på vägen så vi vågade inte stanna hela finalen för vi var rädda att vi inte skulle ta oss hem!

Det var som sagt väldigt trevligt att hänga med vänner igår, det känns som att vi varit lite osociala den sista tiden, det har ju sina anledningar men jag har en tendens att liksom sluta mig lite då. Om det går för länge utan "vanligt" sällskap så går jag in i mig själv och föreställer mig att det är så jag trivs med livet, och att jag inte vill vara med någon, inte för att jag inte tycker om mina vänner och tycker om att umgås med dem. Men jag blir liksom svår i sinnet, får för mig att ingen vill vara med mig, får för mig att jag är min egna bästa vän och världen blir typ förvrängd och jag tror på riktigt att jobba, sova och bara träffa hundarna är det bästa för mig. Hehe. Sen får man sig ut, träffar någon, pratar om deras vardag och inser att, herregud jag är ju knäpp, min verklighet är ju den som är längst bort från verklighet egentligen hehe.

Med det sagt, dags att börja träffa människor igen. Att bara vara på jobbet och träffa hundarna är inte hälsosamt för mig hehe. Det är klart, det här vädret har inte hjälpt heller. Den här årstiden som man brukar kunna vara ute mycket, spontant ses för man tagit en härlig promenad eller cykeltur, de stunderna har liksom inte infunnit sig. Det har mer känts som i januari, februari då man gräver ner huvudet och bara överlever.

Men nå ja, det kommer ju bli bättre. Särskilt eftersom jag precis efter jag tryckt på "publicera" knappen till detta inlägg ska surfa mig in på någon snärtig charter sida och kolla in lite resor. För, när vädret är så här, när sinnet har varit lite svårt på sista tiden, och våren och sommaren verkar en oändlighet bort, då får man väl ändå beställa en resa?

Jag tyckte mig höra ett starkt rungande JA, ok. Vem är jag att säga emot er?

Likes

Comments

Lördag.
Denna dag skall spenderas på kontoret, men förhoppningsvis sista övertidstimmarna innan sommaren!

Den ska även spenderas med städning, skurning framförallt och lite organisering i hemmet.

Möjligtvis handling och vikning av tvätt,ska också laga till en chili, och sen grilla och umgås med vänner.
Blir nog en väldigt bra lördag!

Hoppas ni också får en bra dag och att ni,till skillnad mot för mig får sovmorgon och ledighet idag hehe!

Ps. är inte den luddiga tjejen på bilden bara helt fantastisk?!
♥️

Likes

Comments

Bästa stunderna på dagen är när han ringer videosamtal till mig, pratar som bara han kan och ger mig slängpussar genom skärmen, bästa bästa Super-Sam.
♥️

Likes

Comments

Söndagen fick jag spendera i detta fantastiska gängs sällskap. Ja och på kontoret men det är knappt värt att nämna i jämförelse som ni förstår.

Nu kör vi hårt i några veckor sedan blir det mer ledighet och förhoppningsvis mer sol och värme!

Ha en fin vecka nu och ta hand om varandra ❤

Likes

Comments

Mamma och pappas katt. Han är döpt efter Big Bang Theorys skönaste kille! Och väldigt älskad ❤

Likes

Comments

Det känns verkligen som att det är nya tider. Det är den 1a maj, ny vecka,ny månad och jag ser fram emot en ny tid. Det bästa man kan göra är att ibland acceptera att man når någon slags botten och sen börja bygga uppåt igen! Det är i alla fall vad jag ska göra, och oavsett vad som händer så har jag ju alltid min familj,mina vänner och mina hundar!

Den senaste helgen har jag jobbat,festat med både gamla och nya arbetskompisar, hängt med familj och myst med Sammis. en riktigt bra helg som ni förstår! Jag håller också på att fundera lite på vad sommaren ska innehålla, för snart är den här och jag ser fram emot den!

Hoppas allt är bra med er och att ni har det bra! Det är allt jag vill för alla jag bryr mig om ♥️

Likes

Comments

Jag kommer tillbaka, men det har varit lite mycket och tråkigheter på sista tiden, håll under tiden tillgodo med den bästa människan i hela världen. Han får mitt hjärta att jubla och själen att kännas som bomull varje dag ♥️

Likes

Comments