Klänningen jag hade på bröllopet hade jag fyndat på Indiska för 99 kronor. Och alla som känner mig vet hur mycket jag älskar att fynda!

Wilma fick vi för rabatterat pris när vi köpte henne som valp. Kanske därför jag älskade henne så mycket. Hehe, skojja jag hade älskat henne lika mycket oavsett hehe!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tack Therese och Anton för en fantastisk dag och kväll! Jag önskar er allt gott i framtiden!

En härlig dag med bröllop,  bröllop är ju helt fantastiska att gå på. Jag har varit på en del, och även om de flesta innehåller många likadana traditioner så blir ju aldrig det ena det andra likt!

Älskar att jag fick tillfälle att gå på ett sommarbröllop i år också, det hör liksom sommaren till och jag vill att alla mina vänner och släkt ska gifta sig så jag får fortsätta gå på bröllop hehe!

Idag blir det nog en lugn dag med tjejerna. Ska jobba några timmar,tvätta och fixa med saker här hemma. Efter ett par veckor i vad som känns som ett vakuum behöver jag komma ikapp lite känner jag. På typ alla plan haha!

Likes

Comments

Igår middag med några av jordens finaste tjejer. Idag bröllop.

Jag lagade lax med lite olika sallader. Som varje gång då jag lagar mat nu för tiden slås jag av hur mycket jag saknar att laga mat. Och framförallt äta maten. Jag måste verkligen ta tag i det här med mitt ätande nu, för även om jag överlever så vill jag ju också kunna n.j.u.t.a!

Tackar i alla fall tjejerna för en mysig kväll och hoppas vi kan göra om det snart igen!
♥️

Idag laddar vi för bröllop och allt vad det innebär!
Störst av allt är kärleken!

Likes

Comments

Hej hörrni! Jag har glömt att berätta en sak. Någon vecka innan jag gick på semester fick jag veta av den psykolog jag gick till då att jag skulle remitteras, eller heter det så? Jag fick en remiss i alla fall till Psykologiska kliniken. Blev SÅ glad när jag fick höra det och hela den dagen gick verkligen min väg och hur ofta händer det? Hehe. Sedan dess har jag i alla fall mest gått och väntat, för om det är något man lärt sig av att bo i denna kommun är det att även om man får en remiss någonstans så kan det ta låååång tid innan det faktiskt händer något.

Men i förrgår damp det ner en kallelse i brevlådan, och det är inte om sex månader, det är inte om tre månader, det är inte om en månad det är om 2 veckor typ! Känns bra. Det känns som att jag äntligen får ta ett steg närmare... ja, närmare vadå... närmare en lösning i alla fall!

Jag har gått till en psykolog via jobbet några gånger nu under våren, och även om jag tycker att hon var en miljard gånger bättre än den förra jag gick till så fick jag ändå inte riktigt ut det jag ville. Och det höll hon med om, det var faktiskt hon som sa det. Hon sa att hon kände att hon inte kunde hjälpa mig och ville då alltså skicka mig till psyket istället, för där har de bättre kunskap om det jag behöver hjälp med. Exakt var det innebär vet jag inte. Men jag blir ganska lugn av tanken på att det kanske är precis så det är. Jag vågar liksom inte hoppas på alltför mycket ändå. När man försökt få till det med psykologisk hjälp i över ett år och inte hamnat rätt så börjar man tro att det aldrig kommer att gå bra.

Och jag är fullt medveten om att det finns de som måste kämpa desto längre, så det är inte så att jag lever i en fantasivärld där jag tror att man ska träffa EN person och sen ska man vara "lagad" hehe, men med handen på hjärtat hade jag väl ändå hoppats på det hehe.

Men nu ska jag ta det här steget och se vad det kan ge. Även om det vissa dagar är svårt att se det på det sättet så oavsett allt så har ju ändå allt det här lärt mig något. Man lär ju känna sig själv lite bättre bit för bit även om den man går till inte är den bästa för just mig. Det tar bara jäkligt mycket längre tid att ta sig till lösningen.

En får hoppas på det bästa i alla fall!

Likes

Comments

Tack Tina för den helt fantastiska pionen!

Likes

Comments

Trevlig middag med Tina och Magnus idag! Vi grillade och åt ugnsbakade sötpotstisar, min nya upptäckt det är så fruktansvärt gott!

Klockan 20.00 spelade Loreen gratis på en flotte i älven så vi för dit en snabbis för att kika. Men jag är inget jätte stort Loreen fan och det regnade och var små huttrigt så vi gav upp ganska snabbt.

Men jätte trevligt att ses och få komma ut från huset en stund. Nu blir det att släppa resten av kvällen och gå och lägga sig tidigt. Sömn är typ det bästa jag vet nu för tiden hehe. Från att ha sovit 4-6 timmar per natt sover jag nu minst 8-9! Det är det som kallas semester antar jag!

Likes

Comments

Fin främmande hela helgen av Emma och Magnus! Magnus och Björnen är gamla friidrottskompisar, och på senare år har de hittat jakten tillsammans. Magnus är här ett par gånger per år och Björnen får ner till honom lika många gånger ungefär.

De jagar och har de trevligt,och för två år sedan var vi där tillsammans för Emma och Magnus bröllop. Att Emma nu fick komma och se hur vi bor var jätte roligt och det har varit en sån himla mysig helg!

Tillsammans med Frida och Micke och Per var vi igår ute och åt middag i kvällssolen. Sen gick vi vidare för lite drinkar. Jag älskar verkligen att de vänner vi har nu alla är så lättsamma,bjussiga och härliga! Har sagt det förr men jag har ju lite svårt med vänskapsförhållanden och har genom åren inte riktigt hittat rätt. Men nu när man är vuxen landar man mer och mer i att de man trivs med och som man mår bra av, det är dem som är lättast att umgås med och det är också dem man automatisk dras till!

Är glad och tacksam för denna helg och nu ska vi ladda för den sista semesterveckan innan verkligheten drar igång igen. Tack kära vänner för den här fantastiska helgen! ♥️

Likes

Comments

I morse fick jag ett videosamtal från min bästis med förfrågan om jag ville följa med till moffe och momme en sväng. Självklart ville jag det så Sammis och hans mamma hämtade upp mig och sen for vi hem till momme och moffe för lite mys.

Sammis var väl i princip överallt och ingenstans, men en liten stund satt han still och knaprade på kex som han stulit ur min väska haha, gullungen ♥️

Har idag lyckats laga mat, ska passa på att städa lite när energin finns och jag mår hyffsat. Främmandet anländer imorgon och SOM vi har längtat! Vädret verkar även ordna upp sig inför helgen så det hade ju inte kunnat komma lämpligare!

Likes

Comments

​Blä är ett understatement, om man frågar mitt psyke, om man frågar en normal människa är det nog ett overstatement, för som vanligt är det inte så farligt som jag vill få det att verka som hehe.

Jag har mått skit idag, faktiskt de senaste två, tre dagarna. Mitt inre säger åt mig att bara suck it up och ta tag i det. Men jag har otroligt svårt att ta tag i saker när jag mår dåligt, jag ser liksom ingen utväg och det gör att jag känner mig ännu dåligare för att jag inte är kapabel till att bara försöka tänka på något annat. För det löser sig ju. Men ni vet, knäppheten.

Jag kan i alla fall titta tillbaka på bilder från Grekland och komma ihåg hur härligt det var! Kan inte fatta att det redan är en månad sedan. En månad sedan jag flagnade från pannan och läpparna var nariga av för mycket sol och för lite cerat. Hehe. 

Jag har i alla fall de senaste dagarna lyckats få lite gjort här hemma. Vi har köpt en provisorisk gästsäng, för vi får gäster i slutet av veckan. Och jag har stökat ur det enda rummet på övervåningen som inte används till så mycket mer än förvaring och gjort det till ett provisoriskt gästrum. Det blev väldigt mysigt och jag vill typ ha det till vårt sovrum nu. Även om det är i det minsta laget och jag tvivlar starkt på att vi rymmer vår dubbelsäng där inne, men ändå! Skulle bara vilja tapestera om och fixa taket, för taket är riktigt skräpigt. De som bodde här innan oss fattade konceptet med att spackla, men inte med att slipa ner spacklet innan de målade. Så taket är kaos och tapeterna är väldigt skrikigt rosa, för det bodde en fem årig liten tjej där innan. 

Jag vet hur jag vill ha det i rummet men vi hinner inte göra det färdigt innan främmandet kommer, och om jag ska fortsätta må så här kommer jag inte orka det heller. Jag orkar med att göra saker i en halvtimme sedan måste jag vila. Och med vila menar jag sova, jag har inte sovit så här mycket på dagarna någonsin, jag brukar ALDRIG sova på dagarna! Och ändå sover jag 8 timmar på natten också. Ja ja, gnäll gnäll, jag är trött och jag mår dåligt. Det får vara så. Det går över. 

Vad gör ni då? Har ni semester? Gör ni något roligt? Har ni fint väder? NÅN kan ju svara, för jag är nyfiken hehe!
Kram på er.

Likes

Comments

Svensk sommar innebär långbyxor och vadderad jacka. Haha! Dock inte varje dag och jag är glad att vi fick en kanon helg!

Idag ska vi shoppa gästsäng, och förhoppningsvis lite mer småkraffs men det vet inte Björnen än och det kan vara svårt att få med honom på den båten. Håller tummarna att han är shoppingsugen idag hehe.

Likes

Comments