Header

everyday

God tirsdag til dere alle! For meg startet egentlig uken i dag da jeg var helt slått ut av allergi og diverse i går, og ble så og si sengeliggende hele dagen bortsett fra en liten time som jeg tilbrakte på treningssenteret. De siste ukene har både flydd forbi, og følt ut som at har vært ferie da vi har hatt lite å gjøre på skolen og jeg til og med har vært på en liten minitur til Paris. Denne feriefølelsen fortsetter ut denne uken før det er hardt eksamensarbeid i to-tre uker og så er det faktisk ferie på ordentlig. Hvor deilig er ikke det?

Denne ukens planer lyder litt sånn her:

Tirsdag: skole og en treningsøkt før pakking og rydding står på agendaen. Veldig gjennomsnittlig og litt kjedelig dag.

Onsdag: Trening, skole og så flyr jeg hjem til mamma og pappa i Bærum for Kristi Himmelfarts-helgen. Gleder meg sykt mye til å se dem. I tillegg blir det en liten tur ut i morgen kveld som jeg også gleder meg masse til.

Torsdag: Jeg skal jobbe fra ettermiddagen og utover kvelden før jeg forhåpentligvis rekker å møte en haug med venner for å feire fine AC sin 21årsdag.

Fredag: Planen for fredag er relativt lik med jobb hele dagen og så vin med Kristine senere. Gleder meg til å se bloggprinsessen min igjen.

Lørdag: På lørdag er planen å dra innom en dagsfest på vei til jobb og så jobbe utover kvelden/natten. Er nok relativt sliten, og klar for sengen etter dette og skal holde meg langt vekk fra all annen festing, haha. Håper også jeg kan få presset inn en treningsøkt om morgenen.

Jeg gleder meg sykt til å komme hjem til Norge en tur, og med en perfekt værmelding vet jeg at det både blir morsomme dager på jobb og med vennene og familien min.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har tilbrakt den siste uken i Paris med de fine venninnene mine Lise og Siri. Vi bodde i foreldrene til Siri sin leilighet med den mest fantastiske utsikten mot Eiffeltårnet og nesten hele byen fra terassen deres, og brukte dagene på å drikke vin, sove lenge og spise god mat i sommerværet. Under her får dere se litt minner gjemt med iphonen min da jeg var ekstremt dårlig til å bruke kameraet mitt på turen.

Lise kom en dag etter meg, og etter en flaske vin i leiligheten gikk vi bare noen gater bort og havnet på en helt fantastisk italiensk restaurant hvor vi fikk servert ravioli med gorgonzola og en flaske hvitvin. Jeg kunne sikkert spist denne retten hundre ganger på rad, så god var den. 5 Rue d'Artois - L'Artoise

En av dagene dro også Siri meg med til en skjult mexicansk bar gjemt bak en anonym dør i en tacosjappe. Når dørvakten åpnet døren ble vi møtt av dunkelt lys, høy livlig musikk og masse mennesker. Det var sykt kult, og vi nøt hver vår drink før vi tuslet hjem igjen. Man blir sykt sliten av å gå rundt i byer hele tiden, så vi gikk relativt tidlig i seng alle dagene. 52 Rue de Saintonge - Candelaria

Et av høydepunktene på turen må ha vært å se The Kooks, bandet jeg har hørt masse på gjennom tenårene mine, spille på scenen L'Olympia. Det var en utrolig morsom opplevelse å være på en stor konsert i et annet land, og selv om vi sto langt bak på balkongen så danset vi oss gjennom hele showet. Ah, elsker seriøst konserter.

Sist men ikke minst så feiret vi jo faktisk også 17. mai i Paris, og brukte dagen på å drikke champagne, spise veggispølser og på å svette halvveis bort i 30 grader. Jeg har aldri feiret 17. mai noe annet sted enn hjemme i Norge før, og helt ærlig var det litt deilig å slippe litt av hysteriet, haha. Senere på dagen tok vi med en flaske bobler ned til Seinen hvor vi satt helt til vi ble angrepet av Pollen og et ekstremregnvær. Fin dag med fine mennesker.

1. kjole H&M tshirt &Other Stories shoes Nike bag Prada

2. shirt + skirt H&M bag Prada

Likes

Comments

Jeg sto opp ekstra tidlig i dag for å pakke den lille kofferten min, sykle en tur til treningssenteret for en liten morgenøkt før jeg dro på skolen med kofferten på slår. Nå sitter jeg på Kastrup og venter på å fly om bare litt under en time. Det er så sykt deilig med en liten ferie nå før eksamen, og dette gir meg virkelig motivasjonen jeg trenger for å jobbe skikkelig bra den neste måneden. Feirer med et glass rosé og en salat hos Gorms. Vi snakkes i Paris!

Likes

Comments

skirt H&M tshirt &Other stories fishnet tights H&M shoes Nike transparent sweater Vintage

God formiddag! Jeg ligger i sengen i kimonoen min og er omringet av calzone, chips og smågodt og et par smertestillende etter en utrolig bra kveld i går. Jeg kledde meg i det fine nye skjørtet mitt sammen med noen fishnet tights og favorittskoene mine for å så hive meg på en buss inn til sentrum hvor jeg møtte Camilla for å drikke bobler i en park. Da det ble mørkt tuslet vi avsted videre og endte opp med en lang og fin kveld på Chateau Motel. Nå er jeg bare så klar på en skikkelig lat søndag i sengen før jeg drar til Pariiiiis i morgen! Lenge leve jukseferie.

Likes

Comments

everyday

God lørdag! Jeg har hatt en aldeles ekstremt produktiv dag ettersom jeg våknet av meg selv klokken syv i dag morges. Så etter ca en time med frokost og kaffe i sengen slang jeg meg på syklen og kom meg en liten tur på trening. Altså hva er vel deiligere enn å være ferdig med treningsøkten før byen i det hele tatt har våknet? Kanskje det er deiligere å sove, men med min merkelige døgnrytme for tiden så kan jeg egentlig bare drømme om å sove lengre enn til klokken 9... Litt slitsomt, men herregud man får da gjort ting.

Jeg dro også en tur ned til Indre by hvor jeg fant dette skjørtet. Burde kanskje ha spart pengene til Paris på mandag, men det er snart sommer og jeg har virkelig fått sansen for blomster og farger. Det er en stor forskjell fra det ellers veldig sorte og vinteraktige klesskapet jeg har, så et lite tilskudd var litt fint. Nå skal jeg ut en tur og bare ha det gøy! Det har vært sykt bra vær i dag, og selv om klokken er halv åtte så er det fortsatt varmt og deilig ute så jeg satser på vin i en park og så videre hvor enn vi drar. Resten av antrekket kommer i morgen!

Likes

Comments

Jeg tenkte å dele et lite solbrilletips med dere på denne fredags ettermiddagen. Det har seg nemlig sånn at jeg i et par måneder har sett dette paret med solbriller på flere bloggere og instagrammere og jeg ahr vært så sykt irritert fordi de har vært konstant utsolgt hver gang jeg har sjekket. Men nå er de ikke utsolgt lenger, og for bare en veldig veldig liten sum kan du nå kjøpe dem hos ASOS. Jeg betalte 122 danske kroner noe som tilsvarer rundt 150norske, og de er rett og slett perfekte. De finnes i tillegg i en veldig fin brunfarge som også ser dødsbra ut. Du finner paret her.

Likes

Comments

skirt H&M sweater ACNE shoes + sunglasses + hoops ASOS

Her er resten av antrekket jeg så smått viste frem i går! Jeg byttet riktig nok til noen sneakers da vi skulle ut for jeg visste at jeg ikke gadd å få masse gnagsår etter en omgang på dansegulvet. Og takk for det, for jeg og Ann Sofie danset seriøst så mye at det rant svette og vi til slutt så oss nødt til å gå fordi vi bare ble i overkant varme og sultne etter å ha beveget oss i mange timer. Gjett om det var deilig å sette seg inn i taxien med hver vår falafelrull og med Justin Bieber høyt på radioen.

Nå har jeg nettopp våknet og skal seriøst bruke hvert ledige minutt i dag til selvpleie. Det ser ut til at det blir fuperfint vær i dag også, så etter å ha ryddet litt her hjemme tenker jeg meg ut på verandaen med en bok og kanskje noe godt å drikke. ELSKER livet med veranda, og har seriøst aldri hatt så mye farge i ansiktet før som det jeg har nå.

Likes

Comments

En liten preview av kveldens antrekk.

God torsdag! I Danmark har vi fri i morgen og det skal selvfølgelig benyttes med en liten bytur og litt øl på denne frøkna her i dag. Jeg er i tillegg kommet kjempegodt i gang med prosjektet vårt på skolen, så jeg kan faktisk slappe av med god samvittighet. Ah, det finnes jo ikke noe bedre enn det. Det er dessverre fortsatt ikke veldig vårlig utenfor, men jeg leker at det er sol og sommer i pudderrosa genser og et dritkult skjørt som jeg kjøpte for noen måneder siden. Resten av antrekket får dere i morgen.

Likes

Comments

everyday

Det her er meg i nøyaktig dette øyeblikk. Jeg har bunkret meg opp i sengen med pizza og Project Runway etter en lang og kald dag ute i byen. Det er så sykt farlig at takeaway og spesielt pizza er så himla billig i denne byen for det er den perfekte (og det som ofte føles som den eneste) løsningen på en ellers litt kjip dag. Jaja, en gang i blandt skader ikke. Uansett så sitter jeg her i en stor slitt hoodie og akter å sitte her helt til jeg skal sove. Dårlig samvittighet? Niks.

Likes

Comments

Outfits

jeans Zara tshirt & jacket Vintage sunglasses &Other stories shoes Nike

God morgen! Været stråler ikke like mye i dag og aller helst vil jeg bli under dynen i hele dag med hjemmelagde boller (mm fikk bakt meg en stor dose i går) og kakao. Men dessverre er ikke livet sånn så jeg sitter nå klar for å snart ta fatt på dagens gjøremål. Vi jobber med vårt siste prosjekt på skolen før vi har eksamen, så jeg vil gjerne få brukt mest mulig tid der denne uken før jeg setter meg på et fly til Paris på mandag for noen dager med sol, vin og litt andre inntrykk. Ah, jeg gleder meg SÅ mye.

Dagens antrekk er av det praktiske slaget, men løse jeans, sneakers og en godt brukt tskjorte. Jeg skal ta bilder i studio senere i dag og da er det ekstra nice med noen løse og behagelige klær for mest mulig komfort.

Likes

Comments