Header

Jeg fant denne vesken på en liten strandbutikk i Pollenca og jeg er helt forelsket. Har hatt lyst på en stråveske i et par måneder nå, og denne var midt i blinken. Ikke for stor og ikke for liten. I den kommer jeg til å bære en faktor 50, litt frukt og et par solbriller hele sommeren. Solkremen er det viktigste for meg med verdens blekeste hud som jeg ikke vil skade. Ellers blir sikkert også vesken fylt med bikini og håndkle samt en flaske vann.

Nå går turen hjem til Norge igjen etter ni solfylte og deilig dager på Mallorca. Jeg elsker å være på ferie, men Gud aå deilig det blir å komme hjem igjen også.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

outfit

shirt + skirt Zara sunglasses Mango shoes Nike

Vi er ankommet Palma og jeg har fått kjøpt meg noen fine nye plagg hos Zara som jeg både trengte (har ikke hatt en hvit skjorte på Veldig mange år) men også likte veldig godt. Den siste tiden har jeg endelig etter mange år fått tilføyet litt farger og mønstre til garderoben min, og nå føler jeg meg så fin i alt drab blomsterprint til striper. Så sommerlig også deilig!

Likes

Comments

everyday, outfit

1. Adidas 2. Monki bottom + Asos top 3. H&M

Jeg har gjennom de mange mange seneste årene vært skikkelig ukomfortabel i badetøy. Ikke egentlig pga min egen kropp, men mest fordi jeg aldri har funnet noe jeg har følt meg både fin og komfortabel i (pluss at følelsen av vått badetøy mot huden generelt er litt ekkel). Heldigvis har jeg nå klart å finne tre forskjellige ting som jeg liker godt og som jeg føler dekker alle behovene mine innenfor badetøy: en litt sporty badedrakt som også kan brukes til svømming, en bikini og en finere badedrakt som også funker som en body. Alle disse tre har blitt flittig brukt den seneste uken, og jeg akter å få brukt dem enda litt mer før vi reiser til Palma på søndag for noen dager med byliv.

Likes

Comments

outfit

dress H&M shoes Birkenstocks purse Prada sunglasses Cheap Monday

Hvor fin er ikke denne kjolen? Jeg har egentlig hatt litt småpanikk opp igjennom årene for å bruke lyserosa da jeg har relativt blek og rødlig hud fra før og har følt at i den fargen så vil jeg bare ligne en gris/at jeg er naken. Men noen dager før vi dro hit så var jeg innom en H&M og fant denne utrolig deilige og lette kjolen, og heldigvis turte jeg å ta den med hjem. Den er den perfekte sommerkjole og passer like godt til dagen som til kvelds. I går brukte jeg den da vi var ute og spiste middag i Pollença, og jeg følte meg så fin.

Likes

Comments

everyday

Hei fra Mallorca! Vi landet i går morges og kjørte ut til denne nydelige villaen en times kjøretur fra Palma. Her har vi alt vi trenger fra utekjøkken, basseng og store fine inne og uteområder. Jeg gleder meg så mye til litt over en uke med bading, litt trening og masse sol (selv om jeg holder meg mye i skyggen grunnet veldig hvit hud). Vi snakkes mer senere når jeg har masse fine bilder å vise!

Likes

Comments

outfit

dress &Other Stories sunglasses ASOS socks &Other Stories shoes Nike

God morgen fra sengekanten! Jeg sitter for øyeblikket og vurderer å dra meg selv på trening samtidig som jeg tenker på at kaffe i sengen i noen timer til også er relativt fristende. Ovenfor ser dere bilder av antrekket mitt fra i går kveld da vi feiret kusinen min sin bursdag på sommerhytten vår på Nesodden før jeg senere tok på meg hælene og feiret noen venninner sin 20årsdag på Champagneria. Jeg har egentlig ikke brukt korte kjoler på lang tid så det tar litt tid å venne seg til, men gud så deilig det var med bare ben på en dag som i går med 27 grader og strålende sol. Det er nesten litt overraskende at jeg ikke smeltet bort haha.

Planen for i dag er å få pakket til vi setter oss på et fly grytidlig i morgen tidlig og kanskje få tatt noen ordentlige bilder av det nye håret mitt? Jeg er i hvertfall syyykt fornøyd! I tillegg skal jeg huske å ta frem kameraet mitt igjen for det har fått ligge å støve etter eksamen, men nå er det på tide å bruke noe annet enn mobilen til bilder.

Likes

Comments

Ops, nå har det gått i overkant lang tid siden jeg sist delte noe her, og det skal det bli en forandring på. Jeg har rett og slett sittet på skolen i rundt 15 timer daglig gjennom hele eksamenstiden, og det kom det ikke så mye spennende innhold ut i fra. Men nå er jeg ferdig med første året av bacheloren min i tillegg til at jeg har kommet hjem fra Roskilde-festivalen som nok en gang var en relativt god start på en lang sommerferie.

Nå er planen å være hjemme i Norge i et par dager før jeg drar til Mallorca med familien på mandag morgen. Jeg gleder meg så mye til å bare bruke 9 dager på å slappe helt av, trene, spise god mat og bare få tilbake energien jeg mistet under eksamenstiden.

Jeg har forresten også nesten klippet av meg halve håret, men det fortjener en egen bloggpost!

dress Monki jacket COS shoes Zara sunglasses ASOS

Likes

Comments

everyday

God tirsdag til dere alle! For meg startet egentlig uken i dag da jeg var helt slått ut av allergi og diverse i går, og ble så og si sengeliggende hele dagen bortsett fra en liten time som jeg tilbrakte på treningssenteret. De siste ukene har både flydd forbi, og følt ut som at har vært ferie da vi har hatt lite å gjøre på skolen og jeg til og med har vært på en liten minitur til Paris. Denne feriefølelsen fortsetter ut denne uken før det er hardt eksamensarbeid i to-tre uker og så er det faktisk ferie på ordentlig. Hvor deilig er ikke det?

Denne ukens planer lyder litt sånn her:

Tirsdag: skole og en treningsøkt før pakking og rydding står på agendaen. Veldig gjennomsnittlig og litt kjedelig dag.

Onsdag: Trening, skole og så flyr jeg hjem til mamma og pappa i Bærum for Kristi Himmelfarts-helgen. Gleder meg sykt mye til å se dem. I tillegg blir det en liten tur ut i morgen kveld som jeg også gleder meg masse til.

Torsdag: Jeg skal jobbe fra ettermiddagen og utover kvelden før jeg forhåpentligvis rekker å møte en haug med venner for å feire fine AC sin 21årsdag.

Fredag: Planen for fredag er relativt lik med jobb hele dagen og så vin med Kristine senere. Gleder meg til å se bloggprinsessen min igjen.

Lørdag: På lørdag er planen å dra innom en dagsfest på vei til jobb og så jobbe utover kvelden/natten. Er nok relativt sliten, og klar for sengen etter dette og skal holde meg langt vekk fra all annen festing, haha. Håper også jeg kan få presset inn en treningsøkt om morgenen.

Jeg gleder meg sykt til å komme hjem til Norge en tur, og med en perfekt værmelding vet jeg at det både blir morsomme dager på jobb og med vennene og familien min.

Likes

Comments

Jeg har tilbrakt den siste uken i Paris med de fine venninnene mine Lise og Siri. Vi bodde i foreldrene til Siri sin leilighet med den mest fantastiske utsikten mot Eiffeltårnet og nesten hele byen fra terassen deres, og brukte dagene på å drikke vin, sove lenge og spise god mat i sommerværet. Under her får dere se litt minner gjemt med iphonen min da jeg var ekstremt dårlig til å bruke kameraet mitt på turen.

Lise kom en dag etter meg, og etter en flaske vin i leiligheten gikk vi bare noen gater bort og havnet på en helt fantastisk italiensk restaurant hvor vi fikk servert ravioli med gorgonzola og en flaske hvitvin. Jeg kunne sikkert spist denne retten hundre ganger på rad, så god var den. 5 Rue d'Artois - L'Artoise

En av dagene dro også Siri meg med til en skjult mexicansk bar gjemt bak en anonym dør i en tacosjappe. Når dørvakten åpnet døren ble vi møtt av dunkelt lys, høy livlig musikk og masse mennesker. Det var sykt kult, og vi nøt hver vår drink før vi tuslet hjem igjen. Man blir sykt sliten av å gå rundt i byer hele tiden, så vi gikk relativt tidlig i seng alle dagene. 52 Rue de Saintonge - Candelaria

Et av høydepunktene på turen må ha vært å se The Kooks, bandet jeg har hørt masse på gjennom tenårene mine, spille på scenen L'Olympia. Det var en utrolig morsom opplevelse å være på en stor konsert i et annet land, og selv om vi sto langt bak på balkongen så danset vi oss gjennom hele showet. Ah, elsker seriøst konserter.

Sist men ikke minst så feiret vi jo faktisk også 17. mai i Paris, og brukte dagen på å drikke champagne, spise veggispølser og på å svette halvveis bort i 30 grader. Jeg har aldri feiret 17. mai noe annet sted enn hjemme i Norge før, og helt ærlig var det litt deilig å slippe litt av hysteriet, haha. Senere på dagen tok vi med en flaske bobler ned til Seinen hvor vi satt helt til vi ble angrepet av Pollen og et ekstremregnvær. Fin dag med fine mennesker.

1. kjole H&M tshirt &Other Stories shoes Nike bag Prada

2. shirt + skirt H&M bag Prada

Likes

Comments

Jeg sto opp ekstra tidlig i dag for å pakke den lille kofferten min, sykle en tur til treningssenteret for en liten morgenøkt før jeg dro på skolen med kofferten på slår. Nå sitter jeg på Kastrup og venter på å fly om bare litt under en time. Det er så sykt deilig med en liten ferie nå før eksamen, og dette gir meg virkelig motivasjonen jeg trenger for å jobbe skikkelig bra den neste måneden. Feirer med et glass rosé og en salat hos Gorms. Vi snakkes i Paris!

Likes

Comments