Header

everyday, inspiration
PARIS

I går fant jeg noen veldig billige flybilletter til Paris om noen uker, og litt på impulsen så kjøpte jeg dem. Det har seg nemlig sånn at to av mine beste venninner befinner seg der akkurat da, og de spurte om jeg ville med. Så nå blir det feiring av 17. mai og konsert i Paris sammen med fine folk, og jeg gleder meg så mye! Uken etter starter jeg med eksamen, så dette blir det perfekte pustehullet før den tid. Begge vennene mine har selv bodd der så jeg håper på en litt annen touch av byen enn den jeg har fått på ferier tidligere i tillegg hadde det jo vært deilig med litt sol kanskje? Men uansett hva som skjer så vet jeg at det blir bra.

Pictures via_ Pinterest

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

everyday

Nå sitter jeg på Gardermoen og er småiritert for alt. Jeg skulle egentlig ha lettet for en halv time siden, men pga snøkaos (?!) er flyet mitt kansellert sammen med nesten alle andre fly. Det har jo så resultert i en ekstremt lang kø som jeg dessverre er ganske langt bak i. Om jeg i det hele tatt kommer meg hjem i dag er et godt spørsmål, men jeg prøver å holde motet oppe. Heldigvis har jo Gardermoen fornyet seg ganske kraftig og fått et sykt godt mattilbud som kalles Haven. Smoothie bowls, juicer og salater har virkelig vært en mangelvare her før, og endelig er det lett tilgjengelig. Derfor prøver jeg å kose meg med en bowl og en juice nå når jeg sitter i kø, haha. Jeg har også fått skrevet opp en liste over hva jeg skal få gjort i løpet av den kommende uken, og tenkte å dele noen punkter med dere under her.

Denne uken vil jeg:

- Starte opp på et 30 dagers Bikram Yoga-opplegg hvor jeg skal prøve å få dratt på mellom 3-5 timer i uken. Jeg har funnet meg et studio i nærheten av der jeg bor i København som ser ut som at har gode timer og deilige fasiliteter for meg som er et bittelite luksusdyr på jakt etter litt ro i hverdagen.

- Gjøre skole, skole og atter skole. Det jeg skrev for en uke siden om at jeg skulle fokusere hundre prosent på studiene fremover ble på en måte glemt ganske fort, men nå er jeg motivert og klar for å hente meg igjen på alt det tapte arbeide. I tillegg skal jeg bare jobbe godt og produktivt samt bruke tiden min på en god måte så jeg både kan hygge meg med arbeidet, men også føle at jeg har gjort en innsats. Den følelsen har på en måte manglet en stund.

- Ta vårrengjøringen. Nå er leiligheten min virkelig klar for å bli vasket og ryddet, og jeg tenker at det er på tide med den allment kjente vårrengjøringen. Solen gjør virkelig at man ser alt av støv, og jeg har fått litt støv på hjernen. Dessverre har ikke tiden helt strukket til, men nå akter jeg å få det unnagjort. Det diggeste i verden er jo å våkne til en ren og pen leilighet.

- Møte venner! Jeg har jo nesten vært i Norge i to uker nå og har så og si ikke sett noen av vennene mine på veldig lenge, så nå lengter jeg etter skikkelig kvalitetstid med de jeg er glad i. Tror det kan hjelpe meg masse når det kommer til humør og motivasjon.

Likes

Comments

everyday, new in

Jeg har laget enda et par med øredobber!

Jeg har fått så sykt mye skryt etter jeg lagde disse øredobbene for en liten stund siden, og nå har jeg laget et par nye i de litt mer diskrete fargene gull og blå. Det er liksom ikke hvert antrekk som kler oransje og rosa perler, haha. Jeg er stor fan allerede, og brukte disse i går kveld da jeg møtte en haug av vennene mine her i Oslo på vors. Alle dro ut etterpå bortsett fra lille meg som satte meg i bilen til mamma og heller nøt en bakt potet hjemme foran tven ved midnatt, haha.

Øredobbene er laget med perler og utstyr fra Panduro og koster sykt lite å lage. Dessverre er det veldig tålmodighets og pirkearbeid, men jeg synes det bare er deilig for hodet å gjøre sånne prosjekter. Oppskrift på hvordan man lager dem kan man finne her .

Likes

Comments

everyday

Akkurat nå ligger jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa. Turen til København ble plutselig veldig kort og jeg valgte av mange grunner å dra hjem til Norge igjen nå i helgen. Kroppen min har bruk for kjærlighet og omsorg for tiden, og hva er vel ikke bedre enn litt familietid da? I dag og i morgen skal jeg bare ligge rett ut, kanskje møte noen venner, men ellers bare drikke te, spise mat og puste litt. Det er litt irriterende at det skal være på denne måten, men som tidligere ME-syk så vet jeg at jeg ikek kan presse meg selv til noe annet akkurat nå, og at dette er hundre prosent det eneste riktige.

I kveld skal jeg heldigvis se litt venner og få hodet mitt på andre tanker for en liten periode. Det trenger jeg skikkelig. Jeg vet også at oppdateringene er litt dårlige for tiden men her er litt av grunnen til det. 

Likes

Comments

Et lite tips fra meg til dere: Den siste tiden har jeg fått helt dilla på edamamebønner og spiser det gjerne i wok, salater eller som en liten snack. Sistnevnte er kanskje favoritten min, og det minner så mye om de deilige edamamebønnene man kan få på de fleste sushisteder at det nesten er litt skummelt. Det beste med det hele er at det bare tar rundt 2 minutter å tilbrede, og det koster fryktelig lite. Her i Danmark finner man det i flere frysedisker til en tier per pose, og jeg bruker å kjøpe det på Meny. Der vet jeg at de alltid har de inne så jeg kjøper alltid nok til å fylle fryseren med hver gang jeg er der.

Oppskrift på varme, salte og litt syrlige edamamebønner:
1. Kok opp vann i en kjele til det fosskoker
2. Legg så edamamebønnene i det fosskokende vannet og la dem ligge i 1 minutt - ikke lenger
3. Sil ut vannet og dryss over med salt og litt saft fra en sitron

Voilá, verdens diggeste sommersnack!

Likes

Comments

everyday

Det er siste dag i påskeferien og i kveld sitter jeg på flyet tilbake til København hvor en rotete leilighet og et tomt kjøleskap venter på meg. For å være helt ærlig så gleder jeg meg litt til å starte hverdagen igjen etter sinnsykt mye mat, en del jobbing og mange sene kvelder. Det er liksom en grense på hvor lenge kroppen min trenger ferie, og den grensen begynner å nærme seg nå. Så i morgen er det tilbake på skolen og tilbake til en litt mer normal hverdagsrutine. Planen for tiden fremover er å begynne med yoga igjen, få løpt en del turer ute og fokusere hundre prosent på å gjøre mitt beste når det kommer til studiene før vi har eksamen om en måned. Ta alt litt mer seriøst for en periode.

Bildet er et nytt selvportrett, og man kan finne flere av bildene mine på http://hannalauridsen.tumblr.com/.

Likes

Comments

outfit

dress H&M shoes Nike jacket Vintage earrings Homemade

Wow, plutselig forsvant jeg litt fra denne bloggen og litt mer ut i den stressende tiden før eksamen starter. Det har ikke vært helt meningen å forsvinne sånn, men det har egentlig vært litt nødvendig. Jaja, nå er jeg back on track og skal kose meg med bloggingen nå når det er lysere ute, varmere og egentlig bare ti ganger bedre å være meg enn det har vært i vinter.

Kjolen er ny og litt annerledes enn hva jeg ellers pleier å bruke, men kombinert med en skinnjakke og noen sneakers så føler jeg at jeg får røffet den litt ekstra opp. Den er uansett sykt digg og passer like godt på fest som på en varm vårdag. Elsker sånne plagg som er lette å kombinere.


Likes

Comments

everyday

Torsdag morgen, og jeg har vært våken siden 06:00. Jeg sitter fortsatt i sengen fire timer senere og planlegger dagen. Denne uken har vært litt hard og trå, og av den grunn er det deilig å prøve å strukturere dagene litt ekstra godt. Gjøremålene det står mest på er å få ryddet og vasket leiligheten, kanskje få til en vaskemaskin med skittentøy og til slutt skal jeg huske på å få i meg masse god og næringsrik mat. Jeg håper også på å få til en liten treningsøkt selv om lårene mine er stive og støle som de aldri har vært før etter gårsdagens lille økt. Ellers kan det nok bli til en liten gåtur i vårsolen i stedet, kanskje med en pause et sted for en kaffe eller noe mat? Vi får se hva dagen bringer, men en ting er i hvertfall sikkert og det er at jeg skal komme meg ut av kimonoen min nå snart og få på meg noe mer vanlige klær.

kimonoen er kjøpt brukt

Likes

Comments

outfit

pants &Other Stories shoes Nike turtleneck BikBok Tshirt + jacket + scarf Vintage glasses Weekday

God onsdag til dere alle! Solen har skint i København i hele dag og til tross for den typiske vinden, så har det endelig vært varmt nok til å kunne bruke skinnjakke igjen uten å fryse noe. Jeg har tuslet rundt og fikset en hel del i tillegg til å ha drukket en kopp latte på mandelmelk fra 42Raw (perfekt sted for veggiser og veganere). Jeg har også kjøpt meg noen plagg jeg gleder meg så mye til å ta i bruk, og har allerede planer om å bruke noe av det på lørdag når jeg skal på fest med mange av de gamle Krabbesholmelevene. Dagen startet dårlig etter mange mareritt i natt, men shit så mye været gjør med humøret. DIGG.

Likes

Comments

inspiration

Noen av mine seneste pins fra Pinterest.

Jeg er seriøst fortsatt uggen i hals og nese, og trives egentlig best under dynen hvor det er varm og deilig og hvor jeg i hvertfall føler at jeg kan gi kroppen litt ro til å komme seg igjen. Den har hatt en tøff start på året, både fysisk og psykisk, og derfor vil jeg gi den ro og omsorg nå når det heller ikke er så utrolig lenge igjen før vi setter i gang med eksamensperiode osv. Ellers er jeg veldig inspirert for tiden, og planlegger å bruke en god del tid fremover i fotostudio for å bli max god på lys og alt. Vil også prøve å komme i kontakt med diverse kule folk til å hjelpe meg fremover, for tenker det er en fin måte å både få både et større nettverk innenfor den bransjen jeg vil inn i men også bare for å utvide omgangskretsen min, hehe.

pictures via_pinterest

Likes

Comments