Header

everyday

Hei alle sammen! Jeg sitter for øyeblikket på Gardermoen og venter på å få boarde flyet som skal ta meg med hjem til København hvor jeg skal på Todd Terje-konsert i kveld. Jeg er dødsliten og har så ekstremt lite energi etter en festlig bursdagsfeiring i går, og vil aller aller hest bare ligge i sofaen hjemme hos mamma og pappa med nattpatruljen på TV'en (favorittserien min haha) og en skål chips. Men det blir nok godt å komme hjem til egen seng og roomien min igjen <3

Ovenfor ser dere sminken jeg kjørte i går med øyenskygge fra min nye Anastasia Beverly Hills Subculture-palett og lebestift fra H&M som holder overraskende godt. Jeg elsker mørke lepper og føler meg alltid ganske sharp med det.


Resten av helgen skal brukes på å kjøpe ny sykkel, være med venner og også på å lade opp til skole igjen på mandag.

Xx

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

everyday, FITNESS

Grytidlig i dag morges dro jeg meg sakte ut av sengen og hoppet i treningstøyet jeg hadde lagt frem i går kveld for å så ta turen ut i den iskalde morgenen (1 grad er definitivt litt i kaldeste laget for meg og mine korte treningstights) og mot Barry's Bootcamp i Parkveien. Julie og jeg hadde avtalt å teste ut stedet og for at vi begge skulle få tid så falt valget på timen som startet allerede 07:15. Jeg har lest mye om konseptet før, og grugledet meg relativt mye da jeg visste at det er en relativt hard treningsform, men med høy musikk og engasjerte trenere. Og herregud, så rett jeg hadde. Timen gikk fort, men svetten rant raskere der vi spurtet på mølla og utførte flere og flere styrkeøvelser på matten. Heldigvis er dette den perfekte måten å trene på for meg da jeg liker at det blir litt som en fest, men hvor pulsen kommer veldig høyt opp i tillegg. Etter timen hadde vi bestilt en smoothie hver som sto klar til oss, og det føles ut som en ekstrem (og dyr) luksus når man skjelver i knærne og ikke har fått i seg frokosten sin enda. Alt i alt er jeg sykt fornøyd med økten og stedet og jeg er rimelig sikker på at jeg kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo.

Nå er planen å få jobbet videre med bildene av Kristine (se preview her) før resten av dagen skal gå til en lunsj med farmor og så forberedelser og bursdagsfeiring i kveld! I morgen reiser jeg hjem til København igjen for å dra på Todd Terje-konsert og få noen fridager der før skolen starter opp igjen etter ferien på mandag.

xx

Likes

Comments

Behind the camera

I dag tidlig tok jeg og Kristine båten over til Hovedøya for noen timer i høstsolen sammen, og resultatet er en hel serie med de fineste bilder av henne. Man glemmer liksom litt at det fortsatt kan være solfylte dager selv om det er midt i oktober, men plutselig så kommer de og da føles det litt som det gjør om våren når de første bladene kommer på trærne. Skikkelig lykkerus. Jeg er godt i gang med å redigere en bunke av bildene nå, og resultatet kommer i løpet avd en nærmeste tiden. Ovenfor kan dere se to av bildene som ligger åpne i photoshop for øyeblikket og som er i gang med å finpusses.

Likes

Comments

everyday, inspiration

1. Bruke litt av tiden det er lyst ute til å gå en tur ute. Jeg er vokst opp med skogen rett utenfor døren og har brukt så mange timer der opp igjennom oppveksten, og nå er gleden ved turer på vei tilbake. Man trenger ikke å gå langt, ei heller vanskelige ruter men den friske luften hjelper veldig på humøret. Om man ikke har skog i nærheten kan man alltid gå noen turer i nabolaget. Det er så mange ting rundt oss man ikke legger merke til, og en søndagstur i kjente omgivelser kan plutselig bli litt spennende når man kan oppdage nye sider av hjemstedet sitt.

2. Invitere venner på middag! Kjøp inn til en hyggelig middag og inviter en bunt med venner til middag og rødvin i mens høsten herjer utenfor vinduet. Det trenger ikke å være dyrt når man er flere, og det finnes så mye god mat som er hyggelig å lage. For eksempel er det masse gode rotfrukter for øyeblikket som man kan ovnsbake og ha til fylte portobellosopp eller lignende. Eventuelt favorittpastaen min som mange har spurt om oppskriften på etter jeg la den ut på instastoryen min for noen uker siden. Link til oppskrift finnes her.

3. Trene! Jeg får som veldig mange andre mennesker veldig mye inspirasjon til å trene og holde kroppen i gang når det blir høst. En kombinasjon av en rolig sommer og kaldere dager gjør at jeg trekkes mot treningssenteret, yogastudioet eller ut til min faste løperunde. Jeg er ingen treningsfanatiker, men jeg synes det er en fin måte å bruke noen kvelder i uken på, og jeg føler meg rett og slett litt bedre i hodet etter en økt. På torsdag skal jeg og venninnen min Julie foreksempel teste ut Barry's bootcamp, og jeg merker allerede nå at jeg gleder meg skikkelig (og gruer meg en del også). Det er gøy å føle seg sterk, og det er gøy å kjenne endorfinene pumpes ut i kroppen.

4. Begynne å bruke strikkegensere, ullskjerf og luer. Er det noe jeg elsker så er det når temperaturen ligger på 10-15 grader og man kan starte å pakke seg litt inn i mange lag av forskjellige tekstiler uten å bli for varm. Sommeren er litt kjedelig klesmessig, og da er høsten perfekt for å utfolde seg litt mer stilmessig. Mine favoritter for høstantrekket er fuskpels, bukser med ruter, turtlenecks under tskjorter og Dr Martens med ullsokker i. Komfortabel og kul.

Likes

Comments

outfit

jacket Vintage pants Zara beret Vintage shoes Nike knitted sweater Zara

Det er høst i Norge og jeg elsker det! Fargene på bakken, trærne og lyset har bare noe helt vanvittig fint ved seg, og temperaturen gir meg også lov til å pakke meg inn så godt jeg kan. I dag har jeg for eksempel brukt min all time favorittjakke som ble kjøpt for en hundrings i en gjenbruksbutikk i den bittelille danske byen Skive hvor jeg gikk på højskole. Jakken er så syntetisk som bare det, men den varmer og passer til det meste i skapet mitt. I tillegg har jeg jo som skrevet tidligere fått helt dilla på bereter og da også denne enkle grå som passer fint til et såpass enkelt antrekk. Jeg føler også at den nye frisyren min kler disse franske luene, og det er jo også et pluss haha.

Akkurat nå sitter jeg godt plassert under dynen etter et besøk på favorittbrunchstedet mitt om søndager, Bølgen og Moi på Briskeby. De har den perfekte brunchbuffeten med god kaffe til, og jeg anbefaler det på sitt sterkeste for folk som har en litt slapp søndag, men som har lyst til å kose seg litt ekstra. Her får man alt fra salater til kaker, og det vil jeg jo si at er en søndag verdig. Rett og slett et bra sted å tilbringe noen formidagstimer.

Likes

Comments

New in

Jeg klikket hjem denne rosa drømmen av en boblejakke i starten av uken, og rakk akkurat å hente den på postkontoret før jeg dro hjem til mamma og pappa på høstferie. Så ja, nå er jeg altså i Norge og blir her en hel uke for å slappe av og for å se venner og kjente igjen. I dag stråler solen, men temperaturen er fortdatt relativt lav så jeg kan allerede ta boblekåpen min i bruk senere når jeg skal få dratt denne ferietrøtte kroppen ut av døren.

Ellers er formen relativt laber, og jeg håper veldig at den blir bedre i løpet av dagen fordi de neste dagene byr på mass hyggelige ting som jeg virkelig ikke vil gå glipp av pga en sliten kropp. Jeg får bare bruke tid på å samle krefter og så skal det nok gå.

xx

Likes

Comments

En av de fargene det er masse fokus på denne sesongen er rødt, og jeg elsker det. En vågal, sexy og sterk farge som passer perfekt som detalj, men også som den eneste fargen i et antrekk. Personlig er jeg på jakt etter noen røde lakkboots i tillegg til at jeg vurderer en rød lakkjakke. Dette tror jeg aldri hadde skjedd for bare noen år siden da jeg, som skrevet tidligere, har gjemt meg litt bak helsorte antrekk. Jeg elsker fortsatt å kle meg i sort, men nå vil jeg gjerne ha en liten spennende detalj i tillegg. Her passer det jo perfekt med en sterk farge som feks da rødt. Sterkt, vågalt og fantastisk fint!

pictures via_my pinterest

Likes

Comments

outfit

dress H&M hoodie Weekday jacket Vintage beret Vintage

Lørdag var en veldig regnfylt dag her i København og jeg pakket meg inn i favoritthettegenseren, en varm jakke og en rosa beret for å få opp den ellers relativt triste stemningen. Jeg hadde mamma og lillesøsteren min på besøk gjennom hele helgen, og lørdagen ble brukt fra å løpe fra en cafe til en annen og det passet meg så bra. Senere om kvelden spiste vi enda litt mer før vi så verdens dårligste romantiske komedie på kino med fanget fullt av smågodt og popcorn. Perfekt og avslappende.

Leopardkåpen er en veldig gammel jakke som jeg ikke har fått brukt så mye før de siste årene. Før var jeg rett og slett for redd for at den skulle bli for mye eller for gammel, innrøyket dameaktig. Nå bryr jeg meg overhode ikke, og har det perfekt med å pakke meg inn i den store myke fuskpelsen når gradstokken viser en lav temperatur og himmelen er grå. Lenge leve mønster, print og fuskpels!

Likes

Comments