Header

Åhh , idag när jag och min syster och pappa var och bowlade , pga att det var farsdag, så kom massa gamla låtar på och det är den bästa känslan när man hör gamla låtar på nytt 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft sånt himmla blogg sug nu på ett tag så känner att ja ska börja igen , brukar va så att jag börjar och slutar efter 3 dagar , så ska inte lova någonting men nu ska jag iaf försöka fortsätta!


Likes

Comments

Vill ni ha super snygga naglar som ocå är billiga 250:- skicka iväg ett sms till mig 0707169828

Likes

Comments

Igår var jag i Sthlm med min fina kusin och luchs och shoppade lite , lägger ut vad jag shoppade sen !
Innan det var jag i rålis och badade med finaste Julia och på kvällen åkte jag hem till minna och käkade mig fet! Haha vi var också ocj badade mitt i natten men jag ska inte klaga det var faktiskt varmt !


Likes

Comments

Nu blir det bio " bring us to evil "
Exorisism film , hoppas på de bästa !

Likes

Comments

Godmorgon ! Nu har jag varit och badat i Sätra skit äckligt var det där kan jag säga , och nu blir det nog något annat bad ställe innan man åker hem och fixar SIg för bio!


Likes

Comments

Tröja - HM

Jeans - Dr denim

Koffta - Cubus

Converse 

Likes

Comments

Kom precis hem från att ha badat , badade 1 gång iallafall! Haha men det var faktiskt inte så himmla kallt , sen grillade vi kom lite kompisar och satt och myste bara nu har jag fixat mig och nu ska jag ut !Likes

Comments

Nu har vi precis varit och hämtat en grill och köpt lite kött så ska vi nu åka och grilla bada sola osv. Sedan ska jag hem fixa mig så blir det kanske en bio på det vi får se :)!


Likes

CommentsNu fan går jag och badar håller på att svimma av

Likes

Comments