Dagen har varit lång, jag har känt mig trött och utomhus var det kallt. Engelskanationella hela dagen idag. Varför ska jag ens behöva göra dem längre? Nationella är så 2014. Jaja men nu är det iaf gjort.
Bättre saker som hänt idag inkluderar:
Prata om alla karaktärer i Mumindalen på soffan vid skåpen emellan prov.
Att kirra biljetter till White Party imorgon.
Att hipstern vi köpte dem av var så trevlig, mira blev kanske lite kär (???).
Lyssna på fransk musik i badkaret medan jag rakande mina ben. Saknades bara att jag faktiskt skulle bo i Frankrike och ha ett fönster i badrummet som skulle vetta mot Eiffeltornet eller nåt. Fönster skulle såklart vara öppet.
Nya lakan i sängen.
Karaoke-session med mamma och bror i köket till de bästa ABBAhitsen. Mina tre bästa är: Lay all your love on me, Our last summer och kanske Money, Money, Money?
Att det är fredag imorgon!!
Och juste, den här bilden, bästa!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Såhär såg jag ut imorse. Kul för alla inblandade när jag känner mig babe. Notera och att jag fortfarande reppar One Direction, haft den tröjan sen i 8:an.
Här kommer en positiv och en negativ lista för att summera lelle tisdagen.
Dåliga saker som hänt idag:
Ljudet i min intervju som jag gjort till mitt gymnasiearbete är kaosdåligt. Orkar verkligen inte (eller hinner) göra om allt så ska gråta framför min handledare så hon förstår hur illa det är.
Min hår har noll och ingen volym, trist.
Har egentligen inte gjort något idag, pratat strunt när jag borde ha pluggat.
Snö och kalla vindar.
Bra saker som hänt idag:
Nya jeans är en dröm, sitter som en jävla smäck och alldeles nattsvarta. Som de ska vara alltså.
Mycket highlighter, lite piffighet i vardagen.
Skrivdoku där jag kan skriva vad jag vill, utan att bli peakad eller dömd.
Ögonkontakt med människor som jag ändå vill ska se mig. SE MIG!
Chokladflingor till frukost.

Slutsats. Den positiva listan är längre, bedömer därför detta som en helt ok dag ändå.

Likes

Comments

Måndagen avklarad och veckan är igång! Började som vanligt bra med bild och jag fick testa blackout poetry för första gången, wow va. Sen också leka runt med akvarellfärgerna i nån timme. Tappar alltid helt bort tiden och skulle egentligen vilja vara i bildsalen varje dag.
Äta lunch i en matsal som långsamt tömdes på folk och allt eftersom fler går känner jag mig mer bekväm. Även fast jag gått i skolan i en miljard år blir jag fortfarande nervig av en överfull matsal.
Media på eftermiddagen, trist som vanligt. Varför går jag media??
Poddiloddade med mira efter skolan och idag kändes det riktigt bra. Verkligen så kul att spela in, hoppas det blir kul att lyssna på också.
Svängde förbi bikbok och köpte jeans, fick 30% rabatt och kände lyckan, måste spara in på pengarna samtidigt som jag vill ha nya jeans ju.
Mitt nystädade rum och äta bananchips i sängen. Äta middag och ta bort sminket.
Struntar i första lektionen imorgon och tar sovmorgon istället, hörs då hej.

Likes

Comments

Lyssnat på vinden hela dagen och egentligen inte tänkt på så mycket alls. Lufsat runt på rummet och städat en del, vårrensat och varit nostalgiskt över massa gammalt skräp jag hittat i mina lådor och byråar.
Runt 19 rullade jag iväg mot Tove, solen höll på att går ner, fick spela vilken musik jag ville hur högt som helst, älskar att köra bil själv. Stannade vi Maxi för jag var sugen på kakor och bananchips.
Tove och toves lägga ändå va? Ultimat pratstund med ultimat polare. Det är aldrig pressad eller oskön stämning. Det flyter så lätt och vi får vräka ut oss allt över varandra. Turas om att ställa frågor, men aldrig döma eller peaka. Aldrig något sådant. Vi hade en hel del delad ångest (men ändå inte) angående sommar och student. Längtar och längtar samtidigt som jag får nervöspirr i magen när jag tänker på sommaren och att jag inte har någon aning om vad som kommer hända. Vet iaf vart jag har Tove och det känns tryggt. Min bästa lelle bäbis.

Likes

Comments

Sov 12 timmar inatt, utan drömmar, utan orolighet, bara sömn. Att vakna upp och känna sig fräsch och fin är ju också härligt!
Dagen började lugnt mitt på dagen, men livets flingor och läsa bloggar. Titta igenom det delade dokumentet ifall någon skrivit av sig under natten, kanske skriva något själv.
Hämtade upp min festprisse till broder som varit ute hela natten och sen hämtade jag ut min studentmössa, och sing hallelujah, den passar!! Taggen inför Österäng, majnätter, flaket, fest och sommar är extrem nu.
Har inga uppgifter som krisar eller massa skolstress den här helgen så ska bara lata mig fullt ut. Se nån film, läsa bok, dricka te och bada kanske.
Varit på vernissage idag också. Fick tassa runt och äta snittar, dricka bubbel och titta på konst som jag verkligen inte har råd med. Tyckte mycket om det och kände mig vuxen och rike. Så mer sånt tack!

Likes

Comments

Druckit te ur min bästa mugg på morgonen. Nu sitter jag på biblioteket och förbereder mig inför en intervju jag ska göra till mitt gymnasiearbete. Jag ska leda intervjun och känner mig ganska nervös. Ska bli så skönt när det är gjort, har gruvat mig i typ två månader.
Känner mig ändå fräsch och snygg idag!! Bara därför ska typ ingen se mig, men jaja. Då får jag vara snygg för mig själv istället, det är också viktigt!!
Vädret är äckligt och trist, vart är våren liksom??? Så trött på blåsten och snön och det gråa, släpp det nu Östersund.
I eftermiddag ska jag hämta min studentmössa, hoppas att den passar, annars kommer livet kännas jobbigt.
Hade alla härliga.

Likes

Comments

Bild från Sandra Beijers blogg (http://sandrabeijer.se/). Asså hur snygg människa?? Hur snygg kjol?? Har en idé nu om att jag ska börja ha mer kjol, mer mer mer. Tycker det är så babeigt, coolt och härligt.
Annars då? Börjat skriva på ett gemensamt dokument som vi är några friends som delar på. Tanken är väl att man ska kunna få skriva vad man vill där, tror det kommer bli bra.
Har också kollar på Gone girl idag, wow den filmen!! David Fincher, du är min gud!! Dialogen är så sjukt bra och jag fattar inte hur man kan komma på en sådan story.

Nick dunne took my pride and my dignity and my hope and my money. He took and took from me until I no longer existed. That's murder.

And if I get everything right, the world will hate Nick for killing his beautiful, pregnant wife. And after all the outrage, when I'm ready, I'll go out on the water with a handful of pills and a pocket full of stones. And when they find my body, they'll know: Nick Dunne dumped his beloved like garbage, and she floated past all the other abused, unwanted, inconvenient women. Then Nick will die too. Nick and Amy will be gone, but then we never really existed.

Likes

Comments

Fryser om tårna. Är så extremt trött och måste bara få sova nu. 1/2 jobbiga grejer är avklarad för denna vecka. En av dessa var min intervju som jag var på idag så nu är det gjort, yay till mig. Den andra jobbigheten är på fredag, då ska jag göra min stora intervjugrej för mitt gymnasiearbete, gruvsamt värre.
Nu ska jag läsa bok och sen sova som en ängel. Inte drömma konstigt om folk och gamla fester, hej!

Juste!! Åt gröt med färska jordgubbar på imorse. Lyxigt och vågigt, recommend recommend.

Likes

Comments

För att jag känner mig mosig och skakig i lelle hjärtat tänker jag svara på ett gäng frågor om loveeeee och så. Får se om det hjälper eller om jag bara kommer sabba för mig själv och jag kommer bli mer mosig och skakig.
What kind of people are you attracted to?
Snälla människor. Också människor som har koll, är smarta, är roliga och rör vid mig. Kroppskontakt är min grej.
Do you think you’ll be in a relationship two months from now?
Nope. Det skulle vara chockande för alla inblandade.
Who from the opposite gender is on your mind?
Egentligen en ganska random snubbe som nog inte tänker på mig. Trist fan.
Does talking about sex make you uncomfortable?
Nej, tvärtom!! Att prata sex och kärlek på förfest, finns inget bättre!!
Would you kiss the last person you kissed again?
Yep.
Do you still talk to your first crush?
Nej, är expert på att skapa stela situationer.
Have you ever liked someone and never told them?
Vem har inte det?!?
Ever been in love?
Ja det skulle jag nog säga.
Have you ever liked someone so much it hurt?
Ja men typ? Eller ibland kan jag stressa upp saker till en större deal än vad de är och det gäller väl känslor också antar jag.
Do you believe in love at first sight?
Nej.
Do you believe in true love?
Såklart!!

Likes

Comments

Vaknade upp med en hals som gör ont och en snorig näsa, har inte tid med en förkylning just nu!! Försöker bota mig själv med mycket smink och te med alldeles för mycket honung i.
Det snöar ut igen och jag har ett stort blåmärke på insida lår från ett slagskott på träningen i söndags.
RIP lelle livet, mycket kändes jobbigt nu.

Likes

Comments