View tracker

Jag är ledsen i hjärtat och det var verkligen längesedan sist. Den här gången kom det helt oförberett och allt som varit kul och spännande tog slut. Jag ville bara gå hem, nyktra till och ta en kall dusch. Ingenting av det jag känner är rimligt, avundsjuka, tävlingsinstinkt och trasig nostalgi. Det jag verkligen behöver nu är en jullatte och kompisar som måste berätta för mig vad det är som pågår. Vad är det för fel? Jag är inte den tjejen. Så jag är i stort behov av en ledig stund och goda råd.
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker

Onsdag, ledig, vad ska jag göra idag?
Äta avokadomackor på hårdbröd och dricka te till frukost.
Ta ett bad och läsa Det handlar om dig, igen.
Se en tecknad film.
Ta en promenad om jag orkar.
Städa badrummet för det har jag lovat.
Se klart säsong 2 av Prision Break.
Vila.

  • 30 readers

Likes

Comments

View tracker

Här var det längesedan jag hängde kan man säga. När höstterminen drog ingång och livet kom ikapp tappade jag bloggandet helt, vilket nu i efterhand gör mig lite ledsen för jag gillar att se på min blogg som en dagbok och för att jag ska komma ihåg vad jag egentligen gör på dagarna, men det fuckade jag ju upp... Jaja tagning 2.

Sitter och lyssnar på vattnet som kokar i kastrullen men orkar inte gå upp ur soffan för att lägga i pastan, tittar på Prision Break och tumblr samtidigt, jag är så trött. Laddar och förbereder lite inför podden som ska spelas in ikväll, känner bara för ett myspysigt prat med Mira för jag orkar nog inte lösa världsproblem ikväll. Jag vill bara ha mitt kaffe och min kompis. Vart tog all min energi vägen egentligen, kunde svurit på att jag hade den här någonstans.

Likes

Comments

Nu sitter jag utanför sjukhuset, nere på Köpmangatan där det är lite folk. Lyckats sneaka in mig på sjukhusets wi-fi och solen lyser. Just nu är hösten helt perfekt. Varmt, soligt, klar luft och fina löv.
Veckan har varit smärtfri vilket var så skönt. Trivs mycket bättre med att göra prov själv än att behöva sitta och lyssna på genomgångar eller deala med jobbiga grupparbeten.
Har så mycket träningsvärk att jag dör men det blir väldigt bra att träna ikväll igen. Känner verkligen att jag saknat innebandyn, att få slita ut sig helt och känna adrenalin.
Nu ska jag fortsätta vänta på mamma, läsa Nattens Cirkus och lyssna på Wild World.
Ta hand om er!

  • 300 readers

Likes

Comments

Barnvaktat från 10-15 och det var verkligen mysigt, bless när kidsen är glada och sams. Jobbande gav mig också anledning att kliva upp i tid och äta ordentlig lunch.
Nu sitter jag och kollar på Sherlock med te. Bakat blåbärsmuffins och försöker komma på något bra att skriva på studentmössan. Jag ger mig till onsdag och sen måste jag beställa den dumma mössan.
Notes to self:
Boka plats på högskoleprov ikväll!!
Ta ett bad, bra för sinnet.
Läs Nattens Cirkus, ultimat höstbok.
Använd ansiktsmask i badet, den blå som faktiskt funkar.
Raka benen?
Se den där filmen med Ethan Hawke från 90någonting, den i Venedig.
Ta reda på vad filmen heter.
Tänka positivt inför veckan, seriöst hur mycket kan gå fel?
Leta fram innebandyklubban.
Somna i tid.
Kram på er.

  • 326 readers

Likes

Comments

Har varit en bra och höstig dag idag. Blåsigt ute så då blir det varmt och mysigt inne. Titta på mitt älskade The 100, läst till och från i olika böcker, gjort en läxa men bangade på den andra.
På eftermiddagen bakade jag brownies och åt hemlagad mat, tack tack. Nu ligger jag i badet, ett måste för en söndagskväll i september. Jag har popcorn, vatten och en ny bok så det känns bra. Skolvecka känns sådär men egentligen ingen mening att klaga över något som ändå inte kommer försvinna.
Kram på er alla.

  • 364 readers

Likes

Comments

Vill ni veta vad som är felet? Vad som gör att det suger hårdare än vad det borde? Förväntningar och visioner.
Har tänkt på det mycket för jag känner så i skolan, men kan också så lätt känna igen det i mitt liv. Kläder som bara är snygga i mitt huvud och sen känner jag mig ful och fel. Att känslan ska gå över men man rullar i gamla hjulspår. Att dagen ska bli bra.
Men om jag bara har dålig inställning till allt för att sen bli glatt överraskad så blir jag väl bara en neggig person? Och kommer tappa lusten? Så om jag inte hoppas och har visioner, drömmar så blir man väl bara ett tomt irriterat skal? Och det vill inte jag vara. Jag vill vara upprymd av allt; kärlek, drömmar, natten, livet.
Det kanske mer handlar om vilka förutsättningar man har just nu, miljö och tid i livet. Och om ni frågar mig ger Östersund, Wargen och just nu inte mycket utrymme för upprymdhet.
Men tiden är nu och min ungdom har sin stormaktstid så jag ska fortsätta hoppas och drömma. Slösa ingen tid, inga andra chanser ges.
Kram.

  • 408 readers

Likes

Comments

Var så trött idag att jag trodde jag skulle dö. Orimligt att jag gäspar så att jag nästa kväver mig själv redan andra dagen, måste hitta en lösning på det. Äta nyttigare kanske? Eller dricka mer vatten? Träna? Eller typ bara sova i guess?
Så dagen idag har haft sina bra och dåliga stunder.
Äta äpple med Tove i lyan - bra.
Trötthet - dåligt.
Puckon som inte vet om att de är ett störande moment i mitt liv - dåligt.
Okej kläddag och kände mig självsäker - bra.
Underskåp - dåligt.
Mitt höstljus som luktar suger cookies - bra.
Spela in podd med Mira - bra.
Skolan - kändes ganska dåligt nu.
Ta hand om er.

  • 420 readers

Likes

Comments

Hur är det ens möjligt att vara nervös inför något man gjort så många gånger? Sista första dagen och början på slutet är iaf avklarad och jag hoppas att det bara blir bättre.
Tack till finaste vänner som gör frukost åt mig och är det bästa sällskapet, behövde det idag!
Min sista höst på Wargen är här och jag är bara så glad att jag går i trean, skulle aldrig orkat annars.
Men ändå känns det jobbigt innan jag vet min plats. Är det samma plats som förra året eller har jag en ny? Mål och förhoppningar. Allt är oklart på den fronten, men det kommer jag också nog på snart.
Ha det bra.

  • 434 readers

Likes

Comments

Hur jag vill vara i trean:
Modig.
Organiserad.
Målmedveten.
Vara above saker som inte spelar roll på riktigt.
Jag vill att min garderob ska vara självklar, speciellt mina höstkläder.
För övrigt vill jag också vara självklar.

  • 446 readers

Likes

Comments