Matlagning

Att flytta har sina fördelar. Kommer hem från en natt på landet och hela huset är helt omdesignat. De hade lagt fram en jävla massa frukt, grönsaker och kryddor som vi nu får använda. Så idag skrapade jag ihop en riktigt proteinrik lunch efter ett tufft träningspass.

Tofu och rödbets burgare med bönspreed, bondbönor, morötter och sallad. Tillsammans med aubergine "bröd" och aubergine "pommes frites". 100% vegansk och glutenfritt.


Likes

Comments

Frankrike

Bonjour mes amis!

Bokstavligen den enda meningen jag kan på franska. Denna enorma förutsättningen kommer komma till stor användning när jag förflyttar mitt liv ner till södra Europa. Den 1 september, det är då det gäller. Det är då jag lämnar mitt barndomshem för sista gången och flyttar ner till Montpellier. En ny start i en ny familj i ett nytt land för att lära mig ett nytt språk.

Dessa första månaderna på denna blogg kommer till största del handla om min resa till denna studentstad i södra Frankrike. Ni kommer få följa med mig i min språkutveckling, ut till vingårdar för vinprovningar, undersöka det franska köket på vegetariskt vis och hur jag upplever det franska vardagslivet.

Dessutom kommer det inslag med egna vegetariska recept, träning och mode. Så ni är mer än välkomna att hänga med mig i min vanligtvis stökiga vardag.

Bilder tagna från Pintrest

Likes

Comments