Idag kollade vi som sagt på Pride paraden vilket var helt fantastiskt, allt var jättefint. Vi har haft host family evening vilket var skönt eftersom man får vila lite extra innan morgondagen då vi har London shopping, är väldigt taggad dock har jag inte så mycket pengar kvar hehe. Ska snart sova eftersom vi kommer behöva gå upp ganska tidigt imorn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Språkresa

Likes

Comments

Igår hade vi typ graduation test och det gick helt okej. Efter skolan gick jag hem eftersom jag kände mig sjuk. Idag mår jag bättre och vi ska på Pride parad vilket ska bli jättekul att se eftersom det är så stort här i Brighton. Vi kommer även få mycket fritid idag eftersom att de är hostfamily evening osv.
Har tyvärr inga bra bilder att bjuda på förutom bilden på affären här nedan som säljer så goda frukter och organiska produkter.

  • Språkresa

Likes

Comments

Hejsan! Idag spenderade vi morgonen i loungen där vi kollade på Clueless, min favoritfilm woop. Sedan hade vi skola mellan 13-16. De flesta i vår grupp känner sig lite smått sjuka inklusive mig själv. Var nästan påväg att gå hem ifrån skolan. Ikväll har vi iallafall sista discot :/ det har något tema men orkar inte bry mig hehe. Imorgon har vi prov. Är faktiskt ganska nervös men hoppas det går bra.
Bilderna är från igår:

  • Språkresa

Likes

Comments

Hej! Idag hade vi aktivitet på morgonen, vi var på EF's beach club, det var väldigt blåsigt vilket var tråkigt men vi spelade tennis och pratade osv. Vid 11:30 åkte vi tillbaka till Churchill Square där vi fick lite fritid innan skolan började. Jag, Anna och Lycke gick till Mc Donalds och åt lunch. Vi hade sedan skola från 13-16. Efter skolan gick vi till The Lanes och åt på cupcake stället som Zoella brukar gå till. Jag kom nyss hem och ska bara äta middag innan jag ska ut igen för att bowla.

Likes

Comments

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggat på några dagar. De dagarna som gått har vi gått i skolan och haft aktiviteter. Igår var vi i Portsmouth, där gick vi till en jättestor outlet men jag köpte bara choklad och en present. På kvällen gick jag, Anna och Lycke till Jamie Oliver's restaurang. Idag skulle vi haft EF arena men eftersom vädret suger ska vi köra EF's version av Amazing Race typ och på kvällen blir det disco med temat white.

  • Språkresa

Likes

Comments

Förlåt att jag inte bloggat de två senaste dagarna. Vi har så mycket aktiviteter att man helt enkelt inte har tid eller orkar men ska försöka skriva ett inlägg om dagen.
Så i förrgår besökte vi Seven Sisters, det var otroligt fint där. På kvällen var det Neon disco för alla EF studenter vilket var kul. Igår hade vi skola på förmiddagen, en fototävling på eftermiddagen och på kvällen skulle vi haft drama night men det blev inställt pga att vädret var dåligt så alla gick till Brighton Pier istället. Det blev ett snabbt inlägg eftersom att jag måste gå till bussen snart.

  • Språkresa

Likes

Comments

Idag hade vi ingen skola eftersom det är lördag så vi hade en heldagsutflykt till London. Det var kul men stressigt eftersom vi inte kunde stanna vid alla sevärdheter man ville se och ta kort på. Men vi kommer att åka till London en gång till då det bara blir shopping. Vi kom hem från London runt 5, alla var jättetrötta så vi åkte hem till värdfamiljen. Vi åt en jättegod middag vid 7. Imorn ska vi till Seven Sisters som ligger här i Brighton så det ska bli spännande att se och på kvällen blir det första discot. Nedanför kommer lite bilder ifrån London

  • Språkresa

Likes

Comments

Idag började skolan klockan 9. Jag och Antonia gick på fel buss så vi fick halvspringa till skolan men vi hann som tur var. Vid 12 åt vi lunch vid EF loungen och klockan 1 möttes hela vår grupp för att göra en aktivitet. Vi delades in i grupper och fick i uppgift att leta efter olika kända ställen i Brighton som skulle ta kort på. Efter det hade vi fritid i 1 timme så jag och några andra tjejer gick till Waterstones. Vid 17 var vi hemma och åt middag och vid 19.30 möttes tre grupper upp eftersom vi skulle spela spel vid vattnet. Det var kul men blåsigt.. Nu har vi precis kommit hem efter en lång väntan på bussen. Imorgon ska vi till London för sightseeing vilket ska bli kul. På bilderna nedanför ser ni vår fancy middag och ett glass ställe vi åt på medans vi väntade på bussen.

Likes

Comments

Igår runt 12 landade vi på Gatwick och åkte sedan med buss till Brighton. Först fick vi viktig information om resan och vad som kommer att hända de närmaste dagarna. Vid 2 åkte vi in till stan för att äta lunch. Sedan åkte vi tillbaka till stället där värdfamiljen skulle hämta upp alla studenter. Alla i min värdfamilj är jättesnälla vilket är skönt. Idag hade vi på morgonen orientation walk i Brighton och på eftermiddagen skola i 3 timmar. Efter skolan gick jag och Antonia (min rumskompis) och tog en milkshake som tydligen ska vara stans bästa på Brighton pier. Efter en lång väntan på bussen kom vi äntligen hem till värdfamiljen och åt en efterlängtad middag. Jag och Antonia kom precis hem ifrån en promenad. Jag är riktigt trött så ska nog snart sova.

  • Språkresa

Likes

Comments

Hejsan! Imorn är det dags, jag åker äntligen till Brighton. Är hur taggad som helst men också jättenervös. Jag har pratat med tjejen jag ska dela rum med hos värdfamiljen och hon verkar jättesnäll så det är skönt. Har packat allt, väskan väger 15kg vilket är helt ok. Måste sova nu eftersom jag måste upp tidigt imorgon.

Likes

Comments