Header

Denna morgon fick tallriken utsmyckas med två hummusmackor med en halv övermogen advocado med pressad lime, för mycket chilliflakes och några droppar stark siracha sauce...hmmm. Och självklart med mitt oranga vackra te till..längtar till imorn när jag får uppleva denna smakupplevelse igen..den gav mig ro i själen! Speciellt med mitt höststädade rum och alla tända ljusen till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Teet imorse uppstod i en magiskt fin orange färg. Den gjorde mig så glad! Just nu är färgen orange min absoluta favorit...detta var så coolt och estetiskt att jag kände mig tvungen till att föreviga stunden

Likes

Comments

Ännu mer höstkänslor var de som utspelade sig i hemmet igår. God frukost tillsammans med familjen, slapp hemma, städning, lövplock, pyssel i rummet, poddlystning, höstgryta till middag och ett inlägg på instagram som betyder så mycket för mig. Det betyder känslosamt mycket och är så stolt över mig själv. Gårdagen var speciell och underbar.

Likes

Comments

Den här jackan har jag beställt hem. Jag hoppas så så på att den kommer vara så som jag föreställt mig, men när jag såg den på hemsidan blev jag bara totalt förälskad. Jag blev kär och när jag blir kär...då blir jag KÄR

Likes

Comments

Hemma har hösten på riktigt ankommit. Blir inte ni glada?!?, de blir jag. Denna bilden är från i lördags när jag och min familj var påväg mot glashuset i Limared där vi avslappnat träffade släkt för att blåsa glas tillsammans. Vi drack kaffe, chillade, jag kissade på VÄRLDENS coolaste toa fylld med gamla tidningsartiklar fastklistrade på väggarna. Synd attrahera bara behövde kissa, annars hade jag kunnat spendera flera minutrar till å kolla in varje rubrik från Sveriges gamla historiska samhällsliv.Vi åt gott och hade de helt perfekt tillsammans. Vi strosade även runt i secondhand butikerna och dagen var bara så bra!

Likes

Comments

Jag fick inspiration där på fredagmorgonen. Jag tyckte de blev fint och elegant. Lite mystisk men vackert också..

Likes

Comments

Jag är KÄR i de här lyktorna. Dom är så höstliga och halloween inspirerande och om ni vill veta något om mig så är det att jag älskar höst och halloween...kan ha de året om! Halloween är så skrämmande men så roligt, spännande och taggande! ( jag lyckades snäppa åt mig lyktorna tillslut..hihi..tack mamma)

Likes

Comments

Min vegetariska gröna curry med tofu, grillade grönsaker och ris. Plus en vacker färgsprakande blomma!

Likes

Comments

De här är nog den bästa matupplevelsen jag nånsin haft och kommer ha i hela mitt liv...jag menar detta på riktigt. Detta var ett thaimat ställe i Stockholm som vi besökte..de hade lampor överallt och då menar jag ÖVERALLT. Och allt lyste i neon, tom menyn! I slutet av kvällen blev de även en thailändsk storm med ljudeffekter och blixtrande lampor...bästa matupplevelsen som sagt!

Likes

Comments

Mat mat mat mat....jag är ingen poet men här kommer en egenskriven kärleksförklaring...I love you from my head to-my-toes. You get it?! To-my-toes,, tomatos, tomat!

Likes

Comments