Header

Hmhmhmhmhmmm....lite advocado röra med citronvatten till och ett avslappnat sällskap i solen satte de klyschiga körsbäret på sin topp. Och inte nog med de hade vi en superrolig kräftskiva uppe i mysigaste stugan nånsin gömd bakom blomster och grönt med de goaste vännerna. Pajen var god, tack mamma. Inte ett lika stort tack till regissören och producenten av The Conjuring ll...wääääääee Men samtidigt är man lite lite sugen på 3:an som ligger ute..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Feeling colourful today! Vädret verkar redan gå mot höst men jag känner mig somrigare än nånsin.

Likes

Comments

Love u the most friendo..Zzzzzzzzzz

Likes

Comments

Igår var bara så himla mysigt. Grattis mormor&morfar både i förskott och efterskott och grattis till 55 års äktenskap, Ääälskar er mest!
Jag insåg också igår att jag börjar bli gammal nu, haha, drack fyra koppar kaffe igår, tog en tupplur på en sådär tjugo min och jag lyssnade på gamla LP-skivor nere i morföräldrarnas källare. Mys.

Likes

Comments

Wow, vad mycket som kan hända på en morgon. Imorse kände jag mig pigg, stark och nyttig...nu några timmar senare känner jag mig svagare än nånsin och har magsmärtor. Men då hjälper åtminstone soppa, vatten och mysiga kattbilder!

Likes

Comments

Ett spontaninhopp på sjätte säsongen av Vampire diaries och en iskaffe på hemmagjord havremjölk fick bli början på en gosig torsdag.

Likes

Comments

Ny musik på listan och en färgklick på läpparna fick avsluta gårdagens spychock och illamående.

Likes

Comments

Jag blir helt upprymd av detta.

Likes

Comments

Fler vackra bilder från soluppgången imorse som fick alla positiva och varma känslor att slå ner i mig.

Likes

Comments