Varje dag som jag spenderat hemma har jag blivit så himla rastlös denna sommaren, så i fredags spontanköpte jag och Bella två biljetter till Håkan! Vi åkte till Göteborg ganska tidigt och hann sitta lite på uteserveringar innan vi åkte mot Ullevi.

Ingen bild på Håkan och scenen men tog iallafall dessa två på fina Bella! Blev inte lika rörd av konserten som förra året, men kanske var för att detta var andra gången jag såg honom. Efteråt gick vi däremot till Andra Lång, vilket var tur för där var det supermysigt!

Bella behövde åka hem på söndagen men jag fick en riktigt bra dag faktiskt!

Och i måndags åkte jag ut till mysiga Brännö innan jag tog tåget hem! <3

Likes

Comments

Kunde inte sova inatt och vaknade helt på fel sida, så tänkte att en spontanresa till finaste Göteborg kanske kunde hjälpa. Och det gjorde det verkligen! Nu kom jag precis ut till stugan, tänkte njuta av solen och bara vara imorgon. <3

Likes

Comments

Byxor från nelly och solglasögon från Lindex!

​Åkte till Halmstad igår med Bella, åt god middag, gick lite i affärer och var på afterbeachen! Mysig dag. Idag har vi vaknat upp i stugan. Tänkte gå ut och lägga mig i solen strax! <3

Likes

Comments

Solglasögon från Lindex, blus från Indiska och shorts från BikBok!

Idag tog jag bilder till nytt pass, internationellt ID, och även ID bilder till visumet som det är dags att söka inför min resa till Bali. Känns att det börjar närma sig nu. Kommer åka sista augusti och vara borta i två månader, så spännande!

Likes

Comments

Hur man livar upp en dålig dag när man vaknar upp sjuk och utan någon röst? Man tar på sig sina rödaste byxor och snyggaste klackar!

Byxor och skor från HM, glasögon från Na-kd och t-shirt från Gina Tricot. <3

Likes

Comments