Byxor / Tröja / Blus / Tröja

Godmorgon. Vaknade ganska tidigt idag och sitter nu och kikar på regnet som öser ner. Om någon timma ska jag åka till jobbet, så passade på att hänga lite vid datorn. Man börjar ju få lite abstinens efter alla fina höstkläder..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tackarrrrr

Likes

Comments

Dock jobbar man ju lördag, så vet inte riktigt om det blir ett riktigt helg mood då egentligen? För övrigt så jobbar jag 8 helger i rad så kanske dröjer ett tag innan man känner så i överhuvudtaget haha..
Hur som, man önskar ju att man stod där på bilden ovan just nu, påväg till Un Poco med sina bästa vänner för att äta en dröm risotto, yuuum

Likes

Comments

Efter en heldag med massa jobb var det skönt att snöra på sig löparskorna och springa mig igenom 6km i kvällssolen. Min ena ljumske spökar lite dock vilket är lite halvjobbigt, den lär ju bli helt paj på matchen på lördag.. but that's life thoooo!

Likes

Comments

Postad i: Interiör

Jag är så glad över att jag köpte min gröna kruka från DBKD för nått år sedan. Den färgen är nämligen utgående, precis som den vita i högglans på andra bilden. Ibland ska man ha tur =)
Mitt senaste inköp är minikrukan i den beigegrå färgen, och nu drömmer jag om den mörkgrå i Medium storlek att ha på golvet.. mmmm dröm! Dem finns att köpa på b.la designonline.se, där finns även gröna kvar än så länge, tips =)

Likes

Comments

Idag var det alltså min första arbetsdag på 39 dagar haha. Kändes kul att komma tillbaka men jag hade så sjukt många bollar i luften samtidigt för man vill så mycket. Så runt kl16 ringde typ semesterklockan eller vafan de va, för då ville jag bara sova typ.. Men jag kämpade vidare. OCH!! När jag satte mig i bilen på väg hem kom jag på att jag skulle skriva till Tobias att koka ris åt mig till dagens middag, för att jag inte ville ha potatis(ifall nån ville veta haha) Då får jag som svar "det blir nått annat, när är du hemma?". Och då tänkte jag bara yaaaaaas, jag slipper köttgrytannnnn. Började få förhoppningar om en cheatday men ville inte bli allt för glad ifall det låg en torr kyckling på tallriken när jag kom hem, men ICKE! Jag kliver in vrålhungrig och där sitter björnen i soffan med kebbe till mig. Alltså min segerdans då. Tänk er en fjolla som steppar runt i en ring och svingar med sin väska o tjuter lite halvt.

Det är alltså min förhållning till mat hehe..


Likes

Comments

Likes

Comments