Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dags för jobb 10-18 på Tuna, ses!

Likes

Comments

Igår efter jobbet stod julbord på Westerqvarn tillsammans med mina härliga Cubustjejer på agendan. Det var mitt första besök på det stället och jag var supernöjd efter, mätt blev jag också. Efter tre svängar vid det kalla & varma borden och två vändor vid dessertbordet gick Cubus garanterat plus på mig haha..

Likes

Comments

Alltså pepparkakor med ädelost på tub, jag orkar inte! Tror jag ätit typ 18st nu och kommer inte sluta förrän det är tomt, bara så ni vet haha.

Hur som,
idag jobbade jag 8-17 och tackade för att jag fick en hyfsat tidig kväll hemma, för mig själv dessutom då Tobias är på handboll. Det behövs ibland. Imorgon ska jag på julfrukost på Gense sedan jobba 10-20 på Cubban, och på torsdag efter jobbet är det julbord med dem damerna, det ser vi fram emot! =)


Likes

Comments

Ni ser precis! Efterlängtad kväll hemma<3

Likes

Comments

Hej! Ny vecka och förkylningen sitter i. I fredags när jag jobba hade jag feber och lite smått på lördagen också, men det har inte lyckats bita sig fast än ordentligt vilket känns skönt. Lika olägligt varje gång!

Hur som helst, nu kör en 62h arbetsvecka igång för mig så hör ni inte så mycket ifrån mig här så vet ni varför haha.. PUSS så länge


Likes

Comments

Efter att ha tagit en lång sovmorgon idag klev vi upp ur sängen för att fortsätta göra ingenting, vilken känsla haha! Vi kikade gårdagens avsnitt av Så mycket bättre och käkade pepparkakor hela förmiddagen.

Framåt eftermiddagen åkte vi ut till svärisarna med twinsen, där Isabell och co. också var. Det bästa bakishänget är ju ändå med kidsen.. Dessutom hade dem bakat lussebullar, saffranskakor och pepparkakor lagom tills vi kom ut, det var inte så äckligt. Älskar att vara ute hos dem.

Likes

Comments

Igår styrde vi upp lite födelsedagsfirande för Marre och Linn. Vi bjöd på käk, drinkar och givetvis skönsång. Denna kväll kan man leva på ett tag, livets vänner.

Likes

Comments