Header

Då va det måndag igen.. Vart helgerna försvinner vet jag inte och ännu mer obegripligt är vart mitt sommarlov tagit vägen?! Redan måndag den 17 augusti och det betyder att skolan drog igång idag igen. Önskade faktiskt jag var där men ligger tyvärr hemma och är sjuk - har inte tid att vara sjuk!
Hoppas känna mig bättre ikväll så jag kan åka dit imorgon!

Helgen har varit helt underbar! I fredags var vi på Tjörn, stannade där tills lördagen då vi bakade scones till frukost, badade och solade. Sen bar det av hemåt och förbi stallet och pussa lite på min prinsessa. Hon mådde bra och älskar att vara hemma igen och äta massa gräs.
Senare åkte vi till min kompis och hade lite poolparty! Vi badade, grillade och bara hade det trevligt. Sen drog vi in till stan och satte oss på Storan och drack några drinkar. Det kom en och annan skur så man fick hålla sig under parasollerna. Vid 00-tiden blev det grindstugan och lite dans. Alltid lika roligt men man blev ganska så blöt i regnet!
Var hemma vid halv två redan men skönt att vakna upp i söndags utan att sovit bort hela dagen och känna sig utvilad.
I söndags så städade jag hemma, plockade iordning hästgrejer som ligger lite här och varit på tomten, tvättade och annat smått och gott.
På eftermiddagen körde mamma ut mig till stallet och tog med sig hoppsadeln hem då det är någon raid som pågår i Göteborgsområdet för tillfället. Så jag fick rida i dressyr sadeln istället(den är vi inte lika rädda om).
Inte ridit på 1 vecka nu så det var jätte skönt att sitta på ponnybuset igen. Hon var otroligt fin och medgörlig om än lite pigg. Men jag kan inte klandra henne, hon är i full kondition och har vilat(bara promenader) i en vecka, klart man är pigg och sprallig då. Blev mest joggande och mjukgörande i ca 30-40min. Väldigt glada båda två efter en ridtur!

Nu ligger jag som sagt hemma och är snorig. Tur att det finns viaplay, te och min all-time favourite Dave(ni vet minionen)!

Likes

Comments

Idag var sista dagen på "sommarjobbet". Jag jobbar på Volvo där jag sitter på kontoret och hjälper till med el dokumentation och robotarna för karosserna till bilarna.
Vet inte om jag är glad över att de va sista dagen eller inte för nu börjar skolan istället. Det känns sådär.. Skulle nog helst velat ha semester/sommarlov i några veckor till. Men antar att desto fortare men sätter igång desto fortare blir man klar!
Vad även i stallet påväg hem från jobbet för att kolla till min prinsessa. Hon mådde så bra så! Just nu vilar hon veckan ut då vi kom hem från Frankrike i tisdagsnatt där vi tävlat EM så jag vill att hon sk få en liten minivila innan det är dags för SM om några veckor.

Nu sitter jag och P uppe på Tjörn på hans sommarställe. Det är så otroligt mysigt här. Vi bestämde oss ikväll för att åka upp eftersom det inte hände mycket annat och vädret ska bli fantastiskt imorgon och nu ikväll är det så fint.
På datorn är det AstonVilla - Manchester United som gäller och P sitter som klistrad. Det ger mig dock tiden att skriva lite då jag inte är lika fotbolls intresserad.
Men jag ska inte klaga, det är fruktansvärt mysigt och fint här uppe! Önskade jag hade ett sommarställe men vi har aldrig haft fet i vår familj. Vi har liksom aldrig haft tid då vi reser mycket och har hållit på med hästar sen jag var en litet bebis.

Nog skrivet här. Nu ska jag pussa lite på P och kanske göra lite popcorn❤️

Puusss

Likes

Comments

​Hej där! 

Här börjar vi om på en liten blogg. Den blir nog mest bara för mig själv men är alltid mysigt att ha någonstans att skriva vad man tänker och känner, spara minnen och även för att kunna kolla tillbaka i, lite som en dagbok. Vet inte hur mycket som kommer läggas upp här men om jag vill så finns bloggen här. 

Puss så länge!👑

Likes

Comments