YELLOW - Gult är inte längre fult (😉) och tycker verkligen att det har börjat synas mer och mer nu när det fina värdet börjar komma. Jag är helt såld på detta och kommer definitivt köpa mig en stickad gul tröja, tänker mig antingen en tröja eller klänning, det skulle bli så snyggt med en korsett. Ska verkligen bära mycket färg i sommar, både rosa och gult tycker jag är så himla fint, har alltid varit så basic i min stil men har nog inte riktigt 'vågat' sticka ut.

BRODERIER - Denna trend kan ju ingen ha missat nu, jag hakade på den direkt som ni kanske ser i min header😉 ÄLSKAR verkligen den toppen, den har vida armar också men det syns inte, vilket också är en trend och så fint. Både på byxor, toppar och kjolar. Vill verkligen införskaffa mig ett par sånna boots som ni ser på bilden, om ni vet några snygga så länka gärna!

FISHNET - Köpte mig ett par svarta när jag var i Stockholm men har börjat få upp ögonen för vita också. Detta tycker jag verkligen kan piffa upp en tråkig outift. Även fast man inte har ett par slitna jeans med hål så kan man ha en kortare hoodie eller magtröja så man ser nätet en väg upp vid midjan och nere vid fotändan.

VOLANGER - Helt kär i volanger. Samma som ovan, det kan verkligen piffa upp en tråkig outift eller om man inte har så mycket tid att tänkta på vad man ska ha på sig så är det alltid ett säkert kort. Nu till sommaren så är det hur fint som helst, vill verkligen skaffa mig en fin klänning med volanger. Ska hålla koll på Zara i sommar, dom får alltid in på mycket fint.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments