Fra blivakker.no: Shampo & balsam (her) og liquid lipstick i fargen "push up" (her) og wonder pencil i fargen "2" (her).

Shampoen og balsamen lukter N-Y-D, og fungerer veldig bra for meg. Veldig mye produkt for en billig penge. Er ikke frisør eller ekspert på hår, men setter pris på billige og gode produkter, og det synes jeg at jeg får i disse.

Liquid lipstick-en har en nydelig farge, og legger seg fint på leppene. Den ser ganske naturlig ut, både pga. fargen og fordi den er matt. På meg tørker den veldig inn etter noen timer, særlig om jeg spiser eller drikker. Jeg var på fest, og la på flere lag utover kvelden, og det så helt jævlig ut etter hvert - men den var heldigvis veldig enkel å fjerne. Absolutt fin, men den krever litt omtanke - altså ingen favoritt.

Wonder pencil-en har jeg blitt helt avhengig av. Den kan brukes til eyeliner, concealer og lipliner. Om jeg f.eks. har en liten rød kvise eller et arr, er det enkelt å dekke over med denne, da den er fast/hard i konsistensen. Jeg bruker den også på våtkanten og i øyekroken for å lysne. Bruker den også en del rundt leppene, både med og uten leppestift, for å fremheve og gjøre leppekanten mer "skarp". Love it!

Likes

Comments

View tracker

Jeg er og har alltid vært veldig glad i å bruke penger, og har veldig lett for å være litt for spontan når det kommer til shopping - særlig på nett! Det går for det meste i klær, sko og sminke. Men, jeg har oppdaget appen tise, hvor man kan kjøpe og selge brukte klær. Appen er allerede veldig populær, og man kan få kjøpt så utrolig mye fint der! Om du for eksempel leter etter noe spesifikt, som er utsolgt over alt i din størrelse, er det faktisk ganske sannsynlig at du finner det du leter etter på tise! Jeg lette over alt etter et par sko, og de var utsolgt over alt. Til min store lykke og glede fant jeg de på tise, til en tredjedel av prisen. Og om du f.eks. har en dyr vinterjakke, et skjerf eller en kåpe i tankene, finner du den kanskje mye rimeligere her. Selv har jeg både kjøpt og solgt en del på Tise allerede.

Det er også en veldig fin måte å få ryddet i klesskapet på. Noen ganger føler jeg at klær jeg ikke bruker, og nesten ikke har brukt er for fine til å bare kaste eller gi bort. Jeg har tross alt brukt en del penger på plagget. Dessuten er det en super liten inntekt om man ikke har all verdens å rutte med. Og om du har nok penger, men samtidig for mye klær i klesskapet, går det an å velge å sende pengene direkte til Unicef.

Gjerne besøk profilen min å se om du finner noe du liker! @hannajossing

Likes

Comments

View tracker

Noen ganger føler jeg bare for å gråte litt. Og noen ganger føler jeg bare for å bli dratt inn i en annen verden, og få tankene over på noe helt annet enn hverdagen. Denne boka fikk meg til å hylgrine. Jeg klarte ikke å stoppe. En nydelig fin og trist og god bok. "Kom hjem" av Julie Kibler.

Likes

Comments

Behagelige og enkle klær som frister å dra over seg en kald og tidlig vintermorgen. (Trykk på bildene for å komme direkte til plagget.)

Likes

Comments

Jeg vil trene jevnlig, jeg vil møte opp på skolen hver dag, jeg vil jobbe, jeg vil få gode karakterer, jeg vil få nok søvn, jeg vil spise sunt, jeg vil ha tid til å møte venner, jeg vil ha tid til å møte familien, jeg vil reise, jeg vil oppleve nye ting, jeg vil lære nye ting, jeg vil ta de riktige valgene, jeg vil være flink.

Jeg tipper det er mange som kjenner seg igjen i dette. Man vil rekke og klare alt. Selv blir jeg stressa og sliten av å ligge på sofaen, fordi jeg da - mer enn i noen andre situasjoner tenker på alt jeg burde ha gjort istedenfor. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne lært meg å puste, ta livet med ro og være fornøyd med min egen innsats. Alle fortjener å ligge på sofaen med god samvittighet i blant.

Jeg har hatt det sånn så lenge jeg kan huske. For min del har det resultert i at jeg klarer alt sånn halvveis, noe som igjen fører til at jeg blir misfornøyd. Jeg blir sliten og demotivert. Og hvem er det som sliter meg ut og demotiverer meg? Meg selv. Jeg stiller alt for høye krav til meg selv, og har konstant dårlig samvittighet for det ene eller det andre. Jeg burde prioritert annerledes, eller jeg burde gjort ditt og datt - men istedenfor satt jeg på sofaen med puls på 150 og sprengt stresslevel.

Jeg beundrer de som klarer å ta et pust i bakken, klarer å prioritere riktig og klarer å finne balansen. Der er ikke jeg enda - men jeg prøver. Jeg håper jeg kan si at jeg er på vei når jeg har funnet ut at jeg ikke har kapasitet til å gjøre alt jeg vil til en hver tid. Og jeg vet godt at jeg burde slutte å tenke at jeg burde. Den dagen jeg finner løsningen på livet skal jeg si meg meget fornøyd.

Eller er jeg bare sånn? Finner man noen gang løsningen på livet? Kan et stressmonster noen gang bli avslappet? Jeg håper det.

Likes

Comments

View tracker

Kérastase Elixir Ultime Oleo Complex (her ) & Kérastase Discipline Keratine Thermique Smoothing Taming Milk (her)

Disse produktene er begge varmebeskyttende, og jeg bruker de både sammen og hver for seg. Jeg har ganske slitt og fluffy hår, og er helt avhengig av oljer og kremer i håret når jeg har dusjet. Jeg retter også håret regelmessig, og da man jo bruke varmebeskyttende. Oljen har jeg hatt tidligere, og da den ble tom måtte jeg bestille en ny med en gang. Den lukter kjempegodt, og er veldig god. Anbefaler begge på det sterkeste.

Likes

Comments

Dette er uten tvil det beste måltidet jeg har laget, uten oppskrift, og kanskje egentlig den beste middagen jeg har laget selv. Ny favorittrett her altså. Det er ikke akkurat den mest studentvennlige og billigste middagen man kan lage, men absolutt noe man kan unne seg om man vil kose seg litt ekstra. Anbefales på det sterkeste å prøves ut!!

Du trenger:
1 gul løk
1-2 hvitløksfedd
Ca. 2 dl hvitvin
2 dl matfløte/fløte
Ca. 150 g parmesan
Sitron & salt
500 g scampi (eller hva du måtte ønske)
Sjampinjong
250 g fersk pasta

Slik gjør du:
Finhakk løk og hvitløk. Riv parmesan. Tin scampien i kaldt/lunkent vann om den er frossen og ta av skallet.
Varm en gryte med olje, og fres løk og hvitløk gyldent. Spe på med vin og la det koke litt så alkoholet går ut. Tilsett fløte og parmesan og la det stå litt, før du kjører sausen med en stavmikser til den blir glatt og jevn. Smak til med sitronsaft og salt.
Stek sopp i en panne og sett til sides mens du steker scampi. Kok opp pastaen og ha til slutt alt i sausen. Om du ønsker kan du tilsette litt urter, tomat eller hva du måtte komme på. Ferdig! 

Likes

Comments

Likes

Comments