Tänkte äntligen börja berätta om min fantastiska upplevelse från i början av denna sommaren. Nämligen de tre veckor jag spenderade i Florida! Weee!! Inläggen från min resa kommer publiceras lite huller om buller. Så varför inte börja bakifrån. Så många saker jag hade planerat att besöka i Orlando och det är ett under hur vi hann med allt (och lite till). Det blev verkligen tre hela veckor FULLPROPPAT med roliga och spännande utflykter. En mer upplevelserik semester är svår att få tag på!

Så, låt oss börja med en av de tre parker vi besökte. Sea World!! Inte långt ifrån huset där vi bodde. Eftersom vi bodde i en semesterby, vilket Orlando är helt bomberat av, så låg många av de populäraste nöjesparker, shoppingcentrum och restauranger inom en lagom bilfärd. Perfekt! Sea World var ett av de platser jag önskat att besöka under resan. Och det visade sig vara ett mycket bra val. Parken var fantastisk med vacker natur och spegelblanka vatten. Och inte minst de otroliga djur som levde i dessa fina områden. Djur som blivit räddade och som inte skulle överleva ute i det vilda. Showerna var helt makalösa och dagens höjdpunkt blev slutshowen på kvällen med de vackra späckhuggarna, musik och fyrverkerier. Den upplevelsen går knappt att beskriva med ord. Det är något man måste uppleva för att förstå hur vackert det verkligen är. En minnesvärd dag i Floridas värme.

Likes

Comments

Lite fler bilder från ett soligt Karlstad med några av mina fantastiska (och galna) vänner. Så mycket kärlek till er!! Kameraalbumet är proppat med bilder från sommaren så mer är påväg upp. 

Likes

Comments


En throwback till den 15 augusti från ett soligt Karlstad och The Island Festival. Av en slump började jag läsa om denna nya festival som var på väg mot Värmland. Efter en besvikelse över att missa bl.a. Otto Knows på Summerburst i Göteborg kände jag för en revansch. Biljetterna bokades, boende fixades och bättre och bättre artister tillkom. Petter, Rebecka och Fiona, Zara Larsson och ingen mindre än David Guetta (!!!!). Stora förväntningar låg på både Otto Knows och David Guetta och kan utan tvekan berätta att det överträffade mina tankar tusen gånger om. Guettas spelning var det sjukaste (roligaste) jag upplevt av lite musik. Kan efter denna upplevelsen fortfarande hålla fast med idén om att festivaler, det är min grej. Hög musik, sköna vänner, träffa nytt folk, sjunga och dansa hela natten lång. Bättre är så blir det inte. Förmodligen den sjukaste avslutningen på en härlig sommar! På återseende, Karlstad! ;)


Likes

Comments

Är det bara jag som har hösten i sikte? Vill så gärna att löven ska bli gula på träden så att de allra mysigaste kapporna kan plockas fram ur garderoben.. Nu vidare till detta läckra kollage! Stilrena och eleganta kostymer, kappor och klänningar. Svart, grått och (min nya favoritfärg klädesmässigt), marinblått(!!!). En snygg figursydd kostym i marinblå ton står högst upp på shoppinglistan. Fastnade även direkt för den snyggaste svarta kappan (se kollage) från Zara i konstskinn. Trendigt! Även i höst kommer jag fortsätta tro på mitt motto; Allt det finaste kommer antingen i svart, skinn eller mocka.

Likes

Comments

New York Fashion Week. Givenchy spring 2016. WOW! Riccardo Tisci förde sin Givenchy show i New York natten under den 14:e årsdagen av 9/11. Han tillägnade sin show åt förlusterna av den 11 september och spred budskapet sakta ner och känn något! Kollektionen följde ett tema av svart och vitt. Ivory, spetskanter, spetsiga klackar och skräddarsydda kostymbyxor. Min absoluta favoritkollektion från modeveckan i New York. Stilrent, unikt och perfektion rakt igenom. En show byggd på ära och respekt.

Likes

Comments