Hejsan!
Nu är det äntligen helg, så skön! Nu på helgerna brukar jag och mina föräldrar fixa med mitt rum eftersom att jag i födelsedagspresent önskade mig att göra om mitt rum. Det är mycket jobb eftersom att jag vill göra om ALLT i rummet.

Ungefär såhär såg mitt rum ut innan. Vi han börja tömma rummet lite innan jag kom på att jag ville fota det. Som ni ser är det väldigt mycket färger vilket jag älskade när jag gjorde om mitt rum för några år sedan. Idag gillar jag mer neutrala färger som vitt och grått.

Nu ser det ut såhär! Tror bilden är taget för 1 vecka sedan men det ser inte så annorlunda ut just nu. Vi har målat med en grundfärg nu som är väldigt vit. Den vita färgen som jag vill ha är lite mer vitgrå, jättefin!

Mina planer är som sagt vita väggar och sedan gråbrunt mörkt golv. Vi har det golvet i hallen, vardagsrummet och köket också och jag älskar det!

Just nu håller mamma och pappa på att sätta upp taklister av frigolit. Visste inte att det fanns förut men tror det blir väldigt snyggt då man limmar upp de istället för att spika. Nästa steg är att måla taket och listerna så de smälter ihop mer varandra. Jag är så taggad på att se hur mitt rum kommer att bli!!

Kram <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag tänkte börja blogga så om du vill läsa om mitt liv får du jättegärna kika in på bloggen då och då. Men jag tänkte berätta lite om mig själv så ni lär känna mig lite!

Jag heter Hanna och är 14 år. Jag bor i den lilla staden Eskilstuna tillsammans med min mamma, pappa och storebror. Om dagarna går jag i skolan som vilken annan 14-åring som helst. När jag inte är i skolan gillar jag att shoppa, vara med vänner och resa.

Kram <33

Likes

Comments