Jag kom precis hem från Elysée där vi firat att min storebror fyller 19 år tillsammans med familjen, jättetrevligt ställe verkligen. Det ligger i centrala Malmö och founduen där är så himla drömmig.

Annars har denna helgen spenderats med familj, släkt och pojkvän vilket varit en helt perfekt start på det kommande höstlovet vi har nästa vecka. Gårdagskvällen började med en släktträff för att fira min bror, och slutade med pokerspel in på småtimmarna. Hörrni, jag har knappt tänkt på att fira halloween denna helgen? Jag har sett att många av mina vänner varit utklädda men månaderna flyger i stort sett bara förbi just nu så jag har nästan missat det helt...

Likes

Comments

Mina två absoluta favoriter på na-kd just nu som jag tänkte beställa hem i veckan. Klicka på länkarna för att komma direkt till plagget

/Inlägget innehåller adlinks

Likes

Comments

Idag har varit en sådan riktig slappardag. Jag vaknade vid 10 imorse av att min kärlek kom med frukost på sängen, och efter det har jag faktiskt bara legat hemma och glott på serier i ett x-antal timmar... Jag har varit ganska krasslig de senaste dagarna så det är dock skönt att känna sig utvilad och mer än redo för resterande veckan som kommer spenderas i skolbänken. Lite firande hann vi också med ikväll, då min storebror bjöd på champagne för att han blivit fullbetald inom sitt yrke på bara 4 månader efter studenten så grattis till honom! 

Likes

Comments

Lär känna mig:

1. Har du någon konstigt/ovanlig vana? En vanlig grej jag ofta gör är att knäcka mina knän såsom vissa knäcker sina fingrar, har gjort det så länge jag kan minnas.

2. Har du några konstiga fobier? Jag är väldigt höjdrädd om jag inte sitter fast i något, t.ex. om jag klättrar i en stege eller står på en klippa/ett tak.

3. Vad stör du dig på hos andra? Något jag kan ogilla hos en person är personens behov av att visa på hur många sätt han/hon skulle vara bättre än dig.

4. Vilken är din favoritmat som är ''dålig'' men som du älskar? Den svenska versionen av thaimat som kostar ca. 50 spänn och serveras i en take-away låda.

5. Vilken sång älskar du och sjunger alltid när ingen hör? The scientist av Coldplay.

6. Tre saker du älskar med dig själv: Att jag är okrävande, pålitlig och en god lyssnare.

7. Tre saker du ogillar med dig själv: Mina tillitsproblem, mitt sötsug och mitt varierande humör.

Likes

Comments