Då var vinterjackan för i år beställd och den borde komma hem till mig precis när jag kommit hem från Stockholm. Så för min del får det mer än gärna bli vinter nu!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen var magisk!
Konserten var så bra och kan inte mer än att vilja se allt en gång till. Är så glad att jag bestämde mig för att köpa biljett för två månader sedan för hade ångrat mig så mycket om jag inte hade gått.
​Bästa kvällen och bästa Justin!

Likes

Comments

Hej!
Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm och är framme om några timmar. Hanna hämtar mig på centralen sen ska vi hem till henne och göra oss i ordning och på förfest sen är vi ett gäng som ska på Justin Biebers konsert. Kommer ha livets kväll!

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej finisar!

Det var ett tag sen som jag skrev här och det beror på att jag har haft fullt upp med jobb. I mitten av augusti så fick vi reda på att den butiken som jag jobbar i ska stänga. Så det var bara att ta tag i att söka nytt jobb. Två dagar efter beskedet sökte jag jobb på H&M på Väla och fick det! Så jag har haft två jobb nu i en och en halv månad. Jobbade mitt sista pass igår med två jobb och det blev mitt 28 arbetspass i september. Jag trivs verkligen så bra på H&M så det här kommer att bli jätte bra!

Likes

Comments

Hej fina ni!

Idag har jag varit ledig och har varit i stan och ätit lunch på mitt favorit lunch ställe med mamma. Har fått en del ärenden gjorda så det är skönt. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och kolla på serier. Imorgon blir det jobb efter fyra dagars ledighet som har gått alldeles för fort.

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag har haft livets helg med Fannie i Malmö med Aviciis avskedskonsert och Bigslap. Det har blivit mycket fest och lite sömn. Hade så himla roligt och tiden gick alldeles för fort. Vill bara tillbaka! Här kommer det en bildbomb från helgen.

Puss

Likes

Comments

Sitter just nu på Vapiano och äter med Fannie. Efter vi har ätit ska vi tillbaka till hotellet och göra oss i ordning och börja dricka lite sen ska vi till Tallriken och gå på Aviciis avskedskonsert. Ska bli så kul!

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

​​Hej finisar!
Sitter i bilen påväg hem från Göteborg nu. Har haft två mysiga dagar med mamma med shopping och god mat. Har varit så välbehövligt. Varit så fint väder dessa dagarna så vi har haft det så mysigt!​​

Puss​

Likes

Comments

I lördags var jag och Fannie i Båstad igen och vi festade på Peppes Bodega hela natten. Hade super kul hela kvällen förutom vissa saker som hände men i helhet var kvällen super bra!

Puss

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag och Fannie till Båstad och åt middag på Peppes. Åkte hem vid elva för jag skulle jobba idag. Efter jag slutat jobba idag ska vi dit igen och festa.

Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments