Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

+ Klar med Matte2b och Engelska6!

+ Fått sommarjobb!

+ Imorgon är det FREDAG!

+ Planer för helgen!

+ Enbart två lektioner imorgon!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är helt förälskad i Adeles nya låt Hello!! 

Likes

Comments

Dom senaste dagarna/veckorna har varit extremt jobbiga och kämpiga för mitt lilla huvud. Tänker inte gå så invecklat på det hela då det är ganska privat och knappt mina närmaste kompisar vet vad som händer i mitt huvud. Något positivt är att mina levervärden efter körtelfebern är bra igen så nu ska körtelfebern vara borta ur kroppen även fast jag fortfarande är lite trött då och då men det ska försvinna med tiden.

Annars så rullar skolan på bra han enbart ett jobbigt matte prov sen ska jag vara klart med allt till höstlovet plus så är vi lediga onsdag och torsdag nästa vecka vilket är grymt skönt! Annars står även utvecklingssamtal, tandläkaren och fira pappa på nästa veckas to do list.

I går passade jag även på att baka lite kolasnittar vilket en av mina favorit kakor :) Så nu ska jag äta lite kolasnittar och försöka plugga lite till matte provet, vilket inte kommer gå så bra :)

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan på min lunch rast och tänkte blogga lite och förbrinna tiden eftersom Johanna är inte så trevligt sällskap eftersom hon spelar något glass spel på spela.se. Tycker att det är dags att komma igång med bloggen nu.

Sen sist jag bloggade har det inte hänt så mycket. Jag har fått gått till en ny sjukgymnast och fått nya övningarna som ska stärka knät. Annars fick jag reda på att jag har överrörliga knän. Sen jag jag fått tagit ett nytt blodprov för att se att alla levervärden och saker hade gått tillbaka till normalt efter körtelfebern. Vilket dom inte riktigt hade så får göra om blodprovet igen om två veckor. Annars har jag hunnit firat Johanna som har fyllt 17!!! och varit hundvakt i Oxelösund med Amanda. Nej vi får höras vid en annan dag för nu ska jag äta lunch!!

Likes

Comments

Dagen började med en extrem lång sovmorgon. Kan bero på att jag hade sjukt svårt att sova igår... Men men efter en lång sovmorgon så bestämde sig Hanna och pappa på att åka ut och övningsköra lite. Vilket var första gången det gick bra och var roligt. Plus typ inget motorstopp vilket är extremt bra för att vara mig :) Sen nu har jag precis kommit hem och ska dricka upp mitt te och läsa klart dom sista sidorna i GREY så jag kan börja läsa Maze Runner. Eller om jag ska börja läsa Harry potter serien efter denna? aja vi får se. Har förresten blivit en liten Harry potter nörd igen :) vilket elevhem tillhör du? Själv är jag en Hufflepuff! :)

Likes

Comments

Lätt irriterad Hanna här som skriver. På senare tid känns det som att universum har bestämt att Hanna ska så ett piss skit 2015... Först en knäskada som resulterat i ett skadat knä som fortfarande inte är friskt sen i januari... Sen körtelfeber som har varit ett ren helvete. Men äntligen är på väg att bli frisk. Körtelfeber är en dödens bergochdalbana. Sen såklart har min kära skola bestämt att min linje inte alls ska finnas längre... Vilket resulterar att jag ej kommer få läsa journalistik dom kommande två åren till studenten. Snacka om en förbannad Hanna...

Likes

Comments

Det har hänt mycket sen jag bloggade sist. Har varit i Norrland och träffat Jessica. Har även firat mormors 70års dag på kryssning. Men sist och inte minst så är jag sjuk.... Inget allvarligt bara varit döendes i några dagrar/veckor. Allt började för två veckor sedan då jag hade feber. För att göra en lång historia kort så satt febern i under 4 dagar. Så vi åkte till vårdcentralen för att titta. var inget märkvärdigt förutom högt lever värde som visade på någon bakterie av något slag. Sen efter en vecka till hade jag fortfarande hög feber men den morgonen vaknade jag upp med vita beläggningar på mina halsmandlar. Så in till vårdcentralen igen för att träffa doktor och ta ett rejält blod prov i amen.

När resultanterna kom visades det sig att jag hade körtelfeber... Men nu har det gått några dagar sedan vårdcentralen och nu börjar feber lägga sig. Är feberfri på dagen men det blir lite feber på kvällen. Men i helgen har alla mina körtlar svullnat upp. Inklusive mina halsmandlar. Så nu i helgen har jag nästan inte haft någon feber. Men har haft sjukt svårt att äta. Totalt denna helg har jag ätit. 4 rostmackor, 3 kakor, en portion kräm och flera glas av läsk plus lite vindruvor.

Nu ska jag dricka ett stort glas te och äta en bulle som mammas bästis gav till mig :) Hoppas ni alla har det bra så kanske vi ses imorgon! 

Likes

Comments

Twitter
@Hannaismee