Header

Likes

Comments

​Och så var det bara ca en månad kvar till balen. HUR sjukt är inte det egentligen?  

Var för någon vecka sedan i stan och fick med mig en ny clutch från Michael Kors och nya örhängen från Lily and Rose som jag tänkte bära på balen. Ska ha en svart klänning med lite spets så jag tror att detta blir fint till! Älskar örhängena, dröööm. Guld också givetvis, trivs absolut inte lika bra i silver faktiskt. Blir i princip helsvart men jag är inte mycket för glitter, paljetter och färg överhuvudtaget på klänningar så svart passar mig perfekt. Kul tjej:)

Likes

Comments

Likes

Comments

Kan ju säga att jag aldrig någonsin skulle haft på mig ett par sneakers för låt oss säga ett år sedan haha. Hur som helst har jag fått upp ögonen för dessa, så fina på sommaren till bruna ben eller med en svart outfit typ. Lite för mainstream med Nike nu för tiden så varför inte Adidas liksom.

Likes

Comments

Kände att det var dags att meddela att jag lever hehe. Bjuder på lite bilder från mina senaste veckor, mestadels mat insåg jag nu haha. Funderar på om jag ska byta bloggportal och möjligtvis på det sättet börjar uppdatera lite mer, denna blogg känns jäkligt tråkig och uttjatad faktiskt. Meen får se hur det blir med det! x

Likes

Comments