Header

Jag testade att måla ett sminkat öga på lin hand idag. Det är många som testar och är duktiga på det så jag ville prova. Själv tyckte jag resultatet blev helt okej, speciellt för att det är första gången. Och jag är inte alls bra på att måla😂 Jag tycker att du kan testa det var roligt att se hur det blev.❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag gillar att åka bort i några dagar men det bästa som finns är att denna lilla sötnosen alltid är hemma och väntar på mig😍 Haha nu kanske jag låter som värsta crazy catlady och det kanske jag är också😂 Min katt är mitt allt❤

Likes

Comments

Glad påsk alla!

Hoppas ni har en bra påsk o äter mycket gott. Själv är jag hos min farmor och farfar på landet. Så jag är hos en massa lammungar på dagarna. Ursöta!

Min påskklänning.

Ett av de underbara lammen😍

Likes

Comments

Skor: Cheap monday . Byxor:Fanny Michelle. T-shirt: Holister. Jacka: Vero Moda

Likes

Comments

vad händer med världen?! Som ni kanske vet så körde en man in på Drottninggatan i Stockholm och några dog.... Hur kan en människa göra så? Det ända som kom ut positivt av attacken var att många öppnade sina hem åt de som inte kunde ta sig hem och visa att vi örn medmänniskor och kan hjälpa varandra.

Jag tyckte det var jättefint att Frankrike släckte ner Eiffeltornet för att stödja Sverige.

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte uppdaterat på väldigt länge, men jag tänkte försöka mig på att blogga lite. Jag är 15 snart 16 och går i nian nu. Nian är nog den stressigaste årskursen enligt mig för man ska välja gymnasium ( alltså välja vad man typ ska bli) och man har nationella proven som inte är så svåra men lärarna stressar upp alla elever så att det blir värsta svåra och jobbiga provet. Men nu är det som tur är ungefär bara 2 månader kvar... Det ska bli rikigt kul att börja gymnasiet. Jag har valt Handel & adminstration.

Bara en liten uppdatering från mig, vi hörs snart

Kram

Hannah

Likes

Comments