Tjena de va ett tags sen jag bloggade... Har haft så fullt upp i mitt liv. Så förlåt, lovar att bli bättre på att uppdatera. Hehe.

Har massa prov denna veckan :( men jag kommer nog klara de. Men jag fattar inte varför lärarna sätter allt på oss dom sista veckorna?! De suger fett man blir ju as stressad ://

Här kommer några bilder från de senaste veckorna <33 puss & kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!! Sorry för dålig uppdatering igår men jag gjorde inte så mycket. Efter skolan igår så va jag på gymmet en snabbis och sen åt vi på subway.

Just nu sitter jag hemma hos Natta och ska äta. Efter vi ätit så ska ska vi åka in till Kungsbacka, hon ska träna och jag ska på laserdome med några kompisar. Så taggad!!

Likes

Comments

Hejhej! Första inlägget Yäääääy. Har blivit så inspirerad av mina kompisar som bloggar. Så blev ganska sugen på att skapa en... Men vi får se om jag fortsätter, hehe.

Idag 18 April 2016
Idag har jag haft studiedag. Men vaknade dock tidigt haha typ kl 6.00... Så blev inte så lång sovmorron. Åt våfflor till frukost samtidigt som jag kollade på några avsnitt av ex on the beach (haha drama hela tiden). Sen åkte jag & Majsan till Kungsmässan för att köpa lite grejor. Efter de firade jag min kusse på donken (haha inte bästa restaurangen, men gott var de). & sen blev vi jagade av några 04:or typ... Men nu är jag äntligen hemma! Ska dock sätta igång med att plugga :(( tröööök. Tack för att ni läste!
Puss & kram!

Likes

Comments