Iltaa! Mulla on nyt neljä päivää töitä takana ja kolme vielä edessä. Kunhan työt loppuu, niin mulla on vapaa viikonloppu. Mun pitäisi tehdä pari koulutehtävää, mutta aion salee pelata simssiä koko viikonlopun. 😀 Mulla ei toiminut se pitkää aikaa koneella ja nyt toimii. Olin ihan varma, että mun kone on rikki ja olin jo viemässä sitä korjaajalle Giganttiin. Origin (se jonka kautta pitää mennä Simssiin) ei toiminut ja myöskään en meinannut saada konetta auki. Noh, menin sitten sinne Giganttiin ja se tietysti aukesi ihan heti kun sitä nappia painoi. En siis ilmeisesti osaa painaa käynnistysnappiakaan oikein. Sitten se jannu alkoi katsomaan sitä konetta ja siellä oli supermonta päivityksiä päivittämättä... Enhän minä niitä ollut huomannut. Se koneen pitäisi päivittää ne automaattisesti! Sitten oon huomannut, että saan vielä kaiken lisäksi aina tosi hyviä ilmeitä kun kerron, että haluun pelata simssiä. Kaikki ne tyypit yrittää olla aina tosi totisia, mutta niitä naurattaa. En tiedä mikä siinä on niin hauskaa. En ole kuin 23v ja pelaan simssiä. Osaan sitä paitsi pelata tosi hyvin! Simssin pelaaminen on myös taitolaji.

Mun luovuus ei ikinä sillon ole huipuissa kun mulla on kiire tai paljon koulua ja töitä. Mulla ei normaalisti ole nyt koulun ohella edes noin montaa päivää putkeen töitä, mutta tämä on ollut poikkeus. Sitten oon käynyt nyt treenaamassa salilla ennen töitä. Tänään aloitin viikon olkapäillä. Piti tehdä eka jalat, mutta jotenkin mulla oli vähän kurkku kipeä tänään kun heräsin. Sitten mietin, että olkapäät on kevyempi. Ja nyt tässä illalla vieläkin huomaan, että jotenkin vieläkin vähän kutittaa kurkkuun. Toivotttavasti en ole tulossa kipeäksi! Siellä on kyllä aika kylmä ilmakin, mutta mun töissä on myös liikkeellä flunssaa. Mulla oli muuten tänään työterveys ja oon ihan oikeasti kasvanut 2,5cm! Olin joskus lukiossa 165,5cm pitkä ja nyt olen 167,5cm!!

Mä tänään kävin terveystarkastuksen jälkeen nopeasti vielä Stockalla shoppailee. Kävin ihan huvikseni katsomassa, että onko Nyxille tullut mun haluamaani luomiväripalettia ja oli! Eli alla oleva värikäs Ultimate paletti lähti mukaan! Mä niin halusin tuollaisen värikkään luomiväripaletin ja tuossa hinta-laatusuhde on vielä tosi hyvä. Kokeilin äsken vähän noita sinisiä sävyjä ja ne näytti tosi kivalta mulla. 😊 Kiva päästä tekemään kaikkea kivoja juttuja tuolla.

Sitten vihdoinkin ostin myös mun lemppari meikkivoidetta eli Armanin Luminous Silk Foundationii. Toi tekee ihanan silkkisen pinnan iholle ja on myös kevyt. Ainakin mun iholle ihan parasta mitä oon kokeillut. 😊

Olisipa kiva, jos Sephora tulisi Suomeen. Mä salee hakisin sinne töihin tai ainakin viettäisin siellä kaiken vapaa-ajan ja rahaakin menisi. 😁 Ehkä sittenkin ihan hyvä ettei sitä ole. Se lisäksi saattaisi viedä aika paljon muilta asiakkaita, koska Suomi on kuitenkin niin pieni maa ja täällä ei myydä kosmetiikkaa kun Stockalla, Sokoksella ja Kickissä. Ja siis selektiivisestä ja vähän erikoisimmista merkeistä puhun. Ootteko te koskaan miettinyt tätä asiaa? Ruotsissa kuitenkin on Sephora. Mä aloin miettimään eilen illalla kun selailin niiden sivuja.

Laitan vielä loppuun mun söpön matkakorttikotelon, jonka ostin eilen. 😻 Mulla oli entinen rikki ja mun matkakortti meinasi tippua sieltä. Sitten Ärrällä, samalla kun kävin ostamassa Noccoja, sattui silmään supersöpö pinkki kissakuori. Ostin sen.

Nyt kuitenkin meen suihkuun ja sitten nukkumaan. Oon tosi väsynyt. Varmasti kirjoitan teille sitten paremmin kun työputki on ohi. Kuulemiin ja hyvää yötä! 💕

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Tämän päivän jutut:

1.Menin kouluun ajoissa!!!

2. Tein koulussa kaksi hoitoa. LPG:n ja Ditelle. Myös minulle tehtiin ne. Tuli vähän lihakset kipeäksi, mutta ei se haittaa. Olenkin ollut aika jumissa viime päivinä.

3. Söin jauhenlihakeittoa koulussa vaikkka en tykkää siitä.

4. Söin myös Maltesers-karkkeja, jotka on superhyviä.

5. Menin tekemään cardion salille noin 40 minuuttii. Katsoin kaksi jaksoa Life Of Kylietä. Ja varmaan joku 8km kerkesin mennä crossarilla juosten.

6. Luin Tunnelukko -kirjaa sängyllä samalla kun join kahvia ja oivalsin uusia asioita siitä. Uusien asioiden oivaltaminen on aina kivaa.

7. Menin sirkustreeneihin, jotka oli ekat tältä vuodelta. Oli superkivaa! Vaikka olin vähän jumissa ja spagaatit vähän sattui. Tehtiin lattia-akroa aika paljon ja lopuksi kunnon lihaskunto.

8. Maksoin sirkuksesta kurssimaksun, jonka meinasin unohtaa.

9. Seuraavaksi menen suihkuun ja laitan Lushilta ostaman kasvonaamion vaikuttamaan. Laitan myös jotain ihanaa yövoidetta tai öljyä ja rasvaan mun kutiavan ihon ihanalla vartalovoiteella. Sitten olenkin valmis unijunaan.

LPG-hoidossa on aina superkiva avaruusasu.

Ja AJATUS:

Millonhan Nocco vadelma-sitruuna tulee Suomeen? 😋 Se lanseerattiin juuri pari tuntia sitten Ruotsiin.

Likes

Comments

Vuosi vuodelta mulle on tullut tärkeämmäksi oma hyvinvointi ja henkinen tasapaino sekä tasapaino kaikilla elämän alueilla. Nuorempana tuntuu, että olin aika epätasapainossa. Hain itseäni ja tein juttuja jotka eivät saaneet voimaan mua hyvin. Yritin myös olla ehkä ennemminkin joku toinen kun oma itseni. Ehkä yritin liikaa. Sitten mulla oli vähän huono itsetunto enkä oikein osannut hahmottaa rajoja ja tuntuu, että olin muutenkin ihan vinksahtanut. Kun siis mietin aikaa jolloin olin noin 18-21 vuotias. 😀 Biletin sillon aika paljon ja etsin ihan vääristä paikoista onnellisuutta, ja vääristä ihmisistä. Halusin olla tosi muodikas ja kaikin puolin ”hieno”. Toisaaltaan aika monella varmasti on ollut tällainen vaihe joskus nuoruudessa. Toisille se tulee aikaisemmin ja toisille myöhemmin. Kaikki meistä on joskus hakenut itseään. Ja vaikka mua ihan nolottaa kun ajattelen jotain hölmöilyjä, niin oon kuitenkin kiitollinen siitäkin elämänavaiheesta, koska virheistä oppii ja siitä näkee myös mitkä jutut soveltuvat itselleen ja mitkä ei. Mä jotenkin ajattelen, että ihminen kasvaa ja oppii asioita koko elämän ajan. Tilanteet vaihtuu ja välillä toiset asiat ovat tärkeämpiä kuin toiset. Myös arvot vaihtuvat. Vaikka oon superpaljon kasvanut, niin on mulla vielä paljon kehittymisen varaa. En usko, että kukaan on koskaan täysin valmis tässä mielessä. Mulla on omat heikkoudet ja omat vahvuudet kuten kaikilla muillakin. Tälläkin hetkellä mulla on kukistettavana yksi tyyppi elämästä. Ajattelen aina, että ihmiset jotka tuovat negatiivisuutta elämään, täytyy jättää sieltä pois. Asiat eivät kuitenkaan ole aina niin mustavalkoisia kun omalle kohdalle sattuu. Kaikista vaikeinta on, jos ihminen tuo iloisuutta sekä naurua ja samalla kohtelee todella huonosti. Tämä on varmasti hyvä sitten tietää oman kokemuksen kautta, koska jos tällaista ei ole kokenut itse, ei pysty samaistumaan toiseen. En viitsi avautua tässä enempää asiasta. Kerron sitten vaikka joskus myöhemmin. Uskon kuitenkin, että tästäkin seuraa jotain parempaa. Ja samalla tavoin kasvattaa mua ihmisenä. Mulle luottamus ja kunnioitus on tärkeää. En pyydä enempää, mutta en tyydy vähempään. Älkää teekään tyytykö!

Likes

Comments

Jee huomenna mulla on vapaa!! Eihän tässä kerennyt olemaan kuin kolme päivää töissä, mutta ihan kiva silti. Koska ylihuomenna alkaa koulu ja sitten perjantaina pidempi työputki. Sitten onkin varmaan seuraavat vapaat vasta joskus parin viikon päästä. Tänään myös pääsin aloittamaan treenaamisen kunnolla. Ihanaa! Aloitin kevyesti olkapäillä ja sitten huomenna on vuorossa jalat. Ajattelin jakaa teille asioita, jotka pitävät mut motivoituneena treenaamiseen. :) Sitä on joskus kyselty.

Kivoja juttuja treenaamisessa:

1. Itsensä haastaminen, kehityksen näkeminen ja onnistumisen tunteet! Uusille treenaajille vaikeinta usein on aloittaminen. Älkää antako sen lannistaa! Haastakaa itseänne ja uskokaa unelmiin. Kun kehitystä alkaa näkemään, niin onnistuminen tuntuu niin hyvältä, että ei halua enää lopettaa. Onnistumiset kohottavat myös itseluottamusta. Sinä pystyt siihen!

2. Liikunnan jälkeinen hyvän olon tunne. Oikeasti varmaan huume mulle. Tiedän ihmisiä, jotka eivät hirmuisesti liiku eikä koe tuntevansa tätä tunnetta. Mielestäni on tärkeää löytää sopiva laji ja oma tapa liikkua. Kaikille ei välttämättä sovi sali. Sen sijaan esimerkiksi tanssi tai nyrkkeily tai ehkä jokin joukkoelaji voi olla kivempi.

3. Sosiaaliset suhteet. Varsinkin kun käy paljon salilla ja on ollut siellä töissä, niin ihmiset tulevat tutuksi. Ennen olin tosi paljon sellainen, että tykkäsin treenata yksin napit korvilla ja toivoin, että kukaan ei tule sanomaan mitään. En minä nytkään siellä höpise tuntemattomien kanssa, moikkailen ennemminkin ns. salitutuille. Mutta mulla käy joitain kavereita samalla salilla ja se toimii myös hetkisen elämän ohella hyvänä kohtauspakkana. Joka viikko vähintään kerran sovin treffit salille, yleensä useamminkin. Ja yhdessä treenaaminen on myös kivaa.

4. Hömppäohjelmat. Tää on ihan mun oma juttu, mutta teen treenin päätteksi yleensä cardiota crossarilla ja laitan aina pyörimään jonkun hömppäohjelman. Oon katsonut ainakin Paradise Hotel Ruotsi ja Suomi, Love Island, Tempparit, Kumman kaata, Salkkareita, Au Pair ohjelmia,jotain dokumenttejakin ja tällä hetkellä on menossa Kardashianit ja Life Of Kylie. Ihan parasta! Ei tee mieli aina edes lopettaa kun on jokin hyvä kohta menossa.

5. Hetki itselleen. Kun on paljon töitä, koulua ja kaikkea muuta, niin sali on rentouttavaa ja se on hetki itselleen. Saa voida hyvin, purkaa energiaa ja stressiä, hikoilla ja meikit voi olla levällään. Ja jos treenaa oikein ja terveellisesti, niin onhan se myös vähän sama kuin laittaisi rahaa pankkiin. Terveys on tärkeä ja sitä ilman ei voi arjen askareista edes

6. Hyvät eväät. Mulla on ainakin BCAA-jauhetta mansikan ja Pina Coladan makuiseksi ja ne molemmat on tosi hyviä. Kun menee tekee raskaan treenin niin mun Pina Colada maistuu samalta kuin kuumalla säällä limonadi. Ja on terveellisempää! Sitten mulla on myös suklaan makuista hera-jauhetta. Välillä myös ajattelet, että treenien vuoksi voin ostaa Noccon tai jonkun muun hyvän juoman, joka liittyy treenaamiseen. Tai sitten Bare Bells patukka treenin jälkeen tai protskuvanukas. Nykyään ei tarvitse edes syödä pahaa ruokaa, jos haluaa elää terveellisesti. Voi myös herkutella. 😋

7. Kivat treenivaatteet. Mulla on ainakin paljon motivoituneempi olo kun näytän kivalta salilla ja mulla on siihen sopivat ja mukavan tuntuiset vaatteet. Näillä voi myös nostaa motivaatiota. Harrastuksiin kyllä aina saa kulumaan rahaa vaikka kuinka jos haluaa. 😀 Mä kuitenkin löydän yleensä parhaat treenivaatteet H&M:n Dividet-osastolta ja treenipaita on maksanut joskus huimat 2euroakin sieltä.

Kuvat ovat otettu tänään kun olin treenaamassa. Nyt nukkumaan. Öitä! 😘 Ja huomenna toisille ketkä ovat nyt jo nukkumassa ja lukevat vasta huomenna.

Likes

Comments

Mä en kestä, että mun lomailu on nyt ohi ja huomenna joudun palaamaan taas töihin ja myös koulu alkaa ensi viikolla. 😩 Olin just kerennyt tottumaan tähän ja tekemistä riittää vaikka kuinka. Tänään siis tulin mun vanhemmilta pois ja mun vanha sänky on kyllä yli ihana. Voisin nukkua siinä vaikka koko päivän. Parasta lomassa onkin, että ei tarvitse herätä kellon soittoon ja saa oikein hitaasti nousta ylös ja syödä vähintääkin yhtä hitaasti aamupalan. Rakastan hitaita aamuja yli kaiken! Anyway, kotiiin palattua siivoilin ihan vähän ja kävin salilla vetää oikein kunnon jalkatreenin. Luulen etten pääse tällä viikolla enää treenaamaan toista kertaa kun on töitä. Ensi viikolla sitten aloitan taas treenien kanssa normaalin tahtiin. Nyt on ollut vähän taukoa, mutta se on kyllä välillä ihan hyvä ja oikeastaan todella tärkeää. Huomattavasti paremmin jaksaa kun välillä antaa lihasten levätä. Vaikka super kiva olisikin nyt aloittaa kunnolla treenaaminen kun on tullut vähän herkuteltua, mutta onhan tässä lähes kokonainen vuosi aikaa jumppailla...

Iltalukeminen mulla onkin jo valmiina. Oon niin innoissani! Kävin tänään hakemassa Adlibrikselta tilaamani Tunnelukko -kirjat. Onko joku teistä lukenut? Mitä oikein piditte? Ei hitsi mua kiinnostaa kaikki tuollainen. Tykkään pohdiskella, kehittää itseäni ja oivaltaa uusia asioita. Katsotaan mitä oivallan noiden kirjojen avulla! 😊 Teen myöhemmin vaikka sitten jotain postausta niistä erikseen. Oon nyt ihan tosi väsynyt ja pakko mennä suihkuun, että pääsen sänkyyn ja nukkumaan. Tästä postauksesta tuli vähän tynkä, mutta tarkoitus oli ilmoittaa, että oon back in business. Voi tosin olla, että en nyt viikonloppuna kerkeä niin päivittelemään kun oon töissä niin pitkää. Mulla on kuitenkin tuolla jotain luonnoksia mitä aion julkaista teille pian. Katsotaan jos vaikka sitten viikonloppuna! 😊 Nyt kuitenkin ihanaa viikonloppua ja hyvää yötä! Palataan pian! ❤️

Likes

Comments

Oon tulossa torstaina tai perjantainta takaisin stadiin. Mulla on perjantaina töitä viideltä ja sitten kelasin, että olisi kyllä kiva käydä treenaamassa ennen sitä. Nyt sitten menenkin ensimmäistä kertaa ihan asikkaana sinne salille. Mulla loppuu huomenna työsuhde virallisesti Elixialta. Onpas outoa, mutta olen kerennyt kyllä jo tottua ajatukseen. Ennen kun pääsen takaisin kotiin, niin en varmaan keksi mitään kovin järkevää kirjoitettavaa tänne kun ajatus ei juokse ollenkaan enkä oikein tee mitään erityistä täällä josta osaisin kirjoittaa. Kotona mulla juoksee ajatukset paremmin. Joka taupauksessa haluan esitellä teille mun uusia meikkejä. Mä kelasin, että jos saisin jotenkin kameran kunnolla tai jotain, niin voisin alkaa tekemään jotain meikkivideoita. En vielä kyllä lupaa mitään, mutta musta voisi olla ihan kiva tehdä jotain videoitakin. Kuvailen nyt tänne blogiin kuvia mun Iphonella pääasiassa ja sillä on vähän huono ehkä kuvata videoita. Mulla on kyllä järkkäri tuolla jossain, mutta haluisin kyllä ihan kokonaan uuden kameran. Katsotaan mitä keksisin, koska se olisi varmasti kivaa.Ehkä joku hyvä pokkarikin voisi olla kiva. Mulle saa ehdotella hyviä kameroita!

Sain yllä olevan supersöpön Glamglown meikinkiinnitys-sprayn. Tossa on superihana tuoksu mun mielestä ja tosi kiva tuote muutenkin.. Toi on lisäksi tosi kevyt ja kaikinpuolin tykkään siitä hirmuisesti. Ei salee kyllä kestä kovin pitkää mulla, koska voisin vaan olla koko ajan suitsuttelassa tuolla kasvoihin. En ole ihan hirmuisesti käyttänyt kyseistä merkkiä aikaisempaa. Tai oon tutkinut kyllä sitä kaupassa, mutta en ostanut. Onko joku kuka käyttää enemmän ja haluisi kertoa mulle kokemuksia? :) Niillä nimittäin on pari tuotetta, jotka mun mielestä vaikuttaa kiinnostavilta ja olisin kiinnostunut ostamaan.

Sitten sain myös Joe Blascon BB-voiteen. Mä en oo vielä päässyt kokeilemaan tätä, mutta kokeilen huomenna. Tykkään käyttää BB- ja CC-voiteita, koska ne on kevyitä ja usein jonkin verran hoitavampia kuin meikkivoiteet. Toivottavasti tämä olisi hyvä!

Sitten ostin uuden luomiväri paljetin, koska halusin jonkun mattapintaisen. Tuo on We Care Icon -merkkinen nude paletti. Musta tuntuu,että mun luomivärit kaikki on jotenkin lopussa kun en käyttänyt niinkään tässä yhdessä vaihteessa niitä. Paitsi tosi vaaleita sävyjä.

Sitten ostin vielä Sokoksen alennuskorista hiusmaskin, jossa on arhan oilii. Toi maksoi vaan jonkun 6 euroa, niin ei voi mennä paljon pieleen. Mulla on loppu mun hiusmaski ja tarvitsin jotain uutta. Toi on vielä super iso purkki. Ja mä tykkään tuosta argain oilista, niin uskon, että se tehoaisi mun hiuksissa.


Nyt menen syömään tai juomaan jotain kahvia. Kuulemiin! :)

Likes

Comments

Hyvää uutta vuotta 2018! <3 Toivottavasti teillä kaikilla oli eilen kiva ilta. Mä olin syömässä ja juomassa Casa Largossa kavereiden kanssa. Tai söin pelkästään bataattiranei kun luulin ekana etten kerkeä syömään ja olin jo syönyt vähän sitä ennen. Kun pöytävaraus oli viideltä ja mulla loppui työt vasta uudelta. Olin siis töissä eilen myös. Mutta oli kuitenkin kivaa eilen! Ja menin kotiin suht aikaisin ja söin super paljon sipsiä ja pakkailin ja katsoin elokuvaa. Mä en halunnut mennä baariin eilen kun siellä olisi salee ollut tosi paljon porukkaa. Ja mulla oli vähän hikinen ja väsynyt olo ja olisin halunnut vaihtaa vaatteet, jos olisin lähtenyt jatkamaan johonkin. Tänään myös jouduin heräämään suhteellisen aikaisin kun päätin tulla mun vanhemmille käymään vielä ennen koulun alkua. :) Hitsi Mä en tiedä miten tuun jaksamaan koulua kun on työt ja pitää aloittaa myös se harjoittelu. Ihan sikana sitten taas kaikkea. Jotenkin kun nyt on tottunut vähän tällaiseen lomailuun tai ainakin puolilomailuun. Mutta ei ole kyllä enää kun puoli vuotta ja sitten valmistun, jos kaikki menee aikataulun mukaan.

Mulla on jotenkin tosi hyvä fiilis tästä vuodesta. En oo luvannut mitään, mutta tykkään tehdä tavoitteita ja haluan mennä kohti unelmia. Tästä vuodesta varmasti tulee tietynlainen seikkailu. Koska just mulla tulee muutoksia elämässä koulun loputtua eikä vielä työpaikasta ole ihan taattua varmuutta. Ja juuri sekin, että alanko tekemään kosmetologin töitä ihan kunnolla vai haenko uuteen kouluun opiskelemaan. Sitten mua kiinnostaisi myös meikkaaja-maskeeraaja, mutta en tiedä kouluttaudunko siihen vielä. Meikkaaminen on kyllä super kivaa! Mutta se on kuitenkin aika kallis koulu maksaa. Mä oon innoissani, että pystyy aloittamaan puhtaalta pöydältä juttuja. Ja varsinkin nyt siltä tuntuu kun on just tollein uusia juttuja tulossa. Ja odotan tosi paljon kaikkea uusia ihmisiä keihin pääsen tutustumaan. Uskon, että voin löytää uusia tosi kivoja ihmisiä mun elämään! Olisi kiva löytää vähintään yksi tosi tärkeä uusi ihminen. Ja haluan pelkästään olla sellaisten kanssa, joilla on positiivinen vaikutus muhun. 😊

Musta on tosi kivaa myös kun mulla on nyt tää blogi taas niin voin jakaa juttuja teidän kanssa. Tai vaikka kukaan ei lukisi, niin vähintään itse voin kirjoittaa muistoja tänne ja käydä niitä läpi sitten vaikka ensi uutena vuotena.

Nyt oon tosiaan täällä vanhemmilla vähän rentoutumassa ja meen kotiin takaisin torstaina tai perjantaina. Vielä on joulukarkkejakin jäljellä, mutta mun pitää yrittää nyt olla syömättä herkkuja, koska tuntuu, että oon vähän lihonut. Mun jalat on ehkä vähän paksummat kuin ennen. Enkä halua olla mikään läskipontso. Mutta nyt menen suihkuun ja peseytymään. Heräsin tänään ajoissa ja oon aika väsynyt. Halusin kuitenkin tulla kirjoittamaan jonkinlaisen postauksen tänne näin vuoden ekan päivän kunniaksi. Kuulemiin! ❤️

​Laitan vielä loppuun mun vuoden ekan snäpin. 😁

Likes

Comments

Tänään mulla on ollut tehokas päivä! Vuosi 2017 alkaa olemaan lopussa. Tuntuu, että tämä vuosi meni kamalan nopeasti. Vuoteen mahtuu paljon iloa, naurua, onnistumisia ja kivoja asioita, mutta myös alakuloisuutta ja pettymyksiä. Oon kokenut isoja nauruja, mutta myös surua ja pettymyksiä. Kokonaiskuva on aika keskiverto. Tosin mulla on jotenkin kutina, että vuodesta 2018 voisi tulla parempi. Mahan pohjassa tuntuu, että jotain hienoa, ainutlaatuista ja uutta voisi tapahtua ensi vuonna. Tämä tietysti myös itsestäni kiinni hyvin paljon. ;) Mielestäni uusi vuosi on ihana siinä mielessä, että pystyy juuri aloittamaan puhtaalta päivältä eikä koskaan tiedä mitä se tuo tullessaan. Nyt on uuden vuoden aaton aatto ja kaikki valmistautuu parhaillaan vastaan ottamaan tulevaa vuotta. Ihana tapa jättä 2017 taakse ja aloittaa 2018 on freesinä sisältä ja ulkoa sekä niin, että koti on puhtaana. Ikäänkuin pestä kaikki huonot jutut pois ja toivottavaa hyvät jutut tervetulleeksi Tänään salin jälkeen oon imuroinut, tiskannut, pessyt pyykkejä, pakannut ja kävin vielä pienellä lenkillä. Oon niin ylpeä itsestäni, että sain kaiken tämän tehtyä. Aina ollut niin kiire ettei ole ollut oikein aikaa. Ja oon välillä vähän laiska siivoamaan, vaikka rakastan puhtautta.

Ja koska koti on siivottu, niin täytyy myös itse olla raikkaana. Laitoin äsken mun uuden kasvonaamion kasvoille ja annoin sen vaikuttaa. Sitten kävin suihkussa peseytymässä ja kuorin samalla ihon sekä laitoin hopeashampoon hiuksiin. Mä rakastan kyllä niin kosmetiikkaa. Ja musta on niin ihanaa tehdä juuri kaikkea maskeja ja kuorintoja iholle ja hiuksiin. Seuraavana laitan vielä vartalovoiteen iholle ja jonkin hyvän yövoiteen kasvoille.

Nyt otin lasillisen punkkua ja rentoudun. Katson tässä jotain lasten leffaa samalla mikä tulee telkusta. 😀 Aika moni on tainnut lähteä ja uuden vuoden viettoon. Ainakin kun katson snäppejä! Musta olisi voinut olla kiva lähteä johonkin hiihtokeskukseen, mutta olen huomenna töissä. En kyllä myöskään valita, että olen kotona/Helsingissä. Huomenna töiden jälkeen menen sitten varmaan drinksuille tai jotain kivaa. En kuitenkaan varmastikaan mihinkään baariin, koska niissä on salee ihan hulluna porukkaa. En oikein tykkää olla baarissa uutena vuotena.

Mietin juuri uudenvuoden lupauksia. Oletteko te tehnyt mitään? Mä en oo oikein monena vuotena. Mulla ehkä enemmän tavoitteita ja visioita seuraavaa vuotta varten, mutta teen niistä vaikka erillisen postauksen vuoden alussa. 😊 Nyt menen hakemaan pyykkituvasta pyykit. Kuulemiin! ❤️

Likes

Comments

Kävin juuri äsken vetämässä vuoden vikan jalkatreenin ja samalla vuoden vikan treenin. Oli hyvä treeni! Nyt sitten asetuin tähän sängylle, juon samalla Noccoa ja kirjoitan teille. Mä kävin toissa päivänä Tallinnassa ja esittelen nyt mun ostokset. Löytyi super kivoja juttuja kuten aikaisemmassa postauksessa sanoinkin.

Mulla on tosi vähän jotenkin tällä hetkellä normaaleita siistejä arkipaitoja. Olin jo päättänyt, että niitä ostan. Olisi kuitenkin voinut löytyä vaikka enemmänkin kivoja. Eli Ulemisten Zarasta ostin yllä olevan paidan. Toi on super kivan näköinen päällä ja vaihdoinkin sen samantien kun ostin. 😁

Samasta Zarasta lähti mukaan myös pörröinen rakin kaulus/kaulaliina. Tykkään aina lisäillä tuollaisia vanhoihin takkeihin kun ne tuo ihan uutta ilmettä. Tuota nyt olen pitänyt yhden mustan takkini kanssa, mutta se sopii myös moneen muuhun. :)

Sitten yhdestä kaupasta (jonka nimeä en muista) ostin ylipolven saappaat. Tää oli hyvä löytö, koska katsoin näitä jo viimeksi ja ne maksoi sillon 50e. Nyt ne maksoi vain 14,90e ja niitä oli yhdet jäljellä ja sopivasti kokoa 37. Olipa hyvä tuuri!

River Islandista Ulemistesta löytyi aivan ihana huivi/boncho. Tuo ei pääse ollenkaan oikeuksiin tässä kuvassa, mutta tulette näkemään sen vielä mun päällä ja se on super kiva. Tämäkin oli aika hyvässä alessa. Oikea hinta taisi olla 70e, mutta Mä maksoin vaan 30e.

Keskustan River Islandista löytyi mun Fifi-laukulle kaveri. Eli mulla on tuollainen laukku paitsi lila, niin ostin myös mustan! Ja tota itseasiassa halusinkin ostaa kun olin katsonut sieltä sivuilta. Ja sitten se sattui silmään ja oli alessa. :) Superkiva juttu!

Bershasta ostin söpön pinkin paidan, joka sopii hyvin mun huulipunien kanssa yhteen. Olin kyllä päättänyt, että en ostaisi yhtään collage-paitaa, koska mulla on niitä aika paljon, mutta ostin kuitenkin. 😁

Berhskasta lähti mukaan myös uusi kännykän kuori. Halusin jonkun vähän kimaltavan, mutta silti hillityn.

Sitten ostin myös vähän sisustusjuttuja. En muista sen sisutuskaupan nimeä Ulemistessa, mutta siellä on ihania juttuja. Mulla kuitenkin osui silmät tuohon ihanaan kristallikukkaan enkä saanut niitä enää pois siitä. Oli siis pakko ostaa, koska rakastan kaikkea tuollaista mun sisustuksessa.

Sitten toisesta ihanasta sisustuskaupasta ostin kaksi lasista juomalasin alusta. Superkivoja.

​Musta on aika kiva ostaa ruokaa ja kaikkea eri makuja muualta mitä Suomessa ei ole. Tykkään tosi paljon tosta lime-kokiksesta, niin ostin yhden pullon mukaan. Sitten ostin myös Nocco Citruksen, jonka join äsken.  Tykkään Citrus/lime mausta. En tiedä käytetäänkö niitä enemmän sitten Virossa kuin Suomessa kun ei täällä kaupoissa noita näy.

Sitten lopuksi ostin satamasta kolme pulloa. Yhden skumpan, joka on mun mielestä tosi hyvän makuista. Yhden rieslingin ja yhden punkun. Tänään korkkaan aika varmasti jomman kumman viineistä ja otan lasillisen. Tosiaan On kiva, että jääkaapissa on valmiina jotain. Juuri, jos vaikka tekee mieli ottaa illalla yksi lasillinen, niin ei tarvitse lähteä Alkoon, varsinkin jos se on jo kiinni.

Sitten vielä ostin laivalta vähän karkkia! Nam.

Toivottavasti muistin nyt kaikki!!! Nyt mun pitää mennä käymään Ärrällä kysymässä yhtä pakettia. Kuulemiin! ❤️

Likes

Comments

Iltaa! Kävin tänään katsomassa elokuvissa päivänäytöksessä Solsidan-elokuvan kun se tuli ensi iltaan. Tykkään tosi paljon siitä sarjasta ja oli ihan pakko päästä katsomaan heti tuo elokuva kun sain tietää, että se on tulossa. Sali oli ihan täynnä ja kaikki sai vielä ensi-illan kunniaksi Healt Labin juoman elokuvateatterissa. Mulla oli laivalta ostettuja karkkeja mukana, niin ei tarvinnut ostaa mitään sieltä.

Oli myös mun eka kerta yksin elokuvissa! En tosiaan kysynyt ketään mukaan vaan ajattelin, että menen vain yksin. Niin moni olisi ollut töissä päivänäytöksen aikaan ja ne ketkä eivät olisi, niin olisi voinut olla tekemässä jotain muuta. Sitten taas tullaan siihen, että ketkä olisi ollut halukkaita mennä katsomaan tuon elokuvan. Ajattelin, että pääsen helpoimmalla kun menen yksin. Ja oli ihan kiva käydä yksin elokuvissa! Kun ei siinä elokuvan aikana kuitenkaan pysty juttelemaan kellekään. Se on ihan sama istuuko siinä yksin vai jonkun kanssa. Varsinkin kun kyseessä on tuollainen kevyt komedia. Siellä oli monia muitakin itsestään ja varmaan noi päivänäytökset vetää puoleensa sellaisia.

(SISÄLTÄÄ JUONINPALJASTUKSIA) Itse elokuvalle annan 1-5 tähteä 3,5-4. Ehkä 4, koska siinä oli koko ajan ihan hauskoja kohtauksia. Eli niille jotka eivät tiedä, niin sarjassa on kolme erilaista paria, joiden elämää seurataan vähän huumorimielessä. Parit elää Solsidanissa, joka on Tukholmassa aika hieno alue ja elämä näyttää iloiselta, mutta sitten heillekin sattuu koko ajan tosi paljon sellaisia juttuja joihin on helppo samaistua. Ihan perus arkijuttuja siis. Ja näistä on juuri höystetty se huumori. Sarjoissa jutut on yleensä saattanut olla jotain pieniä ihan kaljuuntumiseen, grillaamiseen ja sairauden epäilemiseen. Tässä elokuvassa oli selvästi vähän isompia elämän käännöskohtia meneillä.

Elokuvassa näillä kolmella parilla oli jonkinlaiset käännöskohdat meneillä elämässään. Ensimmäisenä Alex ja Anna, jotka on ns. tavallisin pari näistä. Eli he olivat eronneet elokuvassa. Se oli juttu mikä mua vähän ärsytti ja minkä takia en antanut viittä tähteä. :D Kun ne on ollut mun mielestä parina niin hyvä. Harmi, että olivat nyt erikseen. Mutta toisaaltaan nykyään niin moni pari eroaa ja todella monesta syystä, niin ehkä se oli ihan hyvä. Varmaan moni ihminen osaa hyvin samaistua siihen ketkä ovat kokeneet vastaavaa. Sitten niillä oli omat uudet kumppanit yms, mutta lopussa kuitenkin palasi yhteen! 😊

Sitten oli Ove ja Anette. Eli ns. rasittava ja nuuka pari, mutta näiden ansiosta tosi hauska. He halusivat elokuvassa kovasti lasta, mutta lääkäriltä tuli tuomio etteivät he pysty saamaan enää lasta. Ja vika oli Oven puolella. Sitten heidän täytyi keksiä ratkaisu tähän ja kuinka he voivat saada lapsen. Lopussa Anette sitten on raskaana, mutta tässäkin sitten oli käytetty aika paljon huumoria koko keississä. 😁

Ja sitten vielä mun lempparit Mickan ja Fredde, jotka ovat ns. Hieno ja rikas pari. Heillä oli pieniä ongelmia teini-ikäisen poikansa kanssa kunnes ongelman ydin osuikin Fredden isään, joka oli aivopessyt heidän poikaa. Elokuvassa he lähtivät Fredden isän luokse lomalle, jossa Mickan piti seurapiiribileet. Kuitenkin ne ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Lopussa sitten myös Fredden isä kuoli kun hänellä oli jo terveysongelmia pidemmän aikaan. Ja jätti jälkeensä jotain mikä olikin aika hauska loppu koko leffalle.

Kirjotin vähän väsyneenä tuota tekstiä. Ajattelin eka, että en olisi jaksanut päivittää enää tänään blogia. Oon nimittäin väsynyt! Mun niskat on ihan jumissa ja jotenkin se nyt nousi tuonne päähän myös. Täytyy mennä aikaisin nukkumaan tänään. Nyt siis yritän kömpiä suihkuun ja sitten huomenna laitan teille mun eilisistä ostoksista postauksen. 😊 Kuulemiin! ❤️

(Solsidan kuvat: Google)

Likes

Comments