Hei! I går var en veldig trist dag, for det ble den siste dagen til verdens fineste Zelda ❤

Zelda var en veldig spesiell hund, som vi fikk et veldig spesielt forhold til.
Vi fikk henne julaften 2006, og jeg tror ikke jeg har vært mer glad i hele mitt liv. Jeg hadde ønsket meg en liten hund i evigheter, og endelig skjedde det.

Mamma og pappa kom hjem med henne på julaften i en flettet kurv med et teppe over. Eivind sa flere ganger "det er en hund" men jeg trodde ikke på han, det kunne ikke være mulig.
Jeg trodde ikke engang på det da jeg fjernet teppet, for hun lå så utrolig rolig. Jeg trodde det var en bamse, haha. Og hun var jo egentlig det, en levende bamse.

Snillere hund enn Zelda tror jeg ikke noengang har eksistert, hun var den perfekte hund.
(Bortsett fra når det gjelder å stjele mat, og at hun var utrolig ufotogen, haha! Veldig vanskelig å ta bilder av, men har heldigvis noen få fine.)

Hvil i fred

-Hannah

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Håper dere har hatt en fin påske.
Vi har vært hjemme i påsken, men jeg føler jeg har vært skikkelig aktiv (Les: For meg å være) Jeg leser om folk som har vært på fjellet, gått lange skiturer og alt mulig, og jeg er nok ikke helt der.

Men! Jeg har vært hos frisøren, i 4 timer, og det føltes ut som jeg hadde gått et par lange skiturer etter det altså. Det er nå en uke siden jeg var der, og det føles fortsatt sånn, haha.

Også har jeg faktisk gått to turer, lengre enn jeg vanligvis klarer. Og vi har hatt besøk av to av brødrene mine og vært på middag hos mamma og de. Så jeg er veldig fornøyd med hva jeg har klart i påsken. 😊

Det har vært noen skikkelig fine dager her, og det begynner å bli grønt. Det er veldig godt med litt vårfølelse. Vår og sommer er absolutt de årstidene jeg liker best. Og at det er lyst lenge gir meg mer tid til å komme meg ut på tur. Starten av dagene er som oftest tyngst.

Lilly er også glad for lengre lyse dager. Når vi er inne og det er sol ute løper hun opp i vinduskarmen og legger seg for å sole seg. Hun er litt sær, litt som en katt. 😄

Hva har du gjort i påsken? 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei! Jeg har ryddet på hobbyrommet i dag og fy som det så ut! Når vi hadde besøk flyttet vi sengen vår inn på hobbyrommet mitt, og lånte vekk soverommet vårt. og da måtte mye flyttes vekk for å få plass der inne. og ting ble lagt feil og ja, fullt kaos. Og jeg liker ikke at ting ligger feil der inne, haha! Jeg er litt sær på det 😄
Men nå begynner det endelig å bli som jeg vil ha det. (Det var verdt det for å ha besøk altså!)

Lilly har fått ny leke, og forventet lek mens jeg ryddet 😄
Fant endelig en tauleke i fine farger, og som var lang nok til at hun ikke treffer fingrene våre med tennene sine når vi leker!

Min bror kom også innom en tur i dag, det var veldig koselig 😊 Og vi fant ut at vi skal ha en filmkveld snart. Og da ble det nevnt starwars og taco. Det var ikke mine forslag for å si det sånn! (Nå skal det sies at jeg kom ikke med noen forslag da, Haha) Men fint blir det uansett 😊

Nå skal vi se fotballkamp på tv, og slappe av.
Christian har varmet en varmepakke til nakken min og laget en kopp te til meg, så nå har jeg det fint 😊

Håper dere har en fin kveld!

-Hannah

Likes

Comments

Hei!

Sist helg hadde vi besøk av Birgitte og Philip. Philip er en så utrolig søt og morsom gutt!
De kom tidlig fredag morgen på bursdagen til Christian, og den kvelden sovnet jeg og Christian kl. 10! haha.
Vi feiret bursdag med kake og pakker, og taco såklart 😊

Det var ikke akkurat supert vær, men det virket ikke som Philip synes det gjorde noe iallefall, han likte alle vanndammene han kunne hoppe i. 😊

Han likte også veldig godt "innebilen".. Som vil si rullestolen min, haha.
Så det ble noen kjøreturer rundt i leiligheten😄

Han kalte meg også "Tante Hannah". Det var veldig gøy, for tidligere har jeg bare vært "Han" Haha!
Vi kan jo håpe han mente halve navnet mitt, og ikke hannkjønn, men.. 😊

❤😍❤

Håper det ikke blir så lenge til neste gang vi sees! 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!

I forrige uke sydde jeg endel, og det var så gøy! Jeg kjøpte symaskinen min for et år siden, og ikke før nå har jeg orket å bruke den ordentlig, og prøve ut forskjellige ting. Jeg har jo prøvd den litt på småting, men ikke laget noe ferdig.

Jeg fikk flere syføtter av Christian til jul, og en litt sen bursdagsgave, med stoff og mønstre. Og det passet veldig bra, for dagen før jeg fikk mønstrene og stoffet, så begynte jeg å bruke symaskinen.

Jeg har sydd en babybukse, langermet t-skjorte og body.

De siste dagene har jeg vært veldig dårlig, men hvis noe av det kommer av at jeg sydde og holdt på i forrige uke, er det verdt det 😊

Tror ikke det er bare det da, for jeg har også vært å prøvd ut og fått støtter fra topp til tå, haha. Ankler, knær, rygg, håndledd, albuer og nakken har jeg fått/skal jeg få støtter til, noen måtte bestilles. Også skal jeg få såler og kjøpte to par gode sko. Og de var faktisk veldig fine også!

Det var tungt å prøve alt sammen (i 3 timer!), reise meg opp og ned fra stolen, av og på med støtter
og ut og inn med ledd, det kjennes etterpå! Men det blir godt å få alle støttene. 😊

Gleder meg til jeg orker å sy mer 😊

På fredag har Christian bursdag, og vi får besøk i helgen av Birgitte og Philip. Det gleder vi oss veldig til! 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!

Jeg hadde en kjempefin bursdag i går! Det var veldig koselig, og mamma fikk til kaken! Jeg er faktisk veldig imponert. Altså hun lager alltid gode kaker, men jeg ba jo om noe vi ikke helt visste hvordan hun skulle lage, hehe!
Og pappa lagde en perfekt biff stroganoff! Det er såå godt 😊

Jeg og Christian fikk en felles gave (Han har bursdag om to uker), vi fikk en tørketrommel av mamma og de (Som betyr mamma, pappa og brødrene mine i dette innlegget)! Det blir veldig deilig å ikke måtte ha sengetøy og håndkler osv. hengende i stuen når de har blitt vasket! Også fikk jeg masse fine klær og pandurogavekort!

Av Christian fikk jeg en skuffeseksjon fra ikea som jeg har ønsket meg. Jeg har en make, som står på rommet, men jeg ville ha to inntil hverandre. Det ble veldig fint, akkurat som jeg tenkte!

Jeg tok nesten ikke noen bilder, bortsett fra av Christian og pakken hans til meg. Pakken er pakket inn i 3 forskjellige gavepapir, der det ene står "merry christmas" over hele, haha! Pakken var vanvittig tung, så imponerende at han klarte å pakke den inn i det hele tatt egentlig!
Han var til og med så snill at han bygget den til meg når vi kom hjem❤ Jeg fikk også en kjempefin rosebukett, og en tulipanbukett av Christian! 😍

Og! Han kastet ut et kjempestygt og falleferdig skap, som sto igjen her etter de som bodde her før oss. Og det var deilig, for det skapet plagde meg inne på det fine hobbyrommet mitt! Og det skapet var fullt av ting, og likevel så det ryddigere ut å få det vekk! 😄

Jeg har ikke tatt bilder av resten av gavene, men alt var veldig fint og jeg er veldig glad og fornøyd! 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei! Jeg har faktisk skrevet et innlegg hver dag den siste tiden, men jeg har ikke postet noen av de. Haha, fordi jeg synes det er vanskelig å poste noe når jeg ikke har postet noe på så lenge. Føler det må være litt viktig. Ganske sært egentlig.

Men bursdagen min er viktig! Det er jo den beste dagen i året (For meg), bortsett fra julaften. Tror faktisk jeg liker julaften enda bedre. Men de ligger tett!

Eneste er at i dag blir jeg 24 år, og årene må faktisk begynne å gå litt saktere. Det går farlig fort mot 30!
Følte meg litt yngre i bilen forrige dagen da, når pappa fortalte at han flyttet fra et sted for 50 år siden! Shit

Siden det ikke blir tatt så mange nye bilder av meg for tiden, så får dere heller et litt gammelt et, med den kuleste genseren jeg har!

I dag skal vi feire bursdagen min hos mamma og de, som vi pleier. Det er det jeg liker aller best 😊

Mamma har også fått i oppgave å lage en kake, som ingen av oss egentlig vet hvordan lages. For det var bestemor som lagde den til oss når vi var små, og jeg husker jeg likte den så godt. Men bestemor husker ikke hvilke kake jeg snakker om, så da får mamma bare prøve. 😄

Håper dere har en fin dag i dag! 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!

Nå har jeg mye å fortelle, eller jeg føler det er mye. og da blir jeg dårligere til å fortelle, haha!
Jeg har hatt en kjempefin jul hjemme hos mamma og de, veldig koselig og veldig fine pakker! Jeg er superglad for alt 😃
Christian har feiret jul i Horten med sin familie 😊

Jeg var dritstresset for at strømmen skulle gå pga stormen, så jeg hadde alt i lader hele tiden, men strømmen gikk heldigvis ikke hos oss. Det var kjipt at Christian måtte komme hjem to dager senere enn planlagt pga. stormen, men det var også fint med to dager ekstra hos mamma og de.

Christian kom hjem på onsdag og natt til torsdag spurte han om jeg ville gifte meg med han. Det vil jeg såklart 😊
Jeg ble veldig overrasket, ante ingenting.

Jeg sydde julesokker til meg og Christian før jul, og broderte H og C på de 😊
Det kom litt snø på julaften! Det er et julemirakel.
Julaften er den eneste dagen i året jeg vil ha snø, og det kom snø, og den forsvant igjen 😃

Haha se så lyst hun har på snopet! Hun kom sakte nærmere og nærmere... Spørs om det var noe som luktet godt i pakkene også 😄

Nyttårsaften skal vi feire hos tante Helga og de! Det gleder jeg meg til.
Så nå skal jeg fikse meg ferdig og slappe av litt før vi skal dra.

Håper dere har hatt en fin jul, får en fin nyttårsaften og at 2017 blir bra!
Ooog forsiktig med fyrverkeri!!

Godt nyttår!


-Hannah

Likes

Comments

Hei!

I går var vi hos mamma og de og spiste taco, og tok med oss Lilly hjem! Mamma har passet henne en stund, så det var veldig fint å få henne hjem igjen,
har såklart savnet henne mye. Men Lilly har hatt det kjempefint!

Det var jo Black Friday i går! Jeg vet det har vært noe svindel og drit.
Men jeg synes at jeg har gjort mange gode kjøp, så hvis jeg har blitt lurt vil jeg leve i troen på at jeg ikke ble det, haha.

Uansett! Jeg har kommet langt med julegaver, og det er veldig deilig. Jeg er veldig glad jeg lever i en tid der jeg kan kjøpe gavene på nettet 😄

Håper jeg får kjøpt de fleste før desember, iallefall nesten. Så kan jeg kose meg med å pakke inn gavene og slappe av uten å stresse i desember. Haha, ja altså, uten å stresse mer enn jeg vanligvis gjør.😊

Men, til peisen! Jeg og Christian har kjøpt oss Eletrisk peis, og den er såå fin! Det går også an å ha den på uten varme! Som gjør at også jeg og Christian kan bruke den, haha. Vi liker å ha det ganske kaldt.
Førjulsgave til oss selv 😊


Gleder du deg til jul? 🎄

-Hannah

Likes

Comments

Hallo hallo!
I går kom vi hjem til bergen. Vi har vært i horten og sandefjord i helgen, i navnefest for Charlie og feiret bursdagen til Philip som egentlig er neste helg. Men da er vi jo ikke der, så vi feiret han litt nå. 😊
Det var veldig koselig å se alle igjen, er jo en stund siden jeg var der sist. Og såklart veldig gøy å leke med ungene!

Det er godt å være hjemme igjen også, for nå er vi slitne!
Så i dag er planen å bare hvile. 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!
I dag (i går, 15.10.16) er det akkurat to år siden jeg tok fly til Kristiansand og hentet Lilly!
Jeg kommer aldri til å glemme når oppdretteren gikk mot meg på flyplassen med Lilly i en rosa genser i armene.

Jeg synes det virker lengre siden egentlig. Når jeg ser bildene av henne som valp savner jeg først litt valpetid, til jeg tenker på hvor slitsomt det var, haha. Å ha valp er veldig koselig, men det er veldig slitsomt også!

Haha de tre bildene er så vittige. Hun var veldig rampete til tider. Og jeg hadde sagt nei til å bite på den flere ganger, også må hun bare prøve seg kjeeempe sakte, og når hun oppdager at jeg ser på lukker hun munnen fort og ser på meg, også slikker hun på den isteden, haha! 😄

Verdens fineste Lilly

-Hannah

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!

Nå har oktober begynt, og jeg har funnet fram skjerfet!
Ååå, jeg har ventet helt siden mars eller noe på å kunne bruke skjerf igjen!

I dag har jeg vært på sykehuset to ganger. Det er litt drøyt, er det ikke?
Altså en tidlig på dagen og en seint på dagen.
Men på en annen side får jeg to undersøkelser ferdig på en dag.
Jeg føler meg ikke bra i dag, men jeg føler meg bedre i dag, etter å ha vært opp og ned fra sykehuset og blitt gjort vonde undersøkelser på, enn jeg har gjort siste uken. Og det sier mye om den uken.

Det gikk faktisk veldig fint i dag. Det var god stemning, og folk var faktisk hyggelige.
Altså både lege, radiolog, sykepleiere, resepsjonister og til og med en mann som holdt heisen åpen for meg og pappa? Jeg mener, var Hannah-effekten på ferie?
Uansett hyggelig. Gjorde en veldig slitsom dag til ikke en ødeleggende slitsom dag, hvis du skjønner?

Jeg så på klokken nå, og innså at jeg har brukt flere (mange) timer på dette lille innlegget, så nå er det på tide å bare poste det, haha! God natt!

-Hannah

Likes

Comments

Hei igjen!

Nå har Christian kommet hjem og støvsuget teppet. Haha, vel, hva skal jeg si.
Vet ikke om det var fordi vi har "lang lugg" på teppet, og at jeg skulle ha fått bakepulveret bedre nedover i teppet, men det fungerte ikke veldig bra!

Men mamma fortalte at de hadde gjort det samme, og at det funket.
Så konklusjonen er vel at det KAN funke. 😄

Jeg hadde stor tro på prosjektet, - eller vel.. Jeg synes iallefall det var gøy å hive bakepulver utover teppet.

Hilsen Hannah - 6 år

Likes

Comments


Hei!
Herregud, det er en flue her som har plaget meg i hele dag. Ja og Lilly. Lilly prøver å spise den, Hun har ikke lyktes enda! Hun krasjet rett i bordet isted i forsøk på å fange den, haha!

Men over til noe annet! Vi har prøvd oss på et kjerringråd, nemlig å dynke teppet i bakepulver, en hel boks bakepulver! Så skal det ligge i 24 timer, også støvsuge det godt.
Det skal gjøre teppet helt rent og luktfritt! Tror vi på det? vet ikke.
Senere i kveld skal vi støvsuge, verdt et forsøk!

Det eneste er Lilly.. Som såklart må spise på det, rulle seg i det og gni seg i det.. Så nå er Lilly ganske seig.
Tror kanskje en dusj er på tide snart.. 😄

Fortsatt litt hvitt pulver i barten 😄 Men later som ingenting ved å ta med ballen 😄

Har du prøvd å dynke teppet i bakepulver? 😄

-Hannah

Likes

Comments

Hei! I dag er jeg alene hjemme med Lilly. Christian er i oslo på møte, og dro i morges (natt) og kommer hjem i kveld.
Jeg er jo alltid alene her med Lilly når han er på jobb, men når han drar lengre vekk føles det annerledes, haha.

Men jeg og Lilly har det fint her hjemme.
Det er veldig varmt ute og vi har gått et par turer i solen. Det er rart å ha sånt vær i september!
Vi har også trent litt på å ikke bjeffe når det ringer på, for det gjør hun, og det er slitsomt.
Det ble fort bedre, men jeg vet ikke hvordan det blir når noen andre ringer på og jeg er her inne.
Vi skal fortsette å trene, så forhåpentligvis blir det bedre og bedre! 😊

Jeg prøvde å ta noen bilder av Lilly til innlegget. Hun er sleip altså! Hun ser alle andre veier og samarbeider ikke i det hele tatt. Men så tar jeg fram et par godbiter.. Og DA! Da er hun helt med, da poserer hun og smiler og gjør seg skikkelig søt. Haha.

​-Hannah

Likes

Comments

Hei og hå!

Jeg skriver ikke så ofte for tiden, fordi jeg er veldig sliten.
Jeg har vært på flere avtaler på sykehuset og hos legen, og da skrur hodet mitt seg av en stund etterpå, haha.

Jeg har også hatt eletriker her, og selvom det tok kanskje 15 min, og han var veldig grei, så krevde det mye av meg. Jeg måtte itillegg åpne døren i rullestol. For han ville komme tidligere, og da kunne jeg ikke gå. Heldigvis kan jeg heise stolen opp så jeg var i stående høyde. Nesten iallefall.
MEN han fikset varmekablene på badet, så nå føles det ikke som å gå på is på badet lengre, wii!
Og han fikset stikkontakten på kjøkkenet! 😃
Så det var verdt det.

Ellers har jeg de siste dagene funnet ut at jeg både vil lære meg å strikke, og hekle! Jeg har prøvd på dette mange ganger før, men det har ikke vært vellykket for å si det sånn.

Jeg begynte med å strikke en babygenser. Den ble en genser iallefall. Er endel feil på den, men størrelsen og formen ble som den skulle, så det er en start. 😄
Og med sokkene ble jeg jo først ferdig med en, og problemet da er at jeg føler meg veldig ferdig når jeg er ferdig med den, og da er det kjedelig å lage den andre, haha. Men jeg er fornøyd med at jeg fullførte, og jeg ble ganske fornøyd. 😃

Strikker eller hekler du?

-Hannah

Likes

Comments

Ååh som jeg skulle ønske at vi kunne bli på Kreta i noen uker til! Vi har hatt en kjempe fin ferie!☀
Jeg er egentlig mer i feriemodus nå, enn jeg var da vi dro. - Og jeg var veldig i feriemodus da også!

Jeg har tatt sykt lite bilder iforhold til hva jeg pleier på en ferie!
(De jeg reiste med synes mest sannsynlig at jeg har tatt mer enn nok bilder)

Jeg tror jeg vet hvordan bestemor hadde det nå. Da hun alltid kom med det kameraet til feil tid (Alle tider var feil) og vi bare "Ååå må du?" 😄

Jeg måtte også ta et par bilder av meg selv, bare for å vise at jeg deltok på denne ferien, haha!
Fikk med meg Christian på kanskje 5 selfier på 2 uker.
Jeg liker vel egentlig ikke å bli tatt bilde av jeg heller, men jeg liker å ha bildene etterpå.😄

Vi har gjort det vi pleier å gjøre, sole oss hele dagen, bade og gå på restaurant på kvelden. Noen gode restauranter, og noen dårlige. (det hører jo med, haha) Men flest gode! Vi reiste til og med inn til chania en dag. Sprekt ikke sant? Det ble taxi i år siden vi fant ut at han vi leide bil av i fjor var helt gal, haha.

Det var veldig fint å dra inn der en tur. Jeg ble også med inn i et museum, og det var mye finere enn jeg trodde. De hadde en koselig liten hage der også. Jeg klarer ikke å gå der så lenge som de andre, men jeg ble iallefall med inn. Også gikk meg og mamma en tur i butikkene etterpå mens de fortsatt var der.

Vi møtte faktisk Christian sine foreldre siste dagen også! De kom ned den dagen vi skulle reise hjem😊

Jeg og Christian bodde jo på Santa Helena, men der sov vi egentlig bare. Vi var hele dagene hos mamma og de.
Se så fint det er! 😍

Utsikten fra meg og Christian sitt rom. Det var veldig fint der også 😊

❤❤❤

Takk for turen!

-Hannah

Likes

Comments

Hei hei! Lenge siden sist 😄

Det er egentlig litt rart, for når jeg gjør mer om dagen, så synes jeg det er vanskeligere å skrive, enn når jeg egentlig bare er hjemme. Det kan jo ha noe med at jeg er veldig veldig sliten når jeg gjør mer såklart.

På fredag stripet jeg håret mitt lyst igjen, endelig! Jeg ble veldig fornøyd. Har savnet det lyse håret.
Skulle vel egentlig bare mangle at jeg blir fornøyd når jeg sitter hos frisøren i 4 timer. 😄
Desverre har jeg ikke alltid blitt det. 😄

På søndag var jeg og Christian ute å spiste sammen og gikk på kino etterpå. Det var veldig koselig😊

På mandag var jeg på senteret en tur med Linn. Vi skulle sette oss ned på en kafé og drikke kakao. Men det vi fikk lignet ikke akkurat på kakao. Det var en halv kopp sterk sjokolade saus som hun trykte rett i koppen, og helte varm melk over og rørte litt med skjeen og tok på krem... Det var ikke spesielt godt 😄
Men vi hadde det veldig morsomt med det, da 😃

Jeg var ikke den eneste som måtte sitte hos frisøren i 4 timer, Lilly måtte bli børstet og klippet av meg i 4 timer også, haha.
Men hos Lilly gikk det av litt mer hår. En hel bærepose 😄 Så nå kan vi se de fine øynene hennes igjen.😍

Nå er det bare 2 dager til vi drar til kreta! Gleder meg utrooolig mye ☀

​-Hannah

Likes

Comments

Hei!
På søndag kom vi hjem til leiligheten vår etter en fin ferie i Sandefjord og Horten 😊 Leiligheten luktet fortsatt helt ny når vi kom hjem, og den er så fin 😍 Christian begynte på jobb igjen i går da. Det føles rart å være alene hjemme etter at han har hatt to uker ferie sammen.

Men ferien er heldigvis ikke over enda! For om 10 dager drar vi til Kreta i to uker!

Her skal jeg og Christian bo! 😊 /Bildene er lånt fra apollo sine sider.

Vi har gledet oss siden dagen vi kom hjem fra syden i fjor, haha! I år reiser vi med mamma, pappa, brødrene mine, tante, fetter og kusine! Mamma og de skal bo i villaen som i fjor, og tante og de har leid en villa vedsidenav. Hotellet jeg og Christian skal bo på ligger rett i nærheten av villaene 😊

Jeg og familien har faktisk bodd på dette hotellet før. Første gangen jeg var på kreta. Men det var før de pusset opp hele hotellet da, så det så annerledes ut. Men det var fint da også. 😊 Så er litt kult at vi skal bo på det samme. 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!
I går var vi hos søsteren til Christian og familien hennes med foreldrene til Christian.
Vi grillet og satt ute på terrassen deres. Det var skikkelig varmt og fint vær.
Det var veldig hyggelig, og de lager god mat!
Og det var gøy å leke med Philip og kose med Charlie.😊

Utsikten fra hytten i går kveld☀

I dag er jeg sliten, men jeg har det bra.
Jeg gikk en tur før i dag med mamma, da var det varmt og fint. Men nå regner det skikkelig!
Men er første regndagen vi har her i sandefjord i år, så det er ikke så verst😄

Håper dere får en fin uke! 😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei!
I dag startet dagen med at jeg hadde veldig vondt og beina mine fungerte dårlig. Christian skulle hjelpe meg opp av sengen og ut til frokostbordet og når han fikk meg opp på beina datt jeg bare videre ned i kofferten. den delen av det var ganske morsom. heldigvis var det mye oppi der, så det var en myk landing. 😂

Beina ble bedre utover dagen. I dag har jeg både gått tur og badet i sjøen. sistnevnte er ganske utrolig. Egentlig førstnevnte også, med tanke på hvor dårlig jeg har vært. Men det hadde ikke noe med det jeg skulle fortelle å gjøre.😂

Jeg liker ikke å bade i Norge. Og nå har jeg badet to dager på rad. Jeg hoppet tilogmed uti to ganger i dag! siste gangen var jeg ganske sliten og var litt usikker på om jeg ville klare å klatre opp igjen. Men det gikk og det var gøy 😃 Men rett etter vi kom opp fra vannet så Christian at det var en stor brennmanet der vi badet. Og de er hovedgrunnen til at jeg ikke liker å bade i Norge.

Her gikk vi på tur. Det er en veldig fin runde. Og det føles utrolig godt at jeg klarer å gå den igjen. 😊

Jeg er også blitt ganske avhengig av pokémon go. Haha, det er skikkelig avhengighetsskapende. Men her vi er er det ganske lite da. Finner ingen rundt på tomten her. Må gå et stykke 😂

Så dette er mitt sporty hytteliv. Leser på andre blogger, som har "late sommerdager" f.eks som overskrift, og som har gjort 4x mer enn det jeg har gjort på en skikkelig aktiv dag, haha! Men for meg er dette sykt sporty. Det krever mye 😊


​Hvor er du på ferie i sommer?
Spiller du pokémon go?

-Hannah

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

.. Med bånd og kamera. Noe upraktisk. Men fikk både kastet pinnen og tatt noen bilder. De fleste med bare en hale, ører, bakbein eller tunge. Men etter 2-300 bilder ble det et par med hele hunden innenfor. Neida. Joda. 😄

Det er supert vær i dag, jeg håper det fortsetter! 😄

-Hannah

Likes

Comments

Hei! Nå er vi i Sandefjord! 😃
Det ble en slitsom dag i går siden vi måtte pakke samme dagen som vi skulle dra.
På torsdag var jeg på senteret med Linn, så da orket jeg ikke å pakke på kvelden 😊

Men vi tok iallefall fly! mamma og de kjørte hele veien, så de var ganske slitne.
De kjøreturene er faktisk veldig fine. Jeg likte de. Men slitsomt er det 😊

Lilly ligger alltid på armlenet eller oppå sofaryggen. og det skal hun selvom det ikke er plass. bakbeinet hennes henger utenfor på siden, haha. også liker hun veldig godt å sitte i vinduet. 😂

God helg og god sommer!

-Hannah

Likes

Comments

Hei! På fredag drar vi på ferie til sandefjord. Vi skal ha med oss Lilly, og jeg gruer meg litt til å ha henne i lasterommet på flyet. Jeg liker ikke å ikke kunne se henne. Som om jeg ikke var stresset nok fra før, haha. Men siden hun ble så stor, så må det bli sånn. 😊

Familien til Christian bor i nærheten av hytten, så vi skal besøke de også.😊 Vi fikk en nevø til i mai, så vi gleder oss veldig til å hilse på han og leke med storebror! Christian fikk hilst på babyen når han bare var et døgn gammel. Han rakk akkurat å hilse på han før han skulle ta flyet hjem. Jeg har ikke hilst på han enda, så gjett om jeg gleder meg 😊

Dette er mitt favorittsted.

Hva skal du i sommer?😊

-Hannah

Likes

Comments

Hei! Tenk at vi har bodd her i en uke i morgen! Uken har gått veldig fort.
Vi har pakket ut av alle pappeskene og leiligheten er kjempefin, vi trives.

Jeg møtte Linn på butikken, gikk en runde rundt her og viste henne leiligheten. Mamma og Eivind har kommet innom når de har gått tur. Det er veldig fint å bo så nærme at det går an å bare komme innom.

I går hadde vi besøk og var ute en tur, så i dag er jeg ganske sliten. Men det var hyggelig. 😊

Vi gleder oss veldig til å få Lilly hjem nå, men det har hjulpet veldig at mamma og de ville ha henne så lenge. 😊

Håper dere har en fin søndag! 😊

​-Hannah

Likes

Comments

Gang: 

Før:


​Etter:

(Døren inn til stuen er nå byttet, så nå er den rett 😄)

😍😍😍

Hva synes du?

-Hannah

Likes

Comments

Stue

Før:


Under:

Jeg fikk helt sjokk når jeg kom dagen etter og så dette! Hvordan skulle det bli som jeg ville på under 3 uker?😨

Etter:

Jeg er så fornøyd! 😍 Gleder meg til vi er ferdig å pakke ut og har fått alt på plass!

Hva synes du?

​-Hannah

Likes

Comments

Hei! Vi har sovet vår første natt i ny leilighet, og vi trives allerede. Jeg har det faktisk mye bedre. Nå er jeg der jeg skal være, Christian har kortere vei til jobb, jeg har Linn rett ved og mamma og de ikke langt unna. Det føles bra.

I går ble alle tingene våre flyttet hit, og vi hadde mer enn vi trodde, mildt sagt. Vi pakket ut, ryddet, bygget tvreol (Fra ikea, litt banning ble det) Men den ble veldig fin! Passet kjempefint inn i stuen. Vel, sånn stuen skal se ut, uten alt rotet! Haha.

De som pusset opp er ikke helt ferdig enda. Ene døren var ødelagt, kjempebøyd. Så han kommer med ny i dag, og henter søppel på terrassen. også et par andre småting. - Så håper jeg alt er ferdig!

Håper dere har en fin dag!

-Hannah

Likes

Comments

Nå sitter jeg i stuen, imellom en borg av pappesker. I dag skal pappa og Christian kaste masse greier, og meg og mamma skal pakke her imens. Vi skal kaste alle tre bordene våre, et skap, en haug med paller, sofaen vår, stolen på hobbyrommet og endel mer.

Så etter i dag har vi ingen bord og ingen sofa. vi har en stol vi kan sitte i, haha. Også har vi en stor madrass og masse puter og en saccosekkpute, så vi får vel bruke det eller være på soverommet. Haha. Gleder meg til vi er ferdig flyttet, kan ikke få sagt det nok ganger. Og veldig spent på å se leiligheten heelt ferdig! 😊

Det er veldig fint rundt der vi skal bo. Endene er koselige. Jeg er ikke SÅ glad i måker.. De er skumle.

Håper dere får en fin dag!

-Hannah

Likes

Comments

Jeg prøvde å ta en selfie med Zelda når jeg var hjemme hos mamma og de. Zelda er den fineste cockeren som finnes. Men hun finnes ikke fotogen. Det ser ut som en helt annen hund på bildene.

Vi tok sikkert 50 bilder, og alle var... ja hva skal jeg si.

Ja.. Til venstre ser du hvordan den selfien gikk. Det var det beste jeg fant av de, og begge ser skikkelig ille ut, haha!
Også fikk jeg et passe ok bilde av henne til høyre. Men ikke i nærheten av hvor fin hun egentlig er. ❤

Lilly så på, og var litt fornærmet. Haha.

Håper dere har en fin dag!

-Hannah

Likes

Comments