Igår kväll hängde jag med mina föräldrar och deras kompisar på altanen. Vi myste till det med massa ljus, lite filtar och gott tilltugg. Anton och Harry fick även följa med ut och mysa under filtarna så de inte skulle frysa.

Imorgon tänkte jag kanske gå och göra mina naglar. Jag har gjort det enstaka gånger innan när jag varit i USA men aldrig fortsatt då jag tyckt det var för dyrt men nu när jag har jobbat och fått min lön så vill jag nog göra det igen.

Till helgen har jag inga planer utan hoppas bara på bra väder så man kan jobba lite på brännan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag, Louise och Klara på en spontantripp till Öland. Klara körde medan Louise och jag bestämde musiken. Vi körde till Borgholm där vi satte oss på en uteservering och åt. Jag tog hamburgare (som vanligt) och Louise och Klara tog varsin pizza. Efter god mat och mycket skratt gick vi en runda och sedan vidare mot bilen. Tyvärr skulle alla tre jobba idag så det blev en ganska tidig hemfärd.

På fredag är det sista dagen på mitt nuvarande sommarjobb, det har varit väldigt lärorikt att jobba inom äldreomsorgen men nu vill jag vara lite ledig innan jag fortsätter på mitt andra jobb.

Likes

Comments

Idag är det så att jag fyller 18 år. Igår hade jag mina tjejkompisar hemma på lite middag. Jag bjöd på två pajer, en köttfärspaj och en vegansk. Jag fick jätte fina presenter som jag verkligen kommer ha användning för. Efter några timmar var det dags för klädbyte då vi skulle bege oss mot Statt (enda nattklubben i vår lilla stad). Vi dansade tills det stängde och gick sedan hem till mig.

Idag fick jag frukost på sängen hemma hos mamma men även pappa och hans fru kom vilket var väldigt mysigt. Ikväll ska vi äta på resturang med (nästan) hela släkten.


Min helg och födelsedag har varit fantastisk en så länge och kommer förmodligen att fortsätta lika bra.

Likes

Comments

Idag träffade jag Mirre efter jobbet, vi gick en snabbis på stan tills mamma ringde och frågade om vi skulle ta en tur med pärlan till Torhamn. Vi åkte inom en butik som heter Öljersjö Gård där jag hittade ett par blommiga byxor som jag köpte som en tidig födelsedagspresent till mig själv.

I Torhamn åt vi på Kafé måsen. Jag och Tony tog vasin bakad potatis med räkröra, mamma tog en räkcocktail och Mirre tog en bakad potatis med med hjortröra.

Denna veckan har gått sjukt fort och ny taggar jag inför helgen då jag ska vara ledig och fira min födelsedag!

Likes

Comments

Hello! Här kommer mitt första inlägg på den här bloggen. Jag tänkte bara berätta lite mer om mig själv och vad som händer i mitt liv just nu.

Jag heter som sagt Hannah, jag är 17 år och 361 dagar (fyller 18 på lördag tagga tagga!!). Jag har skilda föräldrar och bor på två ställen. Jag ska börja 3 året på gymnasiet och går Barn och fritidsprogrammet. Ett av mina stora intressen som jag hållit på med sedan jag var 4 år är dans. Jag älskar även att resa och förmodligen blir nästa resa till Amsterdam för att träffa vänner som jag mötte i USA förra året.

I sommar blir det mest jobb för mig men kommer även umgås med familj och vänner på de lediga timmarna.

Ha det bra! Kram


Likes

Comments