Hej allihopa!
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag har bokstavligen jobbat och gått i skolan. Det har varit väldigt mycket dom senaste veckorna. Men ska försöka ändra på det.

Idag försov jag mig så det blev ingen skola för min del. Jag ligger fortfarande i sängen. Jag ska gå upp och sätta på en stor kopp te sen måste jag fixa mitt hår. Det tar längst tid.

Vi kanske hörs efter jobbet eller under en rast. Tack för att ni är kvar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Idag har det varit en seg men skön måndag.

Jag var i skolan, jag gjorde mitt nationella prov. Jag skulle hålla ett tal om musik. Jag tror det gick bra. Efter skolan skulle jag egentligen jobba men jag var sjuk i helgen så min chef tyckte att jag skulle vila upp mig lite. Jag gick  istället hem och jag somnade så klart. Jag sov från halv 4 till halv 7. Sen åt jag middag och sen kom min älskade kompis Moa hem till mig.  

Efter jag ätit drog vi till en fritidsgård för lite äldre ungdomar.

Jag kom hem vid kl 10. Nu tänkte jag göra en kopp te, äta lite choklad och kolla på någon bra film. 

​PS: Inlägget publicerades inte, skulle ha varit uppe vid 11

Likes

Comments

Hej allihopa! 

Det var ett tag sen. Jag kände att det var dags att ta tag i bloggen igen. Jag tycker ju verkligen om att blogga. Så nu jäklar ska jag köra på igen.

Jag tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 16 år och studerar första året på gymnasiet. Linjen jag har valt är Hotell-Turism. Jag är super nöjd med min linje och mitt gymnasium.

 På fritiden jobbar jag,umgås med min pojkvän/kompisar eller bara är hemma och myser. 

Några av mina intressen är b:la att hålla på med smink, sjunga tycker jag också är sjukt roligt och jag älskar djur. Jag är verkligen än djurvän :D

Det var lite om mig och jag hoppas verkligen att ni stannar. 

Likes

Comments