Älskar min gosiga kofta från bästa Lager 157.

Min underbara klänning i en perfekt champagnefärg jag ska ha på Julafton och Nyårsafton. Längtar tills jag får använda den!! Från Bubbleroom.

Ikväll är jag så trött, men så otroligt tacksam och fylld av ny energi. Spenderat hela dagen ute på landet med min familj. Ätit kantarellsås i mängder, fikat på tårta och lussekatter, firat världens bästa pappa på Fars dag och bara gosat med mina små favoritkillar aka gudsöner. Kvalitetstid ute hos mamma och pappa är så himla värdefullt för mig. Det ger så mycket kärlek och värme. Att sen komma hem till en lycklig kisse är minst lika fint det också! Hon blir alltid så glad när jag äntligen kommer hem. Min lilla bebis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I samarbete med Formeli.se har jag bland annat fått hem den här snygga postern på en världskarta i svart marmor! Formeli har massa fina print till både stora och små så kika in direkt och se om du hittar din favorit!

Likes

Comments

Jag drömmer mycket om dagen jag gifter mig. Hur allt ska se ut, kännas och min bröllopsklänning. Så tänkte dela lite bröllopsinspiration, även fast det förmodligen dröjer väldigt länge innan den dagen kommer. Men ändå, drömma får man och drömma bör man! Temat kommer vara vintage, lada, värme. Min klänning kommer gå i spets och min bukett vara grön, vit, stor och spretig!

Bilder kommer från Pinterest, Sanne Alexandra, Emily Slotte och Melissa Molinaro.

Likes

Comments

Här är lite av det jag drömmer om just nu. Ett nytt köksbord i rustikt trä med gröna pinnstolar till, en träbänk till hallen, en vintage träpall, Merakis diskmedel och en underbar takrosett. Drömmer även om fler linnepåslakan, helst i petrol, och en sängkappa i linne.

Och lite fin inspiration från Pinterest.

Likes

Comments