Hallå hallå!

Jag hade tänkt att berätta lite om vad som har hänt denna vecka although inte mycket har hänt hehe. Okej, sak nummer ett är; var det bara jag som ÄLSKADE Justin Bieber, japp, jag hade "Bieber fever" som det då hette. Jag har nu, under en period, lyssnat på inprincip BARA på Justins senaste album "Purpose" och jag måste bara säga en sak, wow. Detta album har tagit mig tillbaka till ännu en "Bieber fever" och jag älskar det. Om ni, som jag, har gett upp på Justin så lyssna på "Purpose" så kommer ni nog att börja älska Justin Bieber igen :).

Nästa grej jag har gjort är att se på filmen "Zootopia" och jag vet att jag är lite sen men jag trodde faktiskt inte att denna film skulle vara bra. Nu undrar ni säkert, "var den bra?" och ja, ja det var den. Om ni vill veta mer så får ni faktiskt se den för jag kan säga att jag rekommenderar den verkligen starkt!

Till sist vill jag bara prata om mitt så kallade "beroende". Jag är då beroende av Powerking och Red bull som jag dricker ungefär 2 gånger i veckan men det varierar ganska mycket. Vad tycker ni? Är det dåligt att vara beroende av detta? Har hört att man kan få sämre hjärta men är det verkligen sant?

Aja, nu har jag sagt det jag har tänkt att säga men hörni, tycker ni att jag ska skriva ett nytt inlägg två gånger eller en gång som jag gör nu? Vi ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejhej! Just nu är klockan 02:40 och jag är klarvaken som den nattugglan jag är :)

Okej så nu när klockan är så mycket som den är så är min hjärna på fullvarv och det gör att jag tänker på en massa grejer som jag vanligtvis inte tänker på under dagen. Första grejen jag tänker på är att; HOLY SHIT, JAG SKA TILL BUDAPEST SNART! Japp, denna tjej ska till Budapest den 18 juli på en måndag och jag ska vara där i 4 dagar, YAY! Där ska jag ta en massa bilder som förhoppningsvis kommer upp på bloggen så att ni får se mina fantastiska fotograferingar ;)

Över till nästa grej jag har tänkt på; Jag vill så gärna börja rita för jag har så mycket tankar i mitt huvud som bara måste ut på ett papper! Så för att jag ska kunna börja måla så måste jag ha en "sketch" bok som jag kan göra en massa "doodles" i så imorgon ska jag ta och dra ner till stan och köpa en fin liten "sketch" bok. 

Aja, det var allt jag har tänkt på den senaste timmen jag varit uppe men vi hörs senare hörni. Godnatt! :)

Likes

Comments

Hej alla goa och glada individer, vad fan gör ni här på min blogg? ;)

Haha nej då, ni får vara här om ni vill men eftersom att ni är här så måste jag ju presentera mig själv. Jag heter ju då Hanna och jag fyller snart 15 (om en månad yay!) och jag som många andra är ganska obsessed med några snygga killar (alltså dem på bilderna). Dem här tre killarna heter Dave Franco, (och jag måste bara säga att han är så jävla snygg i Now You See Me och Now You See Me 2!) Dylan O'Brien (som är jäkligt het i Teen Wolf) och Evan Peters (som är skit snygg i American Horror Story). Varför ni behöver veta vilka jag tycker är snygga vet jag inte men det tyckte jag, i min konstiga hjärna, lät bra så ja. Ni kommer liksom att veta lite mer om vem jag är lite senare så detta var bara en liten inledning till mitt liv.

Vi hörs snart hörni!

Likes

Comments