Allmänt

Wooo, är äntligen på tåget mot Stockholm! 

Har drygt en timme kvar innan jag är framme så ska försöka göra klart lite inlämningsuppgifter under tiden. Maddie och Alva ska möta mig på centralen, har kläder jag ska hämta som blivit kvar hos dem. Och så ska vi kramas lite, var ju typ månader sen vi sågs sist? Mina fina bästisar. 

Sen ska jag möta upp Camila som jag faktiskt aldrig träffat tidigare. Men tror nog att det kommer bli bra ändå.  Vi ska ha en riktig weekend tillsammans, kommer bli fett. Ska checka in på hotellet och sedan springa runt på stan resten av kvällen, perfekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej älsklingar!

Har haft tusen saker att göra idag och därav kom bloggen på sidan av. Håller i skrivande stund på att packa för fullt, åker till Stockholm imorgon.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Körlektionen gick prima och efteråt bestämde jag mig för att ta en långpromenad. Traskade runt i mina gamla områden och vid mitt gamla hus. Saknar det faktiskt lite även fast jag trivs ute på landet. Bestämde mig även för att åka hem ikväll, har så mycket jag behöver hinna klart med tills på lördag. Håller dessutom på att bli sjuk, tror jag. Kanske inbillar mig? Hur som helst har jag sovmorgon imorgon. Ska träffa min kusin och sedan får vi se. 
Likes

Comments

Allmänt, Konserter

Vaknade eller blev rättare sagt väckt utav de bästa nyheterna på länge. Ni som känner mig vet att jag är en sucker for Ariana och nu kommer hon äntligen tillbaks! Emelie och jag har redan hunnit koka ihop en plan om vilka länder vi vill besöka och dessutom ska jag även kanske se henne någonstans med familjen. Kan ju inte bryta traditionen om att se henne två gånger nu liksom haha.

Är så glad!

Likes

Comments

Allmänt

// Jacka, Zara // Jeans, American Eagle // Väska, Michael Kors //

Med världens tråkigaste men dock otroligt sköna outfit åkte jag till Motala. Var inte där alls länge utan kom hem redan vid sju.

Imorgon är jag ledig, bortsätt från en körlektion men det gills ju knappast. Istället för skola så ska jag plugga lite till det där jäkla kortet samt pyssla ihop en scrapbook. Inte mina starkaste egenskaper om vi säger så.. ska även försöka ge mig ut och springa om vädret tillåter, annars får jag gå ner till gymmet. Dock inte lika alls kul som att få utnyttja naturens vägar.

Likes

Comments

Allmänt

​Hej på er!

Stannade hemma idag och har helt ärligt bara legat i sängen fram tills nu i väntan på att det ska sluta regna. Ska dock trotsa vädret och ge mig ut ändå nu, Ska till Motala en snabbis också så måste skynda lite. 

Vi hörs!!

Likes

Comments

Allmänt

Är hemma igen, gick en mini runda runt stan bara samtidigt som jag pratade med Zara. En perfekt kombo med andra ord. Tycker dock att det är lite obehagligt att gå när det är mörkt. Inte nog med att oroa sig för att bli överfallen som ensam tjej så behöver man dessutom oroa sig för clowner? Hur patetiskt egentligen..

Likes

Comments

​Halloj!

Mamma kom hem vid tolv för att skjutsa in mig till stan eftersom jag sov hemma inatt. Blev istället jag som skjutsade henne och det gick faktiskt super. Hade körlektion vid två som också gick bra och sedan gick jag till lägenheten och bytte om. Har precis kommit hem efter en löprunda längs ån och ska snart hoppa in i duschen. 

Har föreläsning på universitet om några timmar, men är osäker om jag ska gå. Känns som om det kommer vara alldeles för mycket folk. Ska hur som helst ut på kvällspromenad innan jag somnar, skönt.

Likes

Comments

Allmänt

Då var det återigen måndag. Började inte förrän vid elva så tog en promenad på morgonen. Kom precis hem efter att ha sprungit runt på stan i jakt efter något att ha på mig på söndag, men hittade tyvärr inget.

Om en stund kommer mamma hit och hämtar mig, blev ändrade planer så åker hem ikväll. Men är tillbaks i stan imorgon igen!

Likes

Comments