View tracker

Kom in till stan framåt sju och mötte upp de andra kort därefter. Förade lite och sedan begav vi oss mot fadderfesten som våra nollor höll i.Tanken var att vi skulle dra ut men efter kvällens upp och nedgångar blev vi kvar i mjölby enda till klockan slog tre. Ida och jag tog en taxi hem och sov bort ca hela dagen haha.

Skjutsade henne till tåget vid tre och sedan dess har jag bara tagit det lugnt, duschat och städat iordning lite på rummet. Har dessutom börjat kolla på skam, efter mångas rekommendationer. Så bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Camila & jag i onsdags.

Hemma från min lilla Stockholmstrip och åh vad kul det var! Kommer ett inlägg om det senare då jag inte fått alla bilder än eheh.

Idag har jag mest tagit det lugnt, julpyntat rummet och ska snartiväg och träffa Ingrid, Ida och Elin. Sen ska vi iväg på lite festligheter tillsammans med klassisen, blir nog super. Efteråt lutar det mot utgång i stan men vi får se, ska egentligen jobba imorgon. Men vi får se.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Hallå, jag suger ju typ? Men whatever.

Har precis duschat och ska snart plugga lite teori, behövligt. Imorgon drar jag till Stockholm! Ska möta upp Vega en snabbis innan Camila kommer och sedan ska vi träffa Sara och Lynn. haha busy busy. Anyways, blir nog toppen. Ska dock till skolan en snabbis, mindre kul men behövligt.

Likes

Comments

Allmänt

Hade körlektion vid tolv idag, gick relativt bra faktiskt. Vill bara ha det där jäkla kortet nu och ha det överstökat, men snart så. Har inte alls mycket bra, så känner helt okej.

Fick dessutom ett samtal från NRJ förut, bästa NRJ. De har nämligen en tävling om platser och m&g till dessa gudinnors event nästa vecka och gissa vem som vann både en plats på gästlistan och en träff? Jo, jag tillsammans med en +1. Så nästa vecka träffar jag och Camila dessa älsklingar, wiho faves! Ska även träffa Vegz som jag inte sett på evigheternas evighet och så ska vi på middag med Em, trippelt så bra!

Likes

Comments

Allmänt

Har precis kommit ur duschen och ska strax sätta igång och fixa mig. Ska möta upp Hidra på stan vid halv åtta, hur mysigt? Är skapligt trött från igår också, C och jag satt uppe och väntade på the AMA's i flera timmer och sedan missade vi det ändå. Eller ja, vi missade båda uppträdandena vi ville se, värdelöst, men såg lite av själva galan ändå. Galet hur snygga alla är, går sönder.

Likes

Comments

Hello gänget!

Bloggportalen har inte alls velat fungera därav har ni inte hört något av mig sen jag sa att jag var tillbaks, komiskt? Har dock inte gjort så mycket sen dess. Umgåtts med mina små kusiner och varit på besök hos min fina farfar och låtsas farmor, gjort nationella som gick sämst och kollat på American horror story som jag blivit lite smått förälskad i.

Igår skulle det blivit utgång med gänget men istället tog jag det relativt lugnt. Har känt mig så konstig den senaste veckan, märkligt på något vis och inte alls som vanligt. Det slutade hur som med att jag träffade Julia igår, skjutsade runt folk och åkte vilse. Kom inte hem förrän vid fem imorse (pga kasst lokalsinne) vilket resulterat i att jag varit trött hela dagen.

Imorgon börjar en ny vecka. Känner mig inte redo alls, mestadels för att den här veckan varit värdelös. Börjar iallafall med sovmorgon, sen har jag ett möte framåt förmiddagen. Passande med tanke på AMA inatt, ska ni kolla?

Likes

Comments

Allmänt

Hej fina ni!

Efter mycket om och men är jag tillbaks efter min lilla (långa) paus. Egentligen har det inte hänt mycket sedan sist, inget värt att nämna iallafall. Har varit lite överallt på senaste tiden och kände bara för att backa ett tag, inte bara från bloggen utan från allt. Men nu är jag tillbaks, tillfälligt iallafall.

Imorgon väntas nationella prov, är verkligen inte redo. Men det får brista eller bära, finns inte så många andra alternativ. Egentligen borde jag sova nu. men istället ligger jag och pratar med Madz, prioriteringar mina vänner.


Likes

Comments

Allmänt

Wii nästa års första resa är bokad! Jag ska till.. PARIS tillsammans med mina fina föräldrar. Inte nog med att få strosa runt på de franska gatorna så ska vi se Ariana. Förra året såg vi henne i New York och det har blivit lite av en tradition att se henne på en annan plats än Sverige. Jag menar, att se sin största förebild i en utav världens finaste städer? JA TACK.

Likes

Comments

Allmänt, Konserter, Meet and Greets

Okej, för att inte förvirra allting kallar vi Camila (min kompis) för Cami och fortsätter kalla Camilla (Cabello) för Camila. Hade faktiskt spelat in hela m&g och efter mycket om och men har jag faktiskt lyssnat. Är fortfarande ett känslosamt vrak och kan inte hjälpa hur mycket jag saknar dem. Och som den idiot jag är har jag för mitt ben vid mikrofonen halva tiden så man såklart inte hör allting. Men jag minns, jag kommer alltid minnas.

Innan m&g började var det en soundcheck och Q/A vilket betydde att de kom ut, hälsade, sjöng lite och svarade på frågor. Det tog kanske totalt 20 minuter och sedan tömdes arenan för att bilda en m&g kö. Vi blev inledda i en lång korridor med ett skynke, jag och Cami var ungefär nummer 15 & 16 i kön vilket betydde att vi var bland de första.

Efter ca 3 minuter insåg vi att det snart var vi, alla hade bokstavligen blivit inslängde, fått en bild och sedan blivit utdragna utav världens bittraste fotograf. Inga kramar, Inget prat, ingenting. De flesta hade inte ens fått välja vart de skulle stå utan bara blivit intryckta.

Cami och jag hade kvällen innan bestämt poser och när vi närmade oss frågade vi Therese (Crew) om man fick göra poser vilket hon sa att vi fick. När det väl var vi så gick Cami in först. Till skillnad från alla andra var hon inne i ungefär 1,5 minut. Hon total ignorerade fotografen innan han kunde ta bilden och lyckades få posen, dessutom sa hon att även jag ville ha samma.

Så fort jag klev in försökte försökte fotografen ställa mig i mitten men istället vände jag mig om sa, Hi och kramade om alla och sa att jag ville göra en pose. Fotografen som redan var irriterad sa '' No this is how we're gonna do it, you will stand in the middle..'' Längre än så hann han inte förrän Ally avbröt och sa '' Ey no what the hell?!'' och sedan flikade Lauren (!!) in och frågade om jag ville ha samma som min kompis varav jag bara stammade. Blev helt chockad, Lauren är (om man nu ska ranka dem) min favorit. Jag stammade fram ett tveksamt ''yes'' och hon frågade '' So, do you want the same set up? Who do you want to sit with?''. Dum som jag är fattade jag inte riktigt och började svamla innan jag fattade vad hon frågade '' Oh i don't know it doesn't matter.. YOU''. Hon sa ''¨aww, come over her, come over here'' satte sig på huk och jag gjorde detsamma, helt plötsligt lutar hon sig mot mig och jag ramlar (?). Får fram '' Omg I'm so sorry'' och hon svarar att det är ''okey sweetheart you're so cute!'' Efteråt är allt så stressat, fotografen vill inget annat än att få ut mig men lyckades ändå säga I love you medan ja kollar på Lauren och sedan vända mig om och säga I love you ytterligare en gång till alla andra varav de ler och Ally säger ångor jag inte riktigt hinner reagera på. På vägen ut står Camila i kanten och av någon anledning börjar hon en dance of med mig (?). Så där står vi, halvt utanför skynket och dansar med varandra medan fotografen bittert blänger åt vårt håll. Camila skrattar och säger ''I love you'' och jag säger givetvis detsamma. och sedan var det över.

Min m&g vart så bra och jag ångrar ingenting, fick så mycket tid i jämförelse med andra och jag fick krama mina hjältar. Dessutom var konserten magisk, vi stod längst fram i mitten och hade ögonkontakt med alla minst en gång. Nu i efterhand ligger min bild lite överallt, de flesta har dock klippt ut mig från min och Cami's från hennes och satt ihop Camila och Lauren. Typiskt Camren shippers haha!

Men gud vad jag älskar dessa tjejer!

Likes

Comments

Allmänt

Repris.

Godmorgon, eller mer god eftermiddag!
Är fortfarande sjuk så har sovit nästan hela dagen, faktiskt enda till klockan två. Mår dock mycket bättre nu så förhoppningsvis kommer jag iväg till skolan imorgon.

Känner mig dock troligt omotiverad just nu, vet inte varför. Har även kommit in i ett sånthär after concert mood, så ingen bra kombo. Hur som helst ska jag snart hoppa in i duschen.

Puss

Likes

Comments