Allmänt

Är utan tvekan Sveriges klantigaste människa. Viktoria och jag lunchade på hälsofreak, åt wraps men plockade mest bara ut alla grönsaker. Hatar ju bröd, vet inte ens varför? Tycker bara att det har en sjukt obehaglig konsistens haha. Efteråt åkte vi iväg och hämtade hem resten av stativet men på något jävla vänster lämnade jag kvar min kamera. H u r?! Därav får ni stå ut med mobilbilder ett tag till.. Ska försöka rota fram min gamla Canon men har faktiskt ingen aning om vart den tagit vägen för tillfället.

Anyways, har varit ganska så stirrig idag, skulle behöva sova lite men då kommer hela dygnet att fucka ur. Överväger att försöka dra med mig en kompis ut på promenad istället, det är så otroligt nice väder, helt fantastiskt. Har dock ingen att gå med, alla bor ju så himla långt bort? Men men, i värsta fall får jag väll ge mig iväg själv.

Likes

Comments

Allmänt

Skulle egentligen börjat dagen med att ge mig iväg och fota lite, har ju så otroligt tråkiga bilder här på bloggen. Ni måste tröttnat på mina böcker och mitt hår som skiftar i orange vid det här laget. Måste verkligen göra något åt det snart, typ färga ljusare? Vad som helst egentligen. Visade sig tyvärr att jag glömt halva stativet inne i stan så kameran hade ingenting att balansera på och stod istället och vinglade medan jag stod med hjärtat i halsgropen.

Gav upp ganska så snabbt och satte mig på trappan och läste lite ur min fantastiska bok, den är helt magnifik ska ni veta! Nu ska jag bege mig in och möta upp Viktoria på en lunch. Är sen som vanligt så måste springa nu, puuuuussss

Likes

Comments

Allmänt, Smink

Hands down för ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink, Kat Von D! Ibland tror jag att jag är kär, kan man vara det i ett märke? För isåfall är jag just det, kär, officiellt kär.

Minns när Sephora äntligen lanserade märket i de svenska butikerna, tog med mig min älskade far och åkte upp till huvudstaden på stört. Köpte med mig allt möjligt hem, basprodukter, eyeliner, läppstift, ögonskuggor och såklart det omtalade contourkitet (som är det bästa som finns!). Och vet ni? Jag blev inte besviken på en enda produkt, inte en enda och jag är rätt så kräsen av mig. Däremot lyckades jag tappa en ögonskuggspalett i golvet häromdagen så den gick i tusen bitar. Gjorde lite ont i hjärtat när jag fick slängde alla delar som omöjligtvis skulle kunna lagats. Får investera i en ny så snart som möjligt..

Men är ni ute efter lite nytt smink borde ni verkligen spana in KVD's utbud, finns dock enbart på Sephora. Priserna är relativt dyra men å andra sidan räcker produkterna i en evighet.

Likes

Comments

Förra veckan när Philippa hängde hos mig kom vi in på det här med vänskapsrelationer och att göra slut med kompisar. Ganska knepigt det där egentligen, men ändå ganska lätt.

Jag är ganska bra på att ta vänner för givet, eller, för givet är fel uttryck. Men jag är dålig på att höra av mig. Mest för att jag tänker att vänskapen inte dör ändå. Kan medge att det går sådär om den andra personen tänker tvärtom. Så det kan vara bra att ligga på samma sida, typ prata om vad det är för relation man har och framförallt vill ha. För att bli tagen för givet suger verkligen, på riktigt. Hade faktiskt det samtalet med en vän nu i veckan. Visade sig att hon såg vår relation ur en helt annan synvinkel än vad jag (som övertänker allt så fort jag blir osäker) gjorde och tänkte att jag tänkte likadant, vilket ja absolut inte gjorde. Men ni vet vi liksom, vi behöver inte gissa längre vilket är otroligt skönt.

Jag har vänner jag har kontakt med dagligen, inte för att vi måste utan det har bara blivit så. Sen har jag dem jag pratar med en gång i månaden men fortfarande har en jättebra relation till. Har en kompis jag knappt sett en handfull gånger sedan gymnasiet började, men trots det vet jag att hon är den jag alltid har kvar, förstår ni? Vi måste liksom inte ses, eller höras. Men när vi gör det är allt såsom det alltid varit, helt okomplicerat.

Har även ganska många avslutade relationer. Inte för att jag går runt och bråkar med folk utan för att jag inte orkar umgås med människor som inte tillför någonting positivt, har helt olika värderingar från mig och som endast gör mig förvirrad. Been there, done that. Sen har givetvis andra gjort slut med mig också, alla matchar inte med alla. Ganska simpelt egentligen.

Nu rekommenderar jag inte att ni går ut och göra slut med era vänner för att ni tycker olika haha. Med värderingar menar jag större ting, typ feminism, rasism osv. Vad ni gör och orkar är ju upp till er, detta är bara jag och jag är långt ifrån expert haha. Sammanställningen av vår nästan två timmars långa konversation var egentligen att vänskap bara är så komplicerat som man gör det till.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Emma och jag sprang ner på stan och satte oss på en uteservering efter skolan och kände hur vårsolen brände i nacken. ÄNTLIGEN är våren här! Satt och pratade om studenten och om planerna efteråt, det är ju faktiskt bara några månader kvar nu. Trots att jag hatar de trånga korridorerna där folk alltid envisas om att gå på rad, vimlet av stressade människor och de flummiga lektionerna kommer jag nog att sakna det lite sen, lite.

Nu ska jag faktiskt gå ut och sätta mig på terassen en stund och avnjuta någon sista timme i solen innan jag ska jobba. Såg ni förresten att jag fixat en egen domän? Nu slipper ni skriva nouw.com/hannahulvan och kan härmed bara skriva hannahulvan.se för att hitta hit. Toppen, eller hur?

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt

inlägget innehåller adlinks

Mina nya bebisar!! Är expert på att tappa bort och ta sönder hörlurar men ska hålla hårt i dessa nu. Har aldrig ägt någonting från Marshall tidigare, har alltid hållit mig till beats men efter att ha testat Olivias blev jag kär, hör ni det? KÄR. Så nu är de mina, dessa kommer användas flitigt kan jag lova.

Vill ni också ha ett par så hittar ni dem HÄR

Likes

Comments

Allmänt

Åh, min älskade bok. Som den idiot jag är glömde jag kvar boken jag egentligen läser (To kill a mockingbird) i lägenheten när jag åkte till landet i torsdags. Bestämde mig därför att börja på en ny, eller gammal för kvällen. Läste den fem gånger i streck i typ åttan, speciellt kapitel 9 haha. Nu läser jag den varje somnar istället, brukar ha med den när jag reser. Den är relativt lättläst också, handlar om två syskon varav den yngsta blir besatt av en demon, jättespännande faktiskt. Den borde ni definitivt läsa någon gång. Dessutom finns det två uppföljare, men de är tyvärr inte lika bra som den första. Sen finns det även trailers till alla böcker, Bella Thorne, om ni minns henne är med. Det var på det viset jag fick upp ögonen för boken från första början.

Nej, nu spånar jag iväg. Godnatt hörrni!

Likes

Comments

Allmänt

Ställde in alla gårdagens planer och imorse vaknade upp och trodde att jag var döende, bokstavligen. Är sjuk igen, frågan är om jag någonsin varit frisk? Känner mig dock något bättre nu, efter ett dygns sömn. Har faktiskt beställt hem lite nytt medan jag ändå bara legat i sängen. Fick en rabattkod på NAKD av en vän så tänkte att det var värt att passa på nu när vi äntligen går mot ljusare tider.

Ska försöka ta mig upp om en stund och hoppa in i duschen och sedan eventuellt jobba ett par timmar, har ganska mycket att ta igen i och med att jag inte varit här så mycket den senaste tiden. Har även ganska mycket på schemat imorgon också, så att vara sjuk är inte det mest ideala. Men förhoppningsvis är hinner jag bli frisk, eller åtminstone bättre så att jag ändå kan få något gjort.

Likes

Comments

Nice 'N' Spicy & Midimauve

Likes

Comments