Hallå hörrni!

Några mental breakdowns senare är jag tillbaka igen. Någorlunda iallafall. Har legat i sängen större delen av tiden, druckit billigt blaskvin och försökt skriva på mitt gymnasiearbete.

Har inte gjort någonting än och klockan slår snart två, men egentligen gör det ingenting. Kvällen är också aningen oklar. Kanske går ut, kanske stannar hemma vi får se helt enkelt.


Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon hörrni!

Vaknade upp hemma hos Hindra för några timmar sedan. Sov här inatt och nu står hon och gör brunch medan jag sitter här utan att vara till någon hjälp alls. Ska möta upp Isabelle lite senare, vi ska ner på stan en sväng tänkte vi.

Igårkväll mötte jag upp Olivia på taket över ett glas vin. Har faktiskt inte varit där tidigare med det var fint och så nice äntligen träffa henne! Dessutom hade vi det skitkul, satt och snackade om allt möjligt med allt och alla i några timmar innan hon var tvungen att åka vidare.

Likes

Comments

Allmänt

God kväll hörrni!

Åkte in till stan vid tolv efter att ha stressat runt hela förmiddagen. Lyckades försova mig som vanligt, men hann faktiskt i tid trots att jag hade alla odds mot mig. Mötte upp Olivia på tåget och efter en sväng på stan mötte vi även upp ytterligare delar av gänget. Satt på Steveś och lunchade, planerade de kommande månadernas fester, resor och diverse annat i några timmar innan vi förflyttade oss till Waynes för en kaffe och lite plugg.

Skildes åt framåt 6 och mötte sedan upp Moa en stund. Har inte hängt med henne på flera månader så hade en hel del att ta igen, fina hon. Kom hem vid åtta och har sedan dess gjort lite

Imorgon ska jag försöka vara effektiv på förmiddagen. Sen ska jag in och ta ett glas med Olivia och ett gäng framåt kvällssnåret. Blir säkert fett!


Likes

Comments

Allmänt

Ligger och kollar igenom mina höstliga bilder och inser hur mycket jag hatar vintern, hatar, verkligen hatar. Finns ju ingenting nice med den alls?

Hur som så har jag både jobbat och pluggat nu på kvällskvisten. otroligt produktivt. Men fick lite gjort iallafall, men inte lika mycket som när jag åker tåg. Då mina vänner, är jag produktiv på riktigt. Dock måste det vara ett SJ tåg, annars händer det ingenting alls. På tal om annat så ska jag snart sussa, ska iväg på lunch imorgon med några favoriter. Känns inte som om jag sett en levande själ på flera år förutom min familj. Men har ju i för sig levt i en säng de senaste dygnen.

Ska Bli så skönt att träffa lite vänner, att äntligen göra någonting alls annat än att vara inne. Tänkte även slänga med datorn och sätta mig och skriva lite någonstans trots att det inte lär bli på ett SJ tåg. Ska även ta mitt pick och pack och flytta ut ur gästrummet och tillbaks till mitt egna rum. Lär bli ett heldagsprojekt, har ju tagit med mig halva övervåningen ner.

Likes

Comments

saknade.

Några dygn senare och jag är *trumvirvel* frisk, äntligen! Har dessutom påbörjat mitt näst sista lov och det ska bli så fett även fast en hel del jobb och plugg väntar. Ska träffa vänner, gamla och nya, besöka Stockholm för att träffa Klara och L och så ska jag ta det luuuugnt. Behövs.

Likes

Comments

Allmänt

Idag skulle du bli 80, du med stora ögon, stort leende, du som alltid var glad. Jag saknar dig, min bästavän. Ångrar att jag inte uppskattade dina miljontals samtal mer än jag gjorde för nu ekar telefonen tyst. Jag ringer dig fortfarande ibland, för att se om du svarar. Men det gör du aldrig. Det är tomt här utan dig, utan min största supporter. Det finns så mycket jag saknar, att bli nedbäddad i den röda soffan med filten med små renar på, att få en puss på kinden varje gång jag hälsade på, att prata om gamla minnen. Men mest av allt saknar jag din närvaro, jag saknar dig.

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Sitter i sängen i mitt nya rum, har nämligen bytt eftersom att jag fått för mig att jag inte kan vistas i mitt vanliga när jag är sjuk. Jätte lustig idé dedär men så är det. Kollar igenom massor bilder från olika resor de senaste åren och ååååh, vill ut i världen NU! Mest för omväxlingens skull, känns som om jag nästan växt fast här. Vill tillbaks till USA, vill till Bali, Karibien, Amsterdam, överallt. Lucky me så är det bara några månader innan jag drar iväg på årets första resa, wiho.

Annars så sitter jag med en kopp sömnte i handen. Shit. det där teet slår ut mig på en halvtimme, kommer sussa inom några minuter. Skulle egentligen träffat Stella idag, men skulle utan tvekan smittat ner stackarn..

Likes

Comments

Allmänt

Avslutar alla hjärtansdag men 40 gradig feber, kan det bli bättre? Har sovit bort majoriteten av dygnets timmar och lär göra ungefär samma sak imorgon. Måste dock in till stan en sväng. ska på möten som jag skjutit upp sedan november så att ännu en gång avboka känns lite skevt.

Men förhoppningsvis blir jag bättre, måste se till att skriva på mitt gymnasiearbete men energin ligger verkligen på noll. Lyckas alltid bli sjuk på de mest olägliga tillfällena, wiho.

Likes

Comments

Allmänt

God morgon på er, eller snarare eftermiddag? Har sovit ungefär hela dagen. Blev så dålig igår och fick feber under natten, perfekt. Verkligen perfekt. Så i och med det har jag inte heller fått något gjort, har haft houseparty med Chloé, Jonathan och Cornelia en stund med det är allt. Ganska fiffig app det där egentligen, super när man befinner sig på olika platser runt om i världen.

Idag är det ju Valentine's day också, om någon på något vis lyckats undgå det. Förstår inte varför det är så hype? Skulle egentligen träffat en kompis men blev ändrade planer nu när jag är sjuk. Så ska typ mysa med min kisse resten av dagen och förhoppningsvis bli frisk,

Likes

Comments

Allmänt

Hallå hörrni!

Sov i typ två timmar när jag kom hem, händer ca aldrig? Tror att jag blivit sjuk på något jäkla vänster, har djävulskt ont i halsen och känner mig febrig. Tur att jag är ledig imorgon, ska ägna dagen åt jobb och skrivande, mindre roligt men ganska skönt trots allt.

Har ännu en gång misslyckats med mitt nya harmoniska jag. Blir så fascinerad över hur folk kan vara så verklighets bortkopplade. Började en diskussion på Twitter angående förtryck samt snuddade kring CA, otroligt känsliga ämnen det där? Eskalerade på en halv sekund och bråket blev liiiiit, alltså på riktigt. Det var en helt ny nivå och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över hur ignoranta människor det finns. Lite intressant dock, samtidigt ganska obehagligt. Kanske skriver om det framöver.


Likes

Comments